|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
7.8.2007 15:16:28   
tinaaja
k nas tamal zvecer zaspi se mormo vsi v roku pol ure pobrat spat

erna, to drzi naceloma za vse, ker naj bi po cca pol ure padli v globok spanec in pol je kao mir. zato se vecina otrockov zbuja po pol ure, ker tok casa traja faza rahlega spanca in ce to premagajo, potem panajo uro, dve user posted image cez dan pri nas to pali in je res kul zadnje case, ampak ponoci pa imemo kot mamo.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7076
7.8.2007 15:25:41   
erna14
tinaaja-ja pol ti pa lahko sam recem da upam da kmalu ustimate ma sej bo bos vidlauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7077
7.8.2007 15:30:49   
Pikca
anja, hvala za koristne info glede učka... bogica Ela, tisti poseg se grozno slišiuser posted image , upam, da nam ne bo treba

kengurujček pravkar nabavlauser posted image , mam preblizu baby centeruser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7078
7.8.2007 15:56:12   
Barči78
A ste tiste, ki mate punčke, za krst vse kupovale tiste cort oblekice za enkratno uporabo?

Midva sva jo oblekla v tisto oblekico, pa mi niti ni žal, čeprav sem bila na začetku ful proti. Danes pa imam lepo spravljeno in upam, da bo imela lep spomin na krst. Sva pa vzela bolj preprosto, ne ful navolančkano, res je bla čedna, vsaj meni.

user posted image

Pa še ena brez žabic
user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 7079
7.8.2007 16:01:13   
erna14
draja-na nepremicnine.net mas kar neki stanovanj tule v sentvidu eno je celo blok zraven mene ne bos rabila dalec na kavo hodituser posted image  pa se full hudo stanovanje je

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7080
7.8.2007 16:03:28   
Barči78
Ja tkole, naš Žan je začel plezat kot vojak po dnevni, pol se pa postavi na vse štiri, nekaj časa drži, pa padejo nogice v žabo, al pa popustijo rokice, pa je na bučki user posted image . Je pa lumpi že odkril predale, zvleče se do tja, potem pa jih veselo odpira, se jezi nanje, za sladico jih pa še pogrize. Groza, spet bo treba limat predale, sem že kar malo pozabila.

Sem glih peglala cunje, spolirala korito v kuhni, zdej moram pa počas spet pripravljat za morje, gremo čez dva dni, pa upam, da bo še kaj sonček posijal.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 7081
7.8.2007 16:12:42   
tinaaja
uuuu zan, ti si car user posted image lustna oblekca, taka bi bila morda se meni sprejemljiva user posted image

ekola, par fotk z morja
evo par slikic:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 7082
7.8.2007 16:40:43   
sezam
Pikca - OK, ko boš imela čas pa povej user posted image

erna - tud pri nas se zbudi, če greva z user posted image  prepozno spat - po polnoči

barči - user posted image user posted image  vaš je pa že prvi frajer, da takole okrog kolovrat user posted image

tinajaauser posted image user posted image  lepe slikce. pa hvala za mail. Sem ugotovila, da je novo le tisto tvoje iz Worda, ostalo pa imam - od Vandeline ima knjigo user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7083
7.8.2007 19:02:04   
K_a_t_i
Berem, berem... Moram izkoristit cvišencajt - tamal ves zadovoljen gode. Prilezel je namreč do roba igralnega centra in našel etiketo user posted image . Fuuul je zanimiva, vse ostalo je pa brez veze! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 7084
7.8.2007 19:18:50   
erna14
sezam-pol morte tud pr vas z kuram spatuser posted image user posted image
tinaaja-sej ne rabm nc rect za slijce k itak......user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7085
7.8.2007 19:26:19   
K_a_t_i
Erna user posted image  user posted image  user posted image   - ŠTOR! user posted image

Punce, napenjanje in zelen kakec - gre za alergijo, izraščanje zobkov ali samo prehodno obdobje novega načina prehranjevanja user posted image

Tinaaja - ti kar probaj rižolino, ne bo nič hudega. Tudi se ne bo navadila od ene porcije! Samo pazi, da ji ga daš PRED kopanjem. Boš že videla zakaj user posted image . Pripravi cunje!!!

