|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
26.7.2007 14:44:32   
erna14
mea-hiper se zapre z 1 avgustom se pravi v pon ni vec odprt najbolj spuscene cene bodo pomoje v ned

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6651
26.7.2007 14:53:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Jjasna, a se tvoj tudi rajši v službi zadržujeuser posted image user posted image user posted image ?

Čedalje bolj.user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 6652
26.7.2007 15:13:43   
malecka_mateja
evo mi smo že mal boljše!hvala bogu ampak ne hvali dneva pred nočjo!

pikica upam da čimprej mine!

in za vse bolehne ena user posted image user posted image user posted image

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6653
26.7.2007 15:22:07   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Mulo po novem spi do 7-ih zjutraj (s tem da hodi spat ob 21-ih), potem sva se previla in podojila in odsmrčala še dve urici. Vglavnem, naspana sva oba

Dej nehi se že hvalituser posted image user posted image user posted image

Saj vama privoščim. Še dobro, da Anej tako dobro prenaša čakanje v PeK, pa da ga nič ne boli, tako da lahko pridno in mirno pančka. Pa še mamici omogoči, da se dobro spočije. 

Vsaj z nečim se moramo pohvalit user posted image user posted image
Drugače pa mulo res dobro prenaša vse skupaj - veliko bolje kot jaz. ko so mu jemali kri iz glave nevemkolikokrat sem jokala ko dež user posted image So morali mene tolažit namesto Aneja  user posted image user posted image

Hja, jutri pa spet nazaj... user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6654
26.7.2007 16:05:36   
dskubin
čestitke vsem slavljenčkom, tudi za nazaj. Jaz ne folgam več, preberem vas še (no ja, bolj preletim, pa še to vsake 3 dni) ampak za kaj več pa mi zmanjkuje časa.

vsem, ki dopustujete, želim lepo vreme in da bi vam idila čimdalj trajala, vsem bolančkom pa čimhitrejše okrevanje - tamaučkom user posted image , mamicam pa user posted image za pogum.

Diti tako malo spi, da je že kar groza, pa zlo je aktivna, se skoz obrača, vrti, puza... pa še najrajši je po rokah - ampak držat je pa tudi ne moreš, kot bi hotu, to pa ne - si bo ona sama položaj najdla user posted image . Draž je kar priden,ga moram prav pohvalit - še zdaj nima nobenih posebnih izpadov ljubosumja, sem res vesela, da ma tko rad sestrico - pa ona tudi njega - se mu je začela ful smejat, pa ga božat, tipat, ga gleda kot boga, prou učke se ji svetijo. No ja, vsake tolko mulc ušpiči kako, ampak tega smo navajeni že od prej. Ta teden se je tolk s kladivom po nohtu, da mu bo revčku odpadu user posted image . No ja, sej bo nov zrasu, važno, da so zobje celi user posted image

sibil http://shop.lego.com/ poglej, če te kaj zanima. Poštnina je odvisna od vrednosti nakupa (največ pa je 15 evrov). Jaz bom verjetno kaj naročila ampak ne še zdej, za kak RD ali dedka mraza.Drgač ma pa osnovne kocke neki na Sončku znižano, pa baje so v Palmanovi ful cenejše (samo ne vem, če jih zdej majo al samo pred prazniki). pr nas so se mi zdi še najcenejše tlele http://www.huda-mravljica.si/seti-in-kompleti-c-135_83_110_129.php

obalke, danes žal nisem mogla prit - sama z obema, pa kuharija, pa... Sej ste se sigurno načvekale še zame.

Jaz optimistka sem šla včeraj z obema po špežo v hiperja, pa je voziček tolk majhen, da ko sem mulca dala v tist stolček in tamalo z avtosedežem v voziček ni ostalo placa niti za slane palčke, kamoli štruco kruha. In sem vzela s sabo košaro - ne bom komentirala, kako so nas gledali - mala se je drla kot user posted image , Draž je igral hobotnico s svojimi lovkami, jaz sem pa tekala med policami, ampak kar hitro obupala in z eno tamalo vrečko smo šli nazaj domov. No ja, glih lačni še nismo, mamo še nekaj zaloge doma. Sibil, moram sprobat tvoj način - kompozicijo z vozičkom, al pa pozabit na nakupovanje v troje.

