|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
18.7.2007 11:13:52   
krfjolca
Saj res, oprosti, sem videla - pa pozabila user posted image .

Kuhinja je Gorenjeva, kupila sva jo pa v Lesnini. Je kar precej velika, zato sva dala 1.300.000 SIT zanjo user posted image  (brez aparatov). Naju je še lep čas bolela glava user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11051
18.7.2007 11:16:15   
urška76
user posted image user posted image user posted image  max čestitke. Namenoma obarvano modro, da bo Nika dobila bratca.user posted image  Ja nč, lepo nosečnost, pa naj ti tvoj velik pomaga, pa ....
Pa glih verjamem, da ste se matral ja user posted image , pomoje ste sam vadla, da sta pol tako lepo pupo naštimala. user posted image

Krfjolca sam, da ni hujšega. Sicer so pa taki mali še take žoge na srečo, da ponavadi ni posledic. No naša je do sedaj pikirala samo z najine postelje. Na srečo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11052
18.7.2007 11:22:22   
Zamima
haha,, ok, nekje toliko bo mene prišla kuhinja z aparati sicer posebej kupljenimi, ker nisem hotla imet tiste ki jih oni dajo not) pa z laminatom pa ploščicami user posted image .

Je pa ful lepa, podobna je moji user posted image , samo jaz še vedno čakam na njo user posted image  pa še verjetno lep čas bom. Sicer je pamoja tudi dolžine 4,20 m user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11053
18.7.2007 11:34:18   
ema79
VROČINA, VROČINA, VROČINA!
men se bo zbrcal!
komaj živim, boga julija, ji kr dol teče, ku ji je tolk vroče, jo kr skoz z mokro cunjco brišem.

krfjolca sam da ni hujšga. Ja, trenutek nepazljivosti, pa smo tam. Res bo že skrajni čas, da ukinemo previjalne.

max jupihuhuuser posted image user posted image   Ful sem vesela, še posebej,. ker praviš, da ste se prej tolk matral!

Jst grem pa danes na pogreb, mi je umrl sodelavec. Pismo 40 let pa ga je infarkt!

V tistem trenutku me je kr strah za mojga user posted image postal.

Dekleta in dojenčkoti držte se na hladnem pa velik pit!!!!!!. Je en kolega pravu, da je bil v nedeljo na urgenci in da je bilo full mladih ljudi dehidriranih tam!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11054
18.7.2007 11:38:08   
Zamima
jaz bom popiuser posted image , taka vročina, da komaj živim, mi pa mala prave scene dela user posted image user posted image user posted image , saj vem, da ima danes 8 mesecev, ampak boknedaj, da bo ravno na to vročino zobke dobila user posted image user posted image user posted image , ne vem kaj ji je, ne bi bila na tleh, ne bi bila v rokah, ne bi bila v stjici, zdaj sem jo dala v posteljico in je ista pesem.

Pišuka no, tudi meni je vroče za umret user posted image user posted image ,... zdaj jo grem malo osvežit pa majčko dol slečt.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 11055
18.7.2007 11:38:18   
krfjolca
ema79, a pivo tudi šteje? user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 11056
18.7.2007 11:47:55   
ema79

(odg
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

ema79, a pivo tudi šteje? user posted image user posted image

Ej zadnjič je Erjavec pri vremenu rekel, da tud, ampak dej špe kej druzga probi!user posted image

pa še čestitke vsem mesečnikom!

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11057
18.7.2007 11:51:20   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

jaz bom popiuser posted image , taka vročina, da komaj živim, mi pa mala prave scene dela user posted image user posted image user posted image , saj vem, da ima danes 8 mesecev, ampak boknedaj, da bo ravno na to vročino zobke dobila user posted image user posted image user posted image , ne vem kaj ji je, ne bi bila na tleh, ne bi bila v rokah, ne bi bila v stjici, zdaj sem jo dala v posteljico in je ista pesem.

Zamima, o tem sem prej govorila user posted image . Smo imeli zdaj dva dni isto. Danes je zaenkrat dobro razpoložena. Prej je ful lepo ponovila za mano mama. Ponavadi se pači pa pride memem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11058
18.7.2007 11:54:55   
ema79
Nogavica ne vem kako dolgo že imaš tak podpis, ker jih ponavadi ne gledam, ampak kej tako lepega pa že dolgo nisem prebrala.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11059
18.7.2007 11:55:40   
Zamima
nogavica, torej misliš, da so zobki? user posted image user posted image ,... tečna je za znoret user posted image , sem jo zdaj omejila z dvema pouštroma in je nič neustavi, sega po moji tipkovnici user posted image

