|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.8.2007 8:24:20   
K_a_t_i
Žabika je na FT in ne spremlja RR - zato smo včeraj določile fiksno uro. 10:00 +-15 minut! user posted image  Naj išče rdeč in moder voziček...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7001
6.8.2007 8:38:46   
Gio
dobro jutro!

mene pa nekaj zanima....pri 4 mesecih in nekaj dneh sem začela dajat Eli sokec iz korenčka, potem jabolke in nato hruške, potem pa vse bolj gosto, vendar ni nikoli z veseljem pojedla,pojedla pa ni niti za dobro žličko ali dve. Sedaj me zanima ali je boljše, da bi naredila majhno pavzo in počakala še malo in nato poskusila znova, ali pa je mogoče boljše nadaljevati user posted image . Ne bi ji rada vsiljevala, če noče.  

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7002
6.8.2007 8:50:46   
K_a_t_i
Gio, jaz bi na tvojem mestu počakala. Namreč pri nas je nezadovoljstvo samo, če mami prepočasi daje žlico. Ko ima dovolj pa začne ven pljuvat! user posted image  Ja pa če dobi kak košček, je tudi joj! Samo če tvoja niti sokca ne mara, potem to ne bo razlog...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 7003
6.8.2007 9:12:22   
slumpo
Tinaaja...nas mali Anejček tudi renči in pri tem se čisto stegne in okameni...ko pa vidi da meni to ni všeč se začne smejat....

Pasenje kravic....tudi naš pase tako kot da bi letel....in sploh ga ne morem pripravit da bi kako drugače postavil rokice....

Mi smo se danes ponoči spet futrali 6x in mami je danes čisto povožena...
Ampak ne boste verjeli...prejšnji teden sva bila na počitnicah pri mojih....mali je tam tako spal kot mucek podnevi in ponoči...ponoči se je 2x hranil sicer pa mirno spal....samo domu7 smo prišli in je bilo tega konec...čez dan nič ponoči pa slabo....

Danes se spet dobite, jaz pa spet žalostna ker se ne morem pridružit, pa tako blizu se dobite. Namreč včiraj nisem nič brala RR in nisem zasledila tega zmenka, danes sem pa ponovno brez avta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako naj vam še povem da semuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7004
6.8.2007 9:14:00   
skačica
dobro jutro!

Jaz še bolj škilim kot gledam pa bo že. Iza je spala bolj tako tako, jaz pa tako kot onauser posted image .
Vidom, da se vas bo kar nekaj danes dobilo na kavici, uživajte še zame, se vam pa še kdaj pridružim.

O GH pa ve kar pišite, si bom vse pridno zapomnila in potem s pridom uporabljala vaše nasvete. Mi samo na zizi papamo in obema tako zelooooooooo sede.user posted image

razvoj- ja, res je vsak otrok osebek zase, tako da je brezveze jih med seboj primerjat.
No, ravno zdejle ko tole pišem se je pa moja princeska na tleh obrnila s hrbta na trebuhuser posted image user posted image user posted image . Me je skoraj kap, ko sem pogledala in je kravce pasla, le rokic ni znala še potegnit naprej. Supeeeer.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7005
6.8.2007 9:23:12   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE imam e- verzijo, ce katera zeli, naj poslje email na zs. pa se ene zadeve od sestre vandeline...

A imaš to v Wordu ali je prav skenirano. V Wordu imam tudi jaz en kratek povzetek, pa me zanima, če imaš ti več.

Gio - jaz bi raje naredila malo pavze. Očitno še ni pripravljena.

skačica - user posted image user posted image  Iza za prvi obrat

Pikca - a se mi za jutri zmenimo user posted image

Čestitke Jakcu user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 7006
6.8.2007 9:25:20   
Anonimen
Dan cveke user posted image user posted image user posted image

Mi smo od petka a do vceraj bili pr babici in dediju-mojih....Nisem bila nic na netu,danes pa kar ne vem kaj naj cekiram,sam skacem sem pa tja....Skrat je o sedmi jokcal v spalnici,sem naju preselila v dnevno na kavc,tu pa zaekrat se spi kot velik,mogoc bi mogla mal preselit prostore ker mu tu tak paseuser posted image .