Nalednji teden pa popokam oba tamala in grem k mami, da si malo odpočijem - oziroma se vsaj naspim, ker če ne bom pregorela, moj pa tudi. Skuša mi čimveč pomagat čez dan, pa še okol hiše se trudimo neki delat, pa proti večeru na plažo, pol pa on magistrsko piše do 3h, 4h zjutraj, ob 8h najkasneje smo pa že vsi pokonc. Jaz pa itak celo noč dežuram, k tamala hoče JEST na 3, al pa še raj na 2 uri. Ista je, kot je bil bratec. Groza s tem hranjenjem, jaz tko rada dojim, hočem rečt hočem dojit, ampak mi obenem predstavlja tako veliko breme. Pa naj me razume, kdor me hoče. Včasih še sama ne vem, kaj bi.

Aja, pred časom smo tolk pisale o kontracepciji, pa me zanima, če si je katera že kaj zrihtala?

Ljupčke vsem.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 26.7.2007 16:18:00 >

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6655
26.7.2007 16:11:23   
dskubin
No ja, vsakič, ko oddam post, šokiram še sama sebe z njegovo dolžino. Morte proznat, da ko sem gor, še več kot nadoknadim za une dni, k me ni blo. Pa sploh nisem nič pokomentirala vaših debat. Buihnedej, da bi me mogle vsak dan prenašat.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6656
26.7.2007 16:33:45   
thaiss
meaa odvisno kako veliko blazino boš vzela. A si dobila na recept??? Pa žogo tudi??
Mi imamo 200x125 in je zvita v rolo, tko da smo jo v avto dali na tla - za sedeže

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6657
26.7.2007 17:31:20   
m a j c i k a
Sonchek, hvala za info

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6658
26.7.2007 18:04:07   
LP
Majcika, mi ga nismo v BC kupili, ampak direktno v firmi ki jih izdeluje - ceneje prideš čez pa še naslednji dan ga dobiš: http://www.bumbo.si/bumbo.php?filename=vstopna
Meni je res všeč, in Žiga ful uživa v njem, čeprav zdej ne sedi not ravno po ne vem koliko časa, ampak parkat po par min. na dan.
Drugačepa se je revno danes, pri 4. mesecih PRVIČ obrnil sam iz hrbta na trebuh, kar vriskal je zravenuser posted image .
POZDRAVČKI in UŽIVAJTE.....

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 6659
26.7.2007 18:15:19   
soncek78
Hello!

Danes je kolegica rodila dvojčiciuser posted image Brino in user posted image Nežo. Z njimi je vse v redu! ČESTITKE mamici, očiju in malemu bratcu!!!user posted image user posted image user posted image

malecka_mateja - upam, da se kmalu stanje izboljša user posted image

tinaaja - lepo se imejte na morčiju...user posted image

LP - kao luštno sedi v stolčku vaš Žiga. Se mu vvidi, da mu je stolček všeč user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem današnjim minislavljencem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No danes smo bili pri P, pa nas ni cepila, ker je rekla, da je še prezgodaj po tistem vnetju... bomo počakali  na september. V glavnem je Nika OK! Lepo pase kravice, se obrača, se dviga... vse BP! BRAVO MOJA SONČICA user posted image user posted image user posted image Tehtamo 6840 g in dolgi smo 71cm. No res je dolga v primerjavi z drugimi dojenčki, ki so bili v posvetovalnici.  No, no v enem mescu (od  bolnice sem) smo pridelali 840 g. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače je P rekla, da so počasi nehali sprejemat dojenčke, ker je njihova ambulanta skoraj dosegla letno normo (120 dojenčkov/letno). Kam bodo pa otroke vpisali tisti, ki bodo rodili decembra, če je že na pol leta taka gužva. user posted image user posted image user posted image

