|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
1.8.2007 13:30:51   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image najdla smajlije...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
1.8.2007 13:40:58   
pajac
**** ti kar obdrži dovoljenje... bi te znali v porodnišnici zavrnit, veš pa kako je težko noge skup tiščat, pa še Poopsie je zamaške odnesla s seboj v Postojno....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
1.8.2007 13:44:10   
pajac
Danes dobijo dovoljenje: user posted image   hmmm. ...nihče user posted image ....
To je zato, ker sem za Mašolinko včeraj goljufala... Bo jih pa zato jutri toliko več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
1.8.2007 13:54:00   
tia01
A kr brez dovoljenj smo dons ostal?? Hm... Ja nč zdej grem pa res že končno kuhat tisto fižolovo juhco, da ne bo Maks prej doma, pa bo jezn k še ni kosilo fertik.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
1.8.2007 14:22:12   
tonja
A ja Tonja, pili smo za Lovrota, tako da zdaj samo PUSH, PUSH...

HVALA, HVALA PUNCE!!!!

Je danes od moje mami fant tuki pa ga je tako strah da bi me kaj zagrablo in bi me moral on peljat. Pravi, da ne ve kam me mora v Lj dostavt, jaz pa mislim, da ga je malo tud strah, da bi mu avto kaj umazala.
Je pa reku, da bom po njegovo kmalu rodila, da sem čist neki drugačna v obraz user posted image

Prejle sem šibala v zgornji štuk, da bi mu pokazala eno slikco pa je reku naj kar počakam, da pride Boštjan domov pa mu jo bom že pol pokazala-ga je blo spet strah, da bi me sredi stopnic, kaj zagrablouser posted image ; ah ja ja.

HHH- pol pa na Dolenjskem pri nosečnicah neki herpesi razsajajo, moram še sestro poklicat, če je tud pri njej kaj.

Paštetka in Antigona - luštne žogice. Samo mislim, da je moja večjauser posted image , nisem pa ziher, možno da se mi samo tako zdi.

A ste že slišale za tisto porodnico v Novem mestu, ki je prišla pijana rodit in je rodila otročka, ki je imel v krvi še 1,5 promila alkohola user posted image . GROZA, kaj naj drugega rečem.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
1.8.2007 14:26:34   
tia01
A to je blo v novem mestu? Joj sam je pa res ne razumem. A pa je z dojenčkom blo pol vse ok??

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
1.8.2007 14:26:59   
tonja
Joj Antigona se oproščam; šele zdajle sem šla v tvoj album in sem vidla tvoj buši na tisti slikci, ko ležiš na hrbtu. Po tistem sodeč pa imaš verjetno ti večjo žogico.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
1.8.2007 14:29:49   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

A to je blo v novem mestu? Joj sam je pa res ne razumem. A pa je z dojenčkom blo pol vse ok??

Ja, v Novem mestu.

Zaenkrat je vse ok, samo po moje je pustilo kakšne posledice na njegovih možganih al kaj jaz vem kje; ker sigurno ni bilo prvič, da bi se ga ta user posted image  napila.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
1.8.2007 14:30:58   
tia01
Ej Antigona a ti daš prou uno ta malo konzervico fižola v juho? K jst sm dala ta velko tut zanč. Pa še zanima me, če prej odcediš fižol preden ga pretlačiš al ga kr s tisto vodo k je v konzervi zmiksaš? 

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
1.8.2007 14:35:55   
Antigona
Tia not dam 400g (sem šla prevert na piksno) piksno fižola, zmiksam vse skupi z tisto vodo, to mora bit zraven... Lohk daš pa tud večjo piksno fižola, pač pride več juhce, oz. daš manj vode...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
1.8.2007 14:38:14   
Antigona
Joj Antigona se oproščam; šele zdajle sem šla v tvoj album in sem vidla tvoj buši na tisti slikci, ko ležiš na hrbtu. Po tistem sodeč pa imaš verjetno ti večjo žogico.

user posted image  sicer ne ležim na hrbtu, je pa res da sem naslonjena na en kamen in da je moj slikal v diagonali pa da glih tko zgleda user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
1.8.2007 14:39:42   
Antigona

Ja, v Novem mestu.

