dskubin
|
čestitke vsem slavljenčkom, tudi za nazaj. Jaz ne folgam več, preberem vas še (no ja, bolj preletim, pa še to vsake 3 dni) ampak za kaj več pa mi zmanjkuje časa. vsem, ki dopustujete, želim lepo vreme in da bi vam idila čimdalj trajala, vsem bolančkom pa čimhitrejše okrevanje - tamaučkom , mamicam pa za pogum. Diti tako malo spi, da je že kar groza, pa zlo je aktivna, se skoz obrača, vrti, puza... pa še najrajši je po rokah - ampak držat je pa tudi ne moreš, kot bi hotu, to pa ne - si bo ona sama položaj najdla . Draž je kar priden,ga moram prav pohvalit - še zdaj nima nobenih posebnih izpadov ljubosumja, sem res vesela, da ma tko rad sestrico - pa ona tudi njega - se mu je začela ful smejat, pa ga božat, tipat, ga gleda kot boga, prou učke se ji svetijo. No ja, vsake tolko mulc ušpiči kako, ampak tega smo navajeni že od prej. Ta teden se je tolk s kladivom po nohtu, da mu bo revčku odpadu . No ja, sej bo nov zrasu, važno, da so zobje celi sibil http://shop.lego.com/ poglej, če te kaj zanima. Poštnina je odvisna od vrednosti nakupa (največ pa je 15 evrov). Jaz bom verjetno kaj naročila ampak ne še zdej, za kak RD ali dedka mraza.Drgač ma pa osnovne kocke neki na Sončku znižano, pa baje so v Palmanovi ful cenejše (samo ne vem, če jih zdej majo al samo pred prazniki). pr nas so se mi zdi še najcenejše tlele http://www.huda-mravljica.si/seti-in-kompleti-c-135_83_110_129.php obalke, danes žal nisem mogla prit - sama z obema, pa kuharija, pa... Sej ste se sigurno načvekale še zame. Jaz optimistka sem šla včeraj z obema po špežo v hiperja, pa je voziček tolk majhen, da ko sem mulca dala v tist stolček in tamalo z avtosedežem v voziček ni ostalo placa niti za slane palčke, kamoli štruco kruha. In sem vzela s sabo košaro - ne bom komentirala, kako so nas gledali - mala se je drla kot , Draž je igral hobotnico s svojimi lovkami, jaz sem pa tekala med policami, ampak kar hitro obupala in z eno tamalo vrečko smo šli nazaj domov. No ja, glih lačni še nismo, mamo še nekaj zaloge doma. Sibil, moram sprobat tvoj način - kompozicijo z vozičkom, al pa pozabit na nakupovanje v troje. Nalednji teden pa popokam oba tamala in grem k mami, da si malo odpočijem - oziroma se vsaj naspim, ker če ne bom pregorela, moj pa tudi. Skuša mi čimveč pomagat čez dan, pa še okol hiše se trudimo neki delat, pa proti večeru na plažo, pol pa on magistrsko piše do 3h, 4h zjutraj, ob 8h najkasneje smo pa že vsi pokonc. Jaz pa itak celo noč dežuram, k tamala hoče JEST na 3, al pa še raj na 2 uri. Ista je, kot je bil bratec. Groza s tem hranjenjem, jaz tko rada dojim, hočem rečt hočem dojit, ampak mi obenem predstavlja tako veliko breme. Pa naj me razume, kdor me hoče. Včasih še sama ne vem, kaj bi. Aja, pred časom smo tolk pisale o kontracepciji, pa me zanima, če si je katera že kaj zrihtala? Ljupčke vsem.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 26.7.2007 16:18:00 >
|