Cestitke  za vse slavljencke user posted image
tinaaja wb in fajn,da je bil dopust user posted image user posted image user posted image user posted image

GH nic se ne uvajamo,se zaenkrta nikamor ne mudi,bom pocakala,da boste ve to vse ze mela fajn v praksi nastudirano pol bom pa jst zacelauser posted image no edino zvecer sem ene 3krat poskusila,sem si napumpala mleko,in 2-3zlicke rizolinota zraven,sem misla ce bi mogoce preskocili tist obrok okoli 3eh pa ni bilo nobenega efekta....

obracanje no mi smo se zaceli iz boka na bok in potem na trebuh  ampak vedno samo v njegovo levo stran...zdej je pa par dni zatisje...ko pa je zacel s tem obracanjem se i je zaradi tega ponoci zbujal,ker se je preobrnil na trebuh potem pa jok.sem ga zalozila s pojstrckom pa se potem se nekaj noci zaganjl v njega in se mu vseeno uspelo napol obrniti na trebuh pa spet jok...sem ga enkrat mes poskusila na trebuh pol obrnit ko je ze bil tako napol sam obrnjen pa spet ni bilo v redu za spanje....proti jutri po 5uri vedno jokca v spanju,zarad tega sma sla dans v dnevno tu pa spi brez enga glasu-meni nic jasnouser posted image

prejsnji vikend ko smo tudi bili pr mojim doma pa smo zunaj napihnili bazen in ga dali s fredovim obrocem notr...lepo je plaval kot zabica dokler ni ugotovil,da seze z nogicami na tla...potem pa konc z zabico in se je tako odganjal z nogicami sem in tja da ga je kar metalo ,enkrat se je celo skoraj prkeucnil nazaj!!! ampak je deda bil hiter in ga je zagrabil preden bi se potunkal...potem se je parkrat tako naprej pognal da je popil malo vode...pol pa smo pocasi koncali ker je bil ze zmatran...ampak tist bazen ne pride vec v postev ker na nogice se se naj ne bi poslavljai on pa se je tam kar sam....v postev se pride samo bana,kjer ne seze do tal...se pa nas skrat vcasih ze prav po mosko stusira z atijem...vceraj sta spet sla pod tus in ga je user posted image kar s krpico pod tusem umil..obozuje vodo resuser posted image

potem se bom pa lotila tele fotoknjigce da vidim kako izpade
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1699033
http://asp02.photoprintit.de/microsite/10853/fotobook_details.php

dm ima akcijo od 5-10.8 ta malo verzijo zastonj

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7007
6.8.2007 9:36:55   
erna14
dan jutro
kati:pa nism mislna tako dobesedno ucical haloo valda mi je jasn da se ni tamal kr na lepem odlocu da ma dost lezanja zdaj bom pa sedel ampak.....user posted image
klub 3000 tko k je napisala tinaaja izvoz dravlje in ce se peljes v smeri kranj zavijes na semaforju levo skoz naravnost in na levi strani cez kake 200m je klub 3000.
pridm ob pol 11 ker smo mal leni pa smo do zdaj spal

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7008
6.8.2007 9:37:27   
tinaaja
Katera tocno fotoknjiga je zastonj? a je vseeno katere platnice? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7009
6.8.2007 10:02:26   
Anonimen

Katera tocno fotoknjiga je zastonj? a je vseeno katere platnice? 

yastonj je samo dimenzija 14*13 cm ter 26 strani - drugace povedano najcenejsa varianta.
vec: na zadnji strani tegale dokumenta:
http://www.dm-drogeriemarkt.si/katalog/dm_avgust_2007.pdf

