|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
5.8.2007 20:04:41   
erna14
kati-jutr zjutri ura se ne znana,bowling ali klub 3000 v dravljah-siska,aja se to a kva se je kr sam ucical kako .....hudo full dobruser posted image user posted image ja ziga je nimas kajuser posted image
tinaaja:a pa se lahko tok sede ze vozjouser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6976
5.8.2007 20:11:04   
K_a_t_i
Ja dej no Erna, ne seri! Ni se sam učičal user posted image . Se sicer dvigne, če ga maš na leže +30 stopinj, ampak sedi pa tko, da ga ti daš sedet - in se ne prekucne.
Tale neznana ura bo pa okvirno kdaj? Mislem, al bolj proti 7i zjutraj al bolj proti 12ti... Sej vroče ne bo! No sej, dejte mal napisat približen, preden gremo, da še kdo drug pride na kavo user posted image .

Pa še našo današnjo noč moram "pohvalt" - budni bili od 23:30-3:00. Mami je bla tko hepi, da smo dons kr h tašči popokali za popoldne, da sva šla z mojim (PRVIČ!!) sama na kofe. Naslednjič, ko gremo v Železnike pa šibava na tenis. Komi čakam!!!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6977
5.8.2007 20:25:06   
tinaaja
tinaaja:a pa se lahko tok sede ze vozjo

pri 3 mesecih mi je P rekla, da  ji lahko naklon dvignem do 45stopinj. zdaj pri 4,5 mesecih pa je ta naklon morda malo bolj nagnjen kot 45st.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6978
5.8.2007 20:46:00   
Žabika
tinaaja: tudi v Toys"R"Us imajo tak podoben okvir za stajico; tak petkotnik, lesen. Imam pa doma katalog, tako da če se kje dobimo, ti ga lahko prinesem. Aja cena je pa 159 evrov.

Naša mala lisička je pa po moje začela malo izsiljevati. Ti, ti, ti Hana. Se kar nekaj joka. Tudi zdele ni in ni hotla zaspat, sem morala jit nazaj v sobo joško na plano dat. V opravičilo ji je le to, da je parkrat potegnila.

GH: jaz naj bi pa dojila do konca septembra??? No bomo še videli. Hana tudi z zanimanjem opazuje kaj jemo, da o tem kako gleda, ko oči pije pivo sploh ne govorim. Je pa tudi spravila dol že nekaj požirkov vode, kar je za nas že pravi uspeh.

Zdej grem pa pretegnit ude!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6979
5.8.2007 21:14:13   
Mojca B
K_a_t_i: poskusi s paličnim mešalnikom. Če ga nimaš ga pa kupi je nasploh uporabna zadevca pa še poceni je.. ne vem okol 100 EUR-ov...:) in bravo Žigec.. se vidi, da ima mal knapovske krvi v sebi.. Ne vem zakaj ampak malo me na Gaja spominja. Tud taka luštna, močna, okrogla bunkica..user posted image  Ej kdaj se kaj vidimo?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6980
5.8.2007 21:24:25   
K_a_t_i
Mamo palični mešalnik - sam za japček je bil prešvoh. Bom vidla kwa bo z banano naredu (dons sem bla zunaj pa ga nisem sabo vlačla user posted image ).

A na Gaja? Ja glede na to kwa berem po drugih forumih o agresiji upam, da gre sam za vizualno podobnost! user posted image

Vidmo se pa točen takrat, ko poveš, da mate cajt - vas že nestrpno čakamo!!!! Kr povej user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 6981
5.8.2007 21:29:55   
Mojca B
oooo verjemi mi, da še vse pride...:) Sicer je naš res gavner na kubik. vsak dobi svojo merico....no boš čez cca. 3 leta povedala...:)
Pridemo samo, da se zmeniva kdaj.. oki.. sporočim...:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6982
5.8.2007 21:31:19   
K_a_t_i
Mi 4je z Žabiko, Hano in Žigcem bomo v 300ki ob 10h zjutraj. Potrebni kofeta in željni čveka - vabljeni! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6983
5.8.2007 21:32:30   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B

oooo verjemi mi, da še vse pride...:) Sicer je naš res gavner na kubik. vsak dobi svojo merico....no boš čez cca. 3 leta povedala...:)
Pridemo samo, da se zmeniva kdaj.. oki.. sporočim...:)

Ker vem, da si pozabla - srede ne, smo na odbojki user posted image .
Gavnerja me je pa že zdej strah user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 6984
5.8.2007 21:36:41   
tipetka
pozdrav marčevke, posebej Mojca B user posted image , poseben pozdrav z Velenja

