Anonimen
|
Da se hitro javim, dokler škrat spi...v petek popoldan smo šli na vikend in potem tudi ostali čez noč...noč je bila obupna...vroče je bilo in škrat je spal samo v plenički...ful sva se našpricala s sprejem proti komarjem, zjutraj sva bila oba tako opikana, da sva kot bi imela koze...obup...za nameček pa mi je še iz postelje padel, tako, da nisem nič spala...tudi midva sva sedaj včlanjena v klub padlih borcev... Včeraj je bil cen dan ful siten in nerazpoložen, mislim, da nam zgornje dvojkice nagajajo...zvečer smo šli na daljši sprehod...spal je odlično, 2x bujenje , so naju pa spet komarji popikali, pa sva bila spet namazana....babe, kaj naj kupim...sedaj imam nek sprej Helpic ali nekaj takšnega (iz DMa), pa Autan...pa nič ne pomaga...GRRRRR.... Zdaj smo bili pa pri babici in dediju na kosilu, ko se pa škrat zbudi, bo pa pojedel in se gremo na bazen kopat...samo je ful gužva in ne vem, če bo sploh kaj prostora v bazenu...saj je velik, ampak je res gužva... No, pa da vas še preberem in kaj pokomentiram: Urška, meni je prstan noro všeč...saj je srebrn ali je iz belega zlata...v glavnem jaz ne maram zlata, ta je pa res prelep... upam, da si dragega dobro premasirala.... pa geslo bi imela s srečanja z max Zamima za €, ki so prišli in odšli...za posteljico, odplačano kuhinjo... EA...jaz pri hitrosti mojega škrata nisem potrebovala nič...samo dva potiska in je bil zunaj... Ana za postavljanje na nogice...MucaMaca, a te še vedno peče... Kely, dobrodošla med čvekami... tudi z moje strani čimlepšo nosečnost... Jaggodda, tudi ti dobrodošla med nami...ja, jaz imam fantka Vala...sicer je oktoberski fantek, ker se je en mesec prehitro rodil...jaz pa pri novemberkah čvekam, ker so tako prijazne in skratka super... Minabo...še ti dobrodošla.... Madonca, dva dni me ni in vas je ful na novo.... Žiga, daj prosim še ostale dedce naščuvaj, naj bodo malo bolj uvidevni do svojih dragih in naj nam otroke oni prinesejo ponoči...Urška, lahko si zelo zelo srečna, da ga imaš...sicer pa to že veš, sicer ne bi prstanov kupovala z njim... Majas, kam pelješ Kajo na morje...pa si kaj Vala vprašala če lahko.... uživajte sto na uro, pa piši kaj...saj veš kam... Čestitke vsem, ki ste imeli obmesečnice... Nogavica za kobacanje...naš je tudi tako leteči že, da ga včasih komaj ulovim... Naj vam še to povem, da ste bile precej čvekave ta dva dni in da sem kar dolgo potrebovala, da sem vse prebrala...sedaj se pa ve z mojim branjem ukvarjajte... Ircica, kje si...a še nimaš dovolj slane vode in peklenske vročine... LP
|