|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
3.8.2007 17:41:59   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Pranje perila - a vi se perete perilo od tamalih posebej? ali kar skupaj z vasim perilom?

Kar vse skupaj, drugače bi bilo treba predolgo čakati, da se napolni stroj. Nimamo toliko cunj za tamauga. 

Mi tudi vse skupaj - že od začetka, samo da ne dajem mehčalca. Ker so posušene v sušilcu, so še bolj mehko, kot če bi bile oprane s mehčalcem user posted image .

fotoknjiga zastonj - ampak samo 1 je zastonj

tejčica - kot ti je že draja napisala. Pa še malo user posted image user posted image  za naprej.

Mi smo pa sedaj prišli nazaj notr, ker zopet nekaj rosi user posted image . Smo šli iskat luže, ad je Ana lahko uživala v njih. Smo šli pa brez dežnikov (ker je prej še sonce sijalo) in smo jo mogli hitr nazaj. Žiga sem imela pa v kengurujčku in se ji je ful smejal, ko je skakala user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6926
3.8.2007 18:29:30   
skačica
hoj!
Naša Iza je odkrila, da so prstki na nogah full okusni in tako jih z velikim veseljem nosi v usta.user posted image user posted image

Res smo šli danes po darilo, spotoma sem prečekirala še če imajo kako novo robo v H&M v Celju in ugotovila da dost, tako da bo treba it v nabavo, ker nimamo nič večjih cunjic, samo take, ki so ji zdele kot ulite. Kakšni luštni jopčki pa bodijiuser posted image  pa žametne oblekice pa,.... ja bo treba it. Sej ne vem kaj kar danes nisem kaj nabavila, k sem imela ravno moževo denarnico zraven, mož je pa čakal v avtuuser posted image  Še opazil ne biuser posted image

sezam- no, sej naš tast tud ne bi nikamor šel, tašča pa vsako leto na morje in v toplice, ampak je poročena z napačnimuser posted image . On bi sam po svojem vrtu kolovratil, sadil, sejal in obiral in se sprehajal s psom po okoliških gozdovih. Ajajajuser posted image  Pol sva pa midva včasih taščo s seboj vzela,da je šla do svojih sorodnikov, ki jih ima v okolici Trogirja ogromno, stari je pa doma hišo čuvaluser posted image .
No, letos gresta pa skupaj in mislim, da jih vsaj 10 dni ne bo. No, vsaj upamuser posted image

kati- a tebe pa denar tišči, da bi kar voziček nov kupovala?user posted image

Kdaj se bomo spet dobile v malo večjem številu, septembra, kajne?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6927
3.8.2007 19:52:17   
malička
ojla da se še mi malo javimo, dobili smo izvide iz eeg in je vse v redu ni nobenih odstopanj tako da smo zelo srečni, vse se je pošlihtalo tako da smo sedaj vsaj nekaj časa lahko brez skrbi, Sanja lepo napreduje odkriva nove gibe stvari, zgleda da jo matrajo zobki je kar precej sitna, se slini dlesni ima ful napete in trde, prava mala žabica, aja pa še to če mi verjamete ali ne zna reči mama seveda malo večkrat ponovi mamamamamamamma ampak včasih ji uspe zelo lepo rečti ati pa že leče okrog nje in ji govori atatatatatatatata ehehhehehe no lepo se imejte vsem slavljencem čestitke in upam da se vidimo septembra papa

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6928
3.8.2007 20:25:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

kati- a tebe pa denar tišči, da bi kar voziček nov kupovala?user posted image

Ja, itak! Veš kako je to... Večina si je dala duška že v nosečnosti, jst sem pa takrat modro ugotovila da "voziček si sposodimo", ko bo sedel pa kupimo enga z ročno premzo za rolanje. In zdej sedimo, jst pa ne več tko modro ugotavljam, da je to cel podvig in da ne vem kaj bi rada user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6929
3.8.2007 21:53:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ja, itak! Veš kako je to... Večina si je dala duška že v nosečnosti, jst sem pa takrat modro ugotovila da "voziček si sposodimo", ko bo sedel pa kupimo enga z ročno premzo za rolanje. In zdej sedimo, jst pa ne več tko modro ugotavljam, da je to cel podvig in da ne vem kaj bi rada user posted image

Ce bi rada za rolat, potem je prava stavr tole:
http://www.chariotcarriers.com/html_english/corsaire.htm
To so v bistvu vozicki za kolesa, noter gresta lahko tudi dva otroka, ko ze sedita. Lahko dobis se rocaje in so za rolanje. Stvar je stabilna, smo ze poskusili.. zal pa stane stvar toliko kot  vozicek user posted image . Pa se drug aslab stran je, da se jih pri nas ne da dobit, pa kar nekaj casa je treba cakat.
NAs vozicek ni za rolat. Ko je sportni del gor, se prvo kolo dviga, ker je postavljeno predalec spredaj in ce imas obeseno se torbo se hitro prekucne. Sem videla, da je ena puncka ze tako skozi padla.

