|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.7.2007 23:16:22   
kepica
Jest mam tut zelo izostren vonj. Vse, kar se peče na žaru pa mi obrača želodec. Drugače sem pa pred nosečnostjo pojedla pol čokolade na dan, zdej je pa že skoraj dva meseca nisem poskuslauser posted image Ne morem verjet. Sploh mi ne paše. Moja najljubša stvar... No, vsaj za nekaj je pa to dobro. Redila se pa ne bom prevečuser posted image user posted image No, vsaj od čokolade ne.
Sem bila pa tudi jaz danes na pohodu za hlačami v LJ in res tistih hlač ni nikjer več. Jaz sem iskala še bele, ker so res super, pa jih ni. Večje številke imajo pa v KRuser posted image , tako da Ana Luna, če se ti ljubi v KR zapeljat, boš mogoče še kaj dobila. Jest mam pa čist krizo s hlačami. Imam samo še te, ki sem jih sedaj kupila, ene kapri hlače in eno krilce. In konecuser posted image Vse mi je preozko. To ni normalno... Pa sem mislila, da bom v LJ uspela kaj dobit, pa ničuser posted image Dobila sem potem vsaj tri majčke, da so malo daljše, ker pri teh, ki jih imam doma, kažem trebuh, ker mi joške in trebuh vse majce gor potregnejo. Sem taka kot potujoča mlekarnauser posted image Vsi pravijo, da bosta dva, ker me je toliko. Mene je pa kar strah UZ-ja. Že prvič me je blo, ker mamo dvojčke v žlahti. No, samo da bo vse ok.

Jutri bo deževen dan. Idealen za spanjeuser posted image Komaj čakamuser posted image Punce, uživajteuser posted image
lp,kepica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Marčevke
29.7.2007 11:31:24   
mkonec
Lepo pozdravljene vse srečke user posted image .
Sredi tedna sem bila na kontroli in UZ in je zaenkrat vse OK, sredi 7T, videl se je že srček in plodek.
6.8. mam spe kontrolo in takrat tudi vse laboratorijske preiskave itd. Še nekaj mesecev mi manjka do 35, zato so tudi moje kontrole pogostejše.

Drugače pa mi je neprestano slabo, podnevi in ponoči, vedno sem lačna, zaspana, ponoči slabo spim (tudi zaradi težav s hrbtenico), včasih malo krčev in kakšen glavobol, pa bom že zdržala. Za malo pikico vse!

Za mojo  user posted image  vejo že skoraj vsi, saj sta bila 2 dneva v bolnici nadvse sumljiva, pa kaj - naj vedo da sva premagala sama sebe in da nama je po toliko truda uspelo.

Uživajmo v user posted image , kar gre zraven, pa vzamimo v zakup.

"Če hočeš imeti pas, moraš prenesti tudi njegove bolhe"

LP

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Marčevke
29.7.2007 13:35:37   
*medica*
pozdravljene punce...no jest sem nova na tej starani...semuser posted image po 1 ICSI...imela sem vstavljena dva ploda ...24.7 sem imela 1UZ in mi je g rekel, da enemuuser posted image   utripa srček in pridno raste velik je bil 8mm(nekako začetek sedmega tedna)...drugemu pa na žalost ni uspelo in bo sčasoma sam prišel ven...user posted image ....sedaj sem naročena pri svoji g in to šele 22.8...hmm za PDP pa nisem sigurna po izračunih na ringaraja imam 13.3..bomo videli kaj bo rekla g ..
vsem user posted image želim lepo in zdravo nosečnost.. lep pozdravček in uživajte  nekje na plaži

(odgovor članu mkonec)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Marčevke
29.7.2007 13:37:33   
Pingvinčica
Meni tudi vse smrdi, kar sem imela prej rada. Tudi jaz že čokolade nisem poskusila skoraj dva meseca, pa sem jo prej oboževala. Se bom mogoče saj kaj manj zredila kot sem se pri Tii, ko sem jo oboževala user posted image . Križ me tako boli zadnje dni da je groza. Jutri bom šla pa verjetno v Celje pogledat, če še imajo v Clarku te hlače. 

