|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj dogaja v umagu
19.7.2007 9:10:00   
Anonimen
letos gremo prvič v umag. dejte mi mal povedat kaj se splača kej okol it pogledat, kje se kej dogaja? so v mestu kaki štanti s kičerajam pa kaki slikarji na obali, kot so recimo v poreču :) ne vem kam se splača hodit kopat, pa da je fino za 3 in 1,5 leta stare mulčke.
hvala za vse info!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj dogaja v umagu
19.7.2007 9:51:09   
total
Mi smo drgač večkrat šli za prvomajske v Umag,sam Umag ni tako velik,maš štante,pa gostilnice,men nič posebnega,smo bli pa pred Umagom,Katoro,turistično naselje,ampak je kr tle gužva.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj dogaja v umagu
19.7.2007 9:52:07   
Anonimen
Upam da ne greste drug teden k bo guuuužva - tenisuser posted image

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj dogaja v umagu
19.7.2007 9:56:58   
Nika v službi
Mi gremo tudi prvič v Umag, sicer kasneje (05.08.), vendar tudi mene zanimajo podrobnosti. Nastanjeni bomo v hotelu Sol Garden Istra.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj dogaja v umagu
19.7.2007 9:57:46   
Anonimen
ne mi gremo žele zadnji teden v avgustu

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaj dogaja v umagu
19.7.2007 10:05:23   
Anonimen
No takrat ne bo več tako hudo. Je pa vedno dosti ljudi tam. Glih ne vem kako veliko ni. Imaš isto kot povsod...štanti, lokali....
Je pa kar dosti slovencev tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kaj dogaja v umagu
19.7.2007 11:05:11   
lojzika
U sol garden istra smo bii mi lani. Superuser posted image user posted image user posted image . Full fajni zunanji bazen, tudi notranji in pa zastonj fitnes. Hrana ma nimam besed res fajn mi smo bili v depandansi. Soba čista na novo preurejeno. Skozi okno smo gledali avto. Tudi letos verjetno gremo tja.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kaj dogaja v umagu
19.7.2007 11:34:51   
Nika v službi
O, lojzika, to je pa super slišat. Midva sva - dokler sva bila še sama - prepotovala ogromno sveta in nisva nikoli dopustovala na Hrvaškem. Najbližje SLO sva bila v Črni gori.

Letos moram zaradi službenih obveznosti ostati nekje "v bližini", zato smo se odločili, da gremo v Umag.

Naša pikica je stara 22 mesecev in si bo dvoposteljno sobo oz. ležišče verjetno delila z nama.
A so sobe dovolj velike (saj veš, voziček in cel kup robe)? Ali imajo kavč oz. sofo v sobi, a se le-ta da raztegnit v ležišče? V tem primeru bi ta malo dala spat kar tja....

Baje je za ta maučkene ful lepo poskrbljeno.... imajo igrišče, animacijo, varstvo? Daj, napiši kaj več. A je nora gužva??



(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kaj dogaja v umagu
19.7.2007 21:52:02   
lojzika
Septembra ni bilo gužve ko smo bili mi. Postelja ima vmes luknjo saj veš katero user posted image  ker sta dve postelji skupaj. Voziček smo mi puščali na balkonu. Imeli smo full velik balkon. Po mojem ena 7m2  Ampak mi smo bili v depandansi, jest smo pa hodili v hotel. Za animacije se sploh nisem zanimala še poštudirala nisem user posted image .

Mislim pa da sta v sobi bila 2 enoseda (fotelja) in da se ni dalo raztegnit. Mogoče da soba ni full velika oziroma ni nekega neizkoriščenega prostora ampak mi smo imeli full vlko kopalnico.

Igrišče takoj za bazenom za neko knjižnico če nisem kaj zabrkala (nisem nikoli bila tam) je pa čisto novo igrišče s toboganom onimi konjčki na federce pa gugalnicami. Na plaži pa je na vsakem vogalu en peskovnik. Pa še tam ko greš od hotela do plaže je kar velika zelenica, tam pa so tudi en tobogan pa neke gugalnice. Idealno morda za kakšen badminton.

Malce stran pa je ona plaža u umagu kjer so oni trije vodni tobogani rdeč moder pa rumen. No sej v bistvu se skupaj drži vse.

A grete v depandanso ali hotel? Ne vem sicer če je hotel tudi na novo zrihtan.

Hrana je bila samopostrežna zjutraj in zvečer. Po moje če greste v tahujši sezoni pol verjetno zna biti gužva. Drugače je pa fitnes brezplačen za goste .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kaj dogaja v umagu
20.7.2007 6:53:53   
tina104
Bila sem tam nekaj let nazaj. Sicer nimam pojma, v katerem delu sem bila, se mi zdi malo ven iz Umaga in sva potem nekaj krat šla peš v samo mesto. Veliko se dogaja. Imaš štante, lokale, tenis igrišča, če me spomin ne vara tudi kino, slikarji v mestu. Ko sva bila midva, sva si kar nekaj stvari privoščila - vožnja na tistih obročih (tube ali nekaj takega), smučanje na vodi je moj preizkusil, potem vem, da so imeli predstavo BIg foot - tisti veliiiki avtomobili, pa neki kaskaderji so avte po dveh kolesih vozili. Takrat je bila tam tudi diskoteka (verjetno te ne zanima). V glavnem polno stvari, ampak ne vse na enem delu Umaga, sej pravim, kar nekaj sva hodila.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kaj dogaja v umagu
20.7.2007 7:07:25   
Nika v službi
Lojzika, celoten kompleks Sol Garden Istra, hotel in village, je popolnoma prenovljen. Gremo pa v "village", predvidevam, da so to te depandanse, o katerih govoriš ti. Mali "blokci" v sklopu hotelskega kompleksa.... So mi jih priporočili, pa se kar nekaj časa nisem mogla odločit, saj nimajo dvigala. No, potem pa je vendarle pretehtala tudi cena, ki je bila precej nižja za "village" kot hotel, storitve pa enake.