Obalke kako ste se imele na kofetku... ste se dovolj načvekale, da bo kmalu dežek prišel... ali je bilo preveč fantov prisotnih. user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 6660
26.7.2007 19:35:08   
Pikca
jooooj kok dišijo palačinkeuser posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6661
26.7.2007 19:55:43   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

jooooj kok dišijo palačinkeuser posted image

pa sladoled !!!!! user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6662
26.7.2007 20:02:02   
Pikca

jooooj kok dišijo palačinke

pa sladoled !!!!!

user posted image user posted image
ko bo konc te diete, si bom najprej privočšila palačinke s kepco sladoleda

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6663
26.7.2007 20:14:32   
sezam

jooooj kok dišijo palačinke

pa sladoled !!!!!

user posted image user posted image
ko bo konc te diete, si bom najprej privočšila palačinke s kepco sladoleda

in polite s čokolado user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6664
26.7.2007 20:15:13   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: LP
Majcika, mi ga nismo v BC kupili, ampak direktno v firmi ki jih izdeluje - ceneje prideš čez pa še naslednji dan ga dobiš: http://www.bumbo.si/bumbo.php?filename=vstopna

Koliko pa pride pri njih ?

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 6665
26.7.2007 20:44:33   
K_a_t_i
Danes bom kratka - Naomi, mej se mega, super, enratno!!! Mi bo prov dolgčas po teb user posted image . Prid pred koncem avgusta nazaj, če ne bojo otroc že hodil naslednjič, k se vidjo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6666
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 21:16:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 6667
26.7.2007 21:29:18   
draja
meaa dobro opravita jutri z Lanom na kontroli.

Jaz sem pa prej pozabila napisat najpomembnejše - j erekla P, da nima smisla, da še vztrajam na tako strogi brezmlečni in brezjajčni dieti, da malo naj se še nazaj držim ne pa več tako strogouser posted image user posted image . No, upam, da se ne veselim prehitro in bo z Živo spet kaj narobe. In uganite kaj sem si danes privoščila? Ja kepico sladoleda valjdauser posted image . No, saj to je bilo samo danes, drugače še vedno ne mislim piti kravjega mleka in jesti mlečnih izdelkov, samo stvarem, ki vsebujejo malo mleka, se ne bom več tako strogo izogibala. Definitivno pa enkrat v naslednjih dneh padejo palačinkeuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6668
26.7.2007 22:14:03   
thaiss

soncek78  ta vaša Nikica ima super mere, prava manekenka!!! Naslednji teden pa se nam le pridruži, najbrž v petek, ker Tejčice prej ni!!!
Smo se pa načvekale, za spremembo sta bila tudi oba ta velika zraven - Taja in Patrik, pa full pridna sta bila!! No, tamali fantje so se tudi dobro izkazali!! Moj Matia pa je na veliko osvajal Tejčicouser posted image

Meaa kako to, da Lan ne sme na žogi telovadit?? Matia zelo uživa ko sva na žogiuser posted image
Lanu želim prijetno telovadbo na novi blazini in user posted image  za jutri!!!

Draja upam, da je bil  user posted image mmnnnjjjjaaamiii!! Vsem ki mate to user posted image  dieto, želim da bi čimprej lahko celo banjico sladoleda zmazale user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6669
26.7.2007 23:14:12   
Naomi
no, tkole...vse spakiran, otrok tm kjer more bit..za resetkamiuser posted image ...
ju3 odrinemo..upam, da ne bo peklenske vrocine, da se nebi dalo zdrzat...asistentki pripravljeni na pomoc in pestvanje ipd, da se bo mama Naomi lahko izlezavala ( u wish user posted image )...
...dons je mel Svit generalko na terasi pr babi pa dediju, smo ga u bazencek dal...je skor ceu naselje prsu, taki kriki veselja so bli..da ne govorim o spricanju..tamalidve sta bli cist mokri...se dobr da u kopalkah user posted image ...bravo za Svitka user posted image user posted image ...
...spanje upam, da se nam kej uredi; ker nimam ideje zakaj veckratno zbujanje...hoodicha...user posted image user posted image
...kati...hvala velik...user posted image tut mi2 te bova pogresala...ampak sej mamo telefoncke...tko da se javiva kej...cmooookaaaaaaauser posted image
ostale pritkane...uzivajte, pozdravite se, jejte sladoled, palacinke, mleko ipd...otrocki pa nej bojo naaaaaaaaaaaajvecjiiiiiiii koooorenjakiiiiiiiiiii...
papa