(odgovor članu mkonec)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Marčevke
29.7.2007 14:18:22   
kepica
Mene tudi grozno križ boli. Pa sedaj ne vem, ali sem ga kaj poležala, ko zadnje dni cele popoldneve spim na kavču ali pa je od nosečnosti. Karkoli že je, upam, da bo čimprej minilo.
Drugače me pa zanima, kakne so že tiste napovedi za spol, če ti paše sladko ali kislouser posted image V prvi nosečnosti sem jedla samo sladko, pa je bil fantek. Bo potem sedaj punčkauser posted image user posted image Prosim, z izkušnjami na danuser posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Marčevke
29.7.2007 15:13:06   
frutka_
Tudi k nam bo priletela štorkljica!

Pregled imam 6.avgusta, predviden TP pa imam konec marca, okrog 20.3.2008.

Mene tudi grozno boli križ. In bolečine v križu so bile tudi razlog, da sem šla delat test, ker se mi je zdela bolečina sumljivauser posted image . No, en test je bil+ in en test-.user posted image

je tudi kateri od vas test pokazal lažno poz. ali neg.?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Marčevke
29.7.2007 15:34:58   
marita
frutka: v prvi user posted image nosečnosti sem delala 3 teste, vsi trije pozitivni, v drugi user posted image sedaj sem tud delala tri teste: vsi pozitivni. Žal ne morem pomagat, čez par dni ponovi test.

Marita

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Marčevke
29.7.2007 16:03:28   
Vilma
Joj Kepica, kot da bi jaz tole pisala!
Tudi me je strah dvojčkov. Saj če bodo, bodo, samo raje vidim da je en po en.
V prvi nosečnosti sta bila dva, pa se nista obdržala, v drugi spet dva, pa se je obdržal samo en, moj zlati sonček, ki bo zdaj imel 8 mesecev in evo, zdaj si ne predstavljam dveh ob tako majhem dojenčku. Bo skoraj enako kot da bi imela tri doma.
No  ja, če je usojeno, je usojeno. Bom poročala 8.8. ko imam prvi UZ. Imamo pa tudi mi dvojčke v familiji, tako da je verejtnost velika.

Mkonec pišeš, da ti še nekaj mesecev manjka do 35 let. No jaz jih že toliko imam. Pa me zanima, če boš šla na amniocetezo? Menda ženskam po 35 letu pripada. Ti sicer še nisi toliko stara, vendar ko boš rodila boš, tako da ti tudi verjetno pripada ta pregled. Jaz se še nisem odločila, bom povprašala ginekologa in se odločila tudi na podlagi njegovega mnenja.

Medica tebi pa sto na uro držim pesti, da se bo pikica obdržala!!! user posted image  Vem kako je, ko se dolgo matraš za dojenčka. Midva sva bila dvakrat na razgovoru za umetno, pa je potem obakrat ratalo, hvala bogu. user posted image  

Frutka odvisno kateri test je bil + in kateri -. Če je bil prvi negativen in potem pozitiven potem pač nisi imela prvič dosti Beta-Hcgja v krvi. Če je bilo pa obratno, pa ne vem.

Meni hvala bogu nič ni slabo, mi pa vse smrdi ja. Sploh drekec od mojga malčka, ko ga moram previjat user posted image  Še 100% bolj kot prej. user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 29.7.2007 16:07:42 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Marčevke
29.7.2007 16:41:48   
*medica*
vilma hvala na željah...tudi sama upam da bo user posted image obstala do konca...tisi ki mora ven naj gre ta pa naj ostane do konca z mano...kar srčno upam..
drgač punce sem na istem kod ve sladkarije mi se sploh ne luštajo...včasih sem samo od sladkega živela user posted image user posted image sedaj pa ne vem...bolj malo...skoraj nič...vsake toliko me zbada v spodnjem delu...zdi se mi da sem postala bolj lena samo spala bi..aja pa še to neke stvari mi smrdijo pa vedno nekaj iščem po hladilniku user posted image user posted image user posted image user posted image
lep pozdravček

