|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  450 451 [452] 453 454   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.7.2007 22:54:02   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz sem si tudi Max čist drugač predstavljala . Jaz sem misla da si Max majhna črnolsaka.
sej sem majhna sam črna neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11276
21.7.2007 23:08:38   
Nogavica
Jaz grem, ker mi RR ful počasi dela, pa mala se nekaj premetava user posted image .

Lahko noč!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11277
21.7.2007 23:10:51   
Nogavica
Zdaj sem komaj videla, da nisva isto mislili, Aja1. Ti si mislila, da je črnolsaka, jaz pa, da je črnolaska user posted image  user posted image  user posted image .

Zdaj pa res lahko noč

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11278
21.7.2007 23:16:01   
max81
no pa mi je moj že nekajkrat predlagal, da naj se pobarvam na črnouser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11279
21.7.2007 23:28:28   
max81
jah nič, grem tudi jaz počas pod tuš, pa spat,mam že kr težko glavo in učke

lepo spite, pa čim manj zbujanj

nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11280
22.7.2007 6:48:01   
Aja1
PRVA! user posted image

Noč katastrofalna. Zaspala sem šele ob 3h in to ne zaradi Neje (se je do3h zbudila samo 1x), ampak zaradi user posted image , ki je smrčal kot user posted image user posted image user posted image . Potem smo se zbujali pa na eno uro (Neja). Sem res jezna....moj niti 1x ni vstal, da bi jo nazaj uspaval. Zglada da je to samoumevno, da storim jaz user posted image user posted image . Pol se pa čudi, če sem slabe volje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11281
22.7.2007 7:23:30   
urška76
Dobro jutro!
Mi smo pa kar dobro spali, sam mala je mal preveč jamrala. Samo zjutraj bi pa lahko malo potegnila. Oba. Se je Miha priplazil do naju, ker so ga tako noge bolele. Zdej k ima pa bazen obljubljen, ga pa čudežno ne bolijo več user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
..moj niti 1x ni vstal, da bi jo nazaj uspaval. Zglada da je to samoumevno, da storim jaz user posted image user posted image . Pol se pa čudi, če sem slabe volje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Aja, pol je tvoj čisto nekaj drugega kot moj. Men ponoč sploh ni treba vstat. Tud za jest mi jo on prinese. No sej, če se jest prej zbudim, grem tud jaz k njej, ampak ponavadi se ne.user posted image  
Zdej pa šibam, mamo zajtrk, pol se pa zrihtamo za na bazen.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11282
22.7.2007 8:45:19   
majas
Jutro!
da se malo javim na brzino...
Toliko smo leteči zadnje čase, skos se nekje potepamo pa nimam nič časa za rač. Zdaj grem kavice pit pa sem rekla neeee zdaj pa najprej sem gor pokukam. user posted image
Smo bili včeraj pri svakinji na roj. dnevu pa smo ob poloči prišli domov. kaje je ob 22ih zmanjkalo pa je spala do 4ih, tudi ko sva jo v prelagala v avto, iz avta se ni zbudila. potem pa je smo spali še do 8ih. Je postala pridna v spanju.

Živa vse naj naj za 8 mesecev! user posted image Sem še katero izpustila?

pa upam nogavica da nas ovabiš kdaj na kopanje user posted image

danes ne bo več časa za rač. me čaka kuhanje paprik za na morje, likanje, pripravljanje prtljage... jutri pa na morjeeeuser posted image

lep dan vsem...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11283
22.7.2007 8:54:26   
majas
In  še obrofošle mamine čveke.... ve se kar pridružite...vas bomo res zelo vesele... in kelly full lepo darilo za božič in čim lepšo nosčnosti ti želim user posted image

