|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.7.2007 8:21:30   
Špela100
Ojla ženske se pokorno javljam, jaz sem tudi user posted image , PDP imam nekje v sredini marca, si ga nočem še izračunat, ker sem mal vraževerna. Sem bila že 2 x user posted image in smo morali na čiščenje. Tudi pod marčevke se nisem še hotela vpisati, pa sem vseeno danes to naredila. Na prvem pregledu še nisem bila, tako, da res srčno upam, da je tokrat vse ok.
Ja slabo pa mi je za umret, bolj popoldan se začne.

Kaj ste bile že vse na pregledu??
In predvsem me zanima koliko ste bile noseče, ko se je že srček videl??

se javim še kaj, uživajte in čim manj slabosti

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Marčevke
24.7.2007 9:42:51   
Pingvinčica
Špeli100 čestitam za user posted image in vem da bo tokrat vse ok, mora biti. Jaz sem bila na pregledu ker sem pričela krvavet. Srček se še ni slišal se je pa videla 3mm velika pika in kako se premika. Naslednji pregled pa imam 6.8.
Je pa tudi meni v prvi nosečnosti full pasal sladko in smo dobili user posted image . Zdej pa sladkega videt ne morem, bomo videli čez dobrih 7 mesecov kaj bo user posted image user posted image user posted image . ja pa kapuccino moja razvada mi tudi sedaj smrdi. Se moja mami in oči čudita zakaj ga nočem več pituser posted image user posted image user posted image .
Kepica jaz bom tudi šla kmalu v šoping, ker sem po dabrostonu napihnjena kot balon. Tudi v prvi user posted image se mi je zelo kmalu poznalo in tudi sedaj se mi zdi da bo tako.
Kdaj se boste pa naročile na NS? Katera ve, koliko prej je treba? Kdaj ima dr.Strahova dopust?

Lp vsem

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Marčevke
24.7.2007 10:11:39   
lina10
Lep pozdrav! Se vam pridružujem po mojih izračunih je moj PDP 23.03..Moja prva nosečnost počutim se odlično samo nestrpno čakam prvi pregled pri G, ki je 07.08.Pa vso srečo vsem nosečkam pa zdravo nosečnost.user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Marčevke
24.7.2007 11:35:11   
Nasy
A misliš, da si po dabrostonu napihnjenauser posted image no, saj se jaz tud počutim ko žoga..ravno danes sem doživela šok..sem šla nekaj k sosedi, imela sem oblečeno krilo, tako poletno obleko s celega, s trakcema zavezano zadaj. Nosim to že nekaj let, ne sam zdej, pa reče soseda ko iz topa. "Ja, a bomo dojenčka naročili?" Jst pauser posted image sploh nisem našla besed za odgovor, me je tako presenetila, sem rekla, samo ne vem še..user posted image Je pa res, da imam sedaj trebuh ven, ne v hlačkah, tko da mi nič ne stiska in skrije trebuha.
Domov k našim se prav bojim it, ker bodo gotovo porajtali, sploh, če mi bo še vse smrdelouser posted image in mi bo slabo. Ne upam pa si še povedat.


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Marčevke
24.7.2007 13:11:41   
tvis
jaz tudi še nisem povedala v službi, ubistvu čakam na prvi pregled, potem pa če bo vse vredu povem in grem na bolniško čim prej ko bo to možno.

Kdaj pa ve mislite iti na bolniško, jo boste dobile, če boste prosile zanjo?

Zanima me koliko ste stare, če želite povedati, da malo primerjam. Jaz bom letos 27 in to bo drugi otrok.

Še nekaj me zanima, jaz sem že bila na morju, skoraj cel mesec in sem se kopala, pa ni bilo nič narobe. A bi se lahko kopala al ne?


(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Marčevke
24.7.2007 13:35:28   
marita
tvis: jaz sem stara 30 in v drugo noseča. Sem na bolniški in ti moram povedat, da ni prov nč fajn. Cele dneve ležim, ker imam diagnozo grozeči splav. Nikamor ne grem, morje smo odpovedali. Kaj ti pa bo bolniška, če je vse ok?
V prvo pa vse ok, sploh vedela nisem, da sem noseča, ogromno sem ven hodila, pa šport, zdaj se pa počutim kot da bi bla iz porcelana.