Tejcica - tole s tvojim dragim se pa slisi zelo resno. user posted image user posted image da bo cim prej v redu.

grem pospravit kuhinjo in popedenat perilo, potem pa hitro v posteljo.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 6930
3.8.2007 22:03:39   
Anonimen
Se slikca iz dopusta:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6931
3.8.2007 22:18:02   
K_a_t_i
Pikapola - če si kupim tako karjolo, bo moj user posted image  spredaj na biciklu, mi2 z Žigcem pa dopustniško "na zadnjem sedežu". user posted image
Jutri gremo stestirat speedija.
Na kavo pa kljub temu pridi!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6932
3.8.2007 22:20:57   
Anonimen
No, kljub deževnemu vremenu sem vas uspela prebrati, ker sploh niste tolk načvekale. Najbrž je kriva tudi odsotnost nekaterih čvek, ki dopustnikujejo (ala Tinaaja).

Najprej čestitke vsem slavljenčkom, ki so te dni praznovali.

moški - vidim, da se je vašim možem hudo kolcalo...user posted image No, pol moj mož še ni tak hud primer, ni pa tud perlica... seveda, bi bilo pa v vsakem primeru lahko bolje. Kot vsepovsod predvidevam.

Sibil - če vas že tako dajejo te bolezni, naj bo res vsaj pri jedi vaš Lukas kot angelček priden in da bo vse popapal kar bo mami dala. Jaz sem mu dala zaenkrat sam sokca od korenčka en teden, potem od jabolčka en teden, ta teden bodo pa hruškice na vrsti... ampak naš mali tko zmrduje, da je kr veselje. Pol mu pa ponudiš čaj in bi ga spil hl.user posted image

*sonchek* - Jure je dobil od vseh strani za oblečk gore stvari, lepih, kot da bi bile nerabljene... ampak ko pride mami v trgovino... potem je ista pesem kot pri vas. Pa še to bi, pa to je tko luštno, pa tale modra majčka bi pasa k očem,...user posted image

Skačica - lepe slike z dopusta. Pomajnšati si jih boš že še naučila... če sem se jaz...user posted image No, glede trebuščka se pa nič ne sekirat, ker "malo" pretiravaš, poleg tega pa imaš opravičilo zanj - lepo punco! Kopalke so pa res 1A.

Soncek78 - Vaša Nika je tudi pravi sonček. Pa hvala ji za nasmeh.

Tejčica - tudi jaz držim pesti, da ne bo treba nič več okoli dohtarjev letat in da bo vse kot mora bit. Si se pa potem kr navozila.
malička - bravo za uspešen pregled!user posted image

PikaPoka34 - lepa je tale vaša punca, pa vidim da so tudi pri vas prstki zakon.user posted image

No tko, moram pod tuš pa spat, da ne bo moj spet nergal kje sem tolk časa hodila...

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6933
3.8.2007 22:49:02   
tinaaja
We are back...
Ne vem zakaj, smo sli z morja user posted image Je scalo in bilo ful hladno cel dan in sva nekaj glumila, da ce greva namesto v nedeljo v soboto in sem prisla s pametno idejo, da bo pol danes manj guzve in sva spokala in sla user posted image user posted image user posted image Ze ko sva pokala mi je bilo zal, na poti domov pa sem se skoraj zjokala.. Matr sva smotana.. Nobenmu ni bilo jasno, zakaj sva sla user posted image user posted image Verjetno nama je mraz mozgane skisal.. mah... brez veze. no tko..

