skačica
|
iiiiiiiiii, kaki laski, pikapoka. Men so tko luštkani dojenčki z dolgimi laski , sam naša jih pa nima preveč, bodo še zrasli tejčica- 100x sem že pozabla napisat, da tud jaz tvojmu želim, da bo čimprej ok in da ni nič resnega Hvala za pohvale za mojo punčko(tole pa je stavek ), ja men se tud zdi lepa, no . Me pa ima, da res nalepim eno slikico naju dveh v bazenčku, ampak verjemite da me je sram, ker res izgleda grozno. Pa ne bom več o tem. kati- vem kako je to, če te tiščijo euri, jaz tega občutka nimam odkar sem prišla iz dopusta . Sva se šla z možem stavit za 500 eurov. On trdi, da si naslednji dve leti ne bo kupil motorja, jaz pa trdim, da si ga bo že naslednje leto, ker je vsako leto ista zgodba. Na sezono si ga kupi, konec poletja pa teži, da ima dovolj, da ga bo prodal, bla, bla, bla...in ga potem res proda in se zakolne, da ga naslednje leto ne bo kupil,........No, letos je naredil enako in sem ga seveda zezala, da itak vem nadaljevanje zgodbe in sva se šla stavit. Danes mi pa ponudi, da izničiva stavo takoj in mi da 200 eurov. Ni pa potrdil, da ga bo naslednje leto spet kupil, čeprav sem skoraj 100 %. In mene so seveda zamikali euri tukaj in zdaj , po drugi strani jih pa morda dobim drugo leto 500. Čeprav moj trdi, da si ga sigurno ne bo kupil, če bo še meni mogel dati denar. Bomo videli , morda pa podležem že prej in sprejmem 200 in jih zapravim takoj. No, zdaj sem zabluzila, ampak men je to res že malo smešno. Ja, tinaajo pa kar malo pogrešamo, kajne? Kdaj se pa vrača?
|