draja
|
Punce hvala za lepe želje in pohvale mojemu avatarju. seveda sem kar malo zrasla ob vseh pohvalah, dobre želje pa so pomagale, saj je bil pregled zelo uspešen in smo super zadovoljni z novo P . Si je res vzela čas in lepo pogledala našo Živo in ko sem ji omenila, da se bojim da je malo asimetrična se je resnično posvetil atemu in jo tetirala, pa je rekla, da je ok. Da se lepo obrne v obe smeri in da nič hudega če jo malo bolj nese v eno stran. Dolgi smo 61,6 cm, tehtamo 6110 g obseg glavice in prsnega koša pa imamo 41 cm . Dobili smo tudi pikico in malo užaljeno jokcali ampak ni bilo hudega. Aja, pa sestra od te P je pa res super-mlada, prijazna, zgovorna, za hece,... Se je mala samo za njo ozirala in se ji režala na vsa usta. No dokler ji niso pikice dali, pol jo je pa malo bolj postrani gledala . Še ena anekdota: ko pridem domov se spomnim, da kako je P rekla, da Živa zelo lepo zgleda za 3 mesece. takrat sva kar cvetela, šele doma pa se zanesem, da bomo mi čez par dni stari že 4 mesece. No in valjda moj takoj kliče in jo vpraša, če zgledamo lepo tudi za 4 mesece in se valjda P ful nasmeje in reče, da ja, da zELO lepo zgledamo tudi za 3 mesece in 25dni . Si je verjetno mislila - mldai starši pač . Gre malo cartat, ker me vedno bolj na glas kliče iz igralnice. Tinaaja srečno in uživajte maksimalno!!!! Amy super za dobro noč in naj se tako nadaljuje. Pa uživaj z obema svojima sončkoma danes! Tjaša - bogica mala, čim prej se pozdravi! Čestitke današnjim mini slavljenčkom!!!!
|