|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
29.7.2007 19:13:05   
April
Kovtrček oz. dekco pa tudi jaz dostikrat opereM. Pri košku sem šla oprat tud tisto peno, ki je namesto jogija. Že zarad boljšega občutka, če ne drugega.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
29.7.2007 20:02:38   
tia01
Katis - ja res je bla doug tale tvoj porod. Ampak važno da maš Bora in da je mimo.user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
29.7.2007 20:23:08   
*lenc@*
kOVTRČEK IN VSE SEM OPRALA. TUD ZAŠČITO ZA OGRAJO.
kATIS, ENA IZMED TISTIH "NEUGODNIH ZGODB" Z ZELO UGODNIM KONCEM NE???? BRAVO ZA VSE PRESTANO!

mel cel dan piknik, sedela, noge katastrofa, jih ne bom v red kmal spravlauser posted image .
LP!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
29.7.2007 20:40:51   
tia01
Mony - jutr bom poklicala na sončka, pa pol sporočim kaj so rekl. Tut mene že ful zanima, če bo kej al ne.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
29.7.2007 20:51:22   
mony5
Katis res je dolgo trajalo vse skupaj ampak važno da maš ti svojega sinčka pri sebi in se je vse dobro končalo.

No Tia pol mi pa javi ko boš kaj izvedela.

Danes je pa res zatišje tukaj, upam da če je katera šla roditi bi nam vsaj to javila!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
29.7.2007 20:54:06   
Sisy
helouuuuuu user posted image

Evo glih sem govorila z Poopsie, z Tjaško se počutita super, pravi da je sreča neizmerna,da se teh občutkov sploh opisati ne da,.... da so popadki sicer boleli ampak to ni nič novega in da je EA zakon user posted image user posted image ...Jaz sem jo že vse izprašala do potankosti, ampak kaj več vam bo pa povedala itak sama, če ne lahko celo stran napišem user posted image

Katis-čestitke tudi tebi,madonca celo doživetje je za tabo, sem tvojo zgodbo mojmu prebrala pa je bil kar  user posted image  ...sem mu rekla-ja ja kr prprav se tut pr nas se lahko tkole zavleče.Kapo dol da si vse to zdržala, res!

Jst mam pa vsak večer tiste ala "premenstrualne" bolečine spodaj, ki so že standard,pa izcedek je tut že prov moteč,nkol ne vem a se bo usul al ne, drgač pa dogaja prav nič...

Jutri spet ctg,ki itak ne bo pokazal NIIIČ (če Poopsie ob ful močnih popadkih ni pokazal potem-I rest my case...), no bi blo pa fajn (glede na to da me čaka tut vaginalni pregled) če bi zvedla kakšno novičko v smislu "ja gospa vi ste pa že 3 cm odprti" user posted image  sanja svinja o kukuruzu ane user posted image

Sem pa drgač tut kovtrček oprala....Zarad bolšga filinga...Posteljice pa še nisem postlala,bog ve do kdaj se loh ta porod zavleče pa bi se pol sam prah nabiral....Vseen pa potihem upam na jutrišnjo polnouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
29.7.2007 21:02:34   
mony5
Sisy vsaj na avgust počakaj! user posted image user posted image user posted image

No lepo da je Poopsie s Tjaško ok, povej ji da jo lepo pozdravljamo in da komaj čakamo da nam zaupa kako je bilo!user posted image user posted image user posted image

Jst mam pa v torek pregled in upam da bo tudi pri meni kaj pokazalo!user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
29.7.2007 21:02:58   
Anonimen
JAz imam tudi jutri CTG in pregled. ČE bom vzdržala čez noč, ker sem prej imela že popadke na 5 minut, ki so se pa zdaj umirili. Upam, da ne bom spet do enih stražila tu na rr in da se še zadnjič naspim. ZAdnjič...kako se spet to čudno sliši.user posted image

Ajde mejte se fajnuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
29.7.2007 21:05:31   
mony5
No jst se grem malo k lupčku stiskat potem pa kar nočkat, tako da vam želim lahko noč in lepe sanje! Pa srečno, če gre katera v Rim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
29.7.2007 21:19:24   
Antigona
Ja Katis tale tvoja zgodba pa je bila dolga... Pa ne po napisanem ampak časovno user posted image . No ja, ko je mimo človek hitro na vse pozabi, samo da lahko malo štručko k sebi stisne, a ne?

Joj Sisy dej napiš kej več če si jo že tolk izprašala, veš da smo firbčne...

