|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.8.2007 23:14:33   
skačica
dober večer!

Mi smo doma, se je malo zavleklo, no, zdaj Iza spančka v zibki, mož spi na sedežni, jaz pa na netu visim- spet!!!!
Tud jaz bi mogla mal zmanjšat prisotnost na RR in dokončat diplomsko pa kar ne gre in ne gre. Sicer pa so zdele profesorji vsi na dopustu, moj mentor sploh za naslednjih 30 dni nima razpisanih govorilnih ur tako, da se mi preveč ne mudi, bo pa vseeno treba.

Na pikniku smo se imeli fino, torta je bila božanska, sem vase zmetala 2 ornk kosa, zdele mi pa trebuh skor po kolenih drsauser posted image . S ponedeljkom začnem malo pazit kaj mečem v usta- spetuser posted image .

jjasna- midve se še vedno samo dojiva, je pa itak komaj 4 mesece in 10 dni stara in se mi nikamor ne mudi. Pri 5-ih bom počasi začela. Najprej jabolko in korenček pa potem banano,.... Imam prav? Jaz nisem ravno ta prava za nasvete talat, zato bom raje kar tiho in pridno ubogala tiste, ki imajo že izkušnje s tem. Evo, sonchek je že napisala kako pri njih to gre.

sezam- potem sta pa ta prava za skup. Vam ga kar damouser posted image  pa da skupaj sejeta, kosita in okopavatauser posted image
Gresta pa na dopust zdaj v torek, sta za en dan zamaknila. No, saj je vseen, važno da gresta, lansko leto nikamor nista šla.

tinaaja- ti kar oboje skup furaj- RR in izpite, sicer pa itak eno diplomo že imaš v žepu.

kati- kaj pa Jane? Men je zlo všeč.Pa tud barve se mi zdijo kul ali pa buzz? Ta je men najlepši, ne vem pa kake so izkušnje tistih, ki ga imajouser posted image

Grem počasi spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6951
5.8.2007 7:06:03   
draja
Jutro!

Jaz sem pa danes že od 5:40 pokonc - je imela Živa seanso "kakanje", zdaj je pa ravno nazaj zaspala. Jaz pa ob kavici uživam - to mi je najlepši del dneva, zato tudi ne grem nikoli nazaj z njo spat.

Vozički so itak cel projekt in popolnega ni. Glede na naše potrebe in okus, mi ostaja naš Speedi najboljši, sem pa vesela, da mi ni treba še enkrat izbirat vozička. Dejstvo pa je, da ugotavljam, da v vsakem primeru rabiš dva vozička - enga terenca in eno marelo. Vsaj mi no.

Tinaaja a vi niste imeli pol marele na morju al kako?

GH - še nismo začeli. Bomo čez par tednov, pa verjetno s kakšnim korenčkom ali jabolkom. Pa verjetno bomo najprej skuhano zelenjavo in sadje ponudili in ne surovo. Mah ne vem še v bistvu kako bomo zalaufali tole. Se mi ne da, zdaj ko je dojenje postalo tako lahko in hitro opravilo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6952
5.8.2007 9:45:45   
tejčica
Vita (urskas) in Žiga (sezam), čestitke za 5 mesecev.user posted image

Tinaaja in Barči, pozdravljeni nazaj z doopusta.

Jjasna, mi smo GH začeli s kuhanim jabolkom. Sledil je korenček, ki pa ga mali ne obrajta prev preveč in ga je zapiral, tudi skupaj za jabolkom, tako da smo ga za nekaj časa ukinili. Sedaj mu dajem tudi že bučke, pa krompirček imam v planu za prihodnje dni. Riževo kašico pa imam že dober mesec v omari, pa je še nismo sprobali.

Draja, tudi moj začetek dneva je običajno kavica in RR v miru. Da mi to kdo vzame, sem tečna cel dan. No, pa tud drugače znam bit.user posted image

V album sem dala nekaj slikic preteklega meseca.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6953
5.8.2007 10:13:43   
K_a_t_i
Jjasna, jaz imam podobne probleme... Sem začela z jabolkom v času "kosila", zdej pa bi rada dodala banano pa ne vem - ali probam nov okus v drugem času in dam jabolko še vedno za kosilo (ker pomlati skoraj za cel obrok jabolka), ali mu dam banano v istem času in če mu ne bo všeč, pač podojim in probam enako naslednji dan user posted image  Samo na ta drugi način se noben obrok ne bo nadomestil z GH, ker vedno se bo našlo nekaj kar mu ne bo šlo.
Tejčica, kako si ti to uvajala? - časovno, mislim? Kako hitro (če je otrok pripravljen pojesti dovolj goste hrane) se začne dajati 1, 2,...5 obrogov GH dnevno user posted image  HELP!

