|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
29.7.2007 14:03:15   
Sisy
user posted image

eno tehnično vprašanje: a ste ve oprale sam posteljnino al tut kovterček pa povšterček? Jst sm se glih zdele spomnla da sm sam vse prevleke oprala+blazine za obrobo samega kovtra pa ne....user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
29.7.2007 14:05:42   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

jst pa že prej mal v Ljubljano pa v mcdonalda...

ne ampak resno je neki narobe s tem Mcdonaldsom-očitno na nosečncie une maščobe res ne vplivajo glih dobr...mi je mal čudn da sva mele obe s Tio take probleme...po mojem ful prevelka obremenitev za želodec v tem "našem stanju"...kaj pa vem....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
29.7.2007 14:06:22   
Antigona
Jaz sem oprala tud kovtrček...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
29.7.2007 14:07:19   
Antigona
ne ampak resno je neki narobe s tem Mcdonaldsom-očitno na nosečncie une maščobe res ne vplivajo glih dobr...mi je mal čudn da sva mele obe s Tio take probleme...po mojem ful prevelka obremenitev za želodec v tem "našem stanju"...kaj pa vem....

bom tvegala, je želja prevelika, al pa pleskavica pr Tonerju če se mi ne bo dal v Ljubljano...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
29.7.2007 14:13:35   
tia01
Antigona rajš poteši svojo željo s čem drugim!! Ti res ne privoščim tega kar sm mela jst dons ponoč...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
29.7.2007 14:16:03   
tia01
Jst sm skos misnla da bom rodila ene 3 tedne prej, že zato ker sm manjša, pa sm si pol predstavlala da baby nima tok placa, pa da se prej rodi, pa nčuser posted image user posted image . GREMO RODIT!!!!!!!!!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
29.7.2007 14:16:55   
Antigona
Jst sm skos misnla da bom rodila ene 3 tedne prej, že zato ker sm manjša, pa sm si pol predstavlala da baby nima tok placa, pa da se prej rodi, pa nč . GREMO RODIT!!!!!!!!!

ja ja, pol pa pride svizec pa zavije čokolado user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
29.7.2007 14:26:36   
malamisha
Ja, gremo rodituser posted image

Zdaj pa je res vse priravljeno. Košek sestavljen. Sem se spravila na čiščenje kopalnice, pa mojuser posted image  ni nič kaj navdušen nad mojim podvigom. Bi najrajši videl, da ležim v postelji in noge v zrakuser posted image

Sem se ta vikend najedla junk fooda. Sladkarije niso varne pred mano
user posted image  Se pa čisto nič ne dogaja, še lažnih popadkov ni več, samo ogromna utrujenost.

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
29.7.2007 14:26:55   
tia01
Ja upala sm pa vseenuser posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
29.7.2007 14:29:22   
tia01
Malamisha jutri a ne?? Upam da boš ti tut poročala tko kot Poopsie!!!!!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
29.7.2007 14:34:09   
malamisha
Tia01- jutri ja, vsaj upamuser posted image . Imam nekaj številk od forumk, tako da vam v vsakem primeru javim. Če bo tako kot je bilo prvič bodo SMS-si kar leteli...

Sem ob 3. uri zjutraj "težila" vsem, moje sem zbudila. Naspidirana do konca...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
29.7.2007 14:38:02   
tia01
Joj ampak pri tako lepi novici me pa res ne bi nč motil če bi me zbudilauser posted image .

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
29.7.2007 14:47:20   
Sončni žarek
Sisy in Antigona- upam, da sta se sedaj boljše zmenle, ker en datum vama je že "v vodo padel"......v tretje gre radouser posted image .... Antigona pa saj ti še nimaš sile glede na PDP, ali pač?!

Tia- škoda da se je nocoj takole končala tvoja nočna večerja. Še dobro, da jaz ne maram Mcdonaldsa- sicer pa je najbližji 80kmuser posted image . A ti bi že tudi šla rodituser posted image  JAZ TUDI!!!! Pa nimam drugih težav razen otrdevanja trebuha in špikanja.....samo rada bi že držala najino user posted image  v rokah.....jo občudovala.... Pa saj bo kmalu....... Kako pa bomo potem čvekale, če imamo vse silo rodituser posted image

Malamisha- držim pesti za jutri.....naj hitro mine....pa user posted image za srečo.

Nič, moram se it oblečt, ker grem z mojim user posted image  na nogometno tekmo-pa sem potem dežuren fotograf in jim čuvam stvari..... Se tipkamo zvečer......