Bilo je drugace super, brina je uzivala user posted image Edini minus morja so bile noci, ker prespane ziher niso bile - zizanje 5-7x na noc user posted image user posted image Haloo... pol je kaksno noc ml pozabila spat pa sva dezurali. Tko da sem vecino casa cez dan jaz not prinasala pomanjkanje spanja (tezko meni user posted image ).. Novi dosezki nase pike, na katero je morje blagodejno vplivalo - ponocevanje, nov nacin kazanja jeze z ornk rencanjem user posted image , izpopolnjen visoki C, zaljubila se je v ocija (no ziza mu se vedno konukurira, malo ze zaostaja, mami pa se malo bolj zaostaja user posted image ).. aja, obracanje s hrbta na trebuh - enosmerno (ce je prevelik sunek se obrnemo za 360° user posted image ), nogice, kolencki in stopala so fuuul zanimivi ratali za prijemat, ne pa se za poskusat v usta dat, uuuuuuuu v vozicku se je kar navadila bit user posted image no tko itd... kar dobra bera user posted image user posted image user posted image

drugace pa ... cestitke in pozdravi vsem zobatim, nezobatim, bubanim, zdravim, z alergijami in brez, pridnim, ponocnjakom ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem mal prebrat ..

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6934
3.8.2007 23:02:02   
skačica
iiiiiiiiii, kaki laski, pikapoka. Men so tko luštkani dojenčki z dolgimi laskiuser posted image , sam naša jih pa nima preveč, bodo še zrasliuser posted image

tejčica- 100x sem že pozabla napisat, da tud jaz tvojmu želim, da bo čimprej ok in da ni nič resnegauser posted image

Hvala za pohvale za mojo punčko(tole pa je stavekuser posted image ), ja men se tud zdi lepa, nouser posted image user posted image user posted image .
Me pa ima, da res nalepim eno slikico naju dveh v bazenčku, ampak verjemite da me je sram, ker res izgleda grozno. Pa ne bom več o tem.

kati- vem kako je to, če te tiščijo euri, jaz tega občutka nimam odkar sem prišla iz dopustauser posted image user posted image user posted image .
Sva se šla z možem stavit za 500 eurov. On trdi, da si naslednji dve leti ne bo kupil motorja, jaz pa trdim, da si ga bo že naslednje leto, ker je vsako leto ista zgodba. Na sezono si ga kupi, konec poletja pa teži, da ima dovolj, da ga bo prodal, bla, bla, bla...in ga potem res proda in se zakolne, da ga naslednje leto ne bo kupil,........No, letos je naredil enako in sem ga seveda zezala, da itak vem nadaljevanje zgodbe in sva se šla stavit.
Danes mi pa ponudi, da izničiva stavo takoj in mi da 200 eurov. Ni pa potrdil, da ga bo naslednje leto spet kupil, čeprav sem skoraj 100 %. In mene so seveda zamikali euri tukaj in zdajuser posted image , po drugi strani jih pa morda dobim drugo leto 500. Čeprav moj trdi, da si ga sigurno ne bo kupil, če bo še meni mogel dati denar.  Bomo videliuser posted image , morda pa podležem že prejuser posted image  in sprejmem 200 in jih zapravim takoj.
No, zdaj sem zabluzila, ampak men je to res že malo smešno.

Ja, tinaajo pa kar malo pogrešamo, kajne? Kdaj se pa vrača?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6935
3.8.2007 23:05:39   
skačica
no, mi o volku, volk iz gozdauser posted image
tinaaja, WB, super da ste uživali in čestitke za vse nove dosežke.user posted image
Naša se še ni zaljubila v nobenega drugega kot v meneuser posted image  in ko kaj delam in Iza pri atiju sitnari, jo prinese v mojo bližino, da me gleda kaj delam in je takoj dobre volje. Ajmemeniuser posted image . Samo da sem jaz v istem prostoru in je vsa srečna.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6936
4.8.2007 8:02:14   
draja
U kakšno jesensko jutro je zunaj - megla, mraz,... Ma po svoje mi kar paše, ker je dopust že itak za nami. Mojedva polhka spita. Živa je bila zdaj 1 uro pokonci, od tega sem jo več kot pol ure pustila, da se je v posteljici pogovarjala z dekico. Ma ful je faca no. Se zlepa ne naveliča, če jo tkole pustiš.

Tinaaja WB. Glede na včerajšnje gužve na cestah, ko tukaj pri nas sploh nisi mogel zaviti na obvoznico, ste po mojem kar prav naredili, ker danes bo sigurno še huje! Saj lahko pa še kakšen vikend skočite do morja pa nadoknadite zamujeno.

