|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  447 448 [449] 450 451   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.7.2007 13:42:19   
Zamima
wiii jaz sem pa zdaj tak vesela user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

da se mi samo smeji user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11201
20.7.2007 13:51:15   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

wiii jaz sem pa zdaj tak vesela user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

da se mi samo smeji user posted image

Hit povej zakaj. user posted image  Pa lepo slišat, da si vesela.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11202
20.7.2007 13:59:14   
urška76
Mi smo se pa danes spet potepali. Zdej sem si ene čevle v Alpini ogledala in majo mojo cifro samo še v Žalcu. Pa je bila teta v Diamantu v BTC tako prijazna, da jih je klicala in jih bodo poslali v Lj user posted image . Vsaj upam, ker morajo vseeno preverit, če jih še imajo. Razprodaje pa to. Pa prstane sva končno naročila in bo kar kriza s časom baje, ker imajo v ZC vmes dopust. Bom mela pa takega http://www.zlatarna-celje.com/katalog/zc_nakit/proizvodiOpisi_00.asp?naziv_izbora=porocni%5Fprstani&offset=10&Sifra=11014345 ( A mi lahko katera razloži, kako ta čreva skrajšam, da napišem samo klikni in se pokaže)
Drgač se bova pa brez poročila user posted image . Pol smo šli pa še v ta velik šoping v Špara, k jutri ne bo časa, če gremo našo nosečnico pogledat. Max dobro se spočij, da boš šla lahko jutri z nami.
Zdej pa moja miška spi, dragi je šel pa hrbet ravnat. user posted image  Baje da ga neki zeza, upam, da bo zmogu jutr nahrbtnik in pricesko v njem nosit.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11203
20.7.2007 14:04:37   
Zamima
Ok, naj povem tako user posted image , sem se že vidla samo sebe kako grem na banko in dvigujem zadnje eurčke, da bom kuhinjo do konca izplačala, pa me je nekdo uslišal in so včeraj (še ni nakazano) in danes (moram preveit, če že je user posted image ) kapnili eurčki, zaradi katerih mi to ne bo potrebno (namreč it na banko in dvigovat prihrankov) user posted image  user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11204
20.7.2007 14:49:34   
urška76
user posted image Iiii, luštno, men bi tud kaki ekstra dinarčki prišli prav. Ti pa privoščim glede na vse, kar sta morali z Zalo dati skozi, da se vaju kdo malo usmili.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11205
20.7.2007 15:01:41   
Zamima
se kateri kaj svita, kje bi našla kako fino kotno gardrobno omaro za otroško sobo? user posted image Pa po možnosti v MB, ker ne bi rada naročala preko neta, bi si rada zadevo pogledala v živo user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11206
20.7.2007 16:46:38   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Zamima za evrčke user posted image . Kakšen ekstra denar vedno pride prav.

Urška, čreva bi krajšala? Ja,odrežeš jo, ane user posted image ...no,resno...takole, je enkrat Krfjolca razložila: Napišeš besedo,ki ja bi bila povezava npr. KLIK in potem jo označiš, ter klikneš drugo ikonco z desne (tam v tisti vrstikjer je B, I U,...) in tam kopiraš celoten naslov. Upam, da bo šlo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11207
20.7.2007 16:47:34   
Aja1
Urška, full lepa prstana user posted image user posted image user posted image  Kdaj bo usodni DA?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11208
20.7.2007 17:16:57   
Nogavica
Zamima, midva sva lani kupila kotno omaro v Dipotu. Sicer ni neka nobel, pač bukev, ker je ostalo pohištvo v otroški sobi tudi bukev, sem pa malo polepila z liki, ki sem jih naredila iz samolepilne folije (sonček pa pisani krogci ipd.) pa neke lepe samolepilne rožice iz filca sem našla v Rutarju), tako da se vidi, da je otroška soba user posted image . Skratka, omara ima prečno palico za obešanje oblačil, ob straneh pa so še poličke - midva sva svašta spravila noter, stala je pa bivših 57.000 sit.

Tako, mi imamo bazen user posted image . Hvala, MucaMaca user posted image . Dragi pa zdaj še nabavlja filter in ostalo potrebno opremo.

