|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
22.7.2007 16:09:26   
soncek78
*sonchek* -  user posted image  za vašega Aneja, za mamico user posted image  . Vse se bo uredilo... je pa res hudo gledat, ko pikajo tako mičkene otročke... se spomnim na mojo miško in mi gre kar na jok user posted image !  Pediatrinja v bolnici mi je rekla, da je najpomembnejše to, da je dojenček v redu... in v koilkor se obaša kot ponavadi ni potrebno preveč skrbet... vse se bo uredilo!

Vsenajboljše vsem minislavljencem... user posted image

Taya85 - user posted image  in user posted image  za malo Lino... Bom držala pesti za tvojo miško ... naj gre vse po najboljši možni varianti... mamici pa  user posted image  in pozdravček...

amy26 - me veseli, da je z Elo vse v redu... in da ste OK!

LeINA- kako sta luštna Tai inTjaša... prava sončka...

Včeraj smo bili v Trstu in kupili smo kar nekaj stvari za našo  miško  in kupili smo ji stajico od Brevi-ja, je prav čudovita... tako je luštna in Nika uživa v njej...

user posted image

Kaj menite o avtosedežih za dojenčke  od Chiccota 0-18 KG. Mene so kar všeč in so tudi obrnjeni kontra smeri vožnje.

Lep pozdravček vsem...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6401
22.7.2007 19:43:30   
Naomi
cer,

Svit:"ZZZZZZZZzzzzzzzZzzzzzzzzzZzzzzzzzzzZZZZZZZ".

user posted image user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6402
22.7.2007 20:27:34   
erna14
danes je osmi dan ko tamal ne kaka tako da grem jutr po svecke,na krstu smo se mel full dobr smo mel kosilo pri kosirju na brodu fuullll dobra hrana pa se res orng porcije majo tko da je blo super tamal je cel krst prespal razn k ga je z vodo polil se je mal razjezu ampak je blo super.hvala vsem za nasvete glede kakanja

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6403
   [Brisano sporočilo]
22.7.2007 20:28:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6404
22.7.2007 20:30:30   
Žabika
Da se še mi malo javimo!

Tudi Hana spi, utrujena od dolge poti (Iški vintgar), dobre hrane (ribji piknik) in kopanja (v Iščici). Je rekla, da je bilo super in da moramo ponoviti.user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6405
22.7.2007 20:58:25   
K_a_t_i
Ćer...
Joj, kaki božčki so eni. user posted image user posted image user posted image  za zdravje! Mene je dons skor kap, ko si je z zamaškom od plastenke nebo porezal in je bil ves krvav, kwa šele, da bi blo kej resnega! user posted image

A tko, Žabika? Žiga je pa od 14h dalje čakal Hano v Zadvoru in zamudil celo formulo! user posted image

No, v resnici smo se šli naravoslovni dan in  smo najprej pregledali drevesa v Stanu v Medvodah, pol pri Koširju v Tacnu in nazadnje še ob savskih brzicah. Zdej smo pa ga prvič dali spat v svojo sobo in upam, da bo ok...

No sej, mogoče še kasnej kej spišem, čeprav dvomim, tko da - lahko noč!

ps. Erna, neč vas nisem vidla... user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.7.2007 21:07:44 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6406
22.7.2007 21:52:27   
Naomi
no, kaj naj recem...tkole se potepate mulci in mulke user posted image user posted image
tudi nas otroce je bil danes spet na opazovanju dreves ( ce jih nebi blo, ne vem kwa bi mi uzun delal user posted image )...ene 3x je brcnu Zigata u glavo...k se je seveda bahal s tem kako se obraca kot odojek iz hrbta na trebuh...ampak, ker je Ziga tak korenjak je vse prijateljsko prenesel, kljub ranjenemu nebu...bogiiiiiiiuser posted image
...Zabika- a je bla Hana u neoprenu?user posted image
...jest komi cakam, da se malce ohladi, da zadihamo malce svezine in da bomo spet bolje spali...ker tkole razvajena mama iz enega nocnega dojenja prsla na 2-3, je cela stala...ofak kasn stavk sem zdeje skp sklanfalauser posted image
no, okopala sem se ze...ju3 grem se pod skarje, ker ce ne se me bo tut lastn otrok odpovedu, da ne govorim o mozicku user posted image
vsi bolanckani in zaprti korenjaki...DRZTE SE!!!...nasa druzinica je z vami!
no, lepo pancite

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6407
22.7.2007 22:07:42   
LI
Pa mi je končno uspelo se malo javit.