Očka - no pri nas je očka tudi zakon. Ljubezen brez meja, tudi joško zamenja za to, da ga lahko opazuje. Med dojenjem ne sme oči niti mrdnit in to kjerkoli v stanovanju, ker ob najmanjšem šumu mala spusti joško in se ozira, da si skoraj vrat pretegne. Ko podirava kupčka, ga mora imeti obvezno na vidiku, tko da ponavadi hodiva za njim po stanovanju, ali pa ga gledava kako spi ali dela na računalnik. Pa če je ne opazi, ga kar pokliče. Pa smeje se mu, ne glede na to kaj naredi. Tud če jo samo pogleda, se mu že reži na vsa usta.

Drugače pa sem danes sanjala, da je mala kihnila in sem ji rekla na zdravje in je ponovila za manouser posted image . In to ful lepo je izgovorila, tudi r in vse. In potem je vsakič, ko sem ji rekla na zdravje, to lepo ponovila za mano. Mislim sanje in pol - moje utvare, da bo začela s tako težkimi besedami in sploh, da bo tako vljudna, da bo vsakemu rekla na zdravje, ko bo kihniluser posted image . Se bojim da res ja.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6937
4.8.2007 8:15:12   
tinaaja
Saj lahko pa še kakšen vikend skočite do morja pa nadoknadite zamujeno.

ugani ... tocno to sva se menila na poti nazaj user posted image user posted image

ne bos pa verjela, kaj sem jaz danes sanjala. ene 6 nas je slo rodit, spomnim se tebe in naomi. da smo sle skupaj na sprejem, pa so nas razporedili v sobe.. user posted image svasta. aja pred tem sem pa sanjala tvoje stanovanje - odklop user posted image cist ectravagantno opremljeno, sem kar dol padla - hudo. tko da user posted image user posted image

Punce, jaz sploh ne vem vec, kaj narest - brina se je spet zbujala 5x na noc in bi na zizi visela user posted image user posted image Pol sem imela dost, jo je moj eno uro uspaval. Moram it po uno knjigo o spanju - kako je ze naslov Nekaj brez joka v spanje??

Skacica - lepo, da si me pogresala, super zgčledata na fotkah. jaz sem na dopustu samo jedla, ker smo bili skupaj s svakinjo, so mal oni delali, mal mi, otisla neko zdravo prehranjevanje user posted image ma bo ze..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6938
4.8.2007 8:26:34   
draja
Tinaaja predolg sva bile na razen, pa se morava mal sanjatuser posted image . Drug teden obvezno kakšna kava!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6939
4.8.2007 8:54:31   
Žabika
tinaaja: WB! Čestitke za vse uspehe. No spanje pa res ni za hvalit. Knjiga z nekaj nasveti je Otroško spanje; brez joka v spanje. Jaz ti jo komot posodim, samo povej!

No, očino smo RR marčevske mamice res že prave frendice. Tudi jaz sem danes sanjala Naomi. In sicer, ko sva se peljali proti Kranju po Nemški cesti (pazi - vozila je Naomi) naju je na enem ovinku neslo ven iz ceste in sva cca 500 m drsele po njivi polni brazd, pa skozi eno koruzo, in nato sva se ustavili. Vse se je srečno končalo.

Tako mi šibamo v Iški vintgar na piknik. Upam, da se naredi sonce. Lepo se imejte!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6940
4.8.2007 10:10:10   
skačica
Dobro jutro!

Jaz sanjala nisem ničuser posted image , smo pa z Izo do zdele spale. Prva runda do treh pol pa zizanje in spanje in zizanje in spanje,....je že veliko boljše kot takrat, ko sva prišle z morja.

Tinaaja, moja sestra pa ima knjigo Spi, dete spi in je baje tud super knjiga, jaz je še nisem brala, ker zaenkrat solidno spimo, bom pol kasneje, ko ne bo več zize za uspavanjeuser posted image

ati- pri nas je tud tako, da se mu vedno smeji na vsa usta, on mi tudi ogromno pri Izi pomaga in je edini kateremu jo brez skrbi pustim. Je pa dejstvo, da če jo ima on v naročju in sem jaz v njenem vidnem polju se začne ozirat za mano in hoče biti čisto zraven mene ali pa kar hoče it k meni. Če me pa ni v bližini se pa samedva super porihtata.user posted image

Evo, pri nas kuka sonček, bo izgleda čudovoti dan, mož je peljal še konjička malo zaranžirat, pol se pa porihtamo in gremo na praznovanje-piknik bomo imeli.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6941
4.8.2007 10:21:03   
Pikca
Jutro,
pa je res čist jesensko... upam, da bo še kaj od poletja, sploh ker še nismo bli na morju.

