|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
27.7.2007 8:24:25   
tejčica
Sezam, čestitke tebi in tvojemu možeku.

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6676
27.7.2007 9:31:03   
sezam
draja - user posted image user posted image  da si lahko malo več privoščiš (hrane mislim user posted image )

thaiss, tejčica - hvala. Ja danes imava že 5. obletnico poroke. Kako gre čas hitro naprej user posted image

Čestittke tudi Matii in Žigi za 5. mini svečko.user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6677
27.7.2007 9:31:45   
draja
Čestitke Matia in Žiga za 5 mesecev! Bodita še naprej taka sončka!

Sezam čestitke za vajino obletnico! Imejta se še naprej rada!

Kaj več vam javim kasneje, ker šibam malo rihtat, saj smo potegnili spanje do zdaj. No od 6-ih do 7-ih smo bili pokonc,nato pa nazaj zaspali. Mislim, da smo cepljenje ok prestali, ponoči se je malo zbujala in bila vroča, samo sem ugotovila, da ji je bilo verjetno vroče.

Srečno pot vsem dopustnikom. Uživajte na polno!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6678
27.7.2007 9:49:19   
sezam
tejčica - sem prej pozabla user posted image . Lepo se imejte na Gorenjskem in nato v MB čimbolje opravite user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6679
27.7.2007 10:33:51   
Barči78
Ojla,

Punce en nasvet rabim, a je mogoče že kdaj katera od vas pred morjem zamaknila menstrualni ciklus. Mi gremo jutri na morje, pa me že zvija user posted image , pa res ne bi rada cel teden na morju še to prenašala? Baje obstajajo ene tabletke, a katera ve, pliiiis.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6680
27.7.2007 11:47:45   
Anonimen
Barči :  http://med.over.net/forum5/search.php?19,search=tablete+za+prestavitev+menstruacije,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=THISONE

Sezam, čestitke za 5. obletnico poroke!

In čestitke Matii in žigu!

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6681
27.7.2007 11:50:02   
pocka
oj, da se na hitrco malo javim. Naša Taja je imela drisko, smo bili prejšnji vikend pri dežurni in nas je poslala v bolnico, kjer so dali blato na preiskave. Včeraj smo dobili izvide - vse je negativnouser posted image . Ampak še vedno ne vem kaj je to bilo. Je pa drekec tako grozno smrdel in bil čisto zelen in zeeeeloooo tekoč! No zdaj smo že boljše, upam,da tako ostane.user posted image

Barči78 - jaz sem enkrat rabila te tabletke, ko smo imeli v službi eno usposabljanje v morju par dni in sem glih imela za dobit  user posted image . Mislim, da sem šla k moji zdravnici (se mi zdi, da nisem šla k G, se ne spomnim dobro) pa mi je dala recept. Jih pa moraš začet piti kak dan prej, preden dobiš in pol toliko časa, dokler nočeš dobit M, ko nehaš pa pride M čez kak dan ali dva. Sem ful zablodla zdej to, a?user posted image Pokliči svojo zdravnico, pa jo vprašaj.

Zdaj pa še čestitke vsem slavljenčkom (Matia, Žiga) in še vsi za nazaj, pa za obletnice poroke, pa uživajte vsi, ki greste na lepše, pa user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolančkanim in njihovim mamicam, da se bo vse lepo izšlo....

Aja, naša se tudi obrača samo z boka na bok. Na hrbet ali trebuh se je že znala, zdaj pa se noče večuser posted image , pa ne vem ali delamo kaj narobe ali pa se ji samo ne da več?!

juhuuu, moj user posted image pa še danes odspi (je iz nočne) in je pol 17 dni na dopustuuser posted image user posted image , me bo malo razbremenil.

Lep vikend .....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6682
27.7.2007 12:50:03   
malecka_mateja
ojla!

noč je bila mirna zjutraj pa naenkrat 39.8 vročineuser posted image user posted image user posted image hitro syvečka in tuširanje in je že ok!hvala bogu!sem bila čisto iz sebe ko sem vidla tako cifro!če se danes še enkrat pojavi pa gremonazaj k zdravniku!zdaj pa že aja!

no toje od nas!upam da čimprej mine ta virus!user posted image KAJ NI MENE ZGRABIL I NPUSTIL POJO PIKICO PRI MIRU!user posted image user posted image user posted image

to je to!

čestitke vsem slavljencem!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6683
27.7.2007 12:58:06   
*sonchek*
Mi smo nazaj. Na UZ vse ok, črevesje in ostali organi v trebušni votlini vse ok, ledvička ok, jetra ok, želodček ok...današnje blato pa spet pozitivno na kri (pa ni bilo krvavih nitk!). Vglavnem vse skupaj je začaran krog in meni je še huje, ker ne vem kaj je narobe z našim čmrljem...user posted image
Če se zadeva poslabša (več krvi) moramo priti nazaj, drugače imamo kontrolni pregled konec septembra.
To je to...user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 6684
27.7.2007 14:09:15   
soncek78
meaa - user posted image  dobro odpravite user posted image  za Lana!!!