Jutri, SREDA - cca 12:00 Tivoli. V primeru slabega vremena spremenimo lokacijo.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.8.2007 19:36:59 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7086
7.8.2007 19:43:39   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

sezam-pol morte tud pr vas z kuram spatuser posted image user posted image

Sam se mi ne damo. Ga pol raj mal pocartamo in spi dalje user posted image user posted image

Kati - a še ne veš, da so pri igračah etikete najboljš. Sam da lahko po ustih vlačjo user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7087
7.8.2007 19:48:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Jutri, SREDA - cca 12:00 Tivoli. V primeru slabega vremena spremenimo lokacijo.

na katerem koncu Tivolija pa? Midve prideva.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7088
7.8.2007 20:01:10   
*sonchek*
Naš mulo je pa neverjeten - dopoldne je zmazal bučko, popoldne jabolko, zdajle pa še 150ml rižolinota in še kar odpira usta user posted image

Tivoli - se pofočkam. Danes je blo luštno, pa palačinke res njami! Pa še mulo je spal skoraj 2 uri user posted image
KATI
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7089
7.8.2007 20:01:56   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

na katerem koncu Tivolija pa? Midve prideva.

Čolnarna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7090
7.8.2007 20:17:37   
amy26
Ponovadi ga potem dam na zizo takoj ko se začne prebujat, potem napol v transu od šuba poziza vse. Probaj.

jjasna, to isto jaz počnem, ko mi noče jesti jo dam v jezi ležat pol pa ko že skor spi jo dvignem in pristavim, takrat v spanju lepo je in popije eno joško oz. tri minutke torej pol obrokauser posted image . Sem pa danes porajtala da so težave predvsem takrat ko je zaspana, tako da jo zdej ko se zbudi imam pol ure pokonci pol jo pa podojim in z ene lepo pije z druge ji pa moram peti pa malo zibati da se sploh kej doji. 
Pa naše težave trajajo že 11 dni od cepljenja, en dan v redu drugi dan spet težave.

Tinaaja zelo luštne slikiceuser posted image  se vidi da je Brina uživala, upam da si ti tudi

ANJA, tole z učkom me je pa kar zmrazlo, tako da Eli želim vse naj naj in da se to kdaj ne bi ponovilouser posted image

Barči78, čestitke Žanu za puzanjeuser posted image , je pa zelo hiter, pa da ti odpira predale kar ne morem verjeti da že tako zgodaj

erna če to res deluje pri vseh otrocih bi tudi jaz izprobala mislim glede spanja, sam mojgauser posted image  je težko pripraviti da gre spat, prej kot ob polnoči ne gre nikoli, tako da očitno se bomo zbujali še kar naprej

čestitke Tija (majcika) za 5.mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 7091
7.8.2007 20:18:28   
slumpo
ojla

se spet mal oglasam....pa saj sem cisto nevidna tukaj...user posted image

skratka...nas je zacel malček bolj spat...zvecer nam gre uspavanje super od rok (trkam)....jaz pa sem od samega veselja stakenla afte in vnetje mehurja....pijem k norc, afta me pa tako boli da  bi kar grizla...pa pa poljubčki za malega za nekaj dniuser posted image user posted image user posted image

sedaj sem opazila da je jutri ponovno zmenek, midva pa zopet že ob desetih dogovorjena pri prijateljici...user posted image user posted image user posted image ...ma bemu...nimam sreče

zdej grem pa ajat, ker sem se sedaj 1 uro ukvarjala s tistim fotoalumom....a ga je katera že delala

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7092
7.8.2007 20:20:32   
tinaaja
nekje med 12 in 13 imamo mi spanje, tko da dvomim, da se prikazem user posted image sva prisli pred pol ure iz CP in je tako tulila na poti nazaj, da je bila moja mami ful user posted image , da je ne sme vzet iz lupinice med voznjo user posted image user posted image user posted image da smo mi vsi brez lupinic gor zrasli user posted image user posted image user posted image user posted image je res tok tulla, da sem se ustavila - ampak tulila je zaradi zaspanosti. in zato nekako nocem nikamor, ko je njen cas spanja, ker pol je zadnje case user posted image , ce ne gre spat v miru v pojstlo user posted image

sem v h&M dobila lustno pizamo, pa dekico, pa nogavicke, pa une copatke z usnjenim podplatom. sem ful zadovoljna.

Pikapola, kako pa je z vaso kakico, je zdaj OK? Se OK rihtata z malo, zdaj ko ni ocija?

