pocka
|
oj, da se na hitrco malo javim. Naša Taja je imela drisko, smo bili prejšnji vikend pri dežurni in nas je poslala v bolnico, kjer so dali blato na preiskave. Včeraj smo dobili izvide - vse je negativno . Ampak še vedno ne vem kaj je to bilo. Je pa drekec tako grozno smrdel in bil čisto zelen in zeeeeloooo tekoč! No zdaj smo že boljše, upam,da tako ostane. Barči78 - jaz sem enkrat rabila te tabletke, ko smo imeli v službi eno usposabljanje v morju par dni in sem glih imela za dobit . Mislim, da sem šla k moji zdravnici (se mi zdi, da nisem šla k G, se ne spomnim dobro) pa mi je dala recept. Jih pa moraš začet piti kak dan prej, preden dobiš in pol toliko časa, dokler nočeš dobit M, ko nehaš pa pride M čez kak dan ali dva. Sem ful zablodla zdej to, a? Pokliči svojo zdravnico, pa jo vprašaj. Zdaj pa še čestitke vsem slavljenčkom (Matia, Žiga) in še vsi za nazaj, pa za obletnice poroke, pa uživajte vsi, ki greste na lepše, pa vsem bolančkanim in njihovim mamicam, da se bo vse lepo izšlo.... Aja, naša se tudi obrača samo z boka na bok. Na hrbet ali trebuh se je že znala, zdaj pa se noče več , pa ne vem ali delamo kaj narobe ali pa se ji samo ne da več?! juhuuu, moj pa še danes odspi (je iz nočne) in je pol 17 dni na dopustu , me bo malo razbremenil. Lep vikend .....