Tejčica - dobro odpravite v MB user posted image  in lepo se imejte na gorenjskem
thaiss -  Matia  čestitke za 5 minisvečk!!! user posted image  A takšen je tvoj Matia , pravi latin lover user posted image user posted image user posted image

Žiga (K_a_t_i), čestitke za 5 mesecev.user posted image

obalke - bravo za dog čvek!!!user posted image user posted image user posted image  Se vam pridružim drug teden!

Lep pozdravček vsem.

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6685
27.7.2007 14:19:45   
slumpo
SONCHEK....a to je to...brez da bi kaj povedali prišli do zaključka...ja kriza no...sigurno da kri ni normalno na blatu...a so vama vsaj rekli kaj bi lahko bilo?
grrrrrrrrrrrrrr to naše zdravstvo

na naša noč je danes tudi precej boljša....samo dvakrat se je futral ampak je pa postal živahen in nasmejan že ob peti uri....in takrat smo morali vsi trije lepo vstat ....zaspal je pa pol skupaj z mano ker sem bila čisto koma ob 8 in sva spala do 10.
full sem mela plane kaj vse bom danes naredila....NIČČČČČČČČČČ nisem in zgleda datudi NIČČČČČ ne bom....
popoldne greve s taščo v merkator center v špežo še zadnjič pol pa mirovanje...

lp

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6686
27.7.2007 14:27:41   
Anonimen
Sonchek, to je pa res kr neki... kot da bi blo normalno, da je kri v blatu... user posted image user posted image No, upam, da ne bo nič beč krvi. Če pa se  boše pojavljala kri, tudi če jo ne bo več, bi jaz šla vseeno nazaj in jim rekla, da jo je več... to, da je krvi v blatu NI normalno!!! In po vsej logiki bi morali poiskati vzrok. Enga lubčka za Aneja in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6687
27.7.2007 15:30:23   
*sonchek*
Tudi meni in vsakemu normalnemu se kri v blatu NE zdi normalna! Naša diagnoza je totalno skopa: kri v blatu, vzrok neznan. Ker pa otrok ne izgublja na teži, ker so ostali izvidi bp (kri ok, voda ok, UZ ok, negativni kožni in krvni testi na alergijo) in ker nimamo nobenih izpuščajev, lahko zaenkrat le čakamo - če se pojavi kri v večjih količinah (za žličko ali več krvi), vročina, bruhanje ali karkoli drugačnega pa moramo nazaj, da naredijo dodatno diagnostiko.
Lahko gre kljub vsemu za alergijo (nobeden od testov ni 100%), lahko pa pač preboleva kako virozo, ki se bo pozdravila sama od sebe. Zaenkrat nam ostane le čas...
Je pa res, da se Anejevo razpoloženje ni popolnoma nič spremenilo - normalno je, spi, se smeji...skratka nikakršnih sprememb user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6688
27.7.2007 15:46:32   
Dajadada
Sonchek, lepo, da je vse o.k. Ampak vem, da je hudo, ker še vedno ne veste kaj povzroča kri v blatu. A zdravnikom ni nič čudno? Kako lahko naročijo šele za septemberuser posted image  Kri očitno nekako, nekje prihaja v blato. A je možno, da so res samo popokane žiliceuser posted image ?  
Želim vam, da nikoli več ne zagledate krvavih nitk in da bo tale neprijetna izkušnja ostala samo neprijeten spomin.

Kati, a praznujete 5m? Lubčka Žigatuuser posted image .

Meaa, meni je tale Zadvor ful všeč ratal. Pa saj si vidla, že drugič ta teden sem bila tam. Prijateljica, ki je bila z mano, je rekla, da je do pred kratkim bila tam na kavi skoraj vsak dan, ko je bila njena sodelavka na porodniški. Se zmenimo kaj za naslednji tedenuser posted image

Uvajanje GH: Mi smo pri P dobili taka navodila: pri dopolnjenih 5 m začnemo s korenčkom...najprej sokom nato kašico, naslednji teden jabolko-kompot, kašica. Drugi dopoldanski mlečni obrok naj bi v enem mesecu zamenjali za sadno kašo, za kosilo pa zelenjavno kašo. Po dopolnjenem 6 ali 7 mesecu naj bi zelenjavni kaši začeli dodajati tudi meso v manjših količinah.

Malecka_ mateja, en koš user posted image  za tvojo Tjašo. Jaz bi tudi želela, da vsi virusi in druge bolezni pustijo pri miru mojega zakladka, naj raje napadejo mene, prevzamem vse nase. Škoda da ne gre tako.

