|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
1.8.2007 15:00:09   
Anonimen
Tonja, meni je G rekel, da mi naj v porodnišnico prinesejo pivo zaradi mleka. user posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
1.8.2007 15:02:13   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

JAz sem bila danes v trgovni in se mi je tak radlar zaluštal, pa si ga nisem upala kupiti, da ne bom šla kje rodit, pa da mi alkohol najdejo v krvi user posted image

Pa bi rekla, da so ti rekli da je to dobro za večjo količino mleka, pa si pohitela, da pupa ne bo hirala že takoj ko se rodi user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
1.8.2007 15:02:29   
tonja
A G je to rekel. Pol grem pa hitr na en cvičk, morda tud on kej pomaga user posted image .

Ne res grem dol z neta, pa ne na cvičk, da nau katera imela kakšnih pregrešnih misli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
1.8.2007 15:03:12   
pajac
Evo že spet paštetka.... spet enake misli... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
1.8.2007 15:03:13   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

JAz sem bila danes v trgovni in se mi je tak radlar zaluštal, pa si ga nisem upala kupiti, da ne bom šla kje rodit, pa da mi alkohol najdejo v krvi user posted image

Pa bi rekla, da so ti rekli da je to dobro za večjo količino mleka, pa si pohitela, da pupa ne bo hirala že takoj ko se rodi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
1.8.2007 15:04:42   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

A G je to rekel. Pol grem pa hitr na en cvičk, morda tud on kej pomaga user posted image .

Ne res grem dol z neta, pa ne na cvičk, da nau katera imela kakšnih pregrešnih misli user posted image

Pri moji mami doma so svoje čase cviček dajali če se je user posted image drl....user posted image user posted image user posted image Dolenjska pač...Joj ko bi me slišali, ker trdijo, da so štajerci user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
1.8.2007 15:06:54   
pajac
Tonja pa če se res kaj zgodi v naslednjem dnevu dveh, ga res ne ljubčkat, ker lahko dobijo herpes v ustih (herpetični gingivostomatitis) , ki ne samo da grdo zgleda, boli jih kot hudič... Tako da brez maske le na slikah... Pa brez ljubčkov, dokler ni suh... Okužiila ga pa nisi...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
1.8.2007 15:59:46   
Antigona
Evo kosilo je bilo odlično, zdej si pa privoščim še eno kavico...

Pol pa mal počivat ker greva kasneje po najinga Žankota k babici, doma bomo mel pa spet velik dela s šravfanjem user posted image . Mu bom naročila da odspodi vijake odvije in bo Luka sam ven padu user posted image ...

Pajac pa glej da si ne boš preveč v živo tegale predstavljala, si že jst user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
1.8.2007 16:18:38   
pajac
user posted image user posted image hi hi hi

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
1.8.2007 16:19:02   
Anonimen
Tonja jaz dam na herpes vedno Spitaderm. To je eno razkužilo-šprica, dobiš ga v lekarni in ga uporabljajo v bolnišnicah. Uničuje pa viruse (HIV, Herpes), bakterije in glivice.

Jaz ga pošpricam na vato, potem pa to držim gor na ustnici kakšno minutko.

Moram povedati, da se po prvi uporabi več ni ponovil.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
1.8.2007 16:47:28   
tia01
Antigona - spet je ratala najbolša juhca na svetu... Njami... Hvala za receptuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
1.8.2007 16:48:07   
tia01
Se priporočam še za kakšen enostaven in dober receptuser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
1.8.2007 17:08:23   
Antigona
Se priporočam še za kakšen enostaven in dober recept

Predvčerajšnjim sem Pajacki zaupala recept za makarone s tuno, tudi to kosilo je ful hitro fertik....

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
1.8.2007 20:19:26   
Anonimen
jutri grem rodit

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4714
1.8.2007 20:33:34   
April
a tko si se odločla?user posted image  . Bomo pesti držal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
1.8.2007 20:39:40   
Anonimen
Ne jaz. Moj user posted image  . Tak, da me vsaj 3 dni ne bo. user posted image

Uživajte in ne tipkajte preveč. Zdaj se pa grem nažret, da ne bom jutri lačna user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
1.8.2007 20:41:58   
April
Od kdaj pa dedi določajo kdaj se gre rodit?user posted image  A misli kaj narest v to smer, al samo miselno sugestijo izvajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
1.8.2007 20:49:09   
Anonimen
Jah kaj češ. Ga moram ubogat, če ne me nabuta user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 4718
1.8.2007 20:58:09   
Antigona
Paštetka a si že kej nabavla za Maxa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
1.8.2007 21:07:01   
Anonimen
JAp s sabo bom vzela orodje. Stalo 900 sit (kladivo, šraufciger, pila...), ko bo pa sestrica prišla domov mu bo pa prineesla Tefalovo kuhno. Je malo prevelika za v porodnišnico user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4720
1.8.2007 22:38:22   
Sisy
ej paštetka blagor tep da maš tacga desca k ga ne ubogaš sam ti ampak tut tvoje dete not v trebuhu user posted image  

midva greva pa jutr za ceu dan na izlet v Izolo h kolegom pa bom kr torbo s sabo vzela user posted image  Mogoče se pa za nazaj grede v Postojni ustvm user posted image  

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
1.8.2007 23:03:35   
*lenc@*
Pašteta, cela faca si...user posted image user posted image user posted image Zanimiv te je brat. No, srečno jutri.
Punce z današnjega srečanja - hvala za družbo, bilo mi je prijetno...
Sissy - lepo se imej v Izoli. Ja, v pravo smer gresta user posted image .

