|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.8.2007 14:34:52   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

tinaaja jaz bi te tudi prosila za te druge stvari,paparaco pa ze imam 

email na zs :) poslji

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7026
6.8.2007 15:47:32   
Anonimen
Mi imamo pa danes sranje: v blatu so se zacele pojavljat krvave nitke in tamala je malo vroca.  pa ze cel dan spimo ali smo pa tecni, ker smo zaspani. Upam, da ni nic hujsega in da se bo ustavilo.

Pa se najnovejsa fora: zjutraj se zbudim, ker me nekdo cuka. Princeska je vlekla za moje lase in si s tem pomagala, da se obrne na bok.

grem delat fotoknjigo, kolikor bom lahko.

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 7027
6.8.2007 18:08:02   
erna14
tinaaja:zs te caka

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7028
6.8.2007 20:40:24   
draja
O kako zatišje je danes tukaj.

No, jaz sem uspešno uspavala Živo, zdaj pa čakam mojga, da pride s košarke, da napadeva Torto Nutella, ki sem jo danes prvič naredila. Jaz jo bom sicer samo kakšen mini košček, ker le postopno uvajam spet mleko in jajca v prehrano, ampak bo pa ta košček toliko bolj slasten.

Aja Kati, sem jaz dobro vedela, da moram hitro s kavice domov - sva šli še v trgovino, nato pa doma samo previt in ziza, pol je pa mala zaspala za 3 ureuser posted image . Sem skuhala, pojedla, se naspala, pa še pol nadaljevanke pogledala. Je škoda bit zunaj, če mala tako lepo spi v svoji posteljici. Pa še moj me je ves lačen čakal doma.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7029
6.8.2007 20:45:00   
K_a_t_i
Jst sem pa vedla, da ne smem domov - sem se med 2 urnim spancem načvekala, v trgovino skočila (po banane in frutek, da je imal za jest, ko se je zbudil), napila...user posted image . Če bi bil doma, bi pa mami afne guncala! Bi pa men tud pasal, da bi doma eno oooorenk rundo odspal! Zamenjamo za par ur mulce? Boš ti šla ven, jst bom pa doma user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7030
6.8.2007 21:01:02   
draja
Kati ni blema.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7031
6.8.2007 21:04:41   
K_a_t_i
Tejčica, dobre slikce user posted image . Naš se je lih tkole kremžil, ko je dobu košček goste hrane user posted image .
Draja, a kar jutri? user posted image

Punce, poglejte na uro - JST GREM SPAT! Nočko....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7032
6.8.2007 22:15:40   
Anonimen
Igrace Fisher - tole sem nasla. Gre za prevec strupeno barvo na igracah Fisher Prcie. Na linku je seznam.
LINK:http://med.over.net/index.php?full=1&id=12726

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7033
6.8.2007 22:25:10   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Igrace Fisher - tole sem nasla. Gre za prevec strupeno barvo na igracah Fisher Prcie. Na linku je seznam.
LINK:http://med.over.net/index.php?full=1&id=12726

Samo naj ne bi bile v prodaji v Sloveniji in okoliških državah, razen nekaj na Hrvaškem.
Direktni link je pa http://www.service.mattel.com/us/recall/39054_IVR.asp?prod

Kati - nočko, pa upam, da se res naspiš user posted image user posted image

tejčica - res maš prava cukerčka user posted image user posted image

Kakšno zatišje je danes user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7034
6.8.2007 22:34:27   
Dajadada
A je katera za kakšen meeting jutri od 12.30 naprej...npr. v tivoliju?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7035
7.8.2007 6:46:27   
draja
Jutro!
Pa evo, da vam jaz enkrat skuham kavico: user posted image !

Jaz že uživam ob svoji skodelici, mož spi, mala pa se trudi nazaj zaspati - nas je spet zbudilo njeno kakanje.
So se nam pa poslabšale noči do te mere, da zdaj okrog 5-ih zjutraj jemo, nato pa spet zaspimo nazaj. No, še vedno super spimo tako da ni panike, samo bolj lačni smo zgleda kot smo bili kakšen mesec nazaj.

Dajadada meni je to žal prepozno, ker takrat običajno Živa spi svojo dooooolgo rundo.