zdaj pa šibam kavice pit je že itak mrzla user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11284
22.7.2007 9:32:41   
kely
Dobro jutro!
Hvala majas! Pri nas je bila noč mirna. Boga Aja vem kako to zgleda ko dragi smrči. Jaz ga  butnem, pa se obrne na drugo stran, čez minuto pa spetuser posted image Zdajle se pa pakiramo, ker gremo na vikend. Danes imamo piknik z mojimi starši in s taščo. Čeprav si tašče nič ne želim zraven, ker me že cel teden spravlja ob živce. Pri njej imam občutek kot, da sem najslabša mama na svetu, ker otroka po njenem še previt ne znamuser posted image in potem mi ves čas visi za vratom in me utruja z raznoraznimi nasveti.
Aja1 trebušček pa hitro raste raste in  pa je čedalje bolj živahenuser posted image , morem mojega nahecati, da me slika. Se oglasim spet zvečer. Lep dan vsem čvekam. Vse najboljše tistim ki praznujete obmesečnice, pa lep dopust tistim, ki greste na morje.

kely

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 11285
22.7.2007 9:33:28   
kely
IZVIRNO SPOROČILO: kely

Dobro jutro!
Hvala majas! Pri nas je bila noč mirna. Boga Aja vem kako to zgleda ko dragi smrči. Jaz ga  butnem, pa se obrne na drugo stran, čez minuto pa spetuser posted image Zdajle se pa pakiramo, ker gremo na vikend. Danes imamo piknik z mojimi starši in s taščo. Čeprav si tašče nič ne želim zraven, ker me že cel teden spravlja ob živce. Pri njej imam občutek kot, da sem najslabša mama na svetu, ker otroka po njenem še previt ne znamuser posted image in potem mi ves čas visi za vratom in me utruja z raznoraznimi nasveti.
Aja1 trebušček pa hitro raste raste in user posted image   je čedalje bolj živahenuser posted image , morem mojega nahecati, da me slika. Se oglasim spet zvečer. Lep dan vsem čvekam. Vse najboljše tistim ki praznujete obmesečnice, pa lep dopust tistim, ki greste na morje.

kely

(odgovor članu kely)
Neposredna povezava do sporočila: 11286
22.7.2007 10:15:34   
Nogavica
Živa je zaspala drugo rundo, dragi spet nekaj šari okrog bazena user posted image , jaz pa grem malo pospravit, ker pride zvečer po dolgem času tašča na obisk in ne bi rada, da vidi, kak kaos imamo. Sicer nas ne moti tako zelo, ampak ona tega ne bi razumela user posted image .
Smo pa bili zgodaj zjutraj že tam, ker sva jima počistila akvarij, potem smo pa pobegnili pred vročino.

Vse najboljše tudi Zari in mamici meliti73 user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu kely)
Neposredna povezava do sporočila: 11287
22.7.2007 10:17:27   
Nogavica
majas, lepo se imejte na morju!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11288
22.7.2007 10:26:08   
Aja1
Čestitke Živi in Zari user posted image user posted image user posted image

Urškauser posted image user posted image user posted image  za tvojga Žiga. Moj pravi, da Neje ponoči ne sliši user posted image , pa sem jo danes pustila, da je že kar na glas jokala. Kaj mi drugega preostane, kot da vstanem in jo grem iskat.user posted image

Majas, kam pa greste na morje. Za koliko časa?

kelly, čakamo slikico bušija user posted image . Ja, smrčanje je pa res hudič, še posebno, ker jaz rabim full mir, da sploh zaspim.