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
29.7.2007 14:51:08   
tia01
Sončni žarek - ja jst sm pa čist boga, ko bi blo vsaj samo otrdevanje trebuha, je še 100 drugih stvari. Komaj se premikam, nč ne morm pospravt, 5 minut sm na nogah, pa že iščem kakšno klopco al pa stol,... Tko da se mi ressss ne da več. Pa seveda zravn vsega bi pa še rada spoznala našga fantauser posted image .

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
29.7.2007 14:53:03   
Antigona
Sončni žarek uradno res ni še sile glede na PDP, ampak po UZ naj bi bil za en teden večji (PDP 4.8.), ampak mi ga ni popravila... Sej po eni strani je boljš da rodiš pred PDP-jem, vsaj v službo greš potem kasneje...

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
29.7.2007 15:25:04   
mony5
ger06 tvoja Pia je pa res luškana punčica user posted image user posted image user posted image

Vidm da smo kar vse na istem in bi šle vse kar takoj v porodno, da čim prej spoznamo svoje user posted image .  Drgač sm pa jaz ok, sam ponoči se pa iz enega boka na drugega valjam skoraj 5 minut k me vse boli! Jst bi tud že šla rodit!

Tonja tudi jaz danes čutim zelo malo premikov naše Zoje in pol sm vsa čudna k mislm da je že kaj narobe!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
29.7.2007 15:29:35   
mony5
Tia a si kej na Sonček klicala zaradi obročka za voziček? Sporoči, če boš kaj izvedela!

Zdej grem pa palačinke delat, potem jih bom pa tako z veseljem pojedla da bodo kilce spet šle zelo gor (ampak mi je čisto vseeno). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
29.7.2007 16:13:48   
m a j c i k a
POOPSIE: iskrene čestitke in veliko nepozabnih trenutkov s tvojim sončkom Tjaško, ti želita Maja in mala Tija!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
29.7.2007 16:59:42   
katis
user posted image user posted image Poopsie, čestitam! user posted image user posted image user posted image No vidiš, pa se je Tjašika končno le prišla mamici in očiju pokazat user posted image user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
29.7.2007 17:26:29   
katis
Pa da napišem še, kako se je nam dogoajalo rojevat user posted image

V nedeljo mi je bilo cel dan slabo, zvečer sem bruhala kot v prvih mesecih in moj mi pravi, da sedaj bi bil pa skrajni čas, da prirpavim torbo za malega. Moji starši pa so tudi prišli predčasno domov ta večer, saj je prej v sredo CTG tako mal čudno kazal (ne popadkov).

No in v ponedljek dopoldan so moji prišli k meni na kavico, da mal počvekamo. Ko so šli, sem rekla, da sedaj grem pa torbo pripravit. Le na WC še lulat skočim. In ko sem opravila svoje, vstanem s školjke in glej ga zlomka, pr men še kar teče. Stisnem mišice, pa še kar teče. So se mi kar solze sreče ulile, ker sem ugotovila, da to je pa verjetno to. Sem mislila le še na to, da danes bom pa svojega otročička spoznala. Ura je bila okrog poldne.

Sem šla z WCja direkt pod tuš, nato spakirat torbo, klicat v prodnišnico (če je to res to in so rekli, naj kar pridem) ter takoj nato moje starše, da se naj pripravijo, ker me bodo morali peljati v prodnišnico. Vsake tolko časa so se mi solze ulile od same razneženosti. Ko sem končno klicala moža, sem mu rekla, naj se počasi pripravi, da me ati pelje v porodnišnico in da ot tam sporočim, kako hitro ga bomo rabili, saj popadkov ni bilo.

Pridem v porodni blok (kjer sem imela mal problemov z birokracijo, saj so mi pri moji G pozabili dati izvid od transfuzijskega lab.), me pregleda dežurni G in pravi, da tale pa še ne bo šel danes ven, čeprav je od mene teklo, kot da sem priklopljena na vodovod.

Nič, gremo na oddelek za patološko nosečnost. Takrat je prišel že tudi mož k meni. Tam nam povejo, da bom dobila gel, ker imam rigiden maternični vrat. Torej v skarjnem primeru 3x gel in če še to ne bo šlo, bo verjetno potreben CR.

Men so se potem proti večeru začeli popadki na 6-7 minut (rahli, niti ne težki za predihavat), odprla sem se za 1-1,5cm, drugega nič. Potem so ponehali. Opolnoči sem dobila prvi šus antibiotikov žilo. Gel sem nato dobila prvič v torek dopoldan. Ob popoldanskem pregledu skoraj ni bilo razlike. G me je fejst prerukal, da bi kaj sprožil, dal še eno dozo gela. Jaz zvečer spet popadke na 6-7 minut (tokrat precej močnejše). Celo noč sem jh predihavala, hodila na CTG in NIČ!?! Res pa sem imela vse popadke v trebuhu in nič v križu - ostale punce tamo so mi povedal, da baje teh v trebuhu CTG ni pokazal nobeni? Zjutraj sem bila spet na pregledu in del vratu se še vedno ni zmehčal. Dobila še tretjo dozo gela, so me poslali na kosilo, po njem pa naj ne bi več nič jedla ne pila, ker naj bi se za vsak slučaj, pripravila na CR.

