|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
31.7.2007 13:54:42   
mony5
ja kje pa ste vse? A Tia pa še spi? Sisy halo? vidm da si gor pa nč ne pišeš!
A še zmeraj likaš al si že s svojim stopila v akcijo?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
31.7.2007 14:02:40   
Sisy
evo jst sm pa rekla da dons ne bom tok na RR visela k pol že skor vnetje oči dobim user posted image  pa sm bla koristna,polikala še nekaj zadnjih cunjic za tamalo pa majic za mojga k revež kr z zmečkanimi okol hod (le kva si sosedje misljo user posted image user posted image )...

Zdele grem pod tuš pol pa u lov za nekimi pokrovi za na feltne-ma naute verjel da so nama z najinga lepga novga avta učer pred Cityem uspel v borih 10 minutah ukrast pokrovčke za na feltne user posted image user posted image  Pa pismo če folk ni pokvarjen ej,sm bla tok besna,če bi ga dobila bi mu kej polomila,resno user posted image user posted image

Hej, kje se pa dons Tia skriva? Hm,zanjo je pa še mal prezgodi...user posted image  Tia-javi se...

Sem pa glihkar govorila s sodelavko ki je pred 3 meseci rodila...pa ji razlagam da se mi tamala še zmer ni dol spustila (po besedah moje ginekologinje)pa mi prav ona da je blo pr njej isto pa da ji je ginekologinja rekla da je mela ona čist isto-da se še tik pred rokom tamau ni spustu,pa da ji takrat tega ni hotla povedat da ne bi blo panike....v Tem smislu da je loh res ****rija pol pr porodu, da se loh fajn namatraš, na konc ti pa CR nardijo user posted image user posted image user posted image  Jst ne vem no,če je res tko pol nej bi ga takoj nardijo ne pa da bom jst še cel dan umirala....Mah kva pa vem mogoče me pa zdele sam mal panika daje user posted image  

Aja za jutr pa vela,pridem ob devetih....user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
31.7.2007 14:45:00   
JORJA
ISKRENE ČESTITKE MALAMISHA ZA GABI!! user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
31.7.2007 15:26:57   
Jumpy
Spet jest (ja še zmeri se osamljeno počutim oz. mi je dolgčas).

Eh, Sisy, ne se sekirat. Meni se tudi ta mlajša dva, jasno, nista spustila (k sta bla prezgodaj rojena), pa sta se potem v porodni. Mihec je bil v sprejemni še tolk gor naštelan, da ga je babica morala prav iskati po trebuhu kje je. Glavico je imel na levi strani pri mojem kolku, kakih 15cm višje od simfize. Pa se je spustil. Je pa res, da je piz..., če se ne spusti niti med porodom, ker pol baje res naredijo CR (pri moji svakinji).
Ampak, ti kar pogumno in optimistično. Boš videla, da se bo vse dobro izteklo! user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
31.7.2007 15:31:44   
*lenc@*
  • Mony5, ja grem v KR rodit na pca črpalko. Drgač mam LJ bližje za pol poti. Grem s prepričanjem, da mi bo pca črpalka pomagala glede bolečin. Menstruacije mam zlo boleče(oz sem jih imela;)) in na pregledu me je vse bolel in je g rekle naj grem na epiduralno al pa na kak čimbolj neboleč način. Tak, da če bo cajt, gremo do KR.
  • Mišolinka_rok mam 9. 8. Lepo. da si bla zadovoljna...
  • Jutr se dobite ob 9h v Orehku? Saj sem 100x že napisala, če dobim prevoz. Zvečer bom menda že vedla ne...
  • Grem user posted image musako. (če mi bo ratala)
Čaw!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
31.7.2007 15:35:45   
tonja
ČESTITKE MALAMISHA!!!!user posted image user posted image user posted image

SREČNO Z MALO GABI!!!!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
31.7.2007 15:59:36   
tonja
Danes pa je res zatišje tuki gor.

Zgleda je po enem dnevu slabega vremena vse poklicalo ven.
Jaz sem šla tudi danes z mojo mami v velenabavo, toliko da sem šla vsaj malo v svet med ljudi, ker drugače sem sem doma pa mi je že malo dolg čas.

