kepica
|
Dobro jutro punce! Kako ste? Trebuščki že kaj rastejo? Jaz sem, neverjetna.Vsak dan sem širša. Takšna, kot sem sedaj, sem bila v prvi nosečnosti v 16. tednu. Se spomnim po tem, ker sem takrat prvič oblekla nosečniške hlače. Sedaj mi pa nič več ni prav. Od vse gardedobe, ki jo imam doma, so mi prav ene hlače (dolge,lanene, črne) Ravno pravšnje za tole vročino, a ne Prav pa mi je še eno krilce in ene kapri hlače, to pa je tudi vse. Majice so pa vse tako kratke, da sedaj že popek kažem Kriza. In včeraj sem šla mal po trgovinah Vse je izropano. Nikjer nič pametnega. Potem sem pa zavila še v nosečniško trgovino in se pošteno nasmejala, ker sem bila v vseh cunjah taka, kot bi žakelj nase navlekla. Vse preveliko Potem sem pa v Clarku dobila ful dobre hlače. Niso za nosečnice, ampak imajo v pasu široko elastiko, ki jo lahko zavihaš nazaj. Super so in dobila sem jih za 12 € Evo slikca: Ful so dobre. Imajo jih pa v beli, rjavi, zeleni in črni barvi. Ampak žal je že zelo prebrano, tako da moraš imet kar srečo, da dobiš številko. Kaj pa v Ljubljani (BTC, City park) je katera kaj bila tam? Imajo kaj? Punce, uživajte. Petek je! lp,kepica
|