Ne morem verjet svojim očem - nad Pohorjem je oblačno pa sonce se je zdaj parkrat malo skrilo za neke meglice! Zdaj bi pa res pasalo malo dežja, da se vsaj malo osveži.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11209
20.7.2007 17:25:05   
Aja1
Nogavica, pa ne kliči zdaj dežja, ko imate bazen.user posted image user posted image  BTW - lep avatar.

A ima katera kakšno idejo, kam za ene 3-5 dni (kakšne toplice ali kaj podobnega).Dragi ima drug teden od torka naprej frej in bi bilo treba to malo izkoristit. Je kje kakšna dobra (poceni user posted image ) ponudba?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11210
20.7.2007 18:04:15   
krfjolca
Uf, jaz bi tudi bazen imela. Pa ga tast ne pusti naštimat, ker je kao ful dela. user posted image

Ideja za par dni: http://www.kamp-nadiza.com/slo.html

Je bila zadnjič ena prijateljica, pa je menda super.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11211
20.7.2007 18:09:31   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Uf, jaz bi tudi bazen imela. Pa ga tast ne pusti naštimat, ker je kao ful dela. user posted image

Isto moja mama user posted image . Sicer sva bila tako navdušena, da ni mogla "prepovedat", je samo rekla "Saj ga boste sami vzdrževali", pa po mojem bodo še padali komentarji v tem stilu. Ker ona pač vse ve user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11212
20.7.2007 20:11:29   
Anonimen
Nogavica, ste že uštimali bazen? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11213
20.7.2007 20:33:21   
viv_
Ojla!

Mi imamo tudi bazen na vrtu. 3,5 m premera. Spodaj smo nardili peskovnik z mivko, da je lepo v vaservagi (sori krfjolca, za ta lep izraz user posted image ), čez ponjavo za bazene, pa je. Zakon! Saj se dobi mešanica kemikalij, pa daš vsake tolk pol žličke not pa mal prefiltriraš. Mirna sploh uživa. Pa 1. teden v avgustu sem jo še na plavalni tečaj vpisala.

Urška - po teljle vročini letaš po štacunah. Svaka ti čast. Drugače so pa prstani pri poroki optional. Niso zakonsko predpisani user posted image

Smrkli spita, možeka ni... jest grem pa uživat pred TV. Jutri pa šibamo v dolino Vrat.

pa pa

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11214
20.7.2007 20:36:03   
Zamima
Punce, kupili smo sobico Zali user posted image  user posted image  user posted image ,.... zdaj jo nahranim, ker je že lačna revica, potem pa več povem user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11215
20.7.2007 20:48:46   
viv_
user posted image user posted image user posted image  Zamima... grejo stvari na lepše, a ne? Saj si z Zalo zaslužita!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11216
20.7.2007 21:08:08   
Nogavica
Super, Zamima user posted image user posted image user posted image ! Sem ful vesela za vaju.

MucaMaca, žal ne, ker je user posted image  cel popoldan letal po trgovinah za črpalko oz. filter in ostale drobnarije. Ne samo da so v MB razprodani bazeni, ampak tudi skoraj vsa potrebna oprema user posted image . No, na koncu je le našel stvari, tako da ga bo jutri postavil, z gasilci pa smo že zmenjeni, da ga napolnijo (smo sosedi user posted image ). Bom dala fotke takoj, ko bo vse naštimano user posted image .
Je pa rekel, da imate super bazen (mu ga je tvoj ati pokazal) in še bolj super hišo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11217
20.7.2007 21:16:56   
Zamima
Sem iskala to sobico na netu pa je ne najdem user posted image , pa bi vam jo rada pokazala user posted image .
No, mogoče je katera hodila kaj po Lesnini, tam sem jo naročila - otroška sobica Suzy , v sredo gremo po njo user posted image , med vikendom jo bomo pa postavili user posted image  - mater bo prej kot kuhinja, ki sem jo že kdaj naročila user posted image .
Sobico imajo na zalogi. kuhinje pa ne, v tem je težava,...