Sisy - to pa res ne moreš verjet, da se lahko zgodi tako hitro. Pa še na en teden starem avtu (mislim da)!!!!!!!

Mi pa smo še en dan do dan D. Sem gledala po seznamčku, da so že vse aktivne članice, ki so imele rok 1.8. rodile!!!!!!
Sej drgače me kar malo stisne, ko pomislim, da se bomo čez en teden takle čas verjetno že crkljali!!!!!

Jaz pa grem danes in jutri še malo po obiskih, imam še ene nedokončane "posle" morda pa Lovro še to čaka. user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
31.7.2007 17:04:27   
pajac
KAJ JE ZDAJ TO ČVEKE!!!!

Kje ste? A ste se vse odločile rodit danes pred avgustom al kaj????

Jaz sem pridno odspala kitico po vrnitvi domov s pregleda in zasluženi malici... Nato pa sem malo pospravljala... Sčistila usnjeno sedežno in jo namazala  mlekom (njo sežem svojih nog, pa ne user posted image user posted image user posted image ). Zdaj grem skuhat rižoto in solato pripravit za zraven... No že ves dan čakam user posted image bratranca, da se javi če pride sem spat, da lahko zračunam koliko hrane moram skuhat... In ravnkar je klical, da ga ne bo .. No vsaj še nisem začela kuhat... user posted image user posted image user posted image ..
Hmm.. danes sem spet mal zaravljala... za zelo pomembne stvari, kot so stenske dekoracije za ot
roško sobo, tiste plišaste rožice za barvno razvedrilo in podobno...user posted image ..

Sisy ta avto....verjamem ti kako se počutiš... Če bi dobila tistega, ki je kradel ratkape verjetno ne bi imel občutka, da ima opraviti z nosečnico par dni pred porodom user posted image ...

Tonja ti kar move your body, pa bo Lovro sam pobegnil ven... Držim pesti za jutri, mogoče pa se obnese, da spijemo ledeno kavo na Lovrota... Zadnjič smo "zapijale" Tjaško in je že tukaj z nami user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jumpy, a ti pridem Mihca ščipat... Recept  za mirnega otroka... prosim v imenu vseh nas preostalih avgustovk...

Ej nehajte ga sračkuser posted image s spuščanjem otroka in carskimi rezi... Jaz sem komaj prišla k sebi ko se je ta moj user posted image obrnil končno na glavo... Čeprav je  toliko divji da samo držim pesti, da nima placa za ponovni obrat.. Je čisto po fotru user posted image user posted image nima 5 minut miru..

Lenča pošlji mal musake, da vidimo če je uspela user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia, res kje si ? A ti je ribica škodovala???? Ali poskušaš spremeniti DP???

Ok zdaj pa resno gor na RR in hiter tipkat, sicer bom user posted image ..

Pridem pogledat kasneje,  če ste me kaj upoštevale!!!!!!!!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
31.7.2007 17:19:00   
pajac
Moj sosed bo spoznal jezo nosečnice v devetem mesecu... user posted image Že ves teden popoldan nekaj vrta.. Pa se ne pritožujem zaradi tega, pač nekaj dela, novi blok in tako...

AMPAK!!!
Če se vsemu tako spravlja zraven boga njegova žena user posted image user posted image .... Šlatasteno s tisto vrtalko, da bi Antigonin Žan sigurno prej in hitreje, ne dvomim tudi bolj kvalitetno opravil...

Sem se spomnila, da paštetke ni nikjer?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
31.7.2007 17:20:38   
tonja
Tonja ti kar move your body, pa bo Lovro sam pobegnil ven... Držim pesti za jutri, mogoče pa se obnese, da spijemo ledeno kavo na Lovrota... Zadnjič smo "zapijale" Tjaško in je že tukaj z nami .

Ja, ja, ja pajac! user posted image  user posted image  user posted image
Morda bo pa to pomagalo user posted image user posted image , če že druzga nč!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
31.7.2007 17:22:37   
tonja
Ja res je; Antigone ni. Ne vem al sta še na kosliu al pa sta morala šibat v Postojno - tak plan sta imela, zdej ko sta našla varstvo za Žana.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
31.7.2007 17:24:29   
tonja
Ja tud paštetke ni pa Tie, pa April....

