|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
29.7.2007 6:51:10   
Sončni žarek
Jutro....
Najprej čestitke POOPSIE za Tjašouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem že spet od 6 pokonci, je par res, da sem šla spat že ob 21.30.....Pri nas je zvečer deževalo in je bilo tako fejn spat.... O, sedaj pa se je tudi naša user posted image  prebudila in se prav preteguje po mojem bušiju........user posted image .

Nič grem kar papcatuser posted image ....vidim, da še vse spite...... Pa razmisliti moram, kaj bom danes kuhala-sem včeraj zvečer pozabila......

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
29.7.2007 7:08:24   
April
jutro,

jaz sem tud že v luftu. To spanje je ratal zadnji mesec prava umetnost. Jaz upam, da se bom vsaj mal spočila pred porodom.
Zdaj čakam, da se trgovina odpre, potem grem pa po nakupih.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
29.7.2007 7:31:59   
Sisy
hej,evo tut mene, sem k sova user posted image

Poopsie sporoča da so ful srečni-da ni za opisat,da vse avgustovke lepo pozdravlja in da je EA zakon user posted image  Je pa res da je relativno hitro rodila (no vsaj tko se mi zdi),ob 11.30 h  sta se še v Postojno Peljala ob 19h pa je bila Tjaška že na svetu...Upam da bo tut pr men tko če ne bom user posted image  user posted image  Sem ji zabičala da me mora nujno poklicat ko bo pr močeh in ko bo imela čas-da me firbec matra do zadnje potankosti user posted image

Men pa zanima če je to noč še katero odnesl v porodnišnico? user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
29.7.2007 8:52:05   
Jumpy
Oooo, čestitke Poopsie!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
29.7.2007 11:35:15   
tonja
POOPSIE ČESTITAM!!!!!!
BRAVO MAMICA IN OČI!!!
TER SREČNO NOVI DRUŽINICIuser posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
29.7.2007 11:38:03   
tonja
April - izgleda, da ne bo nič s posebnim darilom očiju za rojstni dan user posted image . Ma sej je po eni strani tako boljše, bo pa več razlogov za fešto. user posted image  user posted image  user posted image

Danes je naš Lovro res zelooo miren, do sedajle sem naštela komaj 5 brc oz. premikov.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
29.7.2007 11:41:11   
tonja
ger06 - si bila pa kar dolgo v porodni, samo tist finiš pa zgleda, da je bil kar hiter. user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
29.7.2007 11:52:55   
Jumpy
Ko mam glih čas, bom tudi jaz napisala podrobnejšo porodno zgodbo. Za opravičilo, ker slikc pa nimam. user posted image