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 6985
   [Brisano sporočilo]
5.8.2007 21:58:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tipetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6986
5.8.2007 22:07:31   
tinaaja
kr_enamami -jaz polarja kar posljem na servis :) pa mi ga posljejo nazaj z racunom po povzetju user posted image
klub300 je v dravljah, ce gres iz avtoceste je cist izi. ampak naj raje kaksna iz tam opise, ker jaz obvezno falim izvoze - dravlje pa koseze user posted image ce imam prav: ce gres pri rutarju na AC proti kranju, gres ven na izvoz dravlje, gres levo in samo naravnost in na enem kriziscu vidis na levi veliko stavbo in tam zavijes levo in cez 50m desno na parkirisce.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6987
5.8.2007 22:11:37   
tinaaja
no, jaz sem pa spet s faxom ukvarajm - sem ugotovila, da mi bodo lahko podaljsali absolventa - razlog starsevstvo. user posted image mi vsaj izpitov ne bo treba placevat. Moram pa uredit se en greh - ze dobre pol leta imam podpisano prijavo dipl dela, samo se predstojnici katedre bi jo morala nest, pa nisem user posted image user posted image in je zadnji cas, da ne bom spet zvisela kot lani, ko je imela zelena mentorica ze vse zasedeno. zdaj imam "mentorico na papirju" in kot somentor je moja prava mentorica. ahhh jaaa...
moram se spravit ucit - ampak imam tok slabo vest, ce se ne ukvarajm z brino, da kar ne morem. pa ce oci rece, da gre z njo na sprehod se mi zdi ful skoda, da ne grem zraven user posted image user posted image mal se bo treba nazaj potegnit, cez 1 mesec je ze konec rokov user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6988
5.8.2007 22:14:45   
thaiss
čer

za nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WB dopustnikiuser posted image
user posted image user posted image user posted image  za slavljenčke
user posted image  user posted image  user posted image  za vse obrateuser posted image user posted image

GH mi že kar pridno papcamo: jabolčko, banano, hruško, krompirček, bučke, brokoli, lubenico, korenček, rižolino..aja pa biškotek sem mu tudi že dala ( sva imela z user posted image  mir ob kavici user posted image )
Zaenkrat mu dajem samo 1x dnevno med 11 - 15h (ko utegnemuser posted image )  Pa rižolinota mu dam zvečer v flaško dve žlički, tako da je naslednji obrok šele ob 6h zjutraj... sam kaj ko lihtako ne spimo user posted image user posted image  
Sokec sem mu dala samo  ene 3x pa ni preveč navdušen, najraje ima vodo, spije do 300 ml dnevno user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 6989
5.8.2007 22:34:44   
draja
Kr_enamami Tinaaja ti je prav napisala, kako nas jutri najdeš, če prideš po južni obvoznici. Če pa boš šla po Celovški cesti - iz smeri KR - moraš v prvem velikem semaforiziranem križišču za Mercator centrom (na desni so veliki bloki z modrimi balkoni) zaviti desno in nato greš skoz naravnost do semaforja, pri semaforju še naravnost, takoj za semaforjem pa desno na parkirišče. Ne moreš falit, ker je to ogromna stavba čist v križišču, zunaj v baru pa ful miz.

Erna drugič morava zmenek najinih dveh sončkov preko ZS organizirati, ker drugače takoj pridejo drugi marčki nadzirat situacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne sej se hecam - pridite, pridite. Več nas bo boljš bo. Sploh če še kako novo spoznamouser posted image .

Žabika, Kati jaz ziher pridem, samo glede ure ne morem še nič reči - ponavadi okrog 10:30 ali 11-ih jemo in ker je gospodična zelo radovedna postala, se najraje dojiva kar doma. Pa še Erni se bom prilagodila glede na to, kdaj njej ustreza.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6990
5.8.2007 22:35:40   
Snorklja
Pozdravljene punce,

malo sem prebirala po dolgem času forum in opazila, da je tema ravno o uvajanju GH.
Ker je moj Jaka že od vsega začetka delno dojen, sem komaj čakala, da bo dovolj star, da začnem z uvajanjem GH in se znebiva stekleničke.

Midva sva začela z GH točno pri 4 mesecih. Prva dva dni korenčkov sok, potem pa s kašicami. Po tri dni sva jedla iste stvari, sedaj pa en dan zelenjavana, drugi dan sadna kašica. Do sedaj sva že poiskusila korenček, jabolko, bučke, banano, stročji fižol, breskev, krompir, rozine. Sedaj tudi že mešava po več okusov skupaj in te kašice naravnost obožuje.

Včeraj sem skuhala jabolko v pomarančnem soku, dodala breskev in rozine in vse skupaj spasirala. Bilo je tako dobro, da je bil kr jokec, ko sem dala žličko iz ust.

Novo hrano uvajava v času kosila, a ga še nisva čisto nadomestila z GH, tako da vedno sledi tudi dojenje in steklenička. Pri 5 mesecih, ko bo spoznal že dovolj novih okusov, pa bova kosilo nadomestila v celoti z GH in s tem seveda tudi povečala količino GH. Sedaj mu ne dam več kot pa npr. pol frutkove stekleničke.

Vsem pa priporočam knjigo NOVA VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE v kateri je veliko slastnih receptov, vse nazorno opisano o uvajanju GH po mesecih, na koncu vsakega poglavja pa še načrtovalec obrokov.

LP;snorklja.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6991
5.8.2007 22:46:47   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Snorklja

Vsem pa priporočam knjigo NOVA VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE v kateri je veliko slastnih receptov, vse nazorno opisano o uvajanju GH po mesecih, na koncu vsakega poglavja pa še načrtovalec obrokov.

