|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
2.8.2007 22:59:59   
draja
Skačica fuuuuul lepe fotke pa ful dobre kopalke si dobila! Glede trebuha so ti pa že ostale napisale. Moj je res ogromen, pa se mal tolažim, da gre zaradi carskega bolj počasi nazajuser posted image .

Amy zmenjeno.

Kati mi imamo Speedija, tko da ti ne morem nič pomagat. Z našim smo ful zadovoljni, samo ni najbolj praktičen za v avto in iz avta - tuki se še najbolj obnesejo vozički marele.
Drugače pa so meni ti Jane Pro vozički ful lepi. Stvar okusa pač. Jaz palim itak na vse trikolesnikeuser posted image . Sploh mi je kul ta slalom pro. Ena kolegica ga ima in je ful zadovoljna z njim. Pri teh vozičkih je problem samo to, ker lupinica, ki gor paše, ni najbolj varna kot avtosedež, ampak za vas to zdaj v bistvu niti ni več relevantno.

< Sporočilo je popravil draja -- 2.8.2007 23:02:27 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6901
2.8.2007 23:17:03   
Sibil_
Sezam, Pikca-zakaj pa boste hodile po otroke v vrtec že po kosilu?Meni bo pa prav pasalo da tam malo odspi, bom hodila po njega okoli 15ih pa bo glih prav.Ker nam doma dela štalo in noče spat in teži in se dere, tam je pa lepo v skupini in spi ko bubica.Ne vem no, jaz ne vidim smisla v tem.Pa še našponan si pol na uro pa se ti mudi itd.Nenene, mi bomo komot, mali pa itak uživa v vrtcu (no, vsaj prej je, zdaj ne vem kako bo).user posted image

LP pa lahko noč,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6902
3.8.2007 0:03:03   
skačica
ja, nancy rules, kati!user posted image  Samo te so še ostale in so mi ble prav, zato sem jih brez oklevanja kupila.

Ne, ne bom pokazala svojega trebuha, res izgleda katastrofalno user posted image  (poln špeha in strij). Pa prav luštne so slikice, ko je Iza v bazenčku ampak moj trebuh res vse skazi.user posted image

Kati- jaz sem za Jane slalom pro. Meni je full lep voziček, sama bi ga imela takoj, še prej pa buzza, ampak tud Jane mi je res kul.

Jutri grem pa po darilce za najino nečakinjo. Bomo res kupili kar jahalnega konjička in zraven dali darilni bon za 60 eurov, da ji mamica sama kupi cunjice za v vrtec- ona najbolje ve kaj potrebuje in kaj ji je všeč.
Hvala vam za idejo, drugo res vse ima še od starejše sestrice. Sva ji pa danes samo simbolično nesla mini mini šopek, ga je cvetličarka prav otroško dekoriralauser posted image

Mene pa spet misel na diplomo preganja, res moram še ta user posted image  uvod pa zaključek in povzetek napisat pol pa nesem mentorju in molim Boga, da reče, da ni vse zanič.

Še vesela novica: drug teden gresta tast in tašča na morje, bog ve za kok časa, ker gresta pol mal še v Bosno(upam, da jih ne bo 14 dni). Taščo bom mal pogrešala, tasta pa nič. Smo se še zmenili s svakom in njegovo ženo, da bomo na veliko piknikovali, oni se bodo pa kar k nam preseliliuser posted image user posted image user posted image . Mačke ni doma,.......

sonchek- ti si čisto v gradnji pa me zanima kako veliko hiško delata in koliko bosta potrošila? Je bivših 20 mio dovolj, da začneš graditi??? Imata samo P+M?Veliko vprašanj, ampak vse to me zelo zanima.

Grem spat,da se ne bo Iza že prej zbudila za prvo dojenje. Danes upam, da bo boljše spala, ker čez dan ni veliko spala.

Lahkko noč.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6903
3.8.2007 8:15:49   
*sonchek*
Jutro!