Najprej čestitke Svitu, ki danes praznujeuser posted image , tako kot naša Tia. Tia se zahvaljujeje za lepe želje tejčici in sočku 78.

Redno vas spremljam, sicer včasih z malo zamude, ker ste take klepatulje, da to ne moreš verjeti. Res ste super z vsemi prigodami, problemi in nasveti.

In, da še mi malo napišemo naš razvoj:
- spimo od 21 do 5, ptem hranjenje in nato do kakih 7.30
- čebljamo zelo radi (verjetno po mami)
- zelo smo že trdni, tako da zelo radi sedimo - seveda če nas le kdo drži
- premikamo se še le z boka na bok, ter okoli svoje osi - predvsem za novimi igračami
- tehtamo 6,4 kg in veliki že kar 65 cm (rojstvo:2,9 kg in 49cm) - številke cot se kar menjavajo (Tia skrbi, da ne nosi preveč spranih oblek) user posted image

Pa še želja: naj bodi vsi čimprej zdravi -  eno veliko user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6408
22.7.2007 23:25:09   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami
jaz bom pa danes likala, če se ne bom skuhala.

Jaz sem tudi ravno zlikala - ta teden je malo več, ker nisem nič dajala v sušilca, ker je že tako vroče in ne bi še dodatno grela stanovanj user posted image .

Taya in sonchek - srečno jutri user posted image user posted image  in da bodo čimboljši izvidi

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6409
22.7.2007 23:51:04   
Pikca
čer,
kok klofate, nisem še vsega prebrala...

Sezam, naš je nekaj časa kakal po 7x na dan, zdaj pa ene 3-5x. Kakec je pa še isti po 3 dneh diete, mogoče ga malenkost manj zvija.

Taya, držim pesti, da bo z Lino vse v redu, Sonchek, pa za vašega polhka tudi!

Mi imamo pa zdaj še z Živo probleme, ker tamalega skoz pestujemo (zaradi krčkov) in ga stalno silim jest (da bi revež pridobil na teži), pa še njej smo omejili dojenje. Saj do Jerneja je krasna, ga ima zelo rada, je pa začela govorit, da ji je slabo (kadar se čuti zapostavljeno) in enkrat je celo bruhalauser posted image . To se dogaja predvsem zvečer, ko je že zaspana in se hoče crkljat, jaz bi pa rada Jerneja v miru nahranila (ker če ni miru, sploh ne je). Saj jo poskuša moj zamotit, ampak zvečer ona hoče mamico...

u kok je že ura, grem spat, pa jutri naprej...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6410
23.7.2007 7:18:57   
draja
Dobro jutro!

Mi smo spet zgodnji. Ampak smo lepo prespali noč, tko da ni panike.

Včeraj smo bili na pikniku pri moji mami in je bilo prav luštno. Najboljše od vsega je pa, ko damo Živo v njen bazenček - ona tam notri tako uživa, da ji kar srček igra. Tako lepo je gledati svojega otroka tako srečnega, tako da zdaj hodiva vsak dan na "treninge" plavanja.
Njen bratranček Maks pa v bazenčku tud mignu ni - lepo se je ulegel in nepremično užival v namakanju - smo se smejali, da si je privoščil en obisk v wellnes centruuser posted image .

Danes pa moj nečakec Maks praznuje 4 mesece - vse najboljše! Pa napamet vem, da praznuje tudi Nejc od Dajejdade, pa vse najboljše tudi njemu. Če sem še koga spustila, pa voščim še kasneje.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6411
23.7.2007 7:34:39   
tinaaja
Vse naj naj user posted image user posted image user posted image
Force : Živa
Amy26 : Ela
Dajadada: Nejc
Slumpo: Anej
Bojana1 : Luka

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
23.03. Bojana1 : Luka
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6412
23.7.2007 7:43:48   
tinaaja
Tko, we are up..

