|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
29.7.2007 23:58:31   
pajac
malamisha jaz sem tudi ful utrujena pa zdelo se mi je da tudi otrdevanja ni več samo so obiski poskrbeli, da so spet tukaj..

Sončni žarek kdo je zmagal???

IZVIRNO SPOROČILO: mony5
Drgač sm pa jaz ok, sam ponoči se pa iz enega boka na drugega valjam skoraj 5 minut k me vse boli!
Hvala enako.. pa še z ono blazino za dojenje se borim ob vsakem obračanju samo brez nje ne grem več v posteljo.. Moj je danes zjutraj ta zadnjo tiščal kar k blazini, ko je mislil da sem to jaz..

Katis iz tvoje zgodbe se da prebrati  user posted image ko si zagledala Bora!!!

Paštetka user posted image zdaj pa sama izberi: ali da do 1. zjutraj že cartaš svojo user posted image ali pa da mirno spiš...

**** poslala sem ti številko na zs pa ti tudi lahko meni če želiš..

IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Hehe ja sm rekla ja, sam sm pol vseen šla in sm cel menu naročila . Pol se je pa tko iztekl!

Tia!!!!   user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
29.7.2007 23:59:00   
tia01
Šibam v postlco, fajn se mejte, pa predvsem mirno noč vam želim vsem. Papa, se tipkamo jutr...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
29.7.2007 23:59:57   
pajac
Pa pa... pa danes kar brez junk fooda??? user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
30.7.2007 0:00:51   
tia01
Ja, dons hočm mirno noč... Nočko

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
30.7.2007 0:47:46   
pajac
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
30.7.2007 6:47:29   
Sisy
čveeeke hej! user posted image  (sem morala prpopat tole karikaturco zravn če Antigona prau da mi je podobna user posted image )

ja ja prov vidte,ura je komi pol sedmih zjutri...Da vam rečem tole je groza,ratala sm k stara mama k ne more spat...Pa sm študerala da ful dobr spim zadne cajte, sam da mi očitno tok adrenalin dela da sm zjutri že čist "bereit" k me iz postle dvigne misel "mogoče je pa dons d day"...pa k odprem oči razmišlam vse sorte, v glavnem mam dela sama sabo sto na uro....pa sej ne da bi se mi kej dogajal tko da bi res mi dal vedet da zdele pa bo, kr tko iz čistga mira sm vsa user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja učer sem vam pozabla povedat da vas Poopsie vse lepo pozdravlja user posted image  Ko sva govorili mi je opisala celo porodno štorijo sam je to taka stvar da raj prepustim njej da napiše, je to le njena izkušnja pa da ji tega ne "vzamem"...V glavnem,ni bilo nič kaj tako groznga...boli seveda boli ampak kokr sem dobila občutek se da prežvet user posted image

Mony-sej bi ubogala tvoj nasvet pa počakala vsaj do avgusta (sreda uaaau a že user posted image )ampak me reees tok že daje nestrpnost...Kej tacga pa še ne user posted image  K otrok k čaka da bo igračko dobil user posted image

Tia-tut jst močno odsvetujem Mcdonaldsa za nadaljnih 100 let ker se mi zdi da uni črevesni krči bolijo bolj kt porodni user posted image  (like I know...ane user posted image ) men je blo grozljivo user posted image

Paštetka-mislm nate dons,upam da si že v porodnišnici, držim pesti, pa če ti je bila dana še ena mirna noč se pa obvezn javi da nas nau skrbel user posted image

Pajac-ti si pa čist divja...Po trojnih obiskih maš še tok energije da ne padeš dol ampak prideš nas na net pozdravt user posted image  Očitno buši nč ne ovira user posted image  Aja-kako si že rekla da bo vaši bebi ime? user posted image user posted image user posted image

Hej babe-a v petek vela,jst če ne grem rodit pridem! user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 30.7.2007 6:48:14 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
30.7.2007 6:49:25   
Sončni žarek
Jutro.....Sisy vidim, da sva med zgodnjimi.....

Sem, kot bi me posilil MEDVED GRIZLIuser posted image - izjava našega Pajaca user posted image

Grem kar na čokolino...pa bom potem verjetno imela več volje za razpisatiuser posted image

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 30.7.2007 6:50:11 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
30.7.2007 6:53:52   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Sem, kot bi me posilil MEDVED GRIZLIuser posted image - izjava našega Pajaca user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra sončni žarek.....user posted image

dobro jutro tudi tebi...sva pa midve res kot eni dve "avgustovski sovi" user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
30.7.2007 6:57:18   
Sisy
user posted image aja pa še novica dneva:
dons sem stopila v 40.teden user posted image
 user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
30.7.2007 6:57:25   
Sončni žarek
Ja res je, ampak "AVGUSTOVSKI JUTRANJI SOVI" user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
30.7.2007 7:00:11   
Sisy

ja točn tko...pajac pa tia dežurata zvečer,medve pa zjutri-da nam slučajn kej ne uide user posted image

Jst sem pa marelične zavitke spekla-grem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4411
30.7.2007 7:01:19   
Sončni žarek
Super Sisy, torej kmalu bo za vaju dan Duser posted image ...... Jaz pa še dobrih 17dni......

A je luna kaj vpivala nate nocojuser posted image ?! Me pa res zanima, če nas bo katera danes razveselila z veselo novico.....mogoče Paštetka.....pa danes Malamisha.....

Neposredna povezava do sporočila: 4412
30.7.2007 7:17:02   
Anonimen
Evo mene. Popadke imam še vedno. Ob pol desetih pa imam itak pregled, pa bomo videli. Kako in kaj.

Sončni žarek, ti imaš tudi danes pregled, ne? Kdaj že?

