Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ne morem verjet. Sploh mi ne paše. Moja najljubša stvar... No, vsaj za nekaj je pa to dobro. Redila se pa ne bom preveč
No, vsaj od čokolade ne.
, tako da Ana Luna, če se ti ljubi v KR zapeljat, boš mogoče še kaj dobila. Jest mam pa čist krizo s hlačami. Imam samo še te, ki sem jih sedaj kupila, ene kapri hlače in eno krilce. In konec
Vse mi je preozko. To ni normalno... Pa sem mislila, da bom v LJ uspela kaj dobit, pa nič
Dobila sem potem vsaj tri majčke, da so malo daljše, ker pri teh, ki jih imam doma, kažem trebuh, ker mi joške in trebuh vse majce gor potregnejo. Sem taka kot potujoča mlekarna
.
utripa srček in pridno raste velik je bil 8mm(nekako začetek sedmega tedna)...drugemu pa na žalost ni uspelo in bo sčasoma sam prišel ven...
.
da lahko ubijam...
in upam, da bo vse ok in da mala pikica pridno raste