|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  466 467 [468] 469 470   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.7.2007 8:44:35   
Anonimen
Krfjolca user posted image  za prespano noč...user posted image

Zamima lepo zapravljaj...user posted image

A ostale pa še vse spite? Midva sva že nazaj, ker je že vroče in gužva je po mestu...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11676
28.7.2007 9:24:58   
max81
ne nič več ne spimo, smo vstali pred pol urce in smo že pojedli, mala opleta z žlico tukile v stolčku in se drgne po obrazu pomoje bo potrebno še eno rudno oddrematuser posted image
cvetačka fino se mejte in uživejte

jaz grem pa zdej tamalo zrihtat in šibam v štacuno, tamala bo pa kr doma počakala pr atiju

spali perfektnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11677
28.7.2007 15:19:58   
ircica
Midva sva šla zjutraj na tržnico in pogledat, če MB še stoji, ata pa je doma pospravljaluser posted image . Meni bo počasi nerodno z malim okrog hodit, tako kriči na zanimive ljudi. Danes je tako buljil v fantka, ki je jedel breskev, da mu je fantkov ata kar eno prinesel, mali pa pogumno začel glodat. Čez 15 minut pa sem imela pol izpljuvane breskve na obleki.

Za kosilo smo imeli špagete z bučkami (menda barbyjin recept?) in so se krasno obnesle, mali je pojedel kar precej še z najinih krožnikov pa tudi s svojega.Juhu, vračamo se k GH!!

Zamima, pošlji mi geslo, prosim. Sem mislila, da sem že včeraj rkla, pa sem zgleda samo mislila.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11678
28.7.2007 20:38:28   
urška76
Čer!
En dan sem of line, pa načvekate ko velike.user posted image
Ircica WBuser posted image  Recept za špagetke z bučkami je pa od Aje. user posted image  Mi ga mormo  pa še sprobat. Gremo jutri po bučke.user posted image
Mi smo se pa včeraj končno opogumili in splazili. In Špela nebi bila Špela, če se nebi že takoj hotela še na noge postavit. Ker pa si je za prvo plezanje izbrala palčka zavijalčka, je še pošteno pogrnila in si prislužila buško. Danes je pa naša mala ihta na previlajni hotela uveljavt svojo volje in se je ugriznila v prst na nogi. Potem pa vsa solzna gleda očija naj ji pomaga, ker je bogica. user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11679
28.7.2007 21:33:34   
MALINČICA
Dober večer!

Pravkar se gremo uspavanje! Naš pridni spanček je naenkrat postal nespanček! Včasih zaspal ob osmih zvečer ob dojenju, zadnje časa pa še ob devetih ne gre zaspat, itak da dojenje ne pali več pri uspavanju in zato tuli, dokler ga ne vzamem v naroje ali pa v svojo posteljo....
Kriza! Ne vem kako naj se tega sedaj lotivauser posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11680
29.7.2007 8:35:58   
Anonimen
Jutro. Glede na to, kako se je včeraj zvečer začelo spanje ( v 30 minutah se je 3x jokal) smo spali super...samo ob 2eh je jedel...jutri je pa polna luna...user posted image

Mi smo pa 1.9 vabljeni na poroko (pa ne na Urškino user posted image )...komaj čakam...poroči se pa od tašče sestrična...user posted image

Zdaj grem pa cote obesit...user posted image

LP

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11681
29.7.2007 8:47:46   
Nogavica
Ta vikend se pa slabo čveka.

Naša noč je bila taka kot vse ostale zadnje čase user posted image . Ne razumem, kako to, da se zdaj zbuja ponoči in hoče jest, če prej nikoli ni user posted image . Ni šans, da jo nazaj uspavam samo z dudo, ker stoji v posteljici z dudo v ustih in se nama ob 2h dere EEEJ.

Zdaj pa gremo malo ven, na kavico user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11682
29.7.2007 10:07:27   
Zamima
jutro user posted image user posted image user posted image ,...

spali sicer zelo dobro, ampak če bi danes do 12.00 spala se ne bi naspala očitno user posted image ,... včeraj smo delali kot zmešani, skoraj ves laminat je gotov (le nekaj zaključnih letvic je zmanjkalo user posted imageuser posted image ,... komaj čakam, da vam pokažem fotke,ampak šele ko bo res vse gotovo user posted image .

Moja Muser posted image , se je pa danes odločila, da me konkretno napade, mendtem ko 14 dni ni vedela, ali naj pride ali ne user posted image ,... danes sem pa čist crknjena zarad tega, ful brez moči user posted image  user posted image .

No, v glavnem, da se je končno pojavila user posted image

Lepo se mejte papa

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11683
29.7.2007 10:12:52   
Anonimen
Zamima user posted image  za položen laminat...komaj čakam slike...user posted image  pa ne toliko user posted image  za user posted image ...

Moj škratek je pa omagal in spi...potem greva pa na vikend...vreme je pa tako čudno...oblačno, vendar je zunaj še vseeno toplo...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11684
29.7.2007 10:16:48   
Zamima
uf, pa še to user posted image  ena prijateljica je nosečka - tako sem srečna zanjo, ker sta se res dolgo matrala user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  , samo, da bo tokrat vse OK user posted image , v prvo nažalost ni bilo user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11685
29.7.2007 10:33:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  za prijateljico user posted image ...jaz tudi čakam, če bo moja prijateljica kmalu user posted image , ker ima za seboj že 3 splave...se mi tako smili in ji iz srca privoščim, da čimprej spet zagleda user posted image  in čez 9 mesecev še user posted image ...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11686
29.7.2007 10:38:41   
ircica
Evo nekaj slik:

Pogan pred krstom:
user posted image

in med krstom:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11687
29.7.2007 10:43:27   
ircica
Med blagoslovom vil (naslednjič se bom samo tega dela držalauser posted image ):

user posted image

Čaga:

user posted image

Živa glasba:

user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11688
29.7.2007 10:46:13   
ircica
Malo so velikeuser posted image  Kaj jih zmanjšam ali lahko kar pustim?