Mi šibamo zbirat kljuke za vrata - Vovko, prihaaaajamo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
sonchek- ti si čisto v gradnji pa me zanima kako veliko hiško delata in koliko bosta potrošila? Je bivših 20 mio dovolj, da začneš graditi??? Imata samo P+M?Veliko vprašanj, ampak vse to me zelo zanima.

Najina hiška ima malo več kot 300m2 (klet, kjer sta dve garaži, pralnica, kurilnica in party room, prvo nadstropje, kjer so kuhinja, jedilnica in dnevna soba - polovica hiše, vse v steklu, ker imamo fantastičen razgled, kopalnica, kabinet in shramba ter zgornje nadstropje, ki ni mansarda in kjer so tri otroške sobe, otroška kopalnica, spalnica, garderobna soba in najina veeeelika kopalnica). Računava pa nekje 150.000 €  (s tem, da nama je hiško zidal možev stric, ki ima gradbeno podjetje in da smo precej naredili sami).

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6904
3.8.2007 8:15:50   
draja
Dobro jutro!

Glede na pozno uro sem bila prepričana, da boste že vse tukaj gor, pa sem spet prvauser posted image .

Ja, Živa pa še kar spi - ob 5:40 je v spanju jedla in od takrat mirno spi naprej. Vse lepo in prav, ampak sem včeraj mojemu zatežila, da bi lahko kdaj on vstal in sva bila zmenjena, da danes on vstaneuser posted image . Tale naša je res čist očkova lubicauser posted image .

Skačica če grejo v Bosno jim naroči kakšne oblekice - baje so fuuuuul poceni pa čist ok. Drugače pa uživajte n apolno, ko boste imeli celo hišo zase. Je pa lepo slišat, da boš taščo pogrešala - nas je malo takih tukaj user posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6905
3.8.2007 8:16:46   
draja
ups, za 1 sekundo me je sonchek prehitelauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6906
3.8.2007 8:17:09   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Dobro jutro!

Glede na pozno uro sem bila prepričana, da boste že vse tukaj gor, pa sem spet prvauser posted image .

Jaz sem bila prva  user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6907
3.8.2007 8:26:00   
draja
Ja sonchek za 1 sekundo! Priznam zmagouser posted image .

Čestitke Nika (sonček78) za 4 meseceuser posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6908
3.8.2007 8:37:32   
K_a_t_i
Draja, a nimaš nobenih problemov z vozičkom? Nakloni, prednje kolo?
Pa kako se vozi off road? Gre?
Hvala user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6909
3.8.2007 9:13:51   
amy26
Draja imaš smsuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6910
3.8.2007 9:17:34   
draja
Kati z našim Speedijem nimamo (vsaj zaenkrat) prav nobenih težav. Zaenkrat še uporabljamo košaro ali lupinico. Športni del pa še čaka. Poglej v trgovini kakšne naklone ima - uradno ne gre čist v pokončen položaj, ampak mamice so se znajdle in tudi to znajo naštimat. Nima loka spredaj - baje pa se ga v tujini že dobi. Po moje je brez loka zaradi varnosti, ker ti trikolesniki niso najbolj varni pri nagibanju otroka preveč naprej - tisti ki imajo lok, imajo sprednje kolo ful bolj naprej kot speedi in so posledično večji za zlaganje.
Gled off road je pa zakon - gre čist povsod, pa tudi sicer je ful vodljiv - ga furaš res lahko z eno roko, po asfaltu tud z enim prstom.
Aja, ko imaš gor športni del, otrok lahko gleda samo naprej.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6911
3.8.2007 9:27:56   
erna14
ojla

evo mene nazaj smo se mel full dobro mali je uzival zdaj mamo pa tamalo od brata na pocitncah tako da bo bolj malo casa za rr ker zdaj moram 2 rihtatuser posted image  ampak sej bo.uzivajte

grem brat za nazaj kaj ste kaj nacvekale aja se to nas tamal ze spet ni kakal 10 dan je dons razen v pon je cist mal zuser posted image daj mu dajam tisst sirup k mi ga je dala p pa je mi zdi da sam prdka po njem in to je vseuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6912
3.8.2007 9:37:09   
K_a_t_i
Ok, hvala Draja!
Pa še tole... A se z Amy neki grupirate za kofe? Jst bi tud šla, če greste kam "ven"... user posted image  K se mi zdi, da me bo Žabika skenslala user posted image .