Vozički - tema zaključena! Ker mi res nič ni... No, razen Moon od baby welt me je potegnil, ampak ima 14kg. To moram pa še predihat, kok časa bi bilo uporabno in če se sploh splača...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6954
5.8.2007 10:21:05   
dskubin
I'm back!

Prebirala sem vas od 7ih zjutraj (z vmesnimi motnjami seveda).

Komentarji za nazaj - NO COMMENT - ni cajta user posted image
user posted image vsem bolančkom in čestitke za obmesečnice, obletnice ipd.

Tavelikega sem prvič pustila pri mojih na počitnicah, upam, da bo zdržal par dni in mi ne bo treba gor letet. Prejšnji teden je bil res priden (čeprav je dobil 2 trojkici). Pri 21ih mesecih se ful pogovarja (tudi po telefonu) in nas vsak dan preseneti s kako novo izjavo. Skor cele dneve si prepeva, z user posted image se ne moreva načudit, kolk besedil pesmi zna, je pa res, da tudi mi veliko pojemo. Ko bo šel v vrtec, bo po moje lahko vzgojiteljce učil user posted image . Aja, pa začel si je izmišljevati besedila na znano melodijo user posted image , pa ko vidi mojega brata (Marko), začne pet Marko skače user posted image . Dol padeš. Spet je začel malo več uporabljati kahlico, samo mislim, da nam to poletje še ne bo uspelo bit brez plenic. No ja, sej bo.

Tamala se je zaljubila v mojega očeta, čez dan je začela malo več spat user posted image , ponoči pa še vedno kriza. No ja, sej ona spi, ampak od dojenja do dojenja (kar se še vedno dogaja na 2 uri - raje kako minuto manj, kot več) user posted image . GH - no way. Nismo še pripravljeni na to user posted image , mulc je pa ob tem času takoj začel cel obrok zmlatit. Je pa zelo naspidirana, veliko bolj, kot njen bratec pri njeni starosti - me je prav strah, če pomislim, da ima on zdaj energije kot sod brez dna, kako bomo šele njo ukrotili user posted image . Začela se je obračat okoli (s hrbta na trebuh in obratno) nekaj pred 3jim mesecem user posted image , zdej pa veselo je prste na nogicah, da o rokah niti ne govorim in hoče plazit. Mislim, ne da hoče, ampak plazi, samo ne po rokah ampak po glavi - kleči na nogicah, ali pa ima celo stegnjene, ker pa se ne more držati na rokicah rine naprej kar po glavi. Nikjer je ne moremo več pustit (no ja še sreča, da imamo veliko stajico, da ima vsaj nekaj maneverskega prostora). Vozek sem ji obrnila, da gleda naprej, pa še vedno noče bit not user posted image , tako da komaj čakam, da bo dovolj stabilna, da jo lahko posedemo v ruksak na hrbtu in bom tako bolj mobilna.

tolk za zdej, se beremo

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.8.2007 10:22:20 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6955
5.8.2007 10:41:05   
tejčica
Kati, jaz mu GH trenutno dajem samo 1x na dan. En dan mu dam eno, en dan drugo. Banane mi še nismo poskusili, ker imam slabe izkušnje z banano pri Taji. Ko jo je enkrat jedla, drugega sploh ni marala več oz. sem ji mogla v vse drugo tudi dajat zraven banano, da je šlo sploh kaj po grlu. Vid ne vem če poje že za cel cel obrok, se pa sigurno naslednja flaša malo zamakne.
Dskubin, od tebe pa tudi že dolgo ni bilo glasu. Pa user posted image  tvojima malima za vse podvige.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6956
5.8.2007 11:03:46   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Dskubin, od tebe pa tudi že dolgo ni bilo glasu.

user posted image se trudi z magistrsko, pa skušam bit čimmanj doma (oziroma v hiši). Tako da imam oba zunaj v senčki, Draž je v peskovniku ali bazenčku, jaz s tamalo šetkam okoli bajte in se trudim še njega čimbolj zaposlit. (no zdej je itak na počitnicah, tko da je takoj videt, da mam več časa). Zvečer sem pa že čisto brez energije oz. preostanek raje posvetim dragemu, kot RRju.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6957
5.8.2007 11:53:00   
soncek78
Hello!

Tinaaja in Barči78, dobrodošle nazaj na RR.