Draja, bravo za pogumno Živo in pikico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6689
27.7.2007 16:11:46   
slumpo
naš pikec pa danes že skoraj ves dan ninčka...jaz sem že velik nardila med drugim tudi nekaj rož pometala stran nekaj jih razsekala....

skratka mam čas....

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6690
27.7.2007 17:20:52   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Uvajanje GH: Mi smo pri P dobili taka navodila: pri dopolnjenih 5 m začnemo s korenčkom...najprej sokom nato kašico, naslednji teden jabolko-kompot, kašica. Drugi dopoldanski mlečni obrok naj bi v enem mesecu zamenjali za sadno kašo, za kosilo pa zelenjavno kašo. Po dopolnjenem 6 ali 7 mesecu naj bi zelenjavni kaši začeli dodajati tudi meso v manjših količinah.

Korenčkov sok - a to morš sama stisent, al kupiš kakšen ala frutek? Jaz sem mu dala prej jabolčni frutek pit, mu je blo ful všeč - sam je pa pol precel polival (ampak pomojem, ker je bla mami mal 2much razpoložena za igro pa je blo prehiter za želodček user posted image ).

Žigec se zahvaljuje vsem za čestitke pa pošilja lupčka Matiu.

Dajadada kar povej kdaj se dobimo, da rezerviramo termin user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6691
27.7.2007 18:55:08   
Lejci
Živjo!

Čestitke obema korenjakoma za 5 mesecev user posted image . Kako čas beži...

Naša se tut še ne zna obrnit iz trebuha na hrbet ali obratno, ne vem, a mogoče jaz delam kaj narobe??? Če je v ležečem stanju jo imam na najini postli na igralnici gor? Ali bi to mogoče moralo bit na tleh???

Drugače pa pri nas še vedno slabo spimo - mislim Ines odlično spi, jaz ob njej pa malo manj user posted image  Čist me izčrpava, računalnika dostikrat tudi od blizu ne vidim...

Radovedna je pa kot... taprava baba user posted image  vse bi mela, sploh tisto, kar NI njeno (daljinec, robčki, šalica...) in ne njene igrače. Kako v kupu najde točno to, kar ni zanjo mi tudi ni jasno user posted image

z GH še nismo začeli, bom počakala dopolnjenih 5. mesecev, čeprav pokaže veliko zanimanja predvsem za moj krožnikuser posted image

LP

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6692
27.7.2007 20:15:29   
Barči78
Nič, nimam časa brat, malo sem preletela, tko da najbolj važno v tem trenutku je, da se vaši otročki pozdravijo, Tjaška, čimprej naj ti pade vročina user posted image , Anej user posted image , pikec mali, naj že odkrijejo kaj te tare, pa seveda vsem mamicam, da bodo dojenčki zdravi, ker to si res vse želimo.

Sedaj pa se za nekaj časa poslavljam, jutri gremo na morje, komaj čakam, da zamenjam klimo, spočila se verjetno itak ne bom.

Uživajte.

Pa seveda čestitke mini slavljenčkom. user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 6693
27.7.2007 20:52:59   
draja
Barči uživajte na morju!

Dajadada, Meaa in ostale drug teden se vam z veseljem enkrat pridružim v Zadvoru, če ne bo prehude vročine, ker nimamo klime v avtu. A je tam kakšna senca za avto?

Kri v blatu mi se s tem srečujemo že od 3. dne v porodnišnici. Dejstvo je, da več kot izključiti možnost bakterije, virusa ali alergije ne morejo. No, nas še niti za alergijo niso nič testirali. Se nam na cca. 14 dni pojavi driska in običajno so tudi nitke krvi vmes. Ampak P so glede tega čisto mirni, nič kaj ne reagirajo preveč. Naša je bila včeraj celo cepljenja, kljub tem težavam. Sem bila pa presenečena, ker sem govorila z dvema sodelavkama, ki imata majhna otročka, in oba otročka sta tudi imela težave s tem. Eno mamico je P poslala na strogo brezmlečno in brezjajčno dieto (je imela mala tudi izpuščaje), pri drugi pa P ni nikoli reagirala na to in je rekla, da to ni nič kaj takegauser posted image .
Tako da sonchek, želim vam, da Anej res preboleva le kakašno mini virozico in bo kmalu konec te nočne more, če pa se slučajno še kdaj pojavi, pa zdaj vsaj veš, da nas je še nekaj s podobnimi težavami, in da naši P temu sploh ne posvečajo pozornosti (vsaj pretirane ne). bolj slaba tolažba, vem, pa vseeno,... 

