|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
27.7.2007 14:07:25   
Nogavica
Meni je pa bil original ful všeč, dokler ga niso zlajnali. Za to verzijo pa no comment user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11626
27.7.2007 14:27:51   
viv_
Ker komad to?

Mi gremo pa jutr na šobec s šotorom user posted image  Mami me zafrkava, da smo lahk tut na vrtu user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11627
27.7.2007 14:38:56   
Zamima
viv
Rihanna - Umbrella, meni gre na jetra ker poje amburella user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11628
27.7.2007 14:39:44   
Zamima
ups user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11629
27.7.2007 14:41:40   
viv_
Mater sem že stara... sploh ne poznam te novodobne muske. Se vidi, da poslušam sam svoje CDje in radio ena user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11630
27.7.2007 15:18:17   
Zamima
Malinčica, šele zdaj sem vidla, da sem ti napisala 041 namesto 031, ni čuda, da me nisi mogla dobit user posted image user posted image user posted image

no saj zdaj sem ti pravo št. na zs poslala user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11631
27.7.2007 15:25:56   
Nogavica
viv, kaj vi imate za Zarjo samo tisti rumen obroč/letalo za plavanje ali tudi Fredovega uporabljate? Naša se je zadnjič pritoževala v Fredovem, pa zdaj ne vem, kaj naj kupim user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11632
27.7.2007 15:38:09   
viv_
Tistga avijončka ni več, ga je Mirna pregriznila. Imamo od Wencke outdoor enega oranžnega na hlačke - ga je že ena limala, ne vem kera.

Nad fredom pa nisem prav navdušena - sem ga rentala zadnjič v Bohinju in se mi je tamala prekucnila na glavo not. Mi bomo šli pomoje kr kmalu na rokavčke...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11633
27.7.2007 16:16:35   
Nogavica
Mirna pregriznila user posted image .

A tako je s Fredovim? Pa ni rečeno, da se v njem ne more user posted image  prekucnit user posted image . Svašta. No, hvala za info. Torej ne bom razmetavala denarja zanj in bom kaj drugega nabavila. Rokavčke že lahko imajo taki mali?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11634
27.7.2007 16:19:14   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Mirna pregriznila user posted image .

En grizli je... Mislim, da smo jih mirni dal, ko je bila stara eno leto... Ampak ona je ribica, doma v vodi

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11635
27.7.2007 16:42:13   
Zamima
Nogavica, saj itak moraš bit z njo, pa če je v Fredovem ali pa katerem drugem obroču, v nobenem primeru je ne smeš pustit same v vodi, pol je pa vseeno kaj vzameš, v globoko in valovito vodo pa itak, da s tako malim otrokom ne greš.

Mi smo imeli tist rumen obroč s hlačkami, pa ji ni bilo najbolj všeč, najbolj ji je pasalo, ko sem jo dala v vodo kar tako, da sem jo držala in je kao plavala user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11636
27.7.2007 17:09:11   
krfjolca
Naš je tudi najraje brez vsega v vodi. Pa tudi Fliperju za v banjo je odklenkalo, ga noče. Tako da ga zdaj lovim po celi banji, ker ima take fore, da glava boli (no, pa križ) ...

Ga je ati naučil eno novo foro. Kjut za znoret user posted image
Če mu rečeš Anže, daj moja moja, te objame okrog vratu in ti glavico nasloni na ramo. Wiiiiiii user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11637
27.7.2007 18:00:44   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Če mu rečeš Anže, daj moja moja, te objame okrog vratu in ti glavico nasloni na ramo. Wiiiiiii user posted image

joj kak lepo user posted image user posted image user posted image

moja je pa zdaj celo banano zmazala,... že prej pa polento, pa zelenjavno kašico user posted image ,... ful ima apetit,...

pa en zobek se ji že čist lepo vidi, ko se nasmeška, tadrugi pa malo manj, ampak se ga že pošteno čuti user posted image .

Kateri so naslednji? zgornji sekalci, ne? user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11638
27.7.2007 18:03:19   
ircica
50 strani v 14 dneh??? Pa ve niste resne, no.
Mi smo nazaj, otrok je krščen, jaz pa bolj utrujena in prehlajena kot kadarkoli.
Samo da sem spet doma.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11639
27.7.2007 18:06:51   
max81
Nad fredom pa nisem prav navdušena

tudi mi nismo navdušeni nad tem Fredomuser posted image , mala po parih minutah zleze čist dol, da jo mormo ne vem kolikokrat potegnt gor....pa je tko naštiman kot more bit, pa komi jo not dobimo.....itak pa najbolj uživa, da je čisto brez vsega   v vodi
naspali smo se, obedve,no ati še spi, ker gre še danes v nočno, pa dopoldan ni šel nič spat, ker smo letali okrog....plačali smo morje do konca...pa je šel denar od vzajemneuser posted image , pol smo šli še v merkur in smo kupili pikici stensko luč.....pa nismo vzeli nobene z otroški motivom, je kr navadna luč.....pa je šel še bon od merkurjauser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11640
27.7.2007 18:10:00   
max81
o ircica WB, madona pa si le nazaj, nam je blo kr malo dolgcajt da vešuser posted image user posted image

