|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  448 449 [450] 451 452   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.7.2007 22:42:20   
Zamima
MALINČICA to bi bilo pa super, ampak se pa po tej vročini morava enkrat v mestu dobit user posted image , saj ga lahko spraviš v kako vrečko ali pod voziček, ne? user posted image

Torej pošljem ti mojo mobi št. na ZS pa se slišiva enkrat po vročinskem valu user posted image .

Ko bo pa Zala že kaj druga pogruntala ti ga pa itak vrnem user posted image

Pa ful ti hvala! user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11226
20.7.2007 22:52:27   
Zamima
Ne vem za vas, ampak mene to nakupovanje utruja user posted image user posted image user posted image , še bolj pa vročina user posted image ...
grem pod tuš pa počasi spat user posted image

nočko vsem

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 11227
20.7.2007 22:57:21   
MALINČICA
 Zamima-zmenjeno!
Ja, zdaj pa res že moramo na eno  it,user posted image ne?!

Ma počasi bom pregorela, taka vročina je! Sem včeraj naročala slike preko fotot tabor, pa sem naročila, da jih v CE dvignem, ma sem butasta, se mi zgleda že možgani kuhajo. Sem pol poklicala, da sem se zmotila, pa se je oni fant tako smejal, da mi je bilo kar nerodno, sem danes kar user posted image  poslala po njihuser posted image !

Vsem, ki imate bazene, sem uradno FAUŠ!!! tako, da si dajte še z večjim veseljem zmakat riti!user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11228
21.7.2007 7:28:45   
max81
jutro
prva prespana noč v svoji sobi je uspelauser posted image user posted image user posted image  miška, zbudila se je enkrat okoli 4h je neki godrnjala, sem ji šla hitr dudo v usta porint in je spala naprejuser posted image
evo zdejle bomo pojedli in popili kavico, sam še mojga morm it zbudit.....pol pa počas že urškas femily pridirka v naše krajeuser posted image
no lepo se mejte, meni je že sedaj ful vroče pam še nič nisem naredilauser posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11229
21.7.2007 9:52:14   
Aja1
Druga?!

Midve sva že s prvega sprehoda in zdaj Neja spi. Je bila tečna kot muha, preden je zaspala....in izslila zizo.
Danes sem kupila tiste mreže proti komarjem in upam,da jih bom nekako namontirala na okna, ker so rolete v napoto user posted image ...no, bom kej pogruntala. Bom mogla pa okna pomit prej...no, zdaj vsaj ne bom več tako odlašala user posted image

Noč je bila katastrofalna...skoz je visela na zizi user posted image . Pa poskušam malo odvajati, pa ne gre in ne gre. Ziza je še vedno zakon. Sem ji hotela dati dudo, pa flaško z vodo,...ne in ne...ona bi zizo.

Max in Urška (in seveda vajini familiji) uživajte na pohodu....pa kakšno fotko pričakujemo.

Je ste pa ostale?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11230
21.7.2007 10:25:15   
Nogavica
Živa spi, naši zunaj postavljajo bazen user posted image , jaz pa RR-jam. Zunanji termometer že kaže 32 stopinj v senci user posted image .

Mi tudi zadnji teden slabo spimo. Živa se zbuja najmanj 2x na noč. Očitno je obdobje prespanih noči mimo za nekaj časa user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11231
21.7.2007 11:02:50   
Aja1
Nogavica, če bi se Neja zbujala samo 2x na noč, bi bila jaz full vesela.

Pa fajn zrihtajte bazen.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11232
21.7.2007 12:16:37   
Anonimen
Mi smo spali grozno, zaspala je šele nekaj pred enajsto zvečer, samo v plenički. Potem pa kar naprej zbujala, pa ob 6 zjutri že pokonci. Nekako sem jo le uspela prepričat, da je nazaj zaspala, bravo jaz user posted image , pa smo potem vsi trije drnjohcali do 9! user posted image

Zdaj nam je pa vroče za znoret. Z bratom zdaj mal pospravljama, pol pa grema ven na bazen. user posted image

Mejte se lepo!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11233
21.7.2007 13:39:02   
Aja1
Evo, Neja spi. Zaspala je na trebuhu user posted image .Bomo videli, kako dolgo.