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6670
26.7.2007 23:36:46   
Anonimen
Hej, mi gremo pa jutri zgodaj zjutraj na dopust za 5 dni. :) Gremo na sever, v Avstrijo ob eno jezero, kjer se bomo lahko kopali, pa malo manj vroce bo in manj ljudi - no vsaj upamo tako...

Nasa princeska spi, mi pa moramo se vse spakirat user posted image .. jaz sem pa ze cist za dol past... tamala ful zahteva pozornost, ko spi, mora bit en ful zraven in jo za roko drzat ali pa se ona drzi... ko je pa budna, pa samo kol opazuje, je ful radovedna, se pa hitro navelica ene scene... v glavnem cist naspedirana user posted image Midva sva seveda cist prec tkole zvecer, , da bi sel kar z njo spat... user posted image Je pa veliko bolje, da je taka, kot je bila takrat na urgenci...

Vsem malim bolnikom posiljamo user posted image user posted image user posted image , njihovim maicam pa user posted image user posted image , da cimprej mine in da ne bo nic hudega...

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6671
27.7.2007 0:41:04   
tejčica
No, pa se končno tudi jaz odpravljam spat. Sem vse spokala za na Gorenjsko (šibam z malima jutri zjutraj, moj pa v soboto pride) in malo pospravila stanovanje, da je vsaj približno čemu podobno. Groza, nimam nobenega časa več. Sem pa zmatrana, da me zvečer noge še komaj držijo (še dobro, da jih za čvek na RR ne rabim user posted image ). Že drugi teden sem zvečer z malima sama in to kar traaaja preden sta oba umita in sita, pol pa da še zaspita... in potem je čas da kaj naredim. Ta teden je še Taja začela s počitnicami, energije pa ji ne manjka. Mojega pa vidim zjutraj ko gre na šiht, potem ko pride na kosilo in zvečer ko sta maledva že spidenana.

So se nam pa plani spremenili in ne gremo za toliko časa k mojim kot sem planirala. Je moj danes dobil telegram, da mora biti v četrtek v bolnici v Mb zaradi enih preiskav na srcu. Gor bo najbrž 3 dni, lahko manj, lahko več, ga bom pa najbrž jaz peljala, tako da s počitkom na Gorenjskem ne bo nič. Bo pa najbrž vsaj Taja ostala gor in jo odpeljemo ko se vračamo iz Maribora.

Vsem bolnim malčkom user posted image  da se hitro pozdravijo; vsem user posted image  ki so bili pri P user posted image  za kg in cm; vsem dopustnikom lep dopust; pa vsem ki ste na dieti, da se vam ta čimprej zaključi in si privoščite slasten sladoled; tiste, ki ste z dieto zaključile, uživajte v tem kar vam je bilo prepovedano; pa oh in sploh vse naj naj vsem čvekicam user posted image . Se mi ne da vsake posebaj omenjat, ker je res že zadnji čas da grem spat. Pa moj me še buden čaka.user posted image

Jutri zjutraj pa šibamo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6672
27.7.2007 0:44:59   
tejčica
Pa še čestitke današnjima slavljencema.

user posted image Matia (Thaiss) in Žiga (K_a_t_i), čestitke za 5 mesecev.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6673
27.7.2007 7:49:44   
thaiss
Moj največji zakladek praznuje danes 5. mesecev!! Cmoki sreča mamina!!!

user posted image

Žigec tudi tebi vse naj naj!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6674
27.7.2007 7:55:33   
thaiss
SEZAM čestitke za obletnico poroke!!!!
user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Datum poroda
endrina

Kako je prišlo do datuma poroda?

počakala sem na popadke (70%)

sprožili so mi ga zaradi medicinske indikacije (20%)

spro (10%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!