Marita


_____________________________

<a href="http://lilypie.com" target="_blank"><img src="http://lilypie.com/pic/050915/3Avc.jpg" border="0"><img src="http://b2.lilypie.com/iQkup2/.png" border="0"></a>

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Marčevke
24.7.2007 14:17:09   
TENDAI
No pa imamo še eno user posted image !
PDP imam 01.03.2008! Sem bila včeraj na pregledu in je vse o.k.
Srček se je videl in veliki smo 17,1mm. Na NS sem naročena 23.8.
To je naš drugi user posted image  imamo že eno princesko, ki  je ravno dopolnila 4!
LPTadeja!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Marčevke
24.7.2007 15:56:23   
Nasy
Jaz sem jih marca štela 30, nimava še nobenegauser posted image . In tudi jaz sem na bolniški z diagnozo grozeči splav. Nič mi ni fajn, ležim, počivam, morje odpovedano..slabo mi je, glava me večkrat boli, prebava je obupna..še dobro, da imam mojegauser posted image , da leti v trgovino, ko je treba. V bolniško me je dala najprej moja zdravnica, ker sem se grozno počutila, potem pa še  G po pregledu, kmalu sem bila še na urgenci zaradi izcedka, je tudi tam G rekla na bolniško, pa sem itak že.

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Marčevke
24.7.2007 17:25:43   
Čakajoča
Pozdravljene od mene!

Jaz sem pa bila najjrepj na urgenci v nedeljo, ker sem dobila rjavkasto rdeč izcedek. In ker sem imela 1. ss, me je zgrabila panika.

Bili smo na UZ in smo bili veliki 10,4mm 7t1d, vedel se je srček in tudi slišala sem ga kako hitro bije.
Vse je bilo OK. Na srečo.

Danes pa sem bila pri svoji G. , ki mi je naredila ginek. pregled in ponovno UZ. Velik je 12,4mm utripi so tudi +.

Potem pa mi je G rekla, da imam nekakšno pregrado med plodom in posteljico. Sedaj se še ne kaže dobro, en del naj bi bil zaraščen. Pravi, da je gestacijski obroček okrogel, vendar jaz imam na spodnji strani tega obročka nekakšno zaraščenost in ni čisto okrogel.

Je katera že imela kaj podobnega? Mi ni prav nič prijetno, pa čeprav je G. rekla, da me noče strašit! Pomagajte mi!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Marčevke
24.7.2007 18:15:28   
kepica
Tudi meni je na zadnjem pregledu, ko nisem mogla zanosit G rekla, da imam pregrado ali pa dvorogo maternico in da nikakor ne bom mogla zanosit. Pa sem vseenouser posted image Da sem noseča sem izvedela tisti dan, ko bi se morala naročit na operacijo, ko sem čist za vsak slučaj naredila test. No, pa tudi M mi je zamujala že skoraj en teden. In zaradi vseh teh napovedi niti pomislila nisem, da bi bila lahko noseča.user posted image
V glavnem, tudi mene skrbi zaradi te pregrade ali karkoli že imam in me je kr malo strah prvega pregleda. Upam in držim pesti, da bo tako pri tebi kot pri meni vse ok in da ostaneva pri marčevkahuser posted image
lp,kepica

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Marčevke
25.7.2007 7:45:36   
tvis
joj punce pa ste res boge, drzim pesti, da bo vse uredu, pa upam da jaz kaj takega ne bom imela. Si tut ne predstavljam da bi imela, ko moram pa skoz hcerkco crklat pa jo nosit, ne vem kaksen sok bi bil za njo to, skoz bi mulo kuhala.user posted image

Na bolnisko si pa zelim zato, ker delam v centru in je parkiranje tukaj ne mogoče in kmau bom mogla z avtobusom hodit, pa hčerkica bi bila pri meni doma, ne bi blo treba k varuški, vrtca itak nismo dobili, in ko šefica pride, že vidim da mi bo skoz eno delo nalagala dodatno, kot da nimam še svojega dovolj.  Tako da.....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Marčevke
25.7.2007 8:26:17   
Ana Luna
Me ni blo dva dni, sm rabla mal cajta, da sm vse prebrala. user posted image
Diana 5, prav imaš, tut meni se zdi brezveze plačevat za pregled, ker se ne bi še nč vidlo, to bi bil pa potem še dodaten vzrok za mojo paniko ... Bom kar počakala do 9.8., ko bomo stari že celih 9 tednov!
Sicer se pa zavedam, da sm svojo nosečnost štartala zelo panično in komplicirajoče kar se le da. Vsaka žalostna izkušnja, ki jo je mela kera od vas, me ful prizadane user posted image in prestrašena sm, ker bi se pač lahko karkoli od tega zgodilo tut meni. Vem, pesimistična sem - moja šibka točka, to ni o.k., rabim pozitivne afirmacije, pa avtogeni trening, že delam na tem. user posted image Kar pa se tiče dopusta, odpovedala samo zaradi vožnje z avtom, ki je ne prenašam. Nesreča mi je pustila posledice in tut s tem se bom mogla še zdilat ... Uf!!!
Moje fizično počutje pa je odlično! Mislim, da se tut moja pikica počuti dobro, saj jemo same zdrave stvari, se gibljemo na svežem zraku, poslušamo kvalitetno glasbo ...user posted image (Sm že na dobri poti s pozitivizmom! user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Marčevke
25.7.2007 10:38:46   
Wahoo RR
Ojla marčevke

Zdej je pa čas,da se tudi jaz razkrijem ...sem anonimna 4 - mislim da še zadnja anonimna med nami user posted image

Razen utrujenosti je splošno počutje dobro. Itak nimam časa preveč razmišljat, kako se počutim, ker tamale dve skos šibata okrog mene user posted image
Na pregledu sem bila, je vse ok. Nekje konec avgusta bo NS, še prej pa 23.8 ponovni pregled...da zopet vidim našo pikico.