Nedelja je bila res en čuden dan. Zjutraj sem se odločila, da pripravim torbo za v porodnišnico, se skopam, naredim full servis (britje, umivanje glave,...), nato pa smo šli na Brezje in na Bled, pa na kosilo k moji mami. Ves čas mi je bilo neznansko vroče, pa čeprav so vsi zatrjevali, da sploh ni take vročine. Popoldan sem počivala (prvič v nosečnosti so šli otroci in mož brez mene na obiske). Zvečer pa sem pred televizijo ob gledanju videosmešnic začutila toplo vodo v spodnjem nadstropju. Počakala sem nekaj trenutkov in zopet na rahlo pritisnila in je bila zopet poplava. Takrat sem se začela tresti, saj me je kljub napovedim, da bom verjetno tudi tokrat rodila prej, vse skupaj prestrašilo.user posted image  Mož je poklical taščo, da je prišla čuvati starejša dva, nato pa sva se odpeljala. Celo pot sem se tresla kot šiba na vodi, saj me je bilo stah, ker user posted image  ni nič brcal. Šit. Ko me je babica priklopila na CTG, sem si oddahnila 100 na uro, ko sem slišala user posted image  srček kako veselo utripa. user posted image  Ker nisem imela popadkov, sem moža poslala domov, da  bi se vsaj malo naspal pred velikim finišem. Jaz pa sem odšla v porodno, kjer sem morala ležati in "spati". Sprejel me je babičar Anže in moram priznati, da mi je bilo zeloo neprijetno ob misli, da bi mi en 10 let mlajši fant gledal v mednožje. No, na srečo tega nisem dočakala, saj so se popadki začeli šele okoli 6.00, prvi pregled pa je opravila zdravnica. user posted image  Namesto Anžeta je prišla babica Renata, ki je res zlata! user posted image  Poklicala sem moža, naj počasi pride, saj so bili popadki na 7 minut. Iz Kamnika je pridrvel v 20-tih minutah. user posted image  Je revež zgleda celo noč čakal na to. Nato so popadki počasi postajali močnejši in pogostejši - na 5 minut in kasneje na 3 minute. Zopet pa nisem doživela tistih na 2 in 1 minuto. Hvala Bogu, saj sem se vmes lahko dodobra odpočila. Jasno je bil v veliko pomoč tudi user posted image , ki me je masiral po križu. Moram pa povedati, da me popadki sploh niso grozno boleli. Morda tudi zato, ker sem med popadki mislila na moj rajski vrt. Zato tudi nisem dobila protibolečinskih sredstev, ker jih dejansko nisem rabila. Ker moji popadki niso bili dovolj močni, sem na koncu dobila tudi dozo umetnih in po tretjem takem popadku sem ob 10.01 rodila našega pikca. Imela pa sem zopet to smolo, da posteljica ni hotela iti ven in je jo morala babica na "silo" potegniti. Ker ni bila cela, so morali maternico pod narkozo iztipati, Mihca pa so zaradi težav z dihanjem odpeljali na intenzivno. Moram priznati, da mi je prav pasalo prvo noč biti brez njega, saj sem si res odpočila. Imela sva tudi nekaj težav z dojenjem, saj prve dni nedonošenim dodajajo umetno mleko, a je nato vse steklo.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
29.7.2007 11:58:44   
ger06
uspelo mi je naložiti še slikice od Pie v album, lp

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
29.7.2007 12:48:20   
JORJA
ISKRENE ČESTITKE POOPSIE IN MALI TJAŠKI!!! user posted image

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
29.7.2007 12:51:50   
Jumpy
ger06 - Pia je pa čisto mojemu Mihu podobna! A sta kej v sorodu? user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
29.7.2007 12:51:54   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: ger06

kaj pa geslo? user posted image

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
29.7.2007 12:56:40   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: ger06

kaj pa geslo? user posted image

ups,pomota,vidm da si imela 2 albuma-enega z geslom in enega brez...

Sem si Pio ogledala in se jo kr ne morem nagledat-kako luškana punčica...Mi gre kr mal na jok ker komaj svojo čakam ko vaše fotke gledam....user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
29.7.2007 13:29:48   
pajac
Evo še mene na hiter... kar dvojni obiski so se napovedali tako da user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Pia je taki cukerček!!!!!!!!!!!! Jaz tudi hočem videti svojega otroka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spomnite me na tale stavek, ko bom poskušala uiti iz porodne sobe user posted image user posted image user posted image

No vidim, da nobeno drugo zaenkrat ni štorklja obiskala ....
Se tipkamo zvečer...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
29.7.2007 13:31:22   
Antigona
Ger ful je luštkana tale tvoja Pia... Prava cartika user posted image  user posted image  user posted image

Ste imele pa pestro noč punce. A zdej pa spite al kaj user posted image ...

No jaz sem ravno Žana dala spat zdej pa kuham kosilo in sem spet laptopa ven privlekla da sem na tekočem... Če bi čakala v vrsti za računalnik bi mogla potem dve uri skup brat kaj ste načvekale user posted image ...