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7010
6.8.2007 10:02:38   
Anonimen
tinaaja tukaj na zadnji strani kataloga pise,najmanjsa je zastonj,za platnice pa nic ne pise user posted image
http://www.dm-drogeriemarkt.si/katalog/dm_avgust_2007.pdf

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7011
6.8.2007 10:03:21   
Anonimen
piapokola me prehitela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7012
6.8.2007 10:05:58   
tinaaja
sem nasla, hvala :) ker sem ravno mami hotla dat narest slike iz pariza v knjigi, pa je pol cist premalo placa. bom sebi naredila en album z brino :) ... ce je ze zastonj hehehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7013
6.8.2007 10:11:03   
Anonimen

sem nasla, hvala :) ker sem ravno mami hotla dat narest slike iz pariza v knjigi, pa je pol cist premalo placa. bom sebi naredila en album z brino :) ... ce je ze zastonj hehehe

mi bomo pa naredili fotoknjigo s krsta :) sem ze poskusala narest z nekim nemskim, tistim, ki je bil v Monitorju ocenjen kot najboljsi, pa nisem mogla narocit v SLO :( Aja, ce kera hoce imam pdf lanka iz monitorja, kjer ocenjujejo fotoknjige.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7014
6.8.2007 10:19:23   
Anonimen
se ena stvar me zanima - a ima katera kartico Ikea family card? kaksne so prednosti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7015
6.8.2007 10:21:21   
Dajadada
Evo vikend v Puli je miniluser posted image . Ne vem o kakšni gužvi na cestah so poročali, ker mi smo bili dol v 2,5 urah, nazaj pa tudi. Ni bilo nobene gužve, niti v soboto zjutraj, niti v nedeljo, ko smo potovali od 17:30 do 20. ure. Malo nas je skrbelo, da bomo na cesti tičal, ampak na srečo nismo. Mali je bil pridkan in je prespal vso vožnjo tja in nazaj. Ja res je pravi mali popotnikuser posted image .
Zdaj pa čakamo začetek septembra, da spet pičimo na dopust za en teden. A je že katera bila na avionu z bebico? Mi planiramo iti nekam, pa se ne morem odločiti kam bi šli, ker se mi zdi vse predaleč. Tam do dve uri aviona največ. Nikoli ne veš kaj bo Nejca gor pičil. Ma saj drugače je priden in joška ga itak vedno takoj umiri, ampak da bi visel na meni par ur mi pa tudi niuser posted image . Črčija ali pa španija sta zaenkrat v igri. Če ve katera za kakšno ugodno enotedensko varianto, se priporočamuser posted image .  

Tinaaja, WB. Pridno se uči, za RR boš pa tudi sigurno najdla čas. Nas sploh ne skrbi, da bi nas zapustilauser posted image .

Lepo kofetkajte.   

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7016
6.8.2007 10:26:46   
tinaaja
dajadada - jaz planiram kaksne tenerife konec ali zacetek leta. mislim, da sploh ni problem z dojenckom it na avion, cim manj komplicranja. prosis za kaksen ok sedez in to je to.  kdaj pa bi sla?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7017
6.8.2007 10:36:41   
Dajadada
Tinaaja, user posted image  teneriffe je lep otok. Midva sva bila lani marca, sva kruzala po otoku. Imaš kar nekaj za videti.  
Saj midva oz. zdaj mi smo ful fleksibilni, ampak vseeno z otrokom ne moreš glih vsega. Npr. midva sva najraje kupila samo letalsko karto in potem lonely planet v roke in šibaj. Je bila ena frendica s parimi družinami zdele v Kefaloniji in je rekla, da je bilo na avionu kar pestro. So bili otroci stari okoli 2 let in so bili zelo nemirni. Z našimi 4-5 mesečniki je verjetno lažje.
Gremo prvi teden septembra. Smo tudi načrtovali kakšno zimsko varianto, ampak je predaleč, nas že zdaj vleče. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7018
6.8.2007 11:01:27   
Dajadada
Še dve stvari moram pohvalit:
kengurujček Tomy freestyleuser posted image user posted image user posted image , možek in Nejc sta navdušena nad njim..uživata v sprehodih, ker mali ful opazuje.

