Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, PDP imam nekje v sredini marca, si ga nočem še izračunat, ker sem mal vraževerna. Sem bila že 2 x 
. Zdej pa sladkega videt ne morem, bomo videli čez dobrih 7 mesecov kaj bo
no, saj se jaz tud počutim ko žoga..ravno danes sem doživela šok..sem šla nekaj k sosedi, imela sem oblečeno krilo, tako poletno obleko s celega, s trakcema zavezano zadaj. Nosim to že nekaj let, ne sam zdej, pa reče soseda ko iz topa. "Ja, a bomo dojenčka naročili?" Jst pa
sploh nisem našla besed za odgovor, me je tako presenetila, sem rekla, samo ne vem še..
in mi bo slabo. Ne upam pa si še povedat.
imamo že eno princesko, ki je ravno dopolnila 4!
, da leti v trgovino, ko je treba. V bolniško me je dala najprej moja zdravnica, ker sem se grozno počutila, potem pa še G po pregledu, kmalu sem bila še na urgenci zaradi izcedka, je tudi tam G rekla na bolniško, pa sem itak že.
in prestrašena sm, ker bi se pač lahko karkoli od tega zgodilo tut meni. Vem, pesimistična sem - moja šibka točka, to ni o.k., rabim pozitivne afirmacije, pa avtogeni trening, že delam na tem.
Kar pa se tiče dopusta, odpovedala samo zaradi vožnje z avtom, ki je ne prenašam. Nesreča mi je pustila posledice in tut s tem se bom mogla še zdilat ... Uf!!!
, sva imela kar oba malo solzne oči. Vendar pa je že naslednji dan sledilo novo presenečenje - rjav izcedek in smo spet
.