Neposredna povezava do sporočila: 4413
30.7.2007 7:20:57   
Sončni žarek
Moja nočna kavarija in vpliv polne lune....
Spat sem šla ob 22uri in malo pred polnočjo 1x wc, se vležem in se čez par minut ful vlije- grem zapirat balkonska vrata.....malo zadremam pa se spet zbudim user posted image -ful bolečine- špika-trga.....premetavanje iz desnega na levi bok in obratno......pa ni nič pomagalo...vmes je sledilo še grmenje in treskanje......pa predihavanje špikanja.....bolečine pa za p******t user posted image  Nisem vedela več, če naj mojga zbudim ali kaj naj še delamuser posted image ... Pa še najina user posted image  se je prebudila in imela raztegovanje v mojem bušiju...Res, gozno je bilo.....Pa še rekord glede wc-ja sem postavila-5x....In zadnjič sem pogledala na uro ob 4....pa se ponovno zbudim ob 6 in enostavno nemorem več spati user posted image ... Sem pa čist mimo......Kot cunja....user posted image

Pajac- zmagala je PRESS ekipa mojega user posted image  (dal 4gole in za nagrado bil deležen moje masaže) in sicer 9:4. So pa igrali proti pomurskim županom. Grem pa ponavadi na take tekme z njim-pridejo tudi punce-žene od ostalih in potem čvekamo....pa še ful velik ljudi spoznaš-včeraj kar nekaj županov (ki nikoli ne veš, kdaj ti pridejo prav).....

Paštetka- kako si preživela noč? Držim pesti zate in ti pošiljam en protibolečinski user posted image . A mi boš javila po SMS-u veselo novico ali bo kar tvoj napisal na RR...

Neposredna povezava do sporočila: 4414
30.7.2007 7:23:26   
Sončni žarek
Sončni žarek, ti imaš tudi danes pregled, ne? Kdaj že?

Ja imam, samo imam zadnjič pri svoji G-v Ormožuuser posted image   kaj veš, mogoče se pa srečava v porodnišniciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
30.7.2007 7:28:20   
Anonimen
Sončni žarek...moja noč je bila do zadnje besede enaka tvoji. Jaz bi samo še dodala + 3 dodatni Wc-ji (ker sem se še lubenice zvečer najedla), pa da sem še 2x se vmes vstala, ker sem Maxa nosila iz sobice v splanico in ga uspavala.

Drugače, pa za znoret, kaj je počela. Upam, da se  ni spet z rito dol obrnila. Ne bi se čudila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4416
30.7.2007 7:45:34   
Sončni žarek
Pajac- jutro tudi tebiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
30.7.2007 7:55:38   
pajac
Mater ste pridne ob tej uri.... mogoče bomo pa naklampfale kaj več strani da ne bomo toliko zaostajale za septemberkami user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že obdelala hladilnik in pijem kavico... Spimo pa vidim vse bolj za en .... Jaz sicer več ne vstajam toliko za na WC sam spat ne morem.. Ponoči me je pa vse bolelooo trebuh, noge.... Ja sem imela občutek, da bo reba kmalu it... Sam zdaj je pa boljše.

Sisyuser posted image ti pa ne povem.... Samo to, če bo punčka se bo ime končalo na a... user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj bogice pa nočni sprehodi ....To je mogoče zaradi geografske lokacije (SV slovenija)  in je tamo mogoče gravitacija močnejša user posted image user posted image user posted image ..

Sončni žarek
čestitke! Saj je fajn takole iti malo ven in se družiti. Jaz svojega počasi gledam kot stekli pes.... Srečanje v petek je ponovno naredilo civiliziranega čoveka iz mene, tako da če bom v enem kosu do petka pridem (pa seveda če ne boste vse ostale kandidatke v večih kosih)..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
30.7.2007 7:56:35   
pajac
user posted image

Kje pa se skrivaš, ko te ne vidim da si gor....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
30.7.2007 8:00:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

user posted image     user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
30.7.2007 8:05:30   
Sončni žarek
Kje pa se skrivaš, ko te ne vidim da si gor....

Imam tak nastavljeno, ker imam RR vedno odprt- bi drugače mislile, da vedno visim na RRuser posted image

Kakšno kaj vreme v tvojih krajih-pri nas spet lije.....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
30.7.2007 8:09:23   
Sončni žarek
Se nič dobro ne počutimuser posted image --- se mi vrti in mi je prenosnik skoraj iz rok padel...grem kar v vodoravni položaj.....

Neposredna povezava do sporočila: 4422
30.7.2007 8:10:33   
chips
Jutro.
Tudi jaz imam rdne obiske ponoči na wc-ju.
Spodaj me malo boli in špika.Zjutraj se mi je mali premetaval in brcal,kar naenkrat mi je pa tako začelo kot bi mi trebuh notr vlekl pa da bi tk potisnala.To je bilo par sekund ,sedaj je pa ok.
Drugače pa že tudi jaz nestrpno čakam kdaj bo dan D.
Uživajte.Zdaj grem pa v trgovino po sveže makovkeuser posted image ,pa malo pospravit in nazaj v posteljo.LP

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
30.7.2007 8:10:51   
pajac
Aha... mene pa šimfajo da sem ves čas gor...user posted image hi hi hi...

Pri nas pa je tudi user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako spet lije???? Jaz sem tega vremena tako vesela, mogoče bodo moje noge spet nečemu podobne... Sinoči sem jih posodila sestri za urejanje in lakiranje nohtov na nogah... Da ne bo user posted image mislil, da je mama ujeda!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4424
30.7.2007 8:14:34   
Sončni žarek
Sva imela danes v planu, da bi zvečer peljala načakinji na Sidarto-pa očitno nebo ničuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?