|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
7.8.2007 21:06:45   
Žabika
No sej sem vedla, da morava pridt domov - jutri prideva, ampak bova verjetno bolj zgodnji, pa vas bova seveda počakali!

Kr_enamami: hvala za ponudbo, sem pa potem našla eno sobico, ampak sva vseeno raje odšli domov, ker se je kar močno pooblačilo in zdajle tudi že dežuje.
A potem naj na letalo nesem poleg vozička še lupinico??? Bom še videla, kako se bova odločila, ker po moje se bomo tudi bolj v Cavtatu zadrževali (itak bo moj tri dni polno zaposlen), enkrat do Dubrovnika in transfer letališče - hotel pa bomo že nekako.

Dajadada: v Bohinju so trenutno na dopustu moji starši s kolegi, tako da sva se samo peljali sami. Hana je vožnjo kot vedno prespala, tam je bila pa pridna. Naplavala sem se za vse vas. Sem naredila cca. 400 zamahov - dovolj?

red: mi ne moremo imeti reda, ker se mora žal Hana prilagajat meni in ne jaz njej. No malo se ji, ampak res zelo malo in to mi je osebno tudi všeč. Sicer me boste slišale, da se pritožujem nad tem, da mi čez dan spi max. 30 minut v kosu, ampak v bistvu me to sploh ne moti dokler so večeri in noči ok. Ko pa bom ugotovila, da ta nered njej ne ustreza, bom pa kaj spremenila.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7101
7.8.2007 21:23:40   
tejčica
Mali že od pol devetih spi, tavelke in atija še doma ni, polikano vse, pospravljat se mi ne da, tako da rečmo da imam čas za RR.user posted image  

Danes smo spet sadili jagode in upam da so tudi končali. Jaz imam privilegij in sem šla z Vidom prej domov.user posted image  Ni to ravno luštno delat, moj križ je že brez tega bogi. Se pa v zadnjem času tudi moj križ malo boljša, seveda pomaga tudi to, da gredo kilogrami dol. Počasi, ampak gre.user posted image

Zadnje noči mi vstajamo tudi po 5x na noč. Mali se v spanju obrne na trebuh, ker pa mu ta poza ne odgovarja za spanje, protestira in ga je treba obrnit nazaj na hrbet. Čez dan to izvede sam, ponoči pa ne.user posted image  Pol pa včasih mal klepeta, včasih lepo zaspi nazaj, včasih pa pomaga zaspati samo flaša.