fredov obroč: smo probali doma v banji. Zdaj vem da je bil nakup veliiike banje res dober nakup, češrav gre malo morje vode noter. Mali je bil kot gliserček. Je imel v banji ladjice in se je gnal od ene do druge. Ah, te njegove vesele nogice, so v vodi še bolj veseleuser posted image . Seveda sva se mu še midva z možekom pridružila v banji in smo uživali, uživali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7019
6.8.2007 11:48:44   
Anonimen
kopirano:
Akcija velja samo za eno fotoknjizico.
Preden posljete vase narocilo, vnesite v polje
(Koda darilnega bona) geslo FOTOKNJIGA.
Ce ne vnesete gesla, ne boste dobili fotoknjizice
brezplacno.

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 7020
6.8.2007 12:24:04   
sezam
kengurujček - tudi naš ful uživa notri. Smo včeraj naredil prvi podvig - šli na Mengeško kočo (manjši hrib) in je Žiga skoraj celo pot navgor cvilil od veselja user posted image user posted image

evo še slikica
user posted image

takole pa je včeraj Žiga zaspal v vozičku - držim dudo in igračko, da mi jih kdo ne vzame user posted image user posted image

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7021
6.8.2007 12:50:50   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE imam e- verzijo, ce katera zeli, naj poslje email na zs. pa se ene zadeve od sestre vandeline...

A imaš to v Wordu ali je prav skenirano. V Wordu imam tudi jaz en kratek povzetek, pa me zanima, če imaš ti več.

ja uno v wordu + se ene druge zadeve imam. lahko ti te ta druge posljem :)

Slumpo, bos pa drugic prisla pokazat aneja user posted image mi2 sva danes tudi doma, ker je se daddy danes na dopustu, zdaj ravno cakamo njegove, da pridejo na kosilo.

Sezam, bravo za podvig user posted image brina tud uziva not, samo mene zacne mal hrbet pa rame bolet od nase manekenke, ce je vec kot pol ure not user posted image kako je kaj ziga - nisem imela casa it brat za nazaj - si se na dieti?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7022
6.8.2007 13:06:51   
Anonimen
tinaaja jaz bi te tudi prosila za te druge stvari,paparaco pa ze imam 

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7023
6.8.2007 13:31:16   
sezam
Sezam, bravo za podvig user posted image brina tud uziva not, samo mene zacne mal hrbet pa rame bolet od nase manekenke, ce je vec kot pol ure not user posted image kako je kaj ziga - nisem imela casa it brat za nazaj - si se na dieti?

Flekci so bolje, na dieti bom pa najmanj do 17.9. ko imamo testiranje (šele user posted image ). Pa sem se že kar navadila, pa še kg gredo pridno dol user posted image user posted image  - v 3 tednih izgubila 3 kg. Je pa mal krize ko Ano in atija gledam jesti sladoled, pa kako pecivo me tudi zamika, ampak sem pridna in se ne grešim user posted image .

Ti pošljem mail na ZS za te druge user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7024
6.8.2007 14:29:20   
slumpo
ekola tako pa sva z anejem uživala v viseči vreči...res je fajn ta stvarca...se zabubiš not kakor ti paše

user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

varnost igrač
sindarin

Kako poskrbite, da je otrokova igrača varna?

nič, zaupam prodajalcu (15%)

nič, zaupam proizvajalcu (8%)

preberem deklaracijo (48%)

vprašam prodajalca za več informacij (15%)

pozanimam se pri prijateljih (14%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!