Mi bomo šli zdej tudi k tašči, čeprav se mi v tej vročini nikamor ne da....ampak dragi želi iti.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11289
22.7.2007 12:56:48   
urška76
Oj!
Mi smo pa z bazena, mala je že v deželi sanj, Miha bo pa ravnokar. user posted image  In ne boste verjele, noge ga čudežno ne bolijo več.  Čeprav mu verjamem, da je imel "muskelfiber". Je pa zjutraj hodil kot ta največji invalid, al pa kot da bi imel žulj čez cel podplat. Nogic nima nič več otečenih (je bila očitno res vročina kriva). Midva pa zdej malicava napolitanke (pol se pa čudim, zakaj ne shujšam). Pol grem pa za kosilo pripravljat, da bo narejeno, ko se maladva spočijeta.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11290
22.7.2007 14:05:22   
Nogavica
Ne vem, če sem vam že povedala, da Živa zdaj že prav lepo kobaca in sama sede user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem šla v kopalnico in se je smrkljica iz igralnega centra podala za mano. Sva se srečali skoraj na vratih od sobe user posted image . Ja, zdaj bo pa treba nabavit ograjico za stopnišče.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11291
22.7.2007 15:15:55   
Anonimen
Da se hitro javim, dokler škrat spi...v petek popoldan smo šli na vikend in potem tudi ostali čez noč...noč je bila obupna...vroče je bilo in škrat je spal samo v plenički...ful sva se našpricala s sprejem proti komarjem, zjutraj sva bila oba tako opikana, da sva kot bi imela koze...obup...za nameček pa mi je še iz postelje padel, tako, da nisem nič spala...tudi midva sva sedaj včlanjena v klub padlih borcev...user posted image  

Včeraj je bil cen dan ful siten in nerazpoložen, mislim, da nam zgornje dvojkice nagajajo...zvečer smo šli na daljši sprehod...spal je odlično, 2x bujenje user posted image , so naju pa spet komarji popikali, pa sva bila spet namazana....babe, kaj naj kupim...sedaj imam nek sprej Helpic ali nekaj takšnega (iz DMa), pa Autan...pa nič ne pomaga...GRRRRR....user posted image  

Zdaj smo bili pa pri babici in dediju na kosilu, ko se pa škrat zbudi, bo pa pojedel in se gremo na bazen kopat...samo je ful gužva in ne vem, če bo sploh kaj prostora v bazenu...saj je velik, ampak je res gužva...user posted image

No, pa da vas še preberem in kaj pokomentiram:

Urška, meni je prstan noro všeč...saj je srebrn ali je iz belega zlata...v glavnem jaz ne maram zlata, ta je pa res prelep...user posted image  upam, da si dragega dobro premasirala....user posted image  pa geslo bi imela s srečanja z max user posted image

Zamima user posted image  za €, ki so prišli in odšli...za posteljico, odplačano kuhinjo...

EA...jaz pri hitrosti mojega škrata nisem potrebovala nič...samo dva potiska in je bil zunaj...user posted image

Ana user posted image  za postavljanje na nogice...MucaMaca, a te še vedno peče...

Kely, dobrodošla med čvekami...user posted image  tudi z moje strani čimlepšo nosečnost...user posted image

Jaggodda, tudi ti dobrodošla med nami...ja, jaz imam fantka Vala...sicer je oktoberski fantek, ker se je en mesec prehitro rodil...jaz pa pri novemberkah čvekam, ker so tako prijazne in skratka super...user posted image

Minabo...še ti dobrodošla....user posted image

Madonca, dva dni me ni in vas je ful na novo....user posted image user posted image user posted image

Žiga, daj prosim še ostale dedce naščuvaj, naj bodo malo bolj uvidevni do svojih dragih in naj nam otroke oni prinesejo ponoči...Urška, lahko si zelo zelo srečna, da ga imaš...sicer pa to že veš, sicer ne bi prstanov kupovala z njim...user posted image

Majas, kam pelješ Kajo na morje...pa si kaj Vala vprašala če lahko....user posted image  uživajte sto na uro, pa piši kaj...saj veš kam...user posted image

Čestitke vsem, ki ste imeli obmesečnice...user posted image

Nogavica user posted image  za kobacanje...naš je tudi tako leteči že, da ga včasih komaj ulovim...

Naj vam še to povem, da ste bile precej čvekave ta dva dni in da sem kar dolgo potrebovala, da sem vse prebrala...sedaj se pa ve z mojim branjem ukvarjajte...