Vita  in Žiga čestitke za 5 mesecev. user posted image
Dskubin -  user posted image  za tvoja dva navihančka...

user posted image  GH - mi smo začeli počasi z rižolinotom... pojemo le nekaj malih žličk, zatem pa spije še user posted image mlekca... no bo že. Probali smo tudi jabolko, pa ga ni marala preveč... Kompotek pa je z veseljem spila. Ta teden bom poskusila s korenčkom... mogoče bo kaj boljše. Nika sedaj nina, ampak se bo kaj kmalu zbudila... Nekaj me zanima: Nika ko leži in nekaj občuduje... vdihne zrak s polnimi pljuči in potem oooooo ali uuuu vzklikne. To mi dela zdaj par dni. Kot da testira pljučka. Kaj tudi vaši malčki delajo tako, je mogoče le prehodna faza? 
user posted image  za vse bubančke!
 Lep pozdravček vsem...

user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6958
5.8.2007 13:16:17   
sezam
Moj zlati  user posted image user posted image  ima pa danes 5 mesecov !!!! Vsi trije te imamo zelo radi in ti pošiljamo cel kup poljubčkov  user posted image

Pa čestitke tudi Viti user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
sezam- potem sta pa ta prava za skup. Vam ga kar damouser posted image  pa da skupaj sejeta, kosita in okopavatauser posted image

Kaj pa če jo mi vam damo? user posted image user posted image user posted image user posted image

GH - tudi mi smo mislili sedaj pri 5 M začeti, vendar bomo po posvetu s P raje počakali do testiranja, pa še morej je vmes, tako da se bomo 1,5 M še samo dojili. jjasna - nove okuse sprobavaj dopoldan ali za čas kosila. Če bi bil Jure na kaj alergičen, da se le to pakeže podnevi in ne ponoči.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6959
5.8.2007 13:17:08   
Lejci
Živjo,

Tudi mi smo začeli z GH. Sicer še nisem imela namena, ampak mi je mala sama nakazala, da ona bi. In je dobila - naribano sveže jabolko. Ga je tok hitro pojedla in s takim veseljem, da je blo kar užitek gledat. Če sem ji prepočasi dajala, je bil cel halo.

Včeraj smo probali še korenčka, seveda kuhanega. Pa ga je tudi brez problemov maznila user posted image . Tudi jabolčno čežano, kompot... z ničemer (še) ni problemov. Sem pa opazila, da jo po kuhani jabolki napenja... in začela je bolj kompaktno kakat.

Dajem ji pa 1x dnevno zgodaj opoldne. Rižolina ji ne bom kupovala, raje bom, ko bo čas za to, sama skuhala rižek in ga pretlačila.

Drugače pa že kar lepo sedimo ob opori, v vozičku se sama potegne v sedeč položaj in se zalima na sprednjo prečko user posted image .

Se pa tudi fino kotali iz trebuha na hrbet in obratno, svojo telovadnico pa pogosto izkorišča kot... fitnes - se prime za igračko in vleče gor user posted image

Pa tko fino je zjutraj, ko se prebujamo, me boža po obrazu in daje svojo dudo user posted image . Boža me tudi ob uspavanjuuser posted image

In še ena slikca:

user posted image

LP

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6960
5.8.2007 14:03:27   
Anonimen
GH - zaenkrat sem mu dala po žlički (žličko, dve) sokca, nič konkretnega. Za "pravo hrano" bom počakal sigurno, da bo dopolnil 5 mesecev, šele potem bomo startali. Počasi. Ampak sem že začela brati vso to grozno literaturo o uvajanju GH in bolj berem manj vem, zato sem tudi vprašala. Ker najprej daš po žličko, drugi dan dve žlički in ga potem še podojiš, ampak ko v celoti zamenjaš obrok z GH pa nimam pojma koliko bi moral otrok pojesti - koliko pač "zmaže" ali je spet kaj glede na kg, ki jih ima?!
Sedaj sem čisto obupala (že samo pri branju o GH, kaj šele bo, ko bomo poskusili) in bi ga kr lepo dojila do 1 leta, pa bi blo najbolj fajn...user posted image