Datum je postavljen na 9.3 ( prej 8.3 ) se pa zna zgodit da bo še malo premaknjen, glede na velikost otročka.


Zdej pa že šibam...lepo se imejte in božajte svoje trebuške user posted image

_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Marčevke
25.7.2007 19:09:43   
Ursi10
Lep pozdrav, punce!
No, pa da vam povem, da če bo vse po sreči, tudi midva 2.3.2008 pričakujeva Kajo ali Luka.Bomo vidli, kaj bo!
Sem pa sedaj že v 2. polovici 7. tedna, na pregledu sem bila pred dvema tednoma in je že slišal srček, velik je bil pa malo več kot 16 mm. Tako vesela sem bila, da sem se mu kar zjokala. Sedaj pa upamo na najboljše. Sem krvavela, tako, da mi je predpisal Dabroston in naj bolj mirujem, tako da sedaj lepo bolj počivam, edino na sprehode, take bolj umirjene hodim. Sem pa ful vesela, čeprav me je skoz strah, da bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Marčevke
25.7.2007 20:25:09   
hope77
Pozdravljene vse user posted image . Na tem forumu se oglašam prvič. Glede na to, da sva se z mojim že zelo dolgo mantrala zauser posted image in sva čakala na pregled v amblulanto za neplodnost sva bila toliko bolj presenečena, ko sem naredila test in je pokazaluser posted image , sva imela kar oba malo solzne oči. Vendar pa je že naslednji dan sledilo novo presenečenje - rjav izcedek in smo spet user posted image . Grem na pregled in reče g. user posted image ni normalna, plod je premajhen ali pa ste kasneje zanosili, lahko je izvenmaternična zanositev, lahko pride do ss,... kar nisem mogla priti k sebi. Mi je rekel v bolnišnico in jaz, da bi bila raje doma. Mi je predpisal tablere Dabroston in strogo mirovanje sedaj pa čakam ponovno na pregled v ponedeljek. Je imela katera podobne izkušnje? Sem čisto user posted image . Sicer se mi sedaj pojavi še kakšna rjava kapljica in sem malo bolše volje samo vseeno ne vem kaj naj. Non stop hodim kontrolrat če je vse ok ali ne. Je pa tudi res, da nikakor nimam mira. Moj me non stop kliče iz službe in sprašuje kaj delam, če počivam,...jaz pa kar ne morem, se moram vsaj malo zaposlitiuser posted image
Sva pa že prej rekla, da bova še malo počakala in nikomur povedala, zato mi je še toliko težje, ker ne morem tega deliti z nikomer od bližnjih, jaz pa sem takouser posted image , zato sem mogla to spraviti iz sebe in sem se malo razpisala...
Jaz upam, da se bo vse srečno končalo, vam pa vsem čim lepšo user posted image

(odgovor članu Ursi10)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Marčevke
25.7.2007 20:50:59   
Pingvinčica
Hope drži se. Stiskam pesti zate in tvojo pikico, in da bo v ponedeljek vse tako kot mora biti. Vem da je težko, ampak poskusi biti optimistična, saj naše pikice to zaznajo. 

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Marčevke
25.7.2007 21:06:47   
hope77
Pingvinčiča hvala. Ko prebiram malo forum za nazaj vidim, da jih je bilo kar nekaj s podobnimi težavami in je sedaj vse ok, tako da se malo tolažim, kolikor se pač da.
Sem prej pozabila napisat da imam po izračunu RR rok 25.3. (joj kako lepo darilo bi to bilo za meterinski dan) ali pa še lepše za rojstni dan, ki ga imam v začetku aprila...
No v glavnem upam na najboljše in da bo vse ok in da ostanem z vami vse do konca marca. user posted image


(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Marčevke
26.7.2007 7:11:26   
kepica
hope77, držim pesti, da bo vse ok s tvojo pikico. Jaz mislim, da nas je vse strah prvega UZ, kaj bo pokazal. Tudi meni se bliža ta dan in poleg vsega veselja, ki me sedaj obdaja, me je vseeno strah. Čimmanj mislimo na to in uživajmo v user posted image Upam in držim pesti, da bomo marca vse srečne mamiceuser posted image