Ja upam, da nam bo jutrišnja luna kajj pomagala, men se ne da več. Danes zjutraj sem bila tako polomljena, nikakor se mi ni dalo udobno namestit, pa tako sem bila zaspana...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
29.7.2007 13:31:33   
Sisy
hej jst sem pa mislila da nobene ni gor user posted image

jst samevam,moj je šel na kolo-itaaaak user posted image , pride šele popoldne na RR pa zatišje....

kaj delate babe?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
29.7.2007 13:32:54   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Ja upam, da nam bo jutrišnja luna kajj pomagala, men se ne da več. Danes zjutraj sem bila tako polomljena, nikakor se mi ni dalo udobno namestit, pa tako sem bila zaspana...

Antigona men se tut ne da več čakat, dost mam a se zmeva da greva jutr rodit? user posted image

Jst mam jutr spet ctg-sploh ne vem zakva bi sploh hodila k itak nkol nč ne pokaže....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
29.7.2007 13:38:28   
Antigona
Sej pravm da sem jst čist za to, da greve jutri rodit, ker men se res ne da več... Po vsej verjetnosti bo šel Žan danes zvečer spet k tašči na počitnice za kak dan, tko da je treba izkoristit... Jih bova lahko spet sred noči presenetla da mamo novega člana user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
29.7.2007 13:47:34   
Sisy
ja to bi blo res super....Glih prejle sem študirala da bom jutr že v 40. tednu in da mi ni treba čakat do konca...oz.da mam za prvič kr dost user posted image  Pa toook me ferbec matra kakšna je Sarči,komi čakam da jo spoznam...

nč dost je, jutr se zmenva pa je! user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
29.7.2007 13:52:24   
Antigona
Jst se čist strinjam sam upam da se Luka in Sara tud strinjata in da bosta ubogala... Jutri ima namreč tudi moja botra (teta) rojstni dan...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
29.7.2007 13:54:14   
tia01
Haha punce, k bi to deloval in bi naši otroc poslušal da hočmo da grejo že vn!! Jst bi tut kr šla rodit že. Dons ponoč sm se zbudila, ker mi je blo fuuul slabo in nism vedla a bom šlo vn čez rit al čez ustauser posted image , no pa je šlo pol čez rituser posted image user posted image . Tok grozn je blo ej. Po moje je bil kriv mcdonalds!!!!!!! Tko da sm rekla da mam dost meka za kšn let, dve. Hočm Timona vn stisnt, k se mi ne da veeeeeeč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
29.7.2007 13:56:39   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

sm se zbudila, ker mi je blo fuuul slabo in nism vedla a bom šlo vn čez rit al čez ustauser posted image , no pa je šlo pol čez rituser posted image user posted image .

tko je blo zanč pr men...čiiist isto! in to tut po tistem k sva iz Mcdonaldsa pršla...grozljivo...kr naenkrat slabo,zvijanje (sm mislila da so popadki),pol pa od uzadi vse ven...Očitno se Mcdonalds v visoki nosečnosti odsvetuje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
29.7.2007 13:58:02   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jst se čist strinjam sam upam da se Luka in Sara tud strinjata in da bosta ubogala...

ej,pa te že kej šraufa,kej vn teče...karkol?

pr men čiiiist nč...user posted image user posted image user posted image

zdej bi pa loh že kej blo no....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
29.7.2007 14:00:45   
Antigona
nč se ne dogaja...

razen tega da me sem in tja kej uščipne k se kej čudn držim, pa mam pol filing k da Luka roke al pa neki ven tišči user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
29.7.2007 14:02:37   
Antigona
joj ne omenjajte mcdonaldsa...
tolk bi zdele enga mcchickna, pa pomfri pa vrtno solatko z jogurtnim prelivom, se mi kr sline cedijo...

bom mogla mojmu spet en dan makarone s tuno narest jst pa že prej mal v Ljubljano pa v mcdonalda...

seveda če Luka ne bo ubogov pa ven padu user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?