Zaenkrat je vse ok, samo po moje je pustilo kakšne posledice na njegovih možganih al kaj jaz vem kje; ker sigurno ni bilo prvič, da bi se ga ta napila.

za tole sem pa slišala, ampak nisem vedla da je blo to v Novem mestu...
U glavnem lahko rečem samo "svašta"user posted image  Mi ni jasen kaj je imela ta ženska v glavi... Možganov zagotov ne...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
1.8.2007 14:43:03   
Anonimen
Jaz sem se pa spravla princeske delat za moja dva princa. Bo presenečenje. user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4688
1.8.2007 14:44:25   
tia01
Aha ok samo preverjam, če sm prou nardila. user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
1.8.2007 14:45:09   
tia01
Mmmm.. princeske, kje že stanuješ Paštetkauser posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
1.8.2007 14:46:07   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Jaz sem se pa spravla princeske delat za moja dva princa. Bo presenečenje. user posted image

A princes krofke?

Jaz sem ravno včeraj kupila to že narejeno maso, samo nimam nič peki papirja, da bi jih pekla. Tako da jih bom pač kakšen dan kasneje.

Se mi pa kar pocedijo sline, ko pomislim, na njih.
njamsi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
1.8.2007 14:47:17   
tia01
Joj sm ugotovila da morm še v trgovino po kruh skočt, ker brez kruha pa tale župca ne bo tok teknla.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
1.8.2007 14:47:25   
Anonimen
tia kar proti vzhodu pojdi user posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4693
1.8.2007 14:48:59   
tia01
Hm tonja, da ne boš ti kakšen dan kasneje v porodnišnici in ne boš nč pekla...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
1.8.2007 14:50:18   
HHH
Za tole pijano v NM pa še nisem slišala. Groza. 
Ampak pri nas je baje itak 0,5 promila že kar v zraku. Zardi cvička pravjo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
1.8.2007 14:51:44   
Anonimen
JAz sem bila danes v trgovni in se mi je tak radlar zaluštal, pa si ga nisem upala kupiti, da ne bom šla kje rodit, pa da mi alkohol najdejo v krvi user posted image

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 4696
1.8.2007 14:51:58   
tonja

Hm tonja, da ne boš ti kakšen dan kasneje v porodnišnici in ne boš nč pekla...

Ne, ne, ne.

Do zdej on ni hotu ven, zdej ga pa jaz še ne pustim, zaradi herpesa.

Mu ne bom mogla dat lupčka, pa že takoj ga bom kej okužla (no saj to sem ga verjetno že zdejuser posted image ), pa takoj bom na njegovih prvih slikicah vsa nekaj namazana in napacana...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
1.8.2007 14:54:30   
HHH
Tonja, okužila ga še nisi - dokler je v tebuhu. Če pa rodiš s herpesom, ga nikar ne lupčkaj. Jaz sem imela herpes, ko je bila moja mala stara nekaj dni in so mi rekli, da moram nositi zaščitno masko - tisto dohtarsko - kadar jo imam v rokah. Ful zoprno.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
1.8.2007 14:56:03   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

JAz sem bila danes v trgovni in se mi je tak radlar zaluštal, pa si ga nisem upala kupiti, da ne bom šla kje rodit, pa da mi alkohol najdejo v krvi user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Moji dve - mami in stara mama - sta še stara šola, pa mi skoz pravta da mi kakšen kozarec domačega cvička ne bo škodil, ampak samo kaj pomagal user posted image , ne vem za kaj;
Zdej pa sem dobila te tablete proti epilepsiji pa ju končno lahko s tehtnim argumentom zavrnem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
1.8.2007 14:58:01   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Tonja, okužila ga še nisi - dokler je v tebuhu. Če pa rodiš s herpesom, ga nikar ne lupčkaj. Jaz sem imela herpes, ko je bila moja mala stara nekaj dni in so mi rekli, da moram nositi zaščitno masko - tisto dohtarsko - kadar jo imam v rokah. Ful zoprno.

Joj, zdej bom pa še s tisto masko okol strašila a ni dost da mam že herpes. No ampak kar se mora se mora - vse za naše male žabice.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

ime za punčko
emsika

Za katero ime naj se odločim?

Patricija (28%)

Timea (8%)

Lia (29%)

Vita (35%)

Število vseh glasov: 480

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!