katis
|
Naš Bor zdajle končno spi - imava z končno par minut miru. Ja, naju kar izmuči tale fant. Saj je priden, to je že res. Ampak zvečer ima kar neke svoje ideje glede spanja, pa hranjenja, pa tečnarjenja.... Danes smo imeli tudi prvi izlet. Smo se peljali malce do dedka in babice ter moževih nečakov, da malce vidijo svojega bratranca. Sem pa še vedno tako sesuta. Čeprav večino nočnih zaenkrat oddela, meni spanja in energije še vedno manjka. Verjetno je to posledica slabokrvnosti, ki me je doletela po porodu, saj mi je hemoglobin en dan padel celo na 71, a na srečo mi je potem hitro zrasel na 89. Sedaj moram spet kmalu na kontrolo. Hitro namreč postanem gorzno utrujena. Še nekaj da vprašam tiste nosečke, ki že imate otroke in ste jih dojile - a se vam tudi dogaja, da vas dojenje uspava? Sicer zuadnje dni malce manj kot v začetku, vendar jaz med dojenjem (ne glede na položaj ali del dneva) postanem tako zelo zaspana, da bi kar sede zaspala. Se moram kar 'brihtat' vmes... Eh, spat bo treba. Pa da se mla k svojemu dragemu stisnem... Uf, še nekaj. Po porodu sem prisegala na Vir80 vložke. Danes sem pa načela paket Vir nature - punce, ti so pa THE BEST. Sem si rekla, da te bom pa tudi kasneje med menstruacijo uporabljala. Tak fajni občutek ti dajo, kot da sploh nimaš vložka gor. Pa še zakrilca imajo. V glavnem super! Tako da se jih splača probat. Pa še nobene mrežice ni, da bi se na kak šivček zatikali. LP