Priznam, živci so me že zdelovali, saj me je bilo strah za otroka. Kaj tako dolgo počnjeo z nama, ali je mali OK, ali bo zdržal. Vse to mi je rojilo po glavi in zato sem bila vsake tolko časa čisto v solzah. Popoldan me spet pregleda G in pravi, da sedaj pa zgelda zmehčano in dejmo probat z umetnimi popadki. Jaz pa čist paf, ker sem si želela naj me zrežejo in malega vzamejop ven, samo da vem, da je Ok. Pa seveda ni bilo tako.

V sredo ob 19ih sem prišla v porodno, sledil je klistir (na mojo željo), za britje nihče niti vprašal ni. Ob cca pol osmih dobim umetne v žilo. In se je začelo, čedalje pogosteje in pogosteje, v dveh urah pa vseeno odprta šele 3 cm. Sem milsila, da me bo kap. Vmes so mi morali dati že protibolečinsko, saj me je od izmučenosti in živčnosti začelo celo telo dregeta in nisem mogla predihavat popadkov. Po tem pregledu so mi rekli dokončno, da se dogaja in da bomo rodili naravno.

Jaz spet čist na tleh. Čez kako uro spet pregle, odprta 6cm. Wow, to gre pa hitreje. Ker je pred tem že nekaj časa minilo, kar je popustila protibolečinska, sem dobila še eno, tokrat počasi v več delih, saj sem prvič bruhala, ko sem dobila celo naenkrat. Popadki še vedno peklenski in na minuto, a vsaj vmes sem bila sproščena. Malo pred polnočjo terna - odrta sem! Me babica da v sedeči položaj (super) da je malemu pomagal gravitacija drseti navzdol. Ti popadki pa so bili spet bolj narazen in komot za predihavat.

Potem se malo čez polnoč imela še en pregled in babica mi dovoli pritiskat. Pritisnem prvič, glavico že otipa. Drugega sem predihala, ob tretjem spet pritisnem, glavica že vidna, laski že zunaj. Pritisnem tetjič, babica mal zareže in ven skoči glavica in cel naš otroček naenkrat. Je res kar ven odletel, kot mi je obljubila babica na materinski šoli.

A meni se je zdel tako majhen in nebogljen, ko sem ga zagledala tam med svojimi nogami. Moj mož je prerezal pokovino, malega hitro k meni na prsa, da se je stisnil in pogrel. Ja brez moža meni verjetno ne bi uspelo, saj bi me pokopala lastna glava. Ves čas me je bodril, dihal z mano, stiskal roko, močil ustnice, brisal... Naslednjič hočem definitivno it bolj skulirana rodit in po možnosti z lastnimi popadki in vsekakor z možem.

in to je to. Po 61 urah sem končno spoznala svojega sina.

Naš Bor je bil tu. Prišel je k nam v četrtek, 19.07. ob 0:27, težek 3070 g in dolg 50 cm. In meni se je seveda zdel najlepši doječek, kar sem jih kdajkoli videla na tem svetu.

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
29.7.2007 17:27:19   
katis
Uf, nisem vedla, da sem tolk velik napisala user posted image  Sorry user posted image
Men se je zdelo tako malo... user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
29.7.2007 17:30:28   
katis
Še to, ger06, zelo luškana je tale tvoja Pia user posted image user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
29.7.2007 17:35:40   
katis
Zdaj šele vidim, koliko tipkarskih napak sem naredila, ampak se mi ne da popravljat. Spreglete prosim punce user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
29.7.2007 19:08:47   
April
Joj Katis, pa si se res namučila. Ti verjamem, kok težko je bilo vse to čakanje. Sploh, ker nisi sam v tem in te še skrbi za malo bitje.  Ampak na koncu, ko držiš malo štručko v rokah, hitro pozabiš na vse. Partnerji so pa pri porudu res neprecenljivi.user posted image
Moj je tud fajn sbrbel zame. Še kahlo mi je pod rit tiščaluser posted image , ker nisem smela več s pojstle vstajat.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
29.7.2007 19:10:36   
April
Kje pa ste vse? A se danes res nč ne dela.user posted image  No bo pa jutri bolj napeto. V torek se pa končno začne naš avgust. Jupi!!!!!!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?