....ni me skenslala! Lohk se nam pridružite v Sparu pod vodo ob (pazi zdej to!) 11:45 user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.8.2007 9:41:20 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6913
3.8.2007 9:46:24   
draja
Kati midve z Amy sva se ravno zmenile za okrog 11-ih v CP ker greva mal po trgovinah. Super, se vidimo obvezno!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6914
3.8.2007 9:48:13   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

sezam, jaz tudi nameravam imeti Živo v vrtcu najprej krajši čas. kdaj pa jo misliš hodit iskat - po kosilu?

Ja po kosilu jo bom šla iskat, zjutraj jo bom pa peljala na zajtrk.

sonchek - ja, ja to je šele začetek. Boš videla, ko ti bo kasneje še pobegnil, pa obrcal user posted image

skačica - vaša Iza je pa prava lepotička. Pa mami zadaj nič ne kvari slike user posted image  Pa super kopalke si dobila user posted image

skačica - blagor ti. Naši se pa nikamor ne skidajo user posted image  Le kak dan je malo miru - npr. včeraj je bil ko je bila tašča na Veliki planini user posted image

erna - WB user posted image user posted image

Pri nas je bila pa danes spet mal bolj kulturna noč - Žiga je spal do 5 h user posted image , pojedel in zaspal še do 8h. Tako, da sem danes pa kar naspana user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6915
3.8.2007 10:06:22   
soncek78
Dobro jutro!

Danes je Nikica navihana že vso jutro, smeje se, vriska in kriči in tepe svoje male prijateljčke... pravi mlinček je! Mogoče pa ve, da danes praznuje 4.mesece... [/link]Vsenajboljše zlato moje srčece. Ostani tak nasmejani Sonček še naprej ter naj te zdravje in sreča spremljata v vsakem trenutku... Rada te imava , koš poljubčkov in objemčkov, tvoja mami in tati... [link=http://it.wrs.yahoo.com/_ylt=AprmAIhTxNDkj5PuDMmTG8odDQx.;_ylu=X3oDMTBzajJzMThwBHBvcwMyBHNlYwNzcgR2dGlkA0lUMDI2Nl8yNjY-/SIG=1hfj6q1pc/**http%3A//it.images.search.yahoo.com/search/images/view%3Fback=http%253A%252F%252Fit.images.search.yahoo.com%252Fsearch%252Fimages%253Fp%253Dwinnie%252520the%252520pooh%2526fr%253Dyfp-t-501%2526ei%253DUTF-8%2526meta%253Dvl%25253D%2526fr2%253Dtab-web%26w=200%26h=188%26imgurl=thaislellis.blog.uol.com.br%252Fimages%252FWinnie_the_Pooh.jpg%26rurl=http%253A%252F%252Fthaislellis.blog.uol.com.br%252Farch2005-01-01_2005-01-31.html%26size=15.9kB%26name=Winnie_the_Pooh.jpg%26p=winnie%2Bthe%2Bpooh%26type=jpeg%26no=2%26tt=115.417%26oid=2e57fcecd03c9ad0%26ei=UTF-8]

Nasmeh mojega malega sončka za 4. mesece...
user posted image

Tako se naša mala navihanka smeje mamici, ko jo slika... ni kaj stajica je super stvar...
user posted image

Pred enim letom na današnji dan nam je G potrdil, da pod mojim srčkom raste mala pikica. Kako leti čas... Sedaj je pa tu pri nas že 4. mesece... in razveseljuje vse!