Bom videla na licu mesta, ampak že tale tvoj opis deluje vzpodbudno. Hvala.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kaj dogaja v umagu
20.7.2007 8:15:33   
honey
Odkar pomnim, hodimo v Umag na dopust. Najprej smo imeli tam prikolico, zdaj pa se švercamo pri stricu, ki ima tam hišo. Prej smo hodili na divjo plažo v kamp Finida, potem v Stella Maris, kjer je sicer tak luškan zalivček, ampak je ful gužva, zdaj, ko imava pa tudi midva 2-letnika, pa se hodimo kopat v Katoro - tam je zelo v redu za take male žverce. Je nizka voda od začetka, peščena plaža, da se otrok lahko igra po želji (lahko tudi beton, kar imaš raje), imaš tudi senco (nasad borovcev), tobogane, mini golf, tenis igrišča, pink-ponk mize, bazen, v glavnem ni da ni. Res se dogaja.

V samem Umagu so pa štanti ob obali, potem imaš v starem delu mesta sladoledarje, razne trgovinice ipd., imaš tudi velik supermarket, DM, garažo pod supermarketom, v glavnem luštno je. Res pa je, da ne vem točno, kje se nehaja ta hotel Sol garden Istra. Ampak, če so to tisti novi kompleksi, ki so jih gradili kakšno leto nazaj na poti proti Katoru, potem mislim, da boste ful uživali.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kaj dogaja v umagu
20.7.2007 8:39:32   
Nika v službi
http://www.istraturist.com/HR/hoteli/Sol_Garden_Istra_1344.itu

Superca, naš hotel je prav v Katoru, zgoraj je link. Honey, mislim, da bomo uživali!

In kdaj boste vi v Umagu? Mogoče se pa še srečamo.....

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kaj dogaja v umagu
20.7.2007 11:02:56   
lojzika
Dej mi povej še preko katere agencije greste ali kako. Jaz sem bolj kot ne navajena na relax, relax pa sploh nima te možnosti. Pa sem lani pol preko neke druge zrihtala po moje vam ne bo žal. Za dvigala pa ne skrbi. Voziček boš nesla prvih 5-7 stopnic, pa potem še ene 5 stopnic.  so vsi zelo ustrežljivi nadstropij je pa sam ene 3 se mi zdi. najboljš da rečeš da hočeš v pritličju pa se bo dalo zrihtat.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kaj dogaja v umagu
20.7.2007 11:31:21   
Nika v službi
Lojzika, gremo preko Globtourja, smo kar njihove redne stranke, ker sva sicer vedno potovala v Sredozemlje (Tunizija, Turčija, Egipt) ali še kam dlje...

Gremo kot rečeno 05.08.2007.

In ja, seveda bom rekla za pritličje oz. max. 1 nadstropje, da ne bomo vlačili vozička in vse krame, ki jo bomo troskali na plažo, vsak dan gor in dol....

Še eno vprašanje - videla sem, da so ti blokci različni, takole ene 3-je so, kolikor sem uspela videti preko neta - a se med seboj kaj razlikujejo ali gre pač zgolj za zunanjo šminko? So sobe povsod enake ne glede v katerem "bloku" si?

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kaj dogaja v umagu
20.7.2007 12:30:17   
lojzika
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi



Še eno vprašanje - videla sem, da so ti blokci različni, takole ene 3-je so, kolikor sem uspela videti preko neta - a se med seboj kaj razlikujejo ali gre pač zgolj za zunanjo šminko? So sobe povsod enake ne glede v katerem "bloku" si?


Pojma nimam. Sem bila samo v naši sobi :-)

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kaj dogaja v umagu
20.7.2007 12:39:04   
honey
Ne, očitno se ne bomo srečali, ker mi gremo jutri in pridem nazaj 3.8.. Žal se bomo ravno zgrešili! Ampak mislim pa, da boste uživali 100/h. Naš mali vem da bo užival, ker mu je v Katoru ful všeč.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kaj dogaja v umagu
20.7.2007 13:24:48   
Nika v službi
Hvala za vse informacije.

Honey, ti pa uživaj z družinico in pusti še malo morja za nas, ki pridemo za vami!user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kaj dogaja v umagu
23.7.2007 22:30:52   
kaj@
mi smo ravno včeraj prišli iz dopusta v Umagu,meni je tam zelo všeč,samo mesto Umag je ful lepo,tam je že ful živahno,veliko folka,štantov,otroških igral,žive glasbe....mi smo se kopali na Punti,meni je všeč,na plaži in v vodi sama mivka,voda že preveč topla,gužva kar precejšnja,posebej za vikend

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?