Kr_enamami sem pozabila pohvalit, kakšni lepi dami imaš. Res luštni, pa tako lepo sta se vklopili v družbo mamic in dojenčkov, da kar verjeti nisem mogla. Ponavadi so otroci v teh letih bolj zadržani. Skratka super sta, sploh do Maksa!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7036
7.8.2007 6:57:47   
Žabika
dajadada: mi2 sva ravno včeraj kupila letalske karte za Dubrovnik, kamor gremo konec septembra. Milslim, da za otročičke avion sam ni problem (tudi daljše vožnje), gledati moraš le, da je let čimbolj direkten. Pa baje je zelo fino če se otrok še doji, da ga imaš med vzletom in pristankom kar priklopljenega, da lažje izenačuje pritisk. No jaz to ne vem kako bom izvedla, ker let traja samo 1 uro in v tem času se dvakrat ne more dojit. Ampak bo že šlo.

Me pa bolj skrbi transfer potem tam okoli; letališče - hotel, Cavtat - Dubrovnik, .... A naj imam Hano kar v naročju, če gremo to s taxijem????

Za Tivoli pa jaz danes nisem, ker šibava v Bohinj malo rit namočit. Če dobiva kakšno sobo, prideva pa šele jutri nazaj.

Leina: iz kje si skopirala tisto za fotoknjigo pri DM? Midva sva v nedeljo poslala naročilo, ampak nisem nikjer zasledila, da moram to vpisat.

Kati: ja bravo za zgodnje spanje, me prav zanima poročilo o današnjem tvojem spanju.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7037
7.8.2007 7:08:27   
tinaaja
Zabika, uzivajta!

Draja - nas je zgleda vec zgodnjih. jaz tud kavico pijem in se igram z brino. cist noro ratujentole, k se dejansko lahko tud ona ful igra. zdaj je zacela prijemat igrace pred sabo v polozaju pasenja kravic. Je pa super, ker jo ta igra kar utrudi in je pol treba spat user posted image  

Jaz tudi se iscem eno varinto morja za 2 polovico septembra. ampak zaene 5 dni, ker grem z mami in nima vec casa, ker gre tale moja frajerka oktobra v dubai in JAR. user posted image blaaagoooorrr... sem mojemu rekla, da grem kar z njo, pa je reku, da ok, samo da bo brina pri njemu ostala. user posted image no way! hehehe

midve bova pa danes s prijateljico sibali v mesto, pa malo na trg, pa v mullerja se bom sla poucit in kupit kaksen rizolino ali nekaj podobnega. se ene 2 tedna pocakam z GH, pol pa bom probala pocaaasiii, ce ji sploh sede. pa zlicke bom kupila, pa kaksno posodico.. juhuhu malo zapravljanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7038
7.8.2007 7:45:37   
Anonimen
dobro jutro

taksne noci pa ne pomnimuser posted image ...ob polnoci smo se zbudili in bedeli do dveh,zizali ob polnoci,stirih in sestih....uf nisem tega navajena...skrat ima,da ima taksne noci kot prej s kakrsnimi me je razvadiluser posted image

Žabika:
http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=1732 zdaj to kar tukaj pise..ampak glede na to kar so napisale uporabnice tu http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1742642&mpage=2
so to dali sele naknadno gor....dosti je bilo tako hitrih in so zdaj poslale pritozbe zaradi zavajanja....

jst bolj krizem kraz gledam...skrat pa veselo ceblja na kavcu...si porivaprstke v usta in vlaci medije sem in tjauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7039
7.8.2007 7:53:47   
*sonchek*
Jutro!

Naš mulo pa zadnjih nekaj dni zgodaj vstaja user posted image Ko se zbudi okrog 7-ioh ni variante, da bi še nazaj zaspal (tudi, če ga k sebi vzamem). tako mi ne preostane nič drugega, kot da vstaneva...

Jaz sem bila že včeraj v mestu, pa bom šla danes tudi najbrž... dajadada - te pokličem, če pridem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7040
7.8.2007 8:09:20   
erna14
 jutro

dons smo pa tud mi zgodnji smo pa celčo noc spal o da ne pozabm vceri zvecer sm tamalga mela na tleh na puzlah je pasu krave (ce se temu lahko tako receuser posted image )in sm skopcila za serkundo v kopalnico in glej ga no tamal se je obrnu iz trebuscka na hrbetuser posted image user posted image user posted image
vozicek vceri sm ga sprobala en krog odzun mali full uziva k vn gleda je ze tastar vozicek v kletiuser posted image
obracanje a tiste k se tamali obracajo ni nc strah da bi se user posted image  ponoc obrnu na trebusckauser posted image
kr enamami se prdruzujem drajinemu mnenju
zabika

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7041
7.8.2007 8:09:54   
erna14
zabika-namoc se se enkrat namest mene
kati-a se spis

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7042
7.8.2007 8:24:59   
tejčica
Čestitke včerajšnjemu slavljenčku Jaku (simonka) in današnji slavljenki Tiji (majcika) za 5 mesecev.user posted image

Meni zadnje dni primanjkuje časa za RR. Me maledva okupirata na polno. Kadar pridem na RR me rabi eden ali drugi, še preden vas preberem, kaj šele da bi mi uspelo kaj napisati.