naša ma tud zdej eno kjut a daš mamici lubčka, pa na veliko odpre usta, da še mal slina prteče v potokih in te cmokne na frisuser posted image user posted image , atiju pa ne, verjetno zato k preveč bode, pa ploskat smo se tud že naučiluser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11641
27.7.2007 18:23:02   
Zamima
IRCICA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

samo, da ste nazaj! user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11642
27.7.2007 18:47:18   
ircica
Ve sploh ne veste, koikokrat sem mislila na vas. Sem že prav zasvojena z RRuser posted image user posted image
Samo na kratko:
vročina skoz 45C+, smoh, nič vetra, nič oblakov. Večino časa smo čepeli doma, ker je bilo zunaj ubijalsko vroče. Doma pa dva mala histerična psa in babica.
Krst je trajal 2 uri, od tega se je Kostja 120 minut drl. Ampak res prav zverinsko drl, jaz sem se bala, da ga bo kap.
Res nikoli nikoli si ne bi mislila, da bom dojila sredi cerkve med obredom. Okrog pa nune pripevale litanije.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11643
27.7.2007 20:47:53   
ircica
Mali se je pregrel in dehidriral, tako da smo nasilno vlivali tekočino v njega. Je pa vsaj čez 2 dni začel piti čaj iz stekleničke. Hkrati pa prešaltal na mlečno dieto.
Pa smo šli iz skoraj nič na polno dojenje za 10 dni. Dobro za mamo - je vsak dan pivo dobila. In je vztrajal na tem skoraj do konca, poem pa stasi s prababico začela delit Albert kekse ob kavi. Tako da načel zdrave prehrane ne obvlada več.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11644
27.7.2007 21:02:55   
Anonimen
Ircica WB...sem te pogrešala...ker vedno takšne pišeš, da se zraven do solz nasmejim...in si me zdaj tudi...user posted image

Majas mi je poslala sms, da se imajo super, da Kaja uživa v vodi, ki je prav topla...vračajo se najbrž v ponedeljek...user posted image

Na vikendu uživali kot vedno...babi ga je čisto utrudila...doživeli padec ob samostojnem koraku...najbolj je bolel ponos in malo nosek...user posted image

Če boste kaj čvekale bom sodelovala, drugače grem kaj bolj ''pametnega'' počet...user posted image

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11645
27.7.2007 21:10:38   
Zamima
no, pa rečimo kako, na hitro user posted image

Zala je zaspala danes že pred 20.00 user posted image  user posted image , to se je prvič zgodilo, ampak se da zgodit, da bomo ob 24.00 jedli še zadnjo večerjo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11646
27.7.2007 21:12:28   
ircica
O, barby, kako kaj diploma? Danes je 27., torej predvidevam, da imaš že 11 strani?

Ne zamerit, 10 dni sem se veselila, da ti tole serviramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11647
27.7.2007 21:15:58   
Zamima
ircica, jaz sem pa imela zadnjič fatamorgano user posted image , sem misla, da sem vidla tebe v europarku user posted image , in ker sem bolj kratkovidna, sem verjetno tako bulila v tisto revo in njenega sinka, da se ji je verjetno že kadilo iz ušes, pa še iz kje user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11648
27.7.2007 21:19:36   
ircica
Vidim, da se imajo vsi novembrčki z novimi triki za pohvalit! Čestitam!!

Naš pa... ne vem, ali ga ne učimo prav ali pa je taka trma.
Da lubčka, ampak samo, ko se mu zazdi. Takrat pa te gleda tako, da se topi srce, reče ba-bu-ba-ba in odpre usta. Pa se tako prižvali na lice in po možnosti še malo ugrizne (en zob raste). Pri ateju se začne še obvezno smejat, ker ga žgečka brada.
Pa-pa dela naključno, kar naenkrat začne krilit z eno roko. Seveda nikakor, če kdo odhaja.
Po štirih gre, ampak je kar projekt. Ponavadi raje počaka, da nekdo pride po njega ali pa se splazi do prve noge. Dedek ga je imel tako veselje sprehajat za roke, da sem tako mislila, da s plazenjem ne bo nič.

Sicer pa... sestra se je pol ure trudila, da bi nečak (1 leto) pokazal, kako je velik fant. Ni šlo. Takoj ko smo Kostjo zraven posadili in sta se bockala za igračko, je mali začel dvigat roke nad glavo. Vse znajo, če morajouser posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11649
27.7.2007 21:20:48   
ircica
Zamima, najbrž te ima na sumu, da Zali ženina iščešuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Formula za uspavanje jokajočega dojenčka v...
Starši iščemo tisto magično formulo s katero bi uspavali dojenčka, ki neutolažljivo joče. Takšen jok je namreč za vsakeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?