dskubin
|
I'm back! Prebirala sem vas od 7ih zjutraj (z vmesnimi motnjami seveda). Komentarji za nazaj - NO COMMENT - ni cajta vsem bolančkom in čestitke za obmesečnice, obletnice ipd. Tavelikega sem prvič pustila pri mojih na počitnicah, upam, da bo zdržal par dni in mi ne bo treba gor letet. Prejšnji teden je bil res priden (čeprav je dobil 2 trojkici). Pri 21ih mesecih se ful pogovarja (tudi po telefonu) in nas vsak dan preseneti s kako novo izjavo. Skor cele dneve si prepeva, z se ne moreva načudit, kolk besedil pesmi zna, je pa res, da tudi mi veliko pojemo. Ko bo šel v vrtec, bo po moje lahko vzgojiteljce učil . Aja, pa začel si je izmišljevati besedila na znano melodijo , pa ko vidi mojega brata (Marko), začne pet Marko skače . Dol padeš. Spet je začel malo več uporabljati kahlico, samo mislim, da nam to poletje še ne bo uspelo bit brez plenic. No ja, sej bo. Tamala se je zaljubila v mojega očeta, čez dan je začela malo več spat , ponoči pa še vedno kriza. No ja, sej ona spi, ampak od dojenja do dojenja (kar se še vedno dogaja na 2 uri - raje kako minuto manj, kot več) . GH - no way. Nismo še pripravljeni na to , mulc je pa ob tem času takoj začel cel obrok zmlatit. Je pa zelo naspidirana, veliko bolj, kot njen bratec pri njeni starosti - me je prav strah, če pomislim, da ima on zdaj energije kot sod brez dna, kako bomo šele njo ukrotili . Začela se je obračat okoli (s hrbta na trebuh in obratno) nekaj pred 3jim mesecem , zdej pa veselo je prste na nogicah, da o rokah niti ne govorim in hoče plazit. Mislim, ne da hoče, ampak plazi, samo ne po rokah ampak po glavi - kleči na nogicah, ali pa ima celo stegnjene, ker pa se ne more držati na rokicah rine naprej kar po glavi. Nikjer je ne moremo več pustit (no ja še sreča, da imamo veliko stajico, da ima vsaj nekaj maneverskega prostora). Vozek sem ji obrnila, da gleda naprej, pa še vedno noče bit not , tako da komaj čakam, da bo dovolj stabilna, da jo lahko posedemo v ruksak na hrbtu in bom tako bolj mobilna. tolk za zdej, se beremo
< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.8.2007 10:22:20 >
|