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6694
27.7.2007 20:56:35   
draja
Lejci če je postelja premehka, naj to ne bi bilo glih optimalno, saj naj bi bili otročki čim več na trdi ravni površini. Jaz imam igralnico na tleh, pod njo pa dam ali armafleks ali pa tiste puzzle za po tleh. Drugače pa ne skrbi - nekje med 4-im in 5-im mesecem naj bi se otrok to naučil, pa še to ni nujno da vsi. Vsak otrok gre svojo pot v razvoju in če eno stvar osvoji malo kasneje sploh ni nujno da bo tudi ostale. Tudi mi se še ne obračamo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6695
27.7.2007 21:38:52   
Žabika
sonchek: važno je, da je Anej dobre volje. Milsim, da kaj hudega ne bo, zato imata tudi tako pozno kontrolo.

GH: nam je pa včeraj P rekla, da kar lepo še dva meseca samo dojenje. Ker pa gremo konec septembra še ne en dopust (gremo v hotel), sva se dogovorili, da se samo dojimo če malo dlje in da štartamo z GH pri Haninih 6,5 mesecih. Pravi, da naj me ne skrbi, da mleka ne bo.

Zadvor: draja, tam je samo senca. Res je luštno. Samo klopce nimajo naslonov.

Žiga, Matia: Hana vama pošilja lupčka.

Mi se spet potepamo na Gorenjskem in kar ne morem verjeti, da me 24 ur ni bilo na RR.

Pa da se še malo pohvalim - včeraj zvečer sem šla ven; sama, oziroma s še dvema mamama. A uganete, o čem smo se 4 ure pogovarjale???user posted image

< Sporočilo je popravil Žabika -- 27.7.2007 21:51:36 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6696
27.7.2007 22:16:11   
thaiss
Matia se vam zahvaljuje za lepe želje in vam pošilja lubija user posted image !!

Vsem dopustnikom želim lepo vreme, bubanim škratkom pa eno pikopoko user posted image !!!

Mi smo šli malček na Koprsko pogledat, pa smo že doma, ker je mati (moja malenkost) pozabla doma flašo user posted image
No, sej danes smo šli sam pokukat, jutri pa zares user posted image  user posted image

še nekaj slikic našega korenjaka:

user posted image

user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6697
28.7.2007 7:18:54   
draja
A tko punce - vse še spite? No, upam da res.

Mi smo se pa danes malo zbujali ponoči, saj je Živo skoz nekaj napenjalo. No, ampak ni panike.

Thaiss super lepe fotke! Pa mali in mamica na njih tudi seveda!

Nič, nimam kaj sama s sabo čvekati tukaj, tko da imejte se fajn, pa ne prespat dneva!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6698
28.7.2007 8:49:56   
*sonchek*
Jutro!

Spali kot polhki user posted image

KRI V BLATU - nas so testirali za alergije, ves teden pregledovali vodo, kri in blato, imeli smo UZ, ampak vedno smo prišli na začetek - vse ok, razen blato, ki je bilo vedno pozitivno na kri. No, mogoče sem čudna, ampak meni se kri v blatu NE zni normalen pojav! In pri nas se to pojavlja že ves teden, vsak dan!
Nekaj dni še počakam, če se bo kri naprej pojavljala, pa gremo nazaj in bodo dvignili svoje lene riti in naredili še nekaj preiskav!

GH - jaz mu bom danes skuhala jabolko in dala za pit sokca - vsak dan nekaj žličk, čez nekaj dni pa kako žličko jabolka. Z dojenjem se lepo redi, pa tudi zanimanja za hrano zaenkrat še ne kaže, tako da ne mislimo prehitevat.

Barči - lepo se imejte na morju, pa poskusi se kljub vsemu vsaj malo spočit in si nabrat novih moči! user posted image

Thaiss - super slikce in Matia je pravi frajerček! A v vodi je užival?

ZADVOR - če bo katera tako prijazna in mi opisala kako pridem do tja, se vam tudi midva z Anejem naslednji teden pridruživa (če ne bomo spet okol zdravnikov letali...user posted image )

Tako, zdaj pa šibava na sprehod, dokler še ni vročine...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6699
28.7.2007 8:57:22   
thaiss
Dobro jutro,

mi smo se še kar naspali, zdej pa se moja sva fanta cartata v postelji!!!
Sonček že fajn greje, tako da bomo šli popoldan ritke namočituser posted image

Sonchek ne dovoli tem dr. da te kr tako skenslajouser posted image !!! Naredi halo, ker kri v blatu ni neki kar lahko počaka do septembra!!!
Enga lubija Aneju!!!
Matia pa je v vodi tako užival, da je v šlaufu zaspal!!! Smo pa včeraj kupli F. obroč in ga gremo danes sprobat!!!

Fantje vse naj naj za 5 mini svečkic!!
KLEMEN (Tekica)
LUKAS (Sibil RR)
MAKS (Kr_enamami)

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime Hugo
Evaa1

Kakšno se vam zdi moško ime Hudo?

Všeč (13%)

Ni všeč (87%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!