pajac
|
Evo tudi mene s pregleda... Danes CTG: bp niti enega popadka, pa muva kot zmešan (saj sem mu dala doping tik preden sem prišla v ZD - Snickers ) Kaj je zdaj to, a sem edina ki je noro vesela, da ni nič popadkov... No saj bom verjetno čez kakih 14 dni do 3 tedne že počasi tečna.. Tako da, Tia moja družba ti je neizogibna... Paštetka, drži se pupa.... Poopsie , upam da bo današnji dan pa toliko bolj lep .... Antigona nova barva las?? Ful luštni slikici.. Ger 06 Ravno sinoči sem se praševala kje so te naše mamice in kako so naši avgustovčki in to bom vprašala ravno zdaj: 15.5. bibyzan (1.nos.): Tjaša, 755g, 35cm (Lj,ob 23.06) 4.7. katipi (3. nos): Mina 1600 g, Liza 2210 g (LJ) 9.7. Jumpy (3.nos.): Miha, 2510 g, 45 cm (Lj) 11.7. ger06 (1.nos.): Pia 2490 g, 47 cm (Lj) Kako gre??? Sisy upam da migrena in hiter mineta.... Pa brez skrbi, boš kar hiter v Postojni... Saj imaš rezervacijo.. Sončni žarek no bilo bi fajn če bi še malo počakala, ampak... sicer pa kot so rekli, ko bo na 5 minut, pot pod noge pa ne pozabit, na nas.. Številko imaš za javit? Jumpy!!! kako Mihec... Ja saj, sem jaz tudi na to mislila.. Po moje bom v kratkem na kakem kebabu ali mc Donaldsu.. Sicer pa sva zadnjič bila na res odličnih čevapčičih v Harambaši... Tonja meni noge tudi zatekajo, najbolj pa, če sem za računalnikom. Prav ne spoznam jih, prav če stisnem ostane luknja od prstov... Sicer mi ležanje pomaga, ampak ne na hrbtu!! Pa noge imam ponavadi naravnost. Sicer pa je z otekanjem tako: če je hudo se pejdi pokazat. Pa zmeri si kakšen krat pritisk, če bi pa ti postalo slabo, začela bruhat.. takoj zdravniku.. Kak lubenica bi pomagala da greš bolj na vodo...