Morda se je pri paštetki začelo kaj dogajat, zdaj ko se je vreme izboljšalo, je morda njen dragi dal zeleno luč, da bodo lahko imeli fešto.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
31.7.2007 17:29:15   
tonja
Men se bo pa verjetno naredil herpes!  user posted image   user posted image

A ma katera dober in učinkovit recept (full bom pa dobila idej, ko vas je tolk gor user posted image ) kako se ga znebit.
Moj pravi naj si ga namažem s pasto za zobe, zdaj ko je še v fazi nastajanja. JOj!!!!Pa ga nisem imela že ene par let in pride glih zdaj, ko ga najmanj potrebujem user posted image .

Zdej naj se pa Lovru naj nikar ne mudi; kakšna pa bom na njegovih prvih slikcah!!!!

Eh, grem po obiskih.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
31.7.2007 17:45:08   
April
Jaz vsake toliko časa pokukam... pa kaj je daj to, ko se kakšna ne javi cel dan, že vse gruntamo, da ni šla že rodituser posted image

tonja, daj si čimprej s strim česnom namaži. To pomaga, ampak res takoj, ko se herpes še ni razvil.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
31.7.2007 17:48:12   
pajac
Tonja.. žal za herpes sta dve stvari.. Če skeli in še ni mehurčkov Virolex mazilo, sicer pa laser... Sam to moraš poznati koga na fizioterapiji.. Sicer pa korektor za slikice...user posted image user posted image user posted image

Po moje paštetka spet čveka drugje in še vedno tišči noge skupaj...samo pozabi na avgustovke user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
31.7.2007 18:33:18   
Anonimen
Po moje paštetka spet čveka drugje in še vedno tišči noge skupaj...samo pozabi na avgustovke

NE paštetke ne čveka drugje, ampak je cel dan slikice urejala. Sem dala razvit 400 slik in potem jih je bilo potrebno v albume zložit, datume in besedila pripisat. Potem pa smo šli na kosilo s sprijatelji in do zdaj smo ga imeli predrojstveno žurko doma user posted image .

Dovoljenje imam za četrtek, jaz pa pravim, da potem rajši v petek. user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4616
31.7.2007 18:51:20   
*lenc@*
OO!

a se dobite jutr? Kdaj? Sem se zmenla za prevoz, če se seveda lohk pridružim???!!!!

Javite...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
31.7.2007 18:56:54   
April
Če ne bo kaj vmes prišlo se tud midva nalimava, tam mal pred deveto. Saj je Antigona nekaj obljubljala, da bo Bena pomagala krotit.user posted image

Lenča, super, da spoznamo še eno avgustovko.user posted image  Zgrešit nas pa itak ne moreš.user posted image  

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
31.7.2007 19:09:09   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

NE paštetke ne čveka drugje, ampak je cel dan slikice urejala. Sem dala razvit 400 slik in potem jih je bilo potrebno v albume zložit, datume in besedila pripisat. Potem pa smo šli na kosilo s sprijatelji in do zdaj smo ga imeli predrojstveno žurko doma user posted image .

Dovoljenje imam za četrtek, jaz pa pravim, da potem rajši v petek. user posted image

Pridna!!!! Kje si pa pridelala toliko slik????user posted image user posted image user posted image

A kar predrojstveno žurko??? Kako je zdaj s popadki... Sem mislila, da boš včeraj not ostala....

Lenča!!!!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

OO!
a se dobite jutr? Kdaj? Sem se zmenla za prevoz, če se seveda lohk pridružim???!!!!

Javite...

Haloooo... Ne, ne smeš!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj veš kje je Orehek??

Juhuhu, April prideš z Benom!!! To pa je najbolj priden otrok, ki sem ga jaz v življenju srečala... Mogoče pa se je takrat, za prvič, kazal v najboljši luči.. user posted image Ma ne....user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj tale moj otrok pa mislim, da nima razčiščenih pojmov na katero stran naj bi se rodil....kar tišči se gor in gor. Kmalu bo skozi usta pogledal user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
31.7.2007 19:22:48   
Sisy
evo naju z opravkov...Sva šla tiste nesrečne pokrove za na feltne kupt, pa nov avtoradio,pa tepihke...sva tok zapraula kokr sva pr avtu pršparala user posted image  Ne morte verjet da ima avto letnih 2004 še zmer radio z kasetarjem not user posted image  in to originalnga, tko da sva mogla še celo konzolo kupt...jao sami stroški.....