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Marčevke
26.7.2007 7:41:26   
Anonimen
Hope 77,

tudi jaz imam iste težave, če boš prebrala po forumu višje boš videla, da nisi edina. Tudi mene G. pripravlja na vse slabe stvari,nobenega optimizma nisem zaznala, nakar hvala bogu, da obstajajo še kakšne prijazne med. sestre, katere so me potožalile, da je v vsej tej zadevi lahko vse OK, pa je dejansko še čisto prekmalu za kakšne 100% odgovore. Mene dajejo vsak dan na preglede, noben mi ne pove nič kaj se dogaja, imam občutek kot da vsi g. govorijo le najslabše strani ravno zaradi tega, da če se slučajno kaj naredi si zavarujejo svoj hrbet. men vrjemi, da dobra mera optimizma lahko za tvojo in mojo pikico veliko pomeni. Tudi jaz hodim na wc vsake pet min. , če je spet ja rjavega izcedka , pa ga hvalabogu niti ni, razen na wc papirju malo. Jaz se sicer poskušam psihično pripraviti do tega, da bo vse ok, vendar po drugi strani pa imam nekje eno ročno, da se slučajno ne bi potem preveč user posted image . Upanje ostaja vse do konca, držimo pesti vse za vse nas, katere v user posted image  nimamo ravno pretirane  sreče, vendar bodo pa potem toliko bolj lepi user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Marčevke
26.7.2007 9:24:51   
marita
Živjo,

punce ne bit tko pesimistične no. Vse bomo pregurale. Hope 77 drži se. Pri meni je plod tud manjši kot pa naj bi bil in to za dva tedna, pa mi ni g. nobene panike zganjala. Menstruacijo sem namreč imela na 32 do 35 dni in je zato tudi kasnješa zanositev. Moja ZM je bila 26. maja, tako bi mogla iti nekje proti 9 tednu, grem pa sele proti 7. V prvi nosečnosti je bilo isto, tako da sem sedaj tudi pričakovala zamik in je res tako. Doma imam zdravo triletnico.
Samo mirne živce in ne skoz letat na wc preverjat. Prve dni sem js tud, saj sem rahlo krvavela in sem bla par dni non stop na wc. Pol sem se pa skulirala in sedaj uzivam v miru in cakam pregled, ki ga imam cez en teden.

lP

Marita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Marčevke
26.7.2007 10:58:12   
Čakajoča
Pozdravljene!

Ponovno se javljam. Danes smo bili na UZ na Fontani, ker me je moja G. prestrašila takrat s pregrado med popkivino in plodom...

Pa nama je danes dr. Japelj povedal vse kar naju je zanimalo. Vse je Ok.

Veliki smo 14,7mm, srček mu "fejst" bije. Nobene pregrade ni videl. Tako, da...

Mi smo super, edino kar me muči pa so bolečine v sp. delu (baje se razteguje maternica)!

Sedaj pa sem res srečkauser posted image !

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Marčevke
26.7.2007 11:21:37   
Pingvinčica
Bom še tukaj vprašala ko nas kar nekaj jemlje dabroston. Meni ga je predpisala G na začetku ker sem krvavela. Sedaj pa me čedalje bolj skrbi da bi zdravila kaj škodila otročičku. Saj tudi v navodilih piše, da se napake pri plodu ne izključujejo. Dajte mi mal povedat vaša mnenja prosim.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Marčevke
26.7.2007 12:10:17   
hope77
Pozdravljene,
hvala vsem za vzpodbudne besede - mi dajo veliko pozitivne moči. 
Na WC papirju je še kakšna nezaželjena kapljica, zato sem že malo bolj optimistično razpoložena. Edino nimam prevelikega apetita po hrani - v glavnem jem samo zelenjavo, ker mi druga ne odgovarja, pa še to gre po hitrem postopku ven (driska), potem pa še naj mi kdo reče da moram piti Donatuser posted image .
Opažam, da vas res zelo veliko je dabroston. Se do sedaj nisem niti zavedala kako veliko je tega.


(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Marčevke
26.7.2007 12:45:55   
Čakajoča
Spet pišem!

Imam 1 vprašanje za vas: A VE SI LAKIRATE NOHTE?

Jaz bi si jih nlakirala z brrezbarvnim lakom, pa ne vem, če lahko!?

Kaj pravite ve po izkušnjah!?

Lep pozdrav

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Marčevke
26.7.2007 15:30:31   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Spet pišem!

Imam 1 vprašanje za vas: A VE SI LAKIRATE NOHTE?

Jaz bi si jih nlakirala z brrezbarvnim lakom, pa ne vem, če lahko!?

Kaj pravite ve po izkušnjah!?

Lep pozdrav



LAhko si lakiraš nohte, barvaš lase... brez skrbi, ne vpliva na nosečnost


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?