nhbnb bg tgbbbbbbbbbbbbbb   tole vam sporoča user posted image

pa čestitke za Mama user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11060
18.7.2007 12:12:17   
Zamima
In končno je zaspala user posted image user posted image ,... upam, da se zbudi malo boljše voljeuser posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 11061
18.7.2007 12:19:25   
urška76
Punce poleg velik pit, pa še čimvečkrat pod mlačen tuš. Ne pod mrzlega,  ker vam bo pol še bolj vroče. Pa dojenčkote sabo sevdea. Boste vse boljš vole.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11062
18.7.2007 12:27:28   
max81
ja krfjolca, tud mene je tole čist presenetl, sem mislila, da bova šle skupaj v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa sm zgleda zatajilauser posted image , drugače pa vsem hvala za čestitkeuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11063
18.7.2007 12:30:06   
max81
hani mi bo dal brco v rit, danes bo že tretji dan odkar mamo riž za kosilouser posted image , dober da vsak dan na drugačen načinuser posted image , joj če mi pa dručega ne paše kot pa riž, v prviuser posted image smo pa vsak drugi dan jedl špinačouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11064
18.7.2007 12:33:27   
Zamima
la
IZVIRNO SPOROČILO: max81

hani mi bo dal brco v rit, danes bo že tretji dan odkar mamo riž za kosilouser posted image , dober da vsak dan na drugačen načinuser posted image , joj če mi pa dručega ne paše kot pa riž, v prviuser posted image smo pa vsak drugi dan jedl špinačouser posted image

pri nas je pa drug dn riž, samo vdrugi obliki user posted image , včeraj je bil v paprikah danes je pa z zelenjavo user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11065
18.7.2007 12:40:30   
Žiga

Vsekakor je boljš to, kot pa vsak dan krompir...

Al pa tale varianta za kosilo:
- krompirjeva juha
- denstan krompir 
- radič s krompirjem.

user posted image user posted image user posted image user posted image

LP
Ž

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11066
18.7.2007 12:48:57   
max81

- krompirjeva juha
- denstan krompir
- radič s krompirjem.

a to pr vas doma urša kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa brez zamere, se sam mal hecam, mi je vročina stopla v glavo, dobr da mam sam enouser posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11067
18.7.2007 12:53:02   
Aja1
Max81 -čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image  Lepo, mirno in zdravo nosečnost, marca pa enega lušnega in pridnega user posted image !

Zala, čestitke za osmico!

Psa smo poštimali-ko se je zbujal iz narkoze je bil pravi revček....se je full tresel, pa krče je imel user posted image . Neja je bila pa pridna pri očiju user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11068
18.7.2007 12:56:57   
Žiga
a to pr vas doma urša kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa brez zamere, se sam mal hecam, mi je vročina stopla v glavo, dobr da mam sam enouser posted image

Ne ne... to sem enkrat dobil, ko sem bil še doma pri starših.
Pustimo to, da je bil že dan prej tudi krompir za kosilo... user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11069
18.7.2007 12:58:42   
urška76

- krompirjeva juha
- denstan krompir
- radič s krompirjem.

Ne to je moj lover doma jedu predno je mene spoznal, da sem mu kuhat začela. Komu se pa da sam kromper jest ,haloooo. Rajš riž na 1000 in 1 način user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11070
18.7.2007 12:59:53   
urška76
mislm dragi moj, a ti kej delaš dons v službi?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11071
18.7.2007 13:02:06   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Ne to je moj lover doma jedu predno je mene spoznal, da sem mu kuhat začela. Komu se pa da sam kromper jest ,haloooo. Rajš riž na 1000 in 1 način user posted image

In od takrat sem se zredil za ene 15+ kilc, a ne lubiko... user posted image  Dvakrat sem se solidarno redil, ko smo bili noseči, pa še kaka kilca zaradi (preveč!) redne prehrane...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11072
18.7.2007 13:03:07   
Žiga

mislm dragi moj, a ti kej delaš dons v službi?

Delam delam... že cel dan nekaj "vrtim" in ko čakam na rezultate, še malo na RR pošpegam...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11073
18.7.2007 13:06:39   
urška76
No vse k ste mojga dragega videle, a zdej vidte, kok so mi ga, reveža bogega, stradali. user posted image  Se mu teh 15 kilc skor ne pozna.user posted image
Pa sej vem lubiko, da je vroče, pa se ti ne da delat. user posted image  Nč zdej izgovorov iskat.user posted image  Hecam se no, sej vem, da si priden.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11074
18.7.2007 13:20:50   
Žiga

No vse k ste mojga dragega videle, a zdej vidte, kok so mi ga, reveža bogega, stradali. user posted image  Se mu teh 15 kilc skor ne pozna.user posted image
Pa sej vem lubiko, da je vroče, pa se ti ne da delat. user posted image  Nč zdej izgovorov iskat.user posted image  Hecam se no, sej vem, da si priden.

Jest sem vedno priden! user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako poteka motorični razvoj otroka?
Preverite, kako poteka motorični razvoj otroka od rojstva do tretjega leta.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?