*sonchek* - moja je tudi kot prava vrtavka ... tudi v čebričku uživa in se prijema za rob, pa se je v nejm koopala le nekajkrat, saj smo ga kupili v ponedeljek. S kričanjem  in visokim C-jem nas navdušuje že kar nekaj časa.

skačica - kako luštne slikice... in kako lepo princesko imate...

Pa še en [link=http://it.wrs.yahoo.com/_ylt=AjwrYg9bM_7Gocut5obbRkkdDQx.;_ylu=X3oDMTBzcjlrMDhwBHBvcwMzBHNlYwNzcgR2dGlkA0lUMDI2Nl8yNjY-/SIG=1eqg40ru1/**http%3A//it.images.search.yahoo.com/search/images/view%3Fback=http%253A%252F%252Fit.images.search.yahoo.com%252Fsearch%252Fimages%253Fp%253Dcoffee%2526ei%253DUTF-8%2526fr%253Dyfp-t-501%2526x%253Dwrt%2526js%253D1%2526ni%253D21%26w=547%26h=404%26imgurl=www.studiosept.com%252Fimages%252Fcoffee.jpg%26rurl=http%253A%252F%252Fwww.studiosept.com%252Ffood_coffee.htm%26size=25.5kB%26name=coffee.jpg%26p=coffee%26type=jpeg%26no=3%26tt=2.086.565%26oid=02f1000cd8cc386c%26ei=UTF-8][/link] da se boste lepo zbudile....

Pri nas na obali je danes dežek in je kar hladno (20 stopinj). BRRRR!

Lep pozdravček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6916
3.8.2007 10:19:56   
soncek78

Upssss! Sorry! Nekaj čudnega sem ušpičila... moji možgani ob takem vremenu ne funkcionirajo dovolj dobro, saj so oblačni in deževni! Pridi spet sonček nazaj... hitro!

Pa še enkrat da zapišem voščilce moji mali Žabici: 
Danes je Nikica navihana že vso jutro, smeje se, vriska in kriči in tepe svoje male prijateljčke... pravi mlinček je! Mogoče pa ve, da danes praznuje 4.mesece... user posted image user posted image user posted image user posted image Vsenajboljše zlato moje srčece. Ostani tak nasmejani Sonček še naprej ter naj te zdravje in sreča spremljata v vsakem trenutku... Rada te imava , koš poljubčkov in objemčkov, tvoja mami in tati...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še en user posted image da se boste lepo zbudile....

Lep pozdravček vsem!!!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6917
3.8.2007 12:14:30   
Anonimen
Zivjo,

mi smo nazaj s pocitnic. Bili smo pri Wolfgangseeju zraven Salzubrga. Priblizno tako izlgeda kot Bohinjsko jezero, samo, da je dolina okoli ful sirsa. Princeska je namakala noge v jezeru in zraven vriskala. Eno noc je ful dezevalo in postalo fuuull mrzlo, pa smo se sli gret v terme.

Jane pro slalom vozicek - ena je sprasevala. Mi ga imamo, pa smo z njim srednje zadovoljni. NAjbolj nas moti to, da sta lupinica in sprotni del oblozena z nek o plastiko in ne z blagom. Zato princeska ful svica,  prve dni, ko smo presli na sportni del, pa je dobila orng izpuiscaje po hrbtu  user posted image . Imamo verejtno tudi nekaj smole, saj imamo tezave z zapenjanjem torbice, pa en del nam je odpadel in ga cakamo ze vec kot dva meseca. Drugace za furat je pa zakon,=. Res vozi slalom. Tudi po terenu je zakon.

Pranje perila - a vi se perete perilo od tamalih posebej? ali kar skupaj z vasim perilom?