Zdaj je3dniprav lepojedla zelenjavo (bučke +še kaj zraven), danes pa noče nič drugega, kot jogurt in zizo user posted image user posted image . A je katara dala že Obstgarten?

Krfjoca,hvala za nasvet za "mini dopustek", ampak žal so prikolice že zasedene ,šotora pa nimamo.

Punce, nekaj me zanima. Koliko nas je rodilo z EA???? jaz sem...še katera?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11234
21.7.2007 14:02:17   
Anonimen
Jaz nisem rodila z EA. user posted image
Porod je minil razmeroma hitro, edino kar je bilo mučno je bila user posted image groba zdravnica.

Za v drugo me je pa že zdaj strah. user posted image Če nam še kdaj uspe prit tako daleč. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11235
21.7.2007 14:23:48   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ne boš verjela, ampak ravno včeraj sem razmišljala, da vas moram to vprašat user posted image . No, jaz nisem. Zdi se mi, da je **Petra** rodila z EA, nisem pa sigurna.

Miš je ravnokar zaspala, dragi pa je šel k tašči po kosilo. Ne moremo iti tja jest, ker imajo vroče kot v peklu.

Vročina je pa ubitačna. Smo šli prej po trgovinah iskat pesek za filter, pa smo šli skupaj v dve, v tretjo pa je šel user posted image  sam, ker nisem več mogla uboge Žive prestavljat iz avta v voziček in obratno. Sva ga kar v ohlajenem avtu čakali. Sva se pa po poti parkrat spičila, kar za brezveze. Ja, vročina dela svoje user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11236
21.7.2007 15:09:47   
max81

jest nisem in tudi v drugo ne bomuser posted image

drugače smo pa nazaj, mi2 sva se imeli fino, dragi je ostal doma, ker je opravljal moško delo, pol je šel pa tako v popoldansko, smo bili že tako ali tako pozni, tako da je bilo bolje da je ostal doma....upam, da so se imeli tudi urškas family okuser posted image
Miha in pa Špela sta pa itak ful kjut in moram povedat, da je Miha res ful priden fantuser posted image

no upam, da boste kej za trače, ker jest nimam kej za početuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11237
21.7.2007 15:30:49   
Aja1
Ja, Petra je imela tudi EA.

Neja se je že zbudila in je iz neznanega razloga sitna user posted image

Max, Urška kakšna slikica?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11238
21.7.2007 16:41:07   
Anonimen
Jaz sem se pa prej na blazini namakala, pa sem zdaj rdeča kot rakec! user posted image Peče, peče! Avč, avč...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11239
21.7.2007 17:02:45   
Nogavica
MucaMaca, mislim, da si dovolj stara, da bi lahko vedela, da se moraš pred soncem zaščitit user posted image . Zdaj pa imaš user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11240
21.7.2007 17:22:01   
Aja1
MucaMaca, kopala bi se, ne pa sončla user posted image . Namaži se s čim, da ublažiš rdečico.

Zdaj pa gremo mi počasi ven na en piknik. Sem kar lačna, ker sva bili z Nejo samidomain nisva nič kuhali (zame), zanjo je bilo 3x kuhano in vse pristalo v wc-ju user posted image . Danes je pojedla 2 jogurta. Upam, da ne bo kaj narobe. Drugega noče (razen zize) user posted image

Neja že cel dan vpije ata, ata...mama ji pa ne gre od ust.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11241
21.7.2007 19:40:24   
Anonimen
Ja, sej drugim zmerom težim za kreme, sama se pa koza ne namažem. user posted image Če je blo pa tak fino na blazini, kar dremuckala sem vmes. user posted image Zdaj pa mam cel šmorn, mažem, mažem, pa še zmeri peče, peče. user posted image

Nogavica, bazen dela? user posted image Čakam na fotke.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11242
21.7.2007 19:41:43   
Anonimen
Aja, pa Anča se je mal prej sama na nogice postavla ob opori! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11243
21.7.2007 20:08:14   
viv_
Ojla...

Mi smo bili danes v Vratih. Da ne boste mislili, da je na 1000m kaj bolje... Še vedno je bilo 30. Grozno...

