Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, danes sem pa za 'nagrado', ker v prvi nosečnosti nisem bruhala, v intervalih bruhala celo uro in vmes sr... kot vidra. Mi je bilo za umret grozno - na koncu sem že žolč bruhala.
). Jaz sem naročena 9.8. Se mi zdi še tok daleč do takrat. Kar neučakana sm, pa začela sm zganjat paniko zarad malenkosti, ker se bojim, da ne bi blo kaj narobe. Še dopust sm skenslala ... Bojim se vozit z avtom, ker sva mela pol leta nazaj eno hudo nesrečo, ki se je izšla s smrtnim izidom, tko da visim sam doma ... Groza! Si grem že mal na živce. Verjetno bi me potolažla kaka zdravnica, če bi rekla, da je vse o.k.
, jaz sem iz pregleda. Veliki smo 4 mm, datum poroda pa imamo malo kasneje kot po M in sicer 17.3. Srečna sem da je za enkrat vse uredu, naslednji pregled imam čez 3t, predpisala pa mi je dabroston. Držim pesti za vse da se vam ti neumni izcedki končajo.
doma, imam puncko staro 3 leta. Je ful pridna zdej ko lezim, pa moja mami je krasna k me pedena spredaj in zadaj, mam pravo negovalko. He, he, he.
, a ste vse na morju
Drugače se za enkrat še super držim. Nobene slabosti
Ko bi svaj tako ostalo. Tudi drugih težav nimam. Pridno jem tabletke elevit, veliko sadja in pijem vodo. Skrbi me samo, če se bo ohladilo, ker ne vem, če bom nase spravila še kakšne hlače, ker sem se napihnila kot balon. Takšna, kot sem sedaj, sem bila v prvi nosečnosti v 15. tednu
A je še katera tako napihnjena? Slikco si lahko ogledate v albumu. Joj, kakšna bom šele na koncu, če so že zdej vsi opazil, da sem noseča, pa še uradno potrjeno ni