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6961
5.8.2007 15:43:15   
*sonchek*
GH - mi smo začeli z večernim obrokom (rižolino). Najprej je pojedel le nekaj žličk, naslednji dan že malo več, zdaj ga zmaže 150ml kot šus. To smo počeli kak teden dni in nismo imeli težav.
Dopoldne smo začeli s kuhanim jabolkom - za okus najprej nekaj žličk sokca, nato pa jabolko. Začuda je že prvi dan pojedel celega! In danes spet! Mu pa dajem jabolko vmes med dojenjem (nekje med 11 in 12. uro). Vsako novo živilo bom uvajala 3 dni (da vidimo, če bo kaka reakcija). Po jabolku bomo poskusili z bučko, nato banano, nato korenček, hruška, krompirček...itd. Izmenično sadje - zelenjava. Ko bomo osvojili nekaj okusov, bomo delali mešanice - poznano živilo z neznanim itd. Tak je zaenkrat plan - kako pa bo v praksi, bom poročala.
Smo pa mislim, da začeli pravi čas, saj Anej je kazal zanimanje za hrano, odpira usta kot ptiček in zaenkrat rad je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6962
5.8.2007 15:54:42   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Sedaj sem čisto obupala (že samo pri branju o GH, kaj šele bo, ko bomo poskusili) in bi ga kr lepo dojila do 1 leta, pa bi blo najbolj fajn...user posted image

Se podpišem, samo bova videli, če bova še takega mnenja, ko bosta zobke dobilauser posted image user posted image user posted image . Mene že zdaj včasih prav ugrizne moja mala brezzoba zverinica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6963
5.8.2007 15:55:17   
Anonimen
*sonchek* - a potem, če sem te prav razumela je Anej dobival za jesti zvečer rižolino, drugače si ga pa dojila in sedaj (po enem tednu) si k večernemu dodala še opoldanski obrok. Mah, tale večerni obrok bi kr probala, ker se ponoči zbujamo - ja, še vedno na 2 uri...
Kateri rižolino pa imaš? Jst mam od Milupe že nabavljeno neko kašico brez glutena z okusom banane, pa kr čakam, ker nimam nobenega filinga...

Sem tašči rekla, da po 7 otroku bom že vedela kaj pa kako, pa jo je skor na rit vrglo.user posted image Zakaj po 7 otroku? Od moje stare mame (od Jureta prababice) sestra jih ima 85 in je zelo razgledana in bistra pri svojih letih in še predno sva se poročila in kaj imela, je naju vprašala, če kaj razmišljava o otrocih in koliko naj bi jih imela... pa moj kot iz topa ustreli: 7! No in pol sem ga vprašala po obisku, če ja ne misli resno, pa je rekel, da kaj pa to njo zanima in mu je prva številka prišla na pamet 7... no, in ker sej veste kaj so te stare ženske - hitra in obsežna obveščevalna - zato se sedaj vsi delajo norca kdaj bo prišel ta sedmi otrok, da naj malo pospešiva...user posted image
No, malo off of topic!user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6964
5.8.2007 15:57:20   
draja
Aja, pa že drugič sem pozabila najpomembnejše:
Čestitke Žiga in Vita!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6965
5.8.2007 17:36:48   
erna14
dan

jjasna:jaz nimam pojma kako bomo tole pr nas izvedl z gh tako da bom se kar 1 mesec na ziziuser posted image pol se bodo pa vse ostale ravn navadle bom pa njim tezila da mi svetujejouser posted image
draja:a ze kaj pogresate kapljice lahko jutr ce bos mela cas seveda se dobimo na bowlingu na kavici
kati:a se je tvoj ze navadu teh prevalov iz hrbta na trebuh....itd.nas nc ne kaze interesov pa se spomnim da si enkrat sprasvala ce se ze vsi obracajo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6966
5.8.2007 18:16:47   
*sonchek*
jjasna - najprej smo začeli z rižolinotom kot večerni obrok (število podojev se začuda ni zmanjšalo). Imam pa od Milupe (čisto navadni, brez kakega okusa), brez glutena, ki se meša z mlekom (adaptiranim, imamo Aptamil 1, čeprav bi lahko imeli 2). Najprej je pojedel le nekaj žličk, nato pa vsak dan malo več. To smo počeli 1 teden. Včeraj sem mu skuhala jabolko (dopoldne) in je celega zmazal. Jutri imamo na vrsti še jabolko, v torek pa bučko. Najprej bomo sprobali nekaj različnih stvari (da vidimo, če bo na kaj kakšna reakcija), nato pa bomo naredili miks in nekje čez kakšen mesec računam, da bomo že prešli na samostojen obrok (kosilo) in popoldanska malica (sadje, dodali bomo tudi kakšen piškotek), torej bo število podojev le še 3-4x (zjutraj in zvečer, pa 1-2x vmes). Tak je plan, kako pa bo v resnici, pa bomo videli...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6967
5.8.2007 18:30:48   
*sonchek*
Še to - če kake nove stvari ne bo hotel jesti (npr. bučke), mu bom zraven vmešala nekaj že poznanega, kar je (npr. jabolko) in potem zmanjševala tisto dodano (v tem primeru jabolko) in povečevala novo (bučko).

