*sonchek*
|
Evo, mi smo nazaj - vrata izbrana in sem res zadovoljna, le s ceno ne. Huh, človek kar ne more verjet kakoooo draaaage so te stvari - zadnje čase je vse, kar kupiva, čez 5.000 € Zdaj bom delala pa spet celo analizo iz kljuk. Saj je luštno graditi gnezdece, a kaj, ko je kot sod brez dna... No, sicer pa važno, da gremo čimprej na svoje!!! Glede kakca pa upam, da se ne bodo te nitke pojavljale kar v nedogled. Malo sem se bala, da se bodo pojavile v večjih količinah, ker nisem več na dieti, pa se niso. Jih je pa manj kot prej skačica - hvala za lepe želje! Komaj čakam, da vidim vaše slikce z dopusta! Ampak plažo ste imeli pa res kar precej oddaljeno, še posebej, če ste tovorili toliko stvari... Mi je tudi nismo imeli prav blizu, ampak nismo jemali kaj dosti sabo, ker nismo veliko preležali - smo se precej potepali in sprehajali. meaa - važno, da je bolje in da se je odkril vzrok kašlja! Bo lažje tudi za Lana, ko mu pršice ne bodo dražile noska! Pikca - to je pa res lep začetek dneva Jaz sem čisto raznežena že, ko se Anej stisne k meni in me objame z obema rokicama... Odkar sva bila na kliniki, je postal pravi crkljivček - v postelji se prekotali na bok in me z rokicami boža po obrazu... Aja, zadnjih nekaj dni se matramo s spanjem. Mali zvečer zaspi kot vedno, a se čez kake pol ure do uro zbudi v joku Nato ga dvignem iz posteljice, ful se stiska k meni, ga položim nazaj in mu dam lupčka, pa spi naprej. A mislite da kaj takega sanja, ali kaj? Danes se je ponoči zbudil ob 2. uri, v joku! Jaz pa čista koma, ker nisem več navajena zbujanja sredi noči!!! Pa sem ga dala na joško, da se je malo pocrkljal (lačen ni bil), pa je potem spal do pol devetih zjutraj (sem ga morala zbudit, ker smo šli kupovat vrata)...
|