Paštetka drži se in dobro se naspi... Kaj pa veš, morda te tokrat user posted image  preseneti in bo spala celo noč... Vsaj jst upam nekak na to. Da ne bomo spet celo leto dežural user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
29.7.2007 21:20:49   
Antigona
user posted image  

Sisy tale pupa bi bla pa lahko čist tvoja karikatura!!! Ful dobr...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
29.7.2007 21:44:55   
Anonimen
Bravo Poopsieuser posted image ,čestitke za punčico Tjašouser posted image user posted image user posted image

Punce kateri naj pa jaz pošljem mesič da sem rodila?Nobene take ne poznam,bi se pa seveda tudi jaz rada takoj pohvalila z user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4387
29.7.2007 21:54:55   
malamisha
**** - SMS lahko pošlješ meni, če želiš. Pošlji številko na Zs. Po možnosti še danesuser posted image
Ta čas, da boste ve rodile bom jaz že v formi za obveščanje...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
29.7.2007 22:47:42   
ger06
Še en nasvet od možeka za možeke: dejete svoje lepše polovice mal z lepimi mislimi razbremenit, ne bodo vse babce čist žene relaksirale... sproščenost je najbolj pomembna! Dobra babca je druga napomembnejša stvar, uglavnem prenesti vse, tudi bolečine, na druge misli, pol steče kot po maslu.....

Lep pozdrav od srečnega očija, pa čimprej se cartkajte!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
29.7.2007 22:51:31   
Antigona
A polna luna že dela, al kaj user posted image

Kje je Pajac pa Tia pa Sisy???

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
29.7.2007 23:23:49   
pajac
Evo mene!!!   user posted image

Čisto izmučena od obiskov... Pa še midva sva bila povabljena na enega tako, da sva zdaj priromala domov....

Štirje mulčki so bili pri meni na obisku naenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa štirje odrasli....

Še dobro da sem še doma in da ne rojevam... Vem pa da naslednjič ko bodo napovedani obiski z otroci ne bom prej pospravljala stanovanja, no way!!!! Danes sem vse opravila 2x  user posted image
Mi pa že ves popoldan trebuh otrdeva in zdaj čutim bolečine kot pred user posted image ampak saj to ni nič novega...
user posted image je čez dan bil dokaj miren, čeprav imam na sumu da sem bolj jaz bila tista ki je več migala in nisem bila pozorna, ker zdaj že eno uro ima žurko...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
29.7.2007 23:27:14   
pajac
Najprej dovoljenja:

Danes dobita dovoljenje
user posted image tia01  user posted image user posted image user posted image , Nenya...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
29.7.2007 23:29:06   
tia01
Jst sm tuki, sm se spet cartala z mojim user posted image . Drugač pa name luna po moje ne bo mela bistvenga vpliva na žalost. Sisy je pa zgleda pobegnla spančkat. Sam da se pa Pajac nč ne javi tkole zvečer, mi je pa mal sumljivouser posted image user posted image  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
29.7.2007 23:29:54   
tia01
Ok Pajac, me je glihkar začel skrbet zate...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
29.7.2007 23:30:31   
tia01
Juuuuppppiiiii mam že dovoljenje!!!!!!! Zakon, zdej grem pa lahko zastonj rodit!user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
29.7.2007 23:40:55   
pajac
Sisy kje si s poročilom od Poopsie??? Kako se je iztekel maraton za tvojega? Al si mu za nalašč ušla v Postojno ko ga ni bilo???

Jumpy fajn da bolečine niso bile tako hude... (a rajski vrt se najde kje??? Jaz bi tudi enega!!!!) Tisto s posteljico pa je hudič ja ko se ne loči cela od maternice... ma vsaj naspala si se če ne nič drugega... Mihec je pa itak najbolj priden fant na svetu... Pa veš da sta si s Pio res podobna...

Ger06 kot sem rekla Pia je pravi angelček...

IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Jaz tudi hočem videti svojega otroka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spomnite me na tale stavek, ko bom poskušala uiti iz porodne sobe

Ne pozabit!!!

Vidim da je Poopsie odprla sezono lova, danes bi pa vse rade šle rodit...

IZVIRNO SPOROČILO: tia01
Dons ponoč sm se zbudila, ker mi je blo fuuul slabo in nism vedla a bom šlo vn čez rit al čez usta , no pa je šlo pol čez rit . Tok grozn je blo ej. Po moje je bil kriv mcdonalds!!!!!!! Tko da sm rekla da mam dost meka za kšn let, dve.

Tia, a nisi sinoči povedala da ti mi do Mc Donaldsa?? Kaj pa ono pecivo???

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jst se čist strinjam sam upam da se Luka in Sara tud strinjata in da bosta ubogala... [/quote
ej,pa te že kej šraufa,kej vn teče...karkol?

pr men čiiiist nč...

zdej bi pa loh že kej blo no....
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
29.7.2007 23:41:51   
pajac
Ja ja sem tukaj...
Ste bile pridne in imam kaj brat...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
29.7.2007 23:43:08   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Jst sm skos misnla da bom rodila ene 3 tedne prej, že zato ker sm manjša, pa sm si pol predstavlala da baby nima tok placa, pa da se prej rodi, pa nčuser posted image user posted image . GREMO RODIT!!!!!!!!!

Sanjaj miška... moja svakinja je vsaj 10 cm manjša od tebe pa je oba donosila do konca (in kak dan prek user posted image user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
29.7.2007 23:47:14   
tia01
Hehe ja sm rekla ja, sam sm pol vseen šla in sm cel menu naročilauser posted image . Pol se je pa tko iztekl!user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
29.7.2007 23:51:19   
tia01
A res al kaj?? O moj bog, pol se morm pa prpravt še na naslednje tri tedne čakanja...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?