Hm.... Antigona je šla dons men se zdi mal z svojim dragim naokol (vsaj tko je napisala) zato je pa ni po mojem gor...Upam da me ni še ona samo v Lj. pustila user posted image

Pajac-a ti si pa soseda pol napizdila al kako? user posted image  Te slike si pa sploh ne morm zamislt....user posted image user posted image

Lenča-ti kr pridi ob devetih k Orehku-to je nasproti vhoda v Halo A-slikce si pa že itak tle gor vidla tko da veš kako zgledamo...nas pa drgač sploh ne morš zgrešit-vpraši Pajac kako je zanč en ata vse nas na kupu gledu-tko zaboden kt da smo z lune padle-nč mu ni blo jasn user posted image

Tonja-hja jutr je pa tvoj dan...uaua kr ne morm verjet da smo že tok bliz user posted image

Jumpy-si me mal potolažla, jst sem mislila da če se tamala do poroda ne spusti da se med porodom še tok težji pol si pa u riti...Najbolj mi je bedno to ki me je začela zanč ginekologinja nek vakumski porod omenjat,mi je kr slabo ratal user posted image  Jst sem namreč rojena s pomočjo vakuuma pa klešč pa so mi tko poškodoval glavco da sem bla še ne vem kok časa na intenzivni...user posted image  Tko da vakumski porod-ne hvala....Raj za CR zatežim....

April-veš da morš jutr Benota nujno prpelat na čokoladno tortico user posted image  

Mony pa ti,prideš?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
31.7.2007 19:34:15   
Anonimen
Moji popadki so se umirili. Nič ne čutim danes user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
31.7.2007 19:55:37   
*lenc@*
Punce, jaz jutr pridem.
A Orehek je zraven Kratochvila ne? Tam ko so stoli vzun?

LP vsem skup!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
31.7.2007 20:15:42   
Antigona
Ojla!

Sem že vse napisala, pozabila stisnt copy in seveda je vse skupi ven vrgl. To je pa zato ker ponavad preveč pametujem user posted image ...

Evo torej mene tuki, ne paničarte user posted image ... Sej sem napisala da me ne bo...

No moj dragi je pršu iz službe vseen mal kasnej kot je blo v planu, tko da sva šla v Lj. šele okol treh. In sva šla najprej v Via Bono na kosilo (njami), pa v Interspar v nabavo, pol pa še k mojmu bratrancu na en pirček in debato (dva fotografa vkup). Ko sva šla domov sva se ustavla še v Vrhniškem Sparu in kupila sladoled, ker so imeli danes na vse sladolede 20 % popusta, tako da sva kupila še tri bance čokoladnega maxima... Zdej se pa bašem z ledeno kavo user posted image ...

Lenča ti kr prid jutr, je to pr Kratohvilu, sam vmes je še en lokalček (kofi plac al neki tazga), sicer pa mize polne nosečk ne moreš falit...

Jst pridem zagotov, razen če bi Luka slučajno ven hotu padt, ampak bom probala štoflc pa ičiban s sabo vzet in bom lukno zalimala, sem April obljubila da bom pomagala Bena krotit user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
31.7.2007 20:23:02   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Moji popadki so se umirili. Nič ne čutim danes user posted image

Je user posted image rekel ko te šljivi mama! Ko sem hotel/la ven nisi dala!!! user posted image user posted image user posted image

Saj user posted image čutiš mar, ne?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
31.7.2007 20:23:45   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Pajac-a ti si pa soseda pol napizdila al kako? user posted image  Te slike si pa sploh ne morm zamislt....user posted image user posted image

Je pravočasno nehal, sem ravno nože brusila....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Nakupovanje
patkapatatka

Kje najpogosteje nakupujete za vaše otroke?

na spletu (7%)

v trgovini (93%)

Število vseh glasov: 193

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!