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Marčevke
29.7.2007 18:23:55   
Anonimen
jaz sem stara 36, ko sem prvič rodila sem bila 33, pol 35, zdaj bom že 37 ko rodim...pa nisem šla na nobeno amniocintezo, sem brala da so s to iglo že ubili plod...se redko zdodi ampak vendarle, ni za tvegati

punce, le pozitivno in ničesar se ne bojte pa ne mislite na slabo, da ne boste kaj slabega priklicale, verjemite da bo vaša pikica zdrava in vesela pa bo vse v najlepšem redu user posted image

(odgovor članu *medica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Marčevke
29.7.2007 19:35:16   
Špela100
Živ punce...ja meni je pa tako slabo, da niti čvekat ne morem z vami. Vse...prav vse mi smrdi, izpahuje se mi, bruham vsak dan...groza, najlepše je ko spim, zato dosti, dosti spim.

Včeraj sem bila ful boga, danes je malo, malo boljše.
Jutri pokličem za pregled, držite pesti, da se bo videl user posted image .

uživajte, če vam pa ni slabo pa sploh uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Marčevke
29.7.2007 20:09:25   
kepica
Vilma, tudi jaz imam 8.8. UZ, tako da bova obe na isti dan izvedeli, koliko nas bo. user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Marčevke
29.7.2007 21:02:41   
Arabela
Hojla!

Jaz pa ravnokar ubijam rizibizi in pohane bučke in pohane bedrce...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak boljše zdaj kot pa da mi je ponoči slabo... ker ne smem nikoli, pa res nikoli imeti prazen želodec.. ker potem mi je user posted image da lahko ubijam...
Za kilice pa se ne sekiram ker po prvi nosečnosti so kar hitro izginile, čeprav sem pridelala častnih 27kg.... tako da prvorodnice, brez panike....  Nič se ne sekirat, uživajte vsak trenutek in samo pozitivno in optimistično zrite v prihodnost... se bo bebica lepše razvijala...user posted image user posted image


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Marčevke
30.7.2007 7:47:32   
tvis
meni tudi v prvi nosečnosti ni pasalo sladko, in želodec sem morala imeti skoz poln, drugače mi je bilo slabo, in evo bila je punčka.
Zdaj mi ni nič slabo, paše mi vse in smatram da bo fantek.

Jutri imam pa prvi UZ, in upam da bo vse uredu.

lp

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Marčevke
30.7.2007 9:21:39   
hope77
Pozdravljene vse user posted image
joj, jaz sploh ne vem več kaj naj. Ponoči ne spim, nič mi ne paše jest, tudi čokolada ne (prej pa nisem zdražala brez nje),...samo sedaj ne vem če je to od živcev ali od nosečnosti. S strahom pričakujem današnji pregled, kaj mi bo g. rekel. Rahla krvavitev še vedno ostaja in sem čisto user posted image . Ponoči sploh nisem spala. Prsi imam kar precej boleče. Včeraj sem iz vsega obupa naredila še en test nosečnosti, da sem se vsaj malo pomirila. Vam javim kako bo, dela pa danes popoldan tako da ne vem kako bom sedaj zdržala še te 4 ure.

Uživajte v svoji user posted image , pa četudi s slabostmi...

