Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

jaz sem dones dan začela s popečenim kruhkom, namazanim s putrom in skodelico mleka. Danes mi ni slabo, upam, da bo tako ostalo. Malica za danes
hm, trenutno brez ideje, danes nimam nič sabo. Najbrž bom šla kar nekam na kosilo.
s tem, da je pri meni že kar 8 cm razlike
, ker naj se nebi nosečnica do 12 tedna še nič zredila, ali pa vsaj minimalno....no sej se po kilah nisem neki ful (2,5 kg), ampak po cunjicah se pa kar pozna. Že težko skrijem trebušček, ker v službi še ne vejo
. Pa smo spet pri hrani. Jst sem dan začela s cornflakesom in kakavom....za malico 2 kosa polnozrnatega kruha z maslom in šalico mleka....nato kar nekaj čokoladnih keksov...zdej pa že vsa lačna čakam dragega, da lahko v pečico potisnem pico
Za kosilo pa še nič ne vem, kaj bi kuhala....
Pol je pa šele čez ene po ure prišla nazaj vsa nasmejana, da kao mi je pozabila prej čestitat.
, štejem pa jih 23.