Naomi, WB user posted image in vekom v klubu nocnega dojenja.. mene je en mesec vstajanja tok iztiril, da sem ta teden 2x na dan z brino spat hodila user posted image Vceraj sem imela cez dan 3 ure power napov user posted image pol danes zgubis par tock IQ-a, ki ti jih je narastek prinesel user posted image

Erna, slikco s krsta prosim.. Super, da ste uzivali, zdaj pa samo se kakca popedenjate.

Sonchek - srecno danes user posted image user posted image user posted image

Pikca - ja hudo je tole, ko moras enega malo na stranski tir dat in se posvecat drugemu user posted image Sem ravno vceraj mojemu pravila, da mi je tezko, ko pomislim, da vsak naslednji otrok ziher ne bo imel tok pozornosti kot brina, se ne bom mogla tok ukvarjat z njim user posted image si sploh tezko predstavljam, kam bi trenutno utaknila se enega, ker imam obcutek, da sem 120% zaposlena z brino user posted image

Draja - jaz imam tud bazencek na balkonu in od kar je tulila, ker je premrzla voda, se se nisem opogumila, da gremo spet. sva a sli vceraj v banjo in je notri lebdela user posted image brina je ful rada v vodi, ampak je tud en crnogorc - se zlekne in se smeji. Pa cestitke tudi bratrancu user posted image

LI - lepo, da se javis in da Tia tako super napreduje user posted image

Kati - a malemu nisi dala joske, da je moral revez prek flase pit user posted image

kr_enamami - in je bila noc kratka? maks priden?

soncek78 - bravo za dober nakup in Nika je prava dama

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6413
23.7.2007 7:44:32   
draja
U madona , kolk mini slavljenčkov sem spustilauser posted image . Si moram ta seznam res nekam shranit.

user posted image user posted image Vse najboljše torej tudi Ela, Anej, Živa in Luka!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6414
23.7.2007 7:49:12   
draja
Tinaaja sem ti pozabila že zadnjič napisat, da jaz dam kar toplo vodo v bazenček - skor tolk kot za kopanje, mogoče malo manj. In Živi pod glavo dam brisačko, pa mal tako naštimam da visi bazenček, da ima glavco malo bolj na suhem, telo pa v vodi in tako sama leži v bazenčku in čist znori od sreče. Brca, maha, se smeji vriska, čist je divja skratka. Jo je tak užitek gledat, pa nič se ne sekira če jo mal po obrazu pošpricaš, ampak sam še bolj divja rata.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6415
23.7.2007 9:12:01   
tejčica
Živa in Neža (NMJ), čestitke za pol leta.user posted image
Živa (force), čestitke za 5 mesecev.user posted image

Ela (Amy26), Nejc (Dajadada), Anej (slumpo) in Luka (Bojana1), čestitke za 4 mesece.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6416
23.7.2007 9:14:39   
amy26
čestitke tudi od mene Nejcu, Aneju(Slumpo), Luki in Maksu za 4. meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke Živa (Force) za 5.mesecevuser posted image
čestitke Živa in Neža (NMJ) za 6.meecevuser posted image user posted image

in pa seveda čestitke moji mali pikici Eli ki danes praznuje 4.meseceuser posted image user posted image user posted image  Aleks jih pa praznuje že okroglih 20muser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6417
23.7.2007 9:18:40   
amy26
hvala ker ste držale pesti za srčka od Eleuser posted image

Na poroki je bilo prav luštno, Ela je bila neverjetno pridna, vsakomur se je smejala ko jo je ogovarjal, pol na fešti smo bili z njo do 21.30 ker dlje ni šans da ostanem pa ne zaradi glasne muzike ampak zaradi dretja in kričanja, ko je folk navijal za nevesto oz. ženina, tisti ki je imel več glasov ne bo copata doma, izgubil je ženinuser posted image  tako da to jo je ful prestrašilo sploh ko je spala. Pol smo jo peljali domov, midva sva se pa vrnila in ostala na poroki do 3.00