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Marčevke
30.7.2007 10:02:17   
kepica
hope77, držim pesti, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Marčevke
30.7.2007 10:10:08   
max81
ojoj
kepica super hlačeuser posted image user posted image user posted image

men je tud slabo za znoret in to cel popoldan , dopoldan nič, mislim da bomo imeli še eno pupo, ker imam zaenkrat iste težave kot v prvo....slabosti in vrtoglavice......sicer pa ati ni istega mnenja kot mami, pravi da bo fantuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Marčevke
30.7.2007 10:12:03   
max81
hope77, en user posted image user posted image in upam, da bo vse ok in da mala pikica pridno raste

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Marčevke
30.7.2007 10:18:21   
Pingvinčica
Hope drži se en velik user posted image tudi od mene. Se bila v isti situaciji kot ti slabih 14 dni nazaj. Tudi rahle krvavitve in sem z takim strahom pričakala prvi pregled. Zdravnica me je pomirila, tudi pikica se je že videla. Dala mi je tablete dabroston in od takrat krvavitev ni več. Drži se in glej da poročaš po pregledu. 

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Marčevke
30.7.2007 10:37:03   
marita
oj,

vidim, da nas je večinoma vse zadela slabost. Jaz sem imela v soboto drisko user posted image , v nedeljo sem pobirala igrače po tleh, me je ful spodaj začel bolet trebuh user posted image , sem se kuj ulegla in je blo boljš. Slabosti imam občasne, brez bruhanja, kar je pomoje še slabše, ker mam skoz občutek da bom letela bruhat, pa nič. No sam to je zelo malokrat, nasplošno je kar ok. Tudi v prvi user posted image je bilo tako v teh tednih, se je pa vse skupaj pomirilo do 11 tedna. V 12 sem že prov z veseljem vse jedla, ker sem imela blazen apetit.

Hope poročaj, ko prideš iz pregleda. Jaz ga imam v sredo in že nestrpno čakam.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Marčevke
30.7.2007 11:05:43   
Vilma
Hope tudi jaz držim pesti! Pa javi, ko boš s pregleda.
Meni pa ni nič slabo, imam iste znake kot pri Dominiku in če držijo stare vraže, bomo imeli spet fantka. user posted image  V prvi nosečnosti sem pojedla na tone rdeče pese in solat, zdaj pa mi spet paše kislo. No bomo videli, vesela bom tako fantka kot punčke. user posted image  Sicer bomo pa kmalu zvedele tudi za spol. BOste ve vprašale al se boste pustile presenetit?

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Marčevke
30.7.2007 11:11:08   
marita
za spol ne bom vprasala, nisem ne v prvo, pa tud zdej ne bom. Moj je rekel, kaj pa nama je treba vedit, saj spremenit itak nič ne moreš in bova vesela kar bo. Imava pa doma punco, bomo videli marca kaj bo v drugo. user posted image

Imeni sta pa tud že izbrani, samo bova videla če bo na koncu ista izbira kot pa sedaj.user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Marčevke
30.7.2007 11:21:00   
nika29
Hajli hajlo !

Torej se pridružujem k vam marčevkam ! Juhu ! user posted image
Mala zelena kuku, kje si ? Si že prišla z dopusta, al še uživaš ?  Namreč zasledila sem, da sem približno v podobni situaciji kot ti, namreč moj PDP je 21. 03., imam pa skoraj 9 mesecev ( 11.08. bo dopolnila ) staro punčko.Torrej ? Tudi mi smo nacrtovali, da bi bilo čimprej. Me zanima kako si predstavljaš, da bojo najini dnevi zgledali od marca naprej ?

Javi se čimprej, LP
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala zelena)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Marčevke
30.7.2007 12:15:57   
kepica
Jaz prvič nisem vprašala za spol in tudi sedaj ne bom. Si pa malo bolj želim punčko. Imena pa imamo tudi že izbrana. Če bo fantek bo Anže, če bo pa punčka pa Nika. Upam, da ostanemo pri tem do konca in ker se z možem v zelo malo imenih strinjava, bo verjetno kar pri tem ostalo.user posted image
lp,kepica

(odgovor članu nika29)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Marčevke
30.7.2007 12:54:57   
tvis
jaz pa bom vprašala za spol, sploh ne vidim vzroka zakaj ne bi, pri prvem sem takoj ko se je videlo želela vedeti kaj bo, zdaj bo pa isto.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?