skačica
|
ja, nancy rules, kati! Samo te so še ostale in so mi ble prav, zato sem jih brez oklevanja kupila. Ne, ne bom pokazala svojega trebuha, res izgleda katastrofalno (poln špeha in strij). Pa prav luštne so slikice, ko je Iza v bazenčku ampak moj trebuh res vse skazi. Kati- jaz sem za Jane slalom pro. Meni je full lep voziček, sama bi ga imela takoj, še prej pa buzza, ampak tud Jane mi je res kul. Jutri grem pa po darilce za najino nečakinjo. Bomo res kupili kar jahalnega konjička in zraven dali darilni bon za 60 eurov, da ji mamica sama kupi cunjice za v vrtec- ona najbolje ve kaj potrebuje in kaj ji je všeč. Hvala vam za idejo, drugo res vse ima še od starejše sestrice. Sva ji pa danes samo simbolično nesla mini mini šopek, ga je cvetličarka prav otroško dekorirala Mene pa spet misel na diplomo preganja, res moram še ta uvod pa zaključek in povzetek napisat pol pa nesem mentorju in molim Boga, da reče, da ni vse zanič. Še vesela novica: drug teden gresta tast in tašča na morje, bog ve za kok časa, ker gresta pol mal še v Bosno(upam, da jih ne bo 14 dni). Taščo bom mal pogrešala, tasta pa nič. Smo se še zmenili s svakom in njegovo ženo, da bomo na veliko piknikovali, oni se bodo pa kar k nam preselili . Mačke ni doma,....... sonchek- ti si čisto v gradnji pa me zanima kako veliko hiško delata in koliko bosta potrošila? Je bivših 20 mio dovolj, da začneš graditi??? Imata samo P+M?Veliko vprašanj, ampak vse to me zelo zanima. Grem spat,da se ne bo Iza že prej zbudila za prvo dojenje. Danes upam, da bo boljše spala, ker čez dan ni veliko spala. Lahkko noč.
|