Neposredna povezava do sporočila: 6968
5.8.2007 18:40:26   
draja
Erna kapljic sicer (na srečo) nič ne pogrešamo, imam pa jutri čas za eno kavico pri bowlingu. Smo v navezi, pa javi kdaj bi ti ustrezalo.

Neposredna povezava do sporočila: 6969
5.8.2007 18:55:05   
erna14
draja:jaz bi najraj cim bol zgodi k se ni vroce te poklicm kako uro prej

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6970
5.8.2007 19:15:12   
K_a_t_i
Erna, naš se ši nič ne obrača user posted image . Je prelen user posted image . Zato pa samostojno sedi brez opore! Bo že, ko bo čas.
Pa kwa se to neki grupirate? "Bowling" kdaj in kje? user posted image

Banana - naš se je ful kremžil. Samo problem ni bil pomojem v okusu, ampak v koščkih. Jst sem jo samo pretlačila pa mu ni in ni šla. Multipraktika nimamo, kako jo naj na fino zmiksam user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6971
5.8.2007 19:39:48   
tinaaja
oj,
mene tud ful mika GH, ampak bom do 5 meseca ziher pocakala. Sicer z oci kar pozira hrano, ki jo jemo, ampak se mi zdi brez veze hitet, ce ji ziza zadostuje. Se je pa cist navlekla na josko user posted image od kar jo dojim leze - ker zraven zaspim in zdaj je to nartabols: spat z zizo v ustih. men pa ne tok, ker sem zmeraj cist skrivencena user posted image

za banano sem tud jaz slisala, da nekateri pol nocejo nic drugega... mi smo ji dajali antiflat, ki ima okus po banani, tko da mislim, da se ji bo prej obrnila kot pa da bi ji bilo ful vsec. ze antiflat ji ni bil ravno najbolj.

Ja, ja, grupiranje user posted image user posted image user posted image joj, moram prit na kaksen cvek, ze tok dolg nisem bila user posted image

Vozickanje - ma ne morem verjet, da sem sla danes skoraj sprosceno na sprehod. brini fuuul dogaja, ko gleda ven. Jo imam v napol sedecem polozaju in vse nadzoruje. user posted image upam,d a se tko nadaljuje, da bova koncno lahko vozickali juhuhu

Obracanje - smo se danes obrnili tudi v levo stran in parkat nazaj na hrbet. kati, a vi pa ze kar sedite - kul user posted image

uhhh utrujena sem do konca.. smo bili cel dan okol.

aja, sem ze pod otroska oprema napisala - ko sem iskala stajico, ki je kot ograja. Sem jo koncno nasla, pa se cena je kul:

http://bambinoworld.via.cc/Schutzgitter/BAMBINO-WORLD-room-divider-SUPERGIANT-XXL-max-780-cm::26.html

user posted image user posted image user posted image  

No ker ze dolgo nisem dala kaksnega predloga za shopping, dam se enega:

pajac, ki ima nogavicke namesto klasicnih nogic in na podplatu stopperje, da se otrocek lahko plazi, shodi - za boljso poredstavo link
http://www.mothercare.com/gp/product/B000MFLLE2/sr=1-11/qid=1186335297/ref=sr_1_11/203-0885925-0081542?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44484031&mcb=core

user posted image
Jaz bom to ziher kupila pa imela za igranje ali spanje.. grem dat brino spat, je cista koma, ker cel dan ni spala.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6972
5.8.2007 19:57:08   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Banana - naš se je ful kremžil. Samo problem ni bil pomojem v okusu, ampak v koščkih. Jst sem jo samo pretlačila pa mu ni in ni šla. Multipraktika nimamo, kako jo naj na fino zmiksam user posted image

Poskusi dodati nekaj svojega ali adaptiranega mleka - bo šlo lažje!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6973
5.8.2007 20:02:21   
K_a_t_i
A da bi nardila mulcu milk shake? user posted image  Ja mogoče... Al pa če bom kar jabolčni sok vmešala k je bolj simpel... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 6974
5.8.2007 20:04:24   
*sonchek*
No, nisem mislila tolk redko, čeprav tud milkshake ni slaba ideja user posted image Stisni par kapljic svojega mleka na žličko, pa mu daj - bo sigurno zmazal kot za šalo!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

dobri možje
Lelly28 RR

Kdo pri vas doma nosi darila v decembru?

miklavž (19%)

božiček (34%)

dedek mraz (0%)

vsi 3je (16%)

2 dobra moža (31%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!