Sibil_
|
Dan! Thaiss-ti, ti lumpa, nič se nisi javila danes.Pa sem čakala.... Danes sem spet čist izmozgana, Patrik se mi je drl neprestano po celem Vojkovem nabrežju (beri približno kak km).Pa je bila na začetku kavarnica in bi šel na kavico (jasno-jaz na kavo on na vodo), pol je bil listek od parkomata, pol spet trafika kjer bi on kupil vse in še več, pa spet parkomat, pa maček-seveda se je meni mudilo v trgovino in Lukas je tudi že bil tečen....V trgovini spet štala, oba neki drla, Patrik divjal okrog...se prebijem do doma, hočem na hitro neki pogret-itak se mi zažge, oba se spet dereta-jaoooooooo.Zdaj smo pojedli, otroka spita, jaz pa prihajam k sebi ob 2 dcl kave in vodi.Čist sem out. No, smo pa bili zjutraj pred vrtcem (so otroci zunaj na balkonih in se igrajo, pa jih gremo kdaj pogledat) in sem tam izvedela, da gre stara vzgojiteljica od Patrika s skupino naprej.Pa sem se odločila da pokličem in povprašam po mestih.In ne boste verjele-dobili smo zadnje mesto v njegovi skupini.Jupiiii.Tako da ga bomo jutri vpisali z 1.9 potem pa upali na najboljše in čim manj bolezni.Nekaj jih ziher bo, bo treba pač zobe stisnit, ni kaj.Jaz si bom pa tudi malo odpočila, priznam. Drugače sem pa Lukasu dala že malo korenčka in malo jabolka in banane, nekako je bolj navdušen nad sadjem kot nad zelenjavo.Ampak bo verjetno kar jedec-je skor poletel tolk je za žlico mahal.. Tejčica držim pesti da je vse ok, pa poročaj kako ste, prav? LP, Sibil RR