Tole je pozdrav od princeske:
//'/c

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6918
3.8.2007 13:11:34   
Dajadada
Kati, voziček ti pa kar ne gre iz glave. Enega boš morala kupiti, ni kaj, drugače te bo raztrgaluser posted image user posted image user posted image .

Imejte se fajn v CP, pa ne preveč zapravljat.

Osebna za nejca nas čaka na pošti. Jeeee. Gremo za vikend v Pulo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6919
3.8.2007 13:13:00   
Dajadada
Pranje perila - a vi se perete perilo od tamalih posebej? ali kar skupaj z vasim perilom?

Kar vse skupaj, drugače bi bilo treba predolgo čakati, da se napolni stroj. Nimamo toliko cunj za tamauga.

Kakšna dva meseca smo posebej prali, ker je bilo ful za oprat njegovih stvari, pa večinoma so se dale prati na 60 stopinj, zdaj pa malo manj lula in kaka čez, ko poliva malo bolj pazimo, pa še različne barve cunj ima in ne gre vse skup. Na teden pol do en stroj belih, pa pol stroja barvastih.  

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 3.8.2007 13:16:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6920
3.8.2007 13:20:37   
Anonimen
Hej se nekaj,

fotoknjiga zastonj - na zadnji strani zadnjega DM kataloga
http://www.dm-drogeriemarkt.si/katalog/dm_avgust_2007.pdf

pise, da bodo od 5.8. pa do 10.8. izdelovali zastonj fotoknjige. Mi bomo verjetno poskusili.

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 6921
3.8.2007 14:50:16   
K_a_t_i
Dajadada, sej smo šle sam na kofe! user posted image  Pol je pa še H&M nasprot prletu user posted image . Mi gremo tam itak vedno prek vrste, ker očitno tamalmu ta trgovina pa RES ni všeč! user posted image   Super za osebno! Uživajteeeeeee user posted image

PikaPola34, hvala za info za voziček. Če je pa SAMO to narobe, pol pa res ga ne bi meli user posted image .

Ja, neki bo zgleda res treba. Ne da in ne da mi mira!!!! Pol pa če bote vidle kako noro mamo k rola z vozičkom, ob visokotonski spremljavi, bom to jst... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6922
3.8.2007 15:01:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

PikaPola34, hvala za info za voziček. Če je pa SAMO to narobe, pol pa res ga ne bi meli user posted image .

LAhlo se enkrat koncno oglasiva  na kaksno akvico in sprobas vozicek. Recimo naslednji teden enkrat.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 6923
3.8.2007 16:43:07   
tejčica
Samo (Ksenjica78), čestitke za 5 mesecev.user posted image
Nika (soncek78), čestotke za 4 mesece.user posted image

Mi smo od včeraj spet  doma v kompletu.user posted image Zjutraj sem Vida peljala tašči v varstvo in potem takoj šibala po mojega v Mb in še po Tajo na Gorenjsko. Sem bla zvečer čist kaput. Na splošno imam ta teden avta vrh glave in še naprej. V pon prišla z Gorenjske, v torek peljala mojega v Mb in prišla nazaj, včeraj pa spet relacija Kp - Mb - Gorenjska - Kp.

Upam pa, da je sedaj moj ok. So mu v sre naredili eno ne ravno prijetno preiskavo in manjši poseg (na srcu so mu nekaj požgali). Kontrolo ima čez dva meseca in držimo pesti da bo vse ok.user posted image Drugače pa bo poseg potrebno ponoviti, tokrat pod kompletno narkozo. Je vsa zadeva izpadla malo resnejša, kot smo mislili.

Hvala vam za vse pikepoke in dobre želje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6924
3.8.2007 17:18:30   
draja
Tejčica samo da ste spet srečno vsi skupaj doma. Pa seveda še vedno držimo pesti, da bo ok in ne bo potrebno ponoviti posega.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Nakupovanje
patkapatatka

Kje najpogosteje nakupujete za vaše otroke?

na spletu (7%)

v trgovini (93%)

Število vseh glasov: 193

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!