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6418
23.7.2007 9:46:10   
tejčica
Naša noč... komaj da je je kaj bilo. Začela je Taja, ki je vse čas nekaj sanjala in jokala, nisem niti nazaj zaspala se je pa okrog dveh Vid zbudil za jest. Je mali zaspal nazaj, pa spet Taja v jok. Sem danes spala šele od tretje ure naprej, o teži mojih oči pa raje ne govorim.user posted image  Je pa tudi pri nas nočno hranjenje postalo stalnica.

Draja, tudi tvojemu nečakcu Maksu čestitke za 4 mesece.user posted image

Pikca, očitno imajo vsi naši starejši otročki iste fore. Tudi Taji vedno nekaj fali, kadar se ukvarjam z Vidom. Dojenje je pa sigurno še toliko občutljivejša tema.
LI, lepo da si se nam po dolgem času malo javila in user posted image  za Tio ki je tako pridna in lepo napreduje.

Kr_enamami, kje pa sta se potepali tvoji dve dami?
Erna, lepo da ste na krstu vsi uživali.user posted image
Soncek78, vaša lepotička pa prav uživa v stajici.user posted image

Barči, meni so ljubše barve v odtenkih zelene, rumene, oranžne. Važno pa da je tebi všeč.

Amy, super da ste uživali na poroki.

Mularija kliče, šibam...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6419
23.7.2007 10:03:54   
slumpo
ojla

moj Anejči pa spi in že od 5 ure se ni hranu...spet me skrbi ker tok časa že ni jedu , ker sem bla vajena da je zadnji teden jedu na uro ali dve podnevi in ponoči...

hvala vsem za čestitke in tudi midva voščiva vsem mini slavljencem

malček se je shladilo in je malček bolje...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6420
23.7.2007 11:12:11   
Dajadada
Vse najboljše vsem slavljenčkom, nekaterim za 4, 5 mesecev, dve sta pa že kar pol leta stari (uau).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi naš Nejc danes praznuje. V teh štirih mesecih, ki smo jih preživeli skupaj, smo se imeli najlepše kot se družinica lahko ima. Prinesel nam je veeeeliiiko veselje in ne morem si več predstavljati življenja brez svojega otročička. Nejc je tako pridno, lušno, veselo in mislim da zelo srečno detece. Z očkom mu nudiva vse kar potrebuje, predvsem pa veliko ljubezniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nejči bodi še naprej tako priden in zdrav fantek.

Amy, lepo da ste šli na poroko in se zabavali pozno v noč. Paše iti malo ven, a ne, da ne misliš ravno ves čas samo na to kdaj bo otroček jedel, spal, se zbudil, kakal...

LI, še kaj se oglasiuser posted image .

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6421
23.7.2007 12:41:42   
amy26
Amy, lepo da ste šli na poroko in se zabavali pozno v noč.

Dajadada, ja prav fino je iti mal med folkuser posted image  z mojim sva kar precej plesov odplesala, ne pomnin kdaj sem nazadnje. Pa res se že dolgo nisva videli saj v tej vročini se mi nikamor ne da.
Danes sva z Elo skos notri, nekaj sem celo likala, zdej kuham kosilo, perilo obesila. Ela je pa za čuda enkrat spala že dve uri in zdej spet že spi več kot 1,5 ure s tem da sem ji vmes dala dudico in je naprej spala. Idealnouser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6422
23.7.2007 12:43:40   
Encijan
Ojla!

A potem dvigovanje glave ni OK, saj se mi je zdelo, samo res ne vem, kaj delat, a naj jo dol tišim? Jaz imam v vozičku še vedno najnižji nivo, ker jo še postrani nese in je ne upam dvignit. Kako vi zdaj prevažate svoje zakladke, vse že z dvignjenem naslonom? A imate potem privezane? Moram jutri pediatra vprašat, kaj on meni...