Kati - ja etikete so zakon user posted image user posted image

Brina je v fazi, ko jo imam v kengurujcku in kaj vzamem v roke, da moram prav pazit, da se ne znajde v njenih ustih. danes je skoraj par zadev v trgovini odnesla s sabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7093
7.8.2007 20:27:16   
amy26
zdej grem pa ajat, ker sem se sedaj 1 uro ukvarjala s tistim fotoalumom....a ga je katera že delala

slumpo, jaz sem se z albumom prejšnji teden ukvarjala cel dan, rezultat ene 8 albumov, na koncu mi ni bil nobeden všeč. Danes sem pa potem naredila en albumček od letošnjega morja in ga poslala naprej tako da bo gratis oz. plačala bom 1,2eur. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7094
7.8.2007 20:30:21   
amy26
Punce, napenjanje in zelen kakec - gre za alergijo, izraščanje zobkov ali samo prehodno obdobje novega načina prehranjevanja

Kati, pri tebi oz. Žigi gre po moje za prehodno obdobje, torej zaradi uvajanja GH. Ela zelo redko kaka rumeno vedno zelenouser posted image  pa ful redko, vendar sem se s tem sprijaznila in več ne kompliciram.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7095
7.8.2007 20:44:47   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: amy26
Kati, pri tebi oz. Žigi gre po moje za prehodno obdobje, torej zaradi uvajanja GH. Ela zelo redko kaka rumeno vedno zelenouser posted image  pa ful redko, vendar sem se s tem sprijaznila in več ne kompliciram.

Bom še počakala, preden zaženem vik in krik user posted image . Sam tole je blo res kr hudo pomojem - najprej je bil en čep trdega kakca, pol pa še kr gosta zelena klobasa (upam, da ne kera je user posted image ). Sem mu dala prele 3 žličke češpljevega soka, jutri za zajtrk pa dobi žličko postanega donata (tko Žabika, a ne?). Mi pa zadnje čase itak ni nič jasno - ne vem, al se nazaj steguje ker ga ščipa po želodčku, al sam zato, ker hoče stat na nogicah user posted image

Tinaaja - bomo Brini posteljco nardil v Tivoliju, ni panike! Drgač pa prletita ob enih, pol dveh, dveh,... - mi bomo itak abonirali tam user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7096
7.8.2007 20:47:34   
erna14
barci-vasa tamala je bla tok cort,res je bla princeska prava
men je pa tko zov k ne morm slikce gor prpopat kot sm oblubla ker je brat slikov in mi je sam slike dal nardit cd mi je pa pozabu dat tko da k se vidmo prnesem slikce sabo pokazat,
oblekice za krst:no men so drgac oblekce za krst katastrofalne le redko izjemoma se najde kaka oblekica k mi je lepa drgac so pa kr neki da ne omenjam za fantke user posted image  no nas je mel svetlo modre hlacke in eno ful hudo srajcko sm kupila v arielu tko da se mi je zdel cist uredu oblecen nc pretiravanja
reklame:a je katera opazila reklamo za persil k tam ena mami razlaga neki k je mel njen sincek rojstnodnevno zabavo......in se je popacal(POZOR OTROK STAR CCA,4-6 LET)in kao madezi niso nikakor sli stran vse dokler ji ni njena SNAHAuser posted image user posted image povedala za persil.haloooooooo kok so neumni
kati-hvala to sploh nis mesno kok sm pizdila tam na plocniku medtem k sm si drek brisala v travo kok je smrdel jooooooooooj fuuujj
sezam-iznajdlivo

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7097
7.8.2007 20:49:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Tivoli - se pofočkam. Danes je blo luštno, pa palačinke res njami! Pa še mulo je spal skoraj 2 uri user posted image
KATI
user posted image

Ti kr posluš mamo Kati... Sej ni od zraka, sam babe smo ble toooooooook dolgočasne s tem čvekom, da je omagal mulc user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 7098
7.8.2007 20:59:20   
erna14
kati-a pa redno kaka men je rekla p v siski da pri zaprtju najprej pride vn cep trega kakca nato pa redko

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7099
7.8.2007 21:02:19   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ti kr posluš mamo Kati... Sej ni od zraka, sam babe smo ble toooooooook dolgočasne s tem čvekom, da je omagal mulc user posted image .

Pol bom šla pa še z vami na kavo - se bo mulo vsaj čez dan naspal, pa še v miru bom šopingirala user posted image user posted image

Drugač pa je naš mali že v mižulah - tale rižolino ga je čist zmatral user posted image user posted image Midva z očijem pa bova imela spet "romantični večer" pred TV-jem user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Katero ime?
mel79

Jakob (28%)

Jaka (25%)

Aljaž (33%)

Sebastjan (14%)

Število vseh glasov: 679

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!