LP;snorklja.

snorklja lepo da si se nam oglasila!!!
Me zanima, kje se dobi ta knjiga o GH??

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 6992
5.8.2007 22:51:23   
Anonimen
danes smo dali user posted image na letalo, ker je sel za 14 dni na sluzbeno pot in sem do 3.30 zjutraj likala kot utrgana user posted image user posted image

no zdaj vsaj 14 dni ne bo treba likat user posted image Edina dobra stvar, da je sel je to, da v postelji ne bo take guzve kot ponavadi user posted image .

Jutri se tudi jaz zacnem ucit za en izpit, ki ga imam v zacetku septembra.

Glede GH - mi bomo pocakali do dopolnjenega 6.meseca oy. dokler mala ne bo kazala, da je prirpavljena. drugace me ze vsi sprasujejo, kdaj bomo zaceli in kaj bomo zaceli dajat ipd.te babice so ful nadlezne... po eni strani pravijo, da je ful dobro za malo, ce se do 6. meseca samo doji, po drugi pa me sprasujejo, kdaj bom zacela s hrano user posted image po mojem zato, da bi tudi one dajale jest... ker drugace se ne da nic zmenit s tamalo.... joska in pika user posted image

Se en link od LLL, kdaj in kako uvajat GH, ce kero zanima:
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978731,1978738#msg-1978738

Kavica jutri - jutri ravno ne bi prisla, ker sem se cist skrokana od peglanja, ce se pa ymenimo ya kaksne drug dan, pa vas prideva spoznat.

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 6993
5.8.2007 22:54:25   
Snorklja
Thaiss jaz sem jo kupila na www.cangura.com , jo pa imajo tudi v knjigarnah.

LP, snorklja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6994
5.8.2007 23:02:47   
thaiss
HVALA SNORKLJA

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 6995
5.8.2007 23:35:09   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Erna, naš se ši nič ne obrača user posted image . Je prelen user posted image . Zato pa samostojno sedi brez opore! Bo že, ko bo čas.

Evo dokaz, da se eni naučijo nekaj prej, nekaj kasneje user posted image   Pa Žiga user posted image user posted image  za sedenje.

< Sporočilo je popravil sezam -- 5.8.2007 23:36:20 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6996
6.8.2007 6:44:33   
tinaaja
jutro.. evo, sem ze s sprehoda s kuzo in se ze prevracamo po tleh. ja bila je zgodnja ura bujenja, zdaj cakam, da gre otrok nazaj spat in jaz z njo user posted image ce bo slo.

Glasovi otrok - punce, a se od kaksne renči? Brez heca, brina renči user posted image In to pri kakrsni koli volji. Moja mami je rekla, da sploh ni vedla,kaj je to, ko sva govorili po telefonu, v zivo pa je samo debelo gledala. Prav smesna je mala, na trenutke pa mkar mal scarry kot v grozljivki user posted image user posted image user posted image

Jezik - a ga vasi tud zvijajo in delajo z njim carovnije? No bruna ga nekako zvije in ga da v desno stran ust in ga zveci user posted image Sem poskusala podobno narest - no go user posted image

VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE imam e- verzijo, ce katera zeli, naj poslje email na zs. pa se ene zadeve od sestre vandeline...

ce pikec pri pasenju kravic izigrava avioncek, kako ga popraviti? brina jih pase vcasih pravilno, vcasih pa ob strani dvigne roke in "leti, leti pticica"user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6997
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 7:06:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6998
6.8.2007 7:54:23   
thaiss
Dobro jutro

smo spali bolj tako tako...ja, sem se že kar navadla. Če ne drugo je čez dan full pridno dete!!!
renčanje: ja ja , tudi mi imamo zverinico pri hiši. Ko sem ga prvič slišala me je skori kap, zdej pa smo se že navadli
Jezik: Matia tudi non stop jezik po ustih vlači, pa premetava ga, kot da čigumi žveči. Kakšno faco ima ko to dela NO COMMENT
tinaaja hvala za recepte!!

naj naj Jakcu od Simonke in hčerkici od moje prijateljice, ki piha danes 3 velike svečke!!! Vse naj naj Aurora!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6999
6.8.2007 7:58:23   
draja
Jutro!

Kr_enamami dobila ZS!

Kati, Žabika a vidve sta pol ziher tam ob 10-ih? Me zanima samo zato, ker moram kr_enimami javit točno uro srečanja, pa ne bi rada, da pride ko ne bo nobene tam. Jaz še ne vem, kdaj bo Erni ustrezalo, pridem pa sigurno.

Tinaaja a tkole zgdnji ste pri vas? Uf. No, mi pa ne renčimo, ampak po novem kažemo jezikuser posted image . Skoz in vsakomuruser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 7000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Božična smrečica
Admin

Kakšno božično smrečico ste postavili letos?

umetno (74%)

živo (19%)

iz drugih materialov (2%)

nobeno (4%)

Število vseh glasov: 89

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!