Smo pa na polno v sajenju jagod. Včeraj sem jih šla iskat v Lj, popoldan pa smo jih že sadili. Jaz pomagam, kolikor mi pač maledva dovolita. Upam da danes končamo in da bo jutri res dež oz. da se vsaj shladi malo.

Jutri nas čaka drugo cepljenje, reakcija pa upam da bo taka kot po prvem - spanje cel dan!user posted image

Jeeeee, uspelo mi je napisat. Sedaj vas grem pa še za nazaj prebrat in upam da bosta Taja in Vid še nekaj časa vlekla spanec.user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7043
   [Brisano sporočilo]
7.8.2007 8:26:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7044
7.8.2007 8:31:53   
tinaaja
obracanje a tiste k se tamali obracajo ni nc strah da bi se ponoc obrnu na trebuscka

brina se je,pa je bilo kar grozljivo, ker je imela glavo  zarinjeno v jogi in hropla user posted image   drugace pa se je zacela bunit, ker ni znala nazaj se dat na hrbet.  sem jo ze parkrat popravljala. ampak naj ne bi bil vec  problem zdaj, ker znajo glavico pokonci drzat. problem je v prvih  dveh, treh mesecih, ko se nimajo tok mocnih vratnih mislic, da bi si sami popravili glavo.

tejcica, dobro opravite  na cepljenu. upam, da bo res taka reakcija, jaz se na naso naslednji teden ze zdaj pripravljam. ce bo tako kot prvic, bo kriza, ampak bo vsaj oci doma pomagal, ker je vzel dopust. ce bo brez hujse reakcije pa sibamu v kr goro user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7045
7.8.2007 8:38:21   
Dajadada
Žabika, uuu, bohinj, jaz bi tud. Dobra si. da takole kar sama popokaš in šibaš. Uživajtauser posted image .
Jaz sem tudi že tuhtala, če bi kar lupinco s sabo vzela. Samo bo potem preveč prtljage. Za tisti kratek čas v taxiju ali busu bo že lahko v naročju. Dubrovnik se tudi meni dobro sliši, blizu, ampak vseeno ne prevečuser posted image , kaj za videti, ker še nisem bila, hmmmuser posted image .
Glede dojenja dvakrat v eni uri pa pri nas ni problem, ker bo vlekel tudi če ga čez pol ure priklopimuser posted image . Jaz ga bom kar dojila ves čas vzletanja in pristajanja, pa še vmes, če bo sitenuser posted image user posted image user posted image .

Draja, vi imate pa že kar en utečen urnik. Na vse zgodaj kakanje, dolg opoldanski počitek... Pri nas smo tudi že ujeli en ritem, pol se je pa nejcu zdelo dolgočasno, pa je spet vse pobrkljaluser posted image .

Kati je šla že zvečer zgodaj spat, pa zgleda še zmer drnjoha. Mogoče Žiga podira rekordeuser posted image .

*Sonchek*, se slišiva. Jaz grem z eno prijateljico na zgodnje kosilo, pol bi pa z veseljem še na kakšen čvek mamic skočila.  

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 7.8.2007 8:40:39 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7046
7.8.2007 8:42:51   
K_a_t_i
Dajadada, mi2 sva za! Sva na liniji. (mal bomo še vreme čekirali)

Naša noč - je trajala do 22:20 user posted image . Jst ne vem kaj je to, ampak sem že čist hin! Naj že ta zob ven prleze...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.8.2007 8:44:01 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7047
7.8.2007 8:45:42   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Kati je šla že zvečer zgodaj spat, pa zgleda še zmer drnjoha. Mogoče Žiga podira rekordeuser posted image .

user posted image  jo, ti... sam u kontra user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7048
7.8.2007 8:59:03   
tinaaja
kati, jaz te cist razumem... user posted image user posted image user posted image sicer je danes se zbudila samo ob 1 in 4 in 6, ko je bilo konec spanja. ampak namesto dojenja bi se pol se cartala in se to zavelce user posted image no vsaj 5-7x ni vec, ko je bilo na morju 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7049
7.8.2007 9:23:20   
erna14
tinaaja-hvala za mail

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Avantura
binyy

Ste za sex za eno noč z osebo,ki vas zelo,zelo privači,kljub temu da imate partnerja (doma)?

da, zakaj pa ne (15%)

ne (45%)

da, to si zelo želim (4%)

ne, ne podpiram avantur (36%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!