HHH
|
Živjo punce. Komaj sem se prebila čez vse kar ste napisale. Najprej čestitke za vse mamice in bebice, ki se že crkljate. Mene še kar nekaj čaka do takrat. Jutri imam pregled, pa ne vem ali me že dajo na ctg ali ne. PDP imam šele 30. avgusta. Prvič sem rodila cca 14 dni pred rokom, tako da na ctg-ju sploh nisem bila. Trebuh mi popolnoma nič ne raste. Zdi se mi da sem že dva meseca popolnoma enaka. Na začetku sem šla kar hitro narazen, sedaj pa nič in bojim se, da tudi mali ne raste. Izgleda, da me bodo - tako kot prvič - v zadnjem mesecu vse sorte strahovi obletavali. Tonja tudi jaz imam herpes. Včasih sem ga imela zelo pogosto. Sedaj v nosečnosti pa prvič. Mislim, da sem probala že popolnoma vse kar priporočajo, pa nič ne pomaga. Edina stvar, ki je še kar vredu je mazilo Activir, dobi pa se v Avstriji v lekarnah. Pri nas ga nimajo. Tale vaša srečanja pri Orehku me pa prav mamijo, ampak je malo predaleč za na kavo hodit 70 km. Ste pa prav luškane. Še zame eno spijte. Včeraj sem govorila z anesteziologinjo glede EA. V Novem mestu jo delata le dva zdravnika, ki bosta oba na dopustu v avgustu. K sreči je ena od njiju moja prijateljica in obljubila mi je, da pride kljub dopustu, če bo le kje blizu. Naj jo samo pokličem. Ampak ravno iz Dalmacije ali Triglava je pa res ne morem potegnit tako na hitro. Kar pomeni, da se zna moj porod zgoditi brez EA. No ja, saj sem to že enkrat probala, pa ni bilo tako hudo. Držite se punce, ne prehitevajte, seznam je jasen, gremo kar po vrsti!!! Samo jaz pa vseeno ne bi bila rada čisto zadnja.
|