Tista knjiga "brez joka v spanje" je bla meni všeč, dokler je nisem poskušala spravit v prakso... pri Živi ni šlo.

Ta "karjola" za na kolo je pa meni ful všeč. Kok je pa to kej varno? No,sej če je tok drago najbrž ne bomo kupli.

Bi pa mela kengurujček, se mi zdi boljši kot sling zdaj, ko je že malo večji in bi bil pokonci. Pri Živi ga nismo imeli, ker nam ga je fizioterapevtka odsvetovala.

Tejčica, še eno pikapoko za tvojega dragega, da ne bi bilo treba ponavljati posega

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6942
4.8.2007 10:23:16   
*sonchek*
Jutro!

Tinaaja - WB! No, končno bo RR spet malo zaživel - mi je bilo kar čudno, ker sem lahko vse sproti prebrala user posted image
Noči pa na morju tudi pri nas niso bile daljše od tistih doma - s to razliko, da imamo doma kar dolge noči. Sicer pa, važno, da ste bili skupaj in ste se imeli lepo!

Jjasna - mi smo dobili cunje le za začetek, pa še to za punčko user posted image Je pa fino zapravljati za mulota - ko sva z očijem v akciji naju nič ne ustavi! user posted image

žabika - lepo se imejte na pikniku!

PikaPola - luštna je vaša prinčipesa, pa koliko laskov ima! Evo, konkurenca Žabikini Hani user posted image

Mi smo imeli pa katastrofalno noč! Mulo se je ob enih zjutraj drl kot sraka. Lačen ni bil, ker ni hotel jesti, le pogovarjal bi se... Je kar čebljal in se smejal, ko pa sem ga dala v posteljico pa hop nogo v usta... Vglavnem, nazadnje sem obupala, pa je oči prevzel in rešil situacijo - sta rekla eno po moško, pa je bil mir do zjutraj user posted image

Takole pa zgleda naš mulo zadnjih nekaj dni...
user posted image  

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6943
4.8.2007 10:31:39   
Pikca
Skačica, ful luštni sta na fotkah!
Tinaaja WB! user posted image  za ugodno poročilo z dopusta.

Draja, ne boš verjela, naša Živa je pa res vsakemu rekla na zdravje, ko se je naučila govorituser posted image , ker sem jaz njej to od vsega začetka govorila (kadar je kihnila).

zdej pa hitr izkoristit še cca 15 min kolikor bo trajalo, da prideta Živa in moj iz trgovine... pol bomo šlo pa skupaj mal ven... mogoče gremo popoldne v živalski vrt, namreč Živo je ponoči zanimalo, če volk tudi nogo dvigne ko lula, pa moramo it preverituser posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6944
4.8.2007 15:42:20   
Barči78
Mi smo tudi nazaj, otročka sta ful uživala, tko da sem si res spočila glavo. V Medulinu je ful fajn za otročke, skoz mivka in voda do kolen, tko da se je tamala skoz zabavala ob vodi, Žan pa se je postavljal na vse 4 na brisači. Včeraj je bilo dopoldan tako slabo vreme, da smo začeli pakirati, vse pospravili, potem pa je posijalo sonce user posted image . V glavnem nima veze, šli smo domov, konec tedna pa gremo še na en dopust. Komaj čakam.

Otroka sta ponoči pridno spala, Žan je ponavadi na hitro pojedel okoli 6h zjutraj, potem pa spal dalje, dokler se ni zbudila Neja, to pa je bilo nekje od 8h - 10.30. Popoldan sta oba v apartmaju zaspala za 2 - 3urce, Žan je vmes spal še v vozičku, skratka pravi dopust.

Pa še slikica na hitro:

user posted image

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6945
4.8.2007 19:09:34   
tinaaja
Tinaaja - WB! No, končno bo RR spet malo zaživel - mi je bilo kar čudno, ker sem lahko vse sproti prebrala

user posted image user posted image user posted image no jaz sem se ravno odlocila, da se malo odvajam od rr. namrec, septembrski izpiti so pred vrati user posted image user posted image in moram spisat izpitno nalogo in upam, da vsaj en izpit nastudiram, se bolje dva. sicer se ne vem kdaj, ker ponoci ne spimo, cez dan sem pol cist boga.. no se bo treba potrudit.