Pa še obredno kopanje naslednji dan:

user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11689
29.7.2007 10:52:55   
melita73
Mi smo tudi spali katastrofalno. Imamo dva nova zobka, dva sta pa tik pred tem, da prikukata na plano. Upam, da bo potem spala bolje.
Nogavica, če ti bo kaj lažje, pri nas je s spanjem ista zgodba - bo že.
Ircica, sem gledala te tvoje slike - lep fantek ta tvoj sinek. Me pa zamima, kje ste imeli krst - niso mi namreč poznani ti obredi.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11690
29.7.2007 11:06:58   
Anonimen
Ircica, tudi mene zanima malo več o tem vašem krstu...a je to druga vera...jaz sem ful smotana glede vere - nimam veliko pojma o teh stvareh...sem bolj ateist...user posted image  slike so mi pa ful všeč...user posted image

LP

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 11691
29.7.2007 11:28:14   
ircica
romunska ortodoksna cerkev, moj je  njihov. jaz sem pa agnostikuser posted image

vile so domislek restavracije, ne redni cerkveni obreduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11692
29.7.2007 11:37:00   
Nogavica
melita73, hvala za tolažbo user posted image .

ircica, lepe fotke. Ti jih kar pusti tako velike, mislim, da nobene ne bo motilo. Tisti blagoslov vil pa mora biti fajn, ne? Zgleda lepo user posted image . Pa tak srček je Kostja med kopanjem user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 11693
29.7.2007 11:55:28   
max81
hejjjj

danes pa ne boste verjele je pa moj dragi frejjjj, vstali smo ob 8h, skupaj sva po dolgem času pokofetkala, miška je že v mes spet eno rundo oddremala.......zgorn štuk je pospravlen, zdej se moram pa še spodnga lotit, ampak po kosilu.....če se mi bosploh še kej daluser posted image
za kosilo bomo meli danes, pire krompir in pa kumarice v omaki, ker so se mi tko fest zaluštale, pa čevape, ker mi je mami uzadno prnesla maso, pa jo mormo spravt v prometuser posted image

ja čveka se bl malo, sej sem Aji rekla, da ne bo imela veliko dela z branjem , ko pride iz morjauser posted image

ircica, lepe fotke, predvsem pa zanimiveuser posted image
Zamimauser posted image user posted image user posted image  za prjatlco in enga zdravga bejbija ji želim, pa hitr fotke na plano sej veš, da smo babji firbci in hočmo vse vidt, pol pa uletimo na otvoritevuser posted image user posted image
barby, držim pesti da prjatlca kmalu zagleda magičniuser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11694
29.7.2007 17:00:28   
krfjolca
Čau!

Mi smo nazaj.

Ircica, luštne fotke :)

Nam se je pa prasec zlomil user posted image . Mi še kar ni jasno, kako je bilo to možno. So ga (revčka) nabili na en reeees debel, impregniran kol, ampak je zaradi vročine očitno popustil (so ga že nekajkrat uporabili za user posted image ) in je šlo prase na dvoje in direkt v ogenj.
No, so ga 99% rešili, pa k sreči je bil takrat že pečen. So ga pohvalili. Jaz pa ne vem, ker dojenčkov ne konzumiram. user posted image
Sem se zadovoljila s kuro. Z njimi pa nimam težav, ker so pač kure. user posted image

Pa malo sem neprespana. Smo se pa imeli fino. Moj dragi je čisto navdušen nad darilom - je dobil bicikl (huuuud). Upam da bo zdaj kaj delal na tem. Jaz sem nosečniški trebuh že izgubila, zdaj je še on na vrsti user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11695
29.7.2007 18:40:13   
ircica
Prasec zlomil...user posted image

Mi je že kup scenarijev letel po glavi (tudi kateri otroški opremi se reče pujček), da se pa pečeno prase lahko še zadnjič upre, pa nisem vedela.

Kostja ni spal od 2, razmetava pa kot bi ga na uro plačali. Vse igračke so še v vrečkah in kokaero najde, strese vsebino na tla in jo meče po dnevni. Trenutno pa mačko  za rep vleče. Frida pa mu še pusti, ko je tako vesela, da smo doma.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11696
29.7.2007 19:21:28   
krfjolca
No, a bom že prikolovratila do 1500 postov, ali ne user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11697
29.7.2007 19:32:55   
ircica
Mali spi, juhej!

Krfjolca, ti kar piši, ti bom pomagalauser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11698
29.7.2007 19:37:49   
krfjolca
Naš je pa menda ob 6h zaspal in spal do 7h, zdaj pa je buden ko čuk. Danes bomo pomojem do 11h pokonci ...user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11699
29.7.2007 19:42:56   
melita73
Zanimivo Ircica, nisem še nikoli slišala za  romunsko ortodoksno cerkev user posted image . Kako se pa razlikuje od katoliške?

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  466 467 [468] 469 470   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  466 467 [468] 469 470   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Formula za uspavanje jokajočega dojenčka v...
Starši iščemo tisto magično formulo s katero bi uspavali dojenčka, ki neutolažljivo joče. Takšen jok je namreč za vsakeg...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?