Ircica, kje si...a še nimaš dovolj slane vode in peklenske vročine...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11292
22.7.2007 16:33:11   
max81
helov

no da čisto na brzino mal prečekiram, kaj ste kej natračale, pa vidim, da nič kaj dostiuser posted image .....danes sem ful slabe vole, pa glava me boli, sva se z dragim zjutri hudo pičla, zaradi njegove mami in njenega vtikovanja in še OSTALIH stvari, ki jih ni prav malo........

mi2 sva doma v senci, smo bili zjutraj uzunej in smo za danes zaključili, je taka gužva tuki v našem koncu in se mi ne da non stop umikat pred avtomobili
viv, dej drugič sporoči, da prideš v naš konecuser posted image
barby ti ma marš delat diplomsko al kaj maš že za početuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11293
22.7.2007 16:36:24   
max81
kje se pa mamine čveke potepajo, so se kr skrile....punce sej ne grizemouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11294
22.7.2007 16:55:34   
Aja1
Mismo nazaj....je šel moj v službo (spet 12 ur) in bova z Nejo do zjutraj sami user posted image . Ko sebo malo shladilo,se greva pa kopat (no, ona se bo kopala, jaz bom pa zraven čist mokra user posted image )

Barby, jaz imam proti komarjem tudi ta Helpic in še Raid vključim. Danes bom pa mrežo nalepila na okna in bo najbolj zihr.

Max, midva sva imela en podoben pogovor včeraj zvečer.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11295
22.7.2007 17:05:38   
max81

upam, da nista bila tako glasna kot mi2user posted image , sva mogla kr okna po bajti zapret.............user posted image  babji kadar kol se pičva, ma ona prste vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11296
22.7.2007 17:13:16   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

upam, da nista bila tako glasna kot mi2user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11297
22.7.2007 17:15:30   
max81
user posted image user posted image user posted image
ali pačuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11298
22.7.2007 17:28:56   
max81
mamine  čveke  so pa pobegnile nazaj na svoje mesto, a zdej pa me nismo več dobre al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11299
22.7.2007 20:08:57   
Zamima
Ojla, samo na hitro se javim pa letim pod tuš,... smo prišli malo prej s piknika - joj kak mene v tej vročini utruja to nažiranje in posedanje na piknikih, najraje bi cel dan preživela noter user posted image .
Pa no, saj smo se imeli fino fajn, ampak zdaj sem pa res čist adijo user posted image .

Zalo smo dali v en velik lavor - kak je uživala user posted image ,...

ampak me malo skrbi,ker je dobila izpuščajčke (zdaj jih ima že skoraj 2 dniuser posted image ) - skoraj 100% sem, da od vročine user posted image ,sem jo zdaj lepo okopala pa z bepanthenom namazala pa eno tanko majčko čez .
Upam, da bo boljše kmalu.

IZVIRNO SPOROČILO: barby84
Zamima user posted image  za €, ki so prišli in odšli...za posteljico, odplačano kuhinjo...

No, barby, ni bila samo posteljica, ampak cela soba user posted image ,... sem napisala, da sem tudi posteljico vzela, ker je najprej nisem namravala, češ, da ima zdaj tak še en čas kinderbett ampak je potem ne bi več dobila čez nekaj časa, ravno tako, ki paše zraven.

Majas, nekaj ne štima s tvojim oz. mojim mobijem, sem ti nameravala danes poslat sms pa mi je spet javilo, da ti ni bil dostavljen user posted image

Uživajte maksimalno na morjuuser posted image user posted image .

Tako, zdaj pa grem pod tuš in pred TV.

Lepo noč vsem

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  450 451 [452] 453 454   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  450 451 [452] 453 454   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Formula za uspavanje jokajočega dojenčka v...
Starši iščemo tisto magično formulo s katero bi uspavali dojenčka, ki neutolažljivo joče. Takšen jok je namreč za vsakeg...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?