Tale luna pa ni prinesla velik dojenčkov... Malo zatišja je zaenkrat .....pred nevihto????!!!!!!! user posted image

Če kera gre dans, jutr... v Rim ( zakaj se tko reče???!!!!) ji želim srečno in kratko rojevanje ter nič depre...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
2.8.2007 0:52:41   
pajac
Ok na hiter.... TaleRR ga danes zvečer res biksa!!!!  Nekaj šteka in sploh ne odpira stran...
Paštetka... si že spakirala ali boš zadnjo sekundo... V kakšno pordnišnico pa to greš, da ni prostora za darilo??? Pa interneta?? Kaj pa bo z RR???

Sisy pa le glej, da ne bosta preveč bencina pokurila tako, da naj te kar lepo nazaj grede odloži v Postojni... Držim pesti.. Pa dejta it po lokalni cesti, da te mal zruka ... Torej naj ne paničarim če te ne bo na RR

Lenča lepo je bilo spoznati te... Mislim pa da "potujemo v Rim" zaradi pregovora, da vse poti vodijo v Rim, pa še nobene ne poznam da bi not ostal...Pojma nimam, dozdeva se mi....

Joj zeham kot nilski konj.. Še nekaj cunjic za zlikat, plenice jutri.. ne morem več....ali pa?....

Nekaj me že ves dan zvija po malem, pa križ, pa trebuh, pa spodaj.... ampak ko se odločim, da bom štela intervale se umiri ... No upam, da bom nocoj vsaj spala...

Ok zdaj pa ajo ajo vse... za pomanjkljivo pisanje (čast izjemam) je danes opravičilo za en ... evo spet ne dela.... ne odpre niti smajlijev... hmmmm...
Kako ono crtl A in ctrl C... ko bo pa delalo ctrl V... Tokrat pa jih bom....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
2.8.2007 0:53:12   
pajac
pa sem jih!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa trajalo pol ure da sem lahko poslala!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
2.8.2007 7:48:46   
mojca 32
JUTRO
vidim da še vse spite
za mano je taka sfuser posted image noč. skor nič spala pa še mal panike mi je dala ta noč.Zvečer sem se obrnila pa mi je voda ušla pol pa nisem vedla al je to to al ni?????? pa očitno ni bilo to to.PANIKA PA VSEEN. pa še sama sem bila ker je bil moj lubi ponoč v službi.čutim pa svojo user posted image čisto spodaj mam filing da mi bo vsak čas kar vn padla.ZA ****.
Moj sinek gre pa v nedeljo na morje z babico in nonotom(prvič gre z njima)pa me kar mal skrbi kako bo.Se je že zmenu z mojim bratrancem  ki je doma v Izoli da če slučajno rodim da ga pod nujno pripelje nazaj domov ker pravi da ne bo udržal na morju če bo izvedu da imamo novo članico ha ha ha user posted image .
drugače imam pa zlatega sineka (star je 13,5 let)ga tako skrbi zame kako je. predučerajšnim ko mi je bilo tako hudo zaradi zgage da sem bruhala mi je za tolažbo masiral noge AL JE PASALO.
Aja dali so mi pa vsi prepoved rodit pred 15 KER SO VSI NA DOPUSTU in jih ni domauser posted image user posted image user posted image BOMO VIDLI KAKO BO S TEM????? JAZ NE BI BILA NIČ JEZNA ČE BI BILO KAJ PREJ BI IMELI VSAJ MIR PRED OBISKI NEKAJ ČASA!!!!
Spomnim se kako je bilo pri janu.Prvi obisk je prišel takoj drugi dan ko sem bila doma in to 6.30 in to pred patronažnouser posted image MISLIM DOL PADEŠ.
upam da bo tle kaj bolje ja no itak ker tle bo punca in ta obisk je prišel samo zato ker je bil FANT. Ja prav ste prebrale imam teto ki pravi da je fant vse punce pa user posted image .
ima tudi vnukinjo ki ji ne pomeni NIČ, vnuka sta pa zlato.
TUDI TAKI ŠE ŽIVIJO NA ŽALOST...
JA NIČ LEPO SE IMEJTE
SISY ZATE PA DRŽIM PESTI DA SE OGLASIŠ ENO POSTAJO NIŽJE IN TA SPOZNAŠ SVOJOuser posted image
ANIGONA KAJ PA TI ??????? SE MU ŠE NE MUDI?????? SAJ MENI SO TUDI GOVORILI DA BO PREJ (PREHITRO)SEDAJ SE JI PA NE MUDI KO NI VEČ NEVARNOSTI
PAJAC TUDI TEBI SE JE VSE USTAVILO HA HA HA BOMO KAR LEPO POČAKALE NAVRSTO A NE ???

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Pri odnosu s partnerjem mi je pomembno

ljubezen (59%)

seks (7%)

materialne dobrine (3%)

komunikacija (29%)

ostalo (3%)

Število vseh glasov: 379

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!