Snorklja
|
Pozdravljene punce, malo sem prebirala po dolgem času forum in opazila, da je tema ravno o uvajanju GH. Ker je moj Jaka že od vsega začetka delno dojen, sem komaj čakala, da bo dovolj star, da začnem z uvajanjem GH in se znebiva stekleničke. Midva sva začela z GH točno pri 4 mesecih. Prva dva dni korenčkov sok, potem pa s kašicami. Po tri dni sva jedla iste stvari, sedaj pa en dan zelenjavana, drugi dan sadna kašica. Do sedaj sva že poiskusila korenček, jabolko, bučke, banano, stročji fižol, breskev, krompir, rozine. Sedaj tudi že mešava po več okusov skupaj in te kašice naravnost obožuje. Včeraj sem skuhala jabolko v pomarančnem soku, dodala breskev in rozine in vse skupaj spasirala. Bilo je tako dobro, da je bil kr jokec, ko sem dala žličko iz ust. Novo hrano uvajava v času kosila, a ga še nisva čisto nadomestila z GH, tako da vedno sledi tudi dojenje in steklenička. Pri 5 mesecih, ko bo spoznal že dovolj novih okusov, pa bova kosilo nadomestila v celoti z GH in s tem seveda tudi povečala količino GH. Sedaj mu ne dam več kot pa npr. pol frutkove stekleničke. Vsem pa priporočam knjigo NOVA VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE v kateri je veliko slastnih receptov, vse nazorno opisano o uvajanju GH po mesecih, na koncu vsakega poglavja pa še načrtovalec obrokov. LP;snorklja.
|