Tamalo sem dala spat samo še v kratkem bodyju. Do polnoči ne morem odpret okna v otroški, ker imamo skoraj pod hišo srečanje motoristov user posted image  Sicer je pa zdej vsaka druga noč v kosu prespana, vsako vmes ima pa od 2 do 3 šov program. Enkrat sedi, enkrat stoji, pa mal cvili... Jest pa vsa tečna. No, glede na to, da je bila zadnja noč mirna, danes pričakujem akcijo.

Smo pa same ta vikend. Ati je podaljšal v Vratih. Desci...

Jaz sem pa že kr mal utrujena in se počasi veselim službe. Res. Da saj mal oddahnem... Od 7 zjutri, ko se ta prva zbudi, pa do 21:30, ko  gre tazadnja spat sem non stop v eni akciji. Mirna čez dan ne spi več. Res mi je mal zmanjkal energije, pa kr neki sem sitna, pa mal se sama sebi smilim... Ma bo že!

EA - obakrat 100% natur rodila, brez ene same tabletkice, šivčkov... Ništa! Rojena za rojevanje user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11244
21.7.2007 20:16:44   
kely
Aja1 a lahko prideš na mamo? Men že par dni ne rata, ker se je baje strežnik sesu. Če ne se vam bom pa kar tukaj pridružila pri čvekanju, če me seveda hočete user posted image
Jaz sem tudi rodila z epiduralno in sploh ne smem pomisliti, da mi sedaj pri drugem porodu nebi uspelo pravočasno priti do porodnišniceuser posted image

kely

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11245
21.7.2007 20:20:48   
Anonimen
Kely, ti kar tu gor z nami čvekaj. user posted image Dobrodošla med nami. user posted image

Torej si ti tudi novembrka 2006, in že v drugo noseča? Čestitam!

(odgovor članu kely)
  Neposredna povezava do sporočila: 11246
21.7.2007 20:39:05   
urška76
Oj!
Mi smo tud že doma, mulca pa že v svetu sanj. Dons smo se meli prav luštno, max je v živo še bolj ok, kot pa tu na čveku. Slikice bodo, ko si lubiko spočije in jih naloži na računalnik. Še sporočim. Mi smo šli pol še v Kranjsko, pa je bilo tako svinjsko vroče. Na srečo je vsake toliko mal zapihalo, da je bilo mal bolj znosno. Miha je pa tako zelo utrujen, je doma jokal da ga noge bolijo, čeprav je v banji zganjal take norčije, da je joj. Pa mal ima gležnje zatečene, upam, da samo od utrujenosti.
EA- pri Mihu sem jo imela, pri Špeli pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11247
21.7.2007 20:54:10   
kely
Ja sem tudi novemberka. Rodila sem 16.11., Emo. Potem smo ji pa naredili še bratca ali pa sestrico user posted image (še ne vemo), ki pride za božič. Lepo darilo a ne user posted image Meni ste pa naredile takšne lušte s tem bazenom, da sem še mojega dragega navdušila. Mislim, da bo drugo leto že stal na vikendu. Prej morava še kaj drugega postoriti, da bomo lahko tam prespali, potem se bomo pa čez poletje kar tja preselili. Je bolj v naravi in se lažje diha pri tej vročini. Emo smo pa danes komaj uspeli nasititi, je jedla kot velika. Sem samo čakala kdaj bo bruhnila. Ponavadi je kot piščanček. Ati je pa komaj folgal plenice menjavat. Je štirikrat naredila klobasouser posted image

kely

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11248
21.7.2007 21:11:17   
jaggodda
še ena novemberka se vam pridružuje, če jo seveda sprejmeteuser posted image  Res se je strežnik mame sesul, jaz pa presneto pogrešam tole klepetanje.
Rodila sem fantka Vala, mislim da ima soimenjaka med vamiuser posted image , je pač lepo imeuser posted image

(odgovor članu kely)
Neposredna povezava do sporočila: 11249
21.7.2007 21:19:11   
max81
o Urška je končno prišla domovuser posted image , ja sej Miha je pa danes veliko prehodil, tako, da ga čisto upravičeno bolijo nogice, mi2 sva šle pa kr lepo vsaka v svoj konec in sva zaspali za tri urce....o madona je pasalo

oooo nove čvekice, dobrodošle

(odgovor članu jaggodda)
Neposredna povezava do sporočila: 11250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  448 449 [450] 451 452   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  448 449 [450] 451 452   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?