Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
. Sploh mi je kul ta slalom pro. Ena kolegica ga ima in je ful zadovoljna z njim. Pri teh vozičkih je problem samo to, ker lupinica, ki gor paše, ni najbolj varna kot avtosedež, ampak za vas to zdaj v bistvu niti ni več relevantno.

(poln špeha in strij). Pa prav luštne so slikice, ko je Iza v bazenčku ampak moj trebuh res vse skazi.
.
K se mi zdi, da me bo Žabika skenslala
da se boste lepo zbudile....
. Imamo verejtno tudi nekaj smole, saj imamo tezave z zapenjanjem torbice, pa en del nam je odpadel in ga cakamo ze vec kot dva meseca. Drugace za furat je pa zakon,=. Res vozi slalom. Tudi po terenu je zakon.
Drugače pa bo poseg potrebno ponoviti, tokrat pod kompletno narkozo. Je vsa zadeva izpadla malo resnejša, kot smo mislili.