Se mi je pa danes ponoči Špela ob 3 ponoči na pol v spanju obrnila na trebuh. Nekaj sem slišala, pa sem vstala in šla pogledat (spi v svoji posteljici čist blizu naju) in me je skor kap, sploh nisem vedela, kaj naj naredim. Nič, sem malo počakala in ker ni bilo nobenega glasu, sem jo lepo počasi obrnila nazaj na bok, samo se je potem hitro zbudila. Ne upam jo pustit stati na trebuščku. (Evo, še eno vprašanje za pediatra, moram začet kar pisat.) Je potem papcala in naprej zaspala kar pri meni. Ma, sem se v tem enem mesecu tako navadila, da spi zraven naju, da se ponoči kar zbujam in čakam, kdaj se zbudi še ona. Samo je veliko bolje, da vsaj velik (prvi) del noči prespi v svoji postelji, ker nisem več tako polomljena, saj si upam normalno spat, prej me je vedno kaka rama bolela zaradi neudobnega položaja, me pa občasno še boli palec na levi rokiuser posted image Kaj pa ve naredite, ko se vam obrnejo na trebuh? Špela se tudi sicer čez dan vse pogosteje obrača na trebušček in potem jo kar pustim kravce past, dokler ne začne penit oz. se sama prevali nazaj ali naprej (to ji je ratalo samo ene 3-krat do sedaj), tudi na previjalni in v igalnici, potem pa gleda tiste slikce na previjalni in gruli zraven, včeraj mi je to naredila dvakrat še preden sem ji uspela pleničko gor namontirat. Tejčica, dobra ideja s sličicami okoli previjalne, jaz že 3 mesece govorim, da bi ji bilo treba kaj nad glavo narisat, pa sem iskala po trgovinah in nič pametnega našla, za narisat pa sem bila do zdaj prelena, pa še nekega ekstra talenta nimam.

Grem delat, ker ura prehitro beži, smo tudi mi te dni bolj zabušavali in čakali, da se shladi... No, ja, saj malo bolje pa je, a ne? Pri nas že od včeraj zraven malo sapica piha, tako da smo si včeraj upali celo 3-krat iti ven, ob 8-ih, ob 11-ih in nato še ob 18-ih. Med tednom sva hodili s Špelo ven pred 7-o in zvečer po 20-i uri...

Lp vsem mamicam in dojenčkom, posebno še tistim ta bolančkanim, da čimprej ozdravijo! Encijan

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6423
23.7.2007 13:04:52   
Anonimen
Čestitke vsem slavljencem za 4,5 ali 6 mesecev! Čas gre skoraj prehitro... kamlu bo leto naokoli.

Pomoč - adaptirano melko in spanje - Jaz ne vem več kaj bi, da bi ponoči vsaj malo dlje spali. Sem mislila, da bi zvečer mu malo dodala adaptiranega mleka, da bi imel poln želodček, ampak potem ne vem, če bi zaradi tega slabše spal (zaradi polnega želodčka)? Pa katero adaptirano mleko ne vsebuje kravjega mleka (zaradi slučaja kakšne alergije) - no za sojino vem, ampak a je še kakšeno mleko, pa da ne povzroča krčkov, ker se pri nas še vedno ubadamo z njimi - le da jih je precej manj kot pa še pred mesecem dni.
Oziroma če ima katera kakšen recept dolgega spanja - se pa še vedno prebujamo na 2 uri...

(odgovor članu Encijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6424
23.7.2007 13:06:45   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan

Tejčica, dobra ideja s sličicami okoli previjalne, jaz že 3 mesece govorim, da bi ji bilo treba kaj nad glavo narisat, pa sem iskala po trgovinah in nič pametnega našla, za narisat pa sem bila do zdaj prelena, pa še nekega ekstra talenta nimam.

Moj talent za risanje je na nuli user posted image , zato sva pa s Tajo kar kopirale iz njenih pobarvank user posted image in potem veselo barvale in rezale. 

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 6425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILI

ali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?

ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (4%)

ja (26%)

rok dobave je predolg (2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (34%)

cene so previsoke (16%)

Število vseh glasov: 119

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!