Finta je bila pa še v tem, da smo srečali svakinjo pred Dipotom, ker sem šla plačat še preostanek za kuhinjo, (tako, da zdaj jo je treba samo še dobit user posted image  )in mi je rekla, da je gledala v Lesnini eno krasno punčkasto sobico,sem rekla, Ok, gremo še tja pogledat, in res meni je ful ful všeč user posted image , pa sem najprej mislila brez postelje vzet, pa mi je mama rekla, da naj jo kar vzamem, je pač ne bomo postavili dokler bo Zala v kinderbetu.  user posted image

Tak, da zdaj ima vse komplet razen pisalne mize pa res nisem vzela, ker je imela le 2 mala predalčka, kar je za šolo itak premalo, takrat ji bom že eno konkretno pisalno mizo nabavila. user posted image

No zdaj pa ni ni več €€€ user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11218
20.7.2007 21:29:58   
Anonimen
Zamima, tudi jaz z velikim veseljem berem tvoje prispevke. user posted image

Ja, Nogavica, naju ni bilo doma oziroma na poti v mesto sva srečala tvojega. Je bil revček malo zgubljen pri nas na deželi. Sem ga videla in ga prec spoznala po tatuju, pa hop iz avta in dat navodila. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11219
20.7.2007 21:37:08   
Zamima
joj, še nekaj sem pozabila user posted image ,... sem danes v Lidlu kupila kartonske škatle z motivom Tweetyja, .... ker ima tisti dekorativni trak na steni od tweetyja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11220
20.7.2007 21:42:26   
max81
dober večer bejbe, kako stee....mi smo fino, sam tale vročina nas mal juser posted image , no ja bolj mene, kot pa maja dva srčka, tamala kr fino prenaša tole vročino, moram pa priznati, da danes nismo nikamor šli, ker se meni ni dalo čisto nič hodit naokoliuser posted image , je blo včeraj dost, pa poj je šel v popoldansko in sva z malo izkoristili user posted image raje za spanje kot pa za potepanje.....ja kolk je pasal popoldan spat, sva kr 2 urci drnohali

danes bo pa miška prvo noč prespala  svoji sobici, upam, da do jutra....mislim pa da mami ne bo spala nič
Zamima, ful sem vesela za vaju z malo, da se vama končno obetajo lepši predvsem pa srečnejši časiuser posted image user posted image
urška prstan mi je pa ful všečuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11221
20.7.2007 21:45:39   
Anonimen
Naša Ana pa ne more zaspat. Ponavadi spi že ob osmih, ali najkasneje ob devetih.

user posted image vročina...

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11222
20.7.2007 21:46:26   
Zamima
Jaz sem pa danes Zali uspela podvalit flašo za večerjo in mi je kar na flaši zaspala user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11223
20.7.2007 22:01:34   
Anonimen
Ma ne vem, kaj naj še nardim. Zize noče, dude tud ne, tiho petje ne pali, nežno trepljanje po riti tud ne. Zmanjkuje mi idej.

Včeri smo spali slabo za znoret, kr naprej se je zbujala. Očitno bo dans še slabš. Ma ja, bomo preživel.

Nič no, lepo spite pa kaj sladkega sanjajte! user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11224
20.7.2007 22:32:52   
MALINČICA
Jooj, kaka vročina je! Sem danes s polhcem cel dan bila pri mami, je bilo fiiino!
Zamima, ful pridna mamica si!!! Res, vsaka ti čast, da ti vse to ratuje!!!
Aja, Zamima, zadnjič si pisala, da misliš Zali kupit fliperja za tuširat. Če hočeš, ti ga posodim, dokler ga ne bo več rabila, ker naš fant je pogruntal, da je bolje bit v banji brez vsega, ker lahko hodi in se kobaca, pa vse šampone in mila prečekira... Daj mi ZS pošlji, mogoče pa vsaj probaš, če bo sploh hotela bit notri...

Zdaj pa še en čokolešnik zmažem, pol pa se grem k mojemu malemu princu stiskat, ker sva danes sama čez noč, ko ati dela.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  447 448 [449] 450 451   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  447 448 [449] 450 451   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako poteka motorični razvoj otroka?
Preverite, kako poteka motorični razvoj otroka od rojstva do tretjega leta.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?