Sem sla v knjiznico iskat knjigo, otrosko spanje - brez joka v spanje (hvala Zabika za ponudbo user posted image ) in bom se to malo prebrala, da vidim, kaj in kako - ce lahko kaj naredim, da bomo bolje spali. morda se vse samo uredi od sebe, zdaj ko smo doma.

mi smo obrnili vozicek, tko da brina zdaj gleda naprej. meni je kar malo bed, ker je ne vidim, brini pa zgleda sede - je dopoldne tok zijala pasla, ko smo sli na trg. pa prejle na sprehodu tudd.

no ravnokar mi je moj cestital, da sva sla vceraj domov - sva ravno na dnevniku gledala kolone user posted image user posted image user posted image groza!!! barci, ti si ziher tud vesela user posted image

draja - kavica user posted image

gremo na vecerno rutino, papa

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6946
4.8.2007 20:46:42   
*sonchek*
Mene tudi še čakata dva izpita in magistrska, pa sem taaaako lena, da je joj user posted image Se bo pa treba počasi lotit in se znebit še tega bremena...

Drugače pa smo mi uradno začeli z uvajanjem GH! Začeli smo z jabolkom (naslednje 3 dni), nato bo na vrsti bučka itd. Nameravam malo kombinirati sadje-zelenjava, pa da vidimo kako se bo obneslo. Je pa mulo zmazal celo jabolko, prejle pa še 120ml rižolinota (gostega, po žlički!) user posted image user posted image
Zdaj smo pa skopani, še podojimo se in gremo v mižule. Oči in mami pa pred TV - bova imela "romantični večer" z DVD-jem. Tega lahko dava vmes na pavzo, če se mali zbudi user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6947
4.8.2007 21:02:58   
K_a_t_i
Ku, ku!
Ohoho, Tinaaja is back user posted image .

No, tkole... Smo pogledali vse vozičke pa mi zdej ni jasno, al stanujem v Sloveniji al v Indiji user posted image  Barve so katastrofa, človeka kar mine, da bi sploh kaj naprej gledal. Baby blue in oranžna kombinirana, navy zelena z vijolično,...user posted image  Quinny speedy, ki zgleda na netu božaaaaaaanski se mi pa zdi kr neki (se opravičujem vsem, ki ga imajo). Tamal je bil ves bogi not - na vsaki strani pol metra lufta (od 6m naprej je user posted image ) pa še une špage odzad so?!?! Skratka - al jst nimam okusa al pa naši trgovci dobivajo kr neki za prodat user posted image . Bom počakala na naslednjega otroka, pol pa kupimo Brevi komplet user posted image .

Tud mi že uvajamo GH - 3 dni smo že na Fructalovi jabolčni kašici. Žiga jo zmaže en, dva, tri, imamo celo jok, ker mami odgepira pol doze user posted image . Je pa hrana povsod! Tko da - nabavte VELIIIIKE slinčke user posted image . Jutri gremo na banano, k jo mamo lih doma. Pol pa štartamo neki kar odpira (eno zelenjavo, ne vem še kaj), ker je mulca čist zaprlo, kljub temu, da popije 2dl soka z vodo na dan.

No, tok zaenkrat. Grem pogledat, če je kej na TV...

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6948
4.8.2007 22:30:03   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

On bi sam po svojem vrtu kolovratil, sadil, sejal in obiral

Poj bi bla z našo taščo za skup - ona tud skoz nekaj okopava, kosi, sadi po vrtu in njivi, ....

tinaja, barči - WB user posted image user posted image  Fino, da je pri obeh dopust uspel

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6949
4.8.2007 22:42:46   
Anonimen
GH pomoč- mi še nismo začeli. Mi je pa čedalje manj jasno kje in kako se lotiti tega. Se mi zdi še hujši podvig kakor dojenje. Kaj naj mu najprej dam - banano, jabolko, korenček? Koliko naj mu dam - najprej eno žličko, potem vedno več - ampak koliko naj bi pojedli na obrok? In kdaj naj mu dam - opoldne sadje ali zelenjavo, zvečer rižolino? V glavnem imam doma Papalico, pa ogromno enega čtiva, pa bolj kot berem bolj sem zmedena... zato prosim za eno preprosto razlago kako, kdaj, koliko in kaj...

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 6950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Koliko krat na teden menjate brisače?
endrina

vsaki dan (24%)

vsaki 2. dan (21%)

vsaki 3. dan (24%)

enkrat na teden (24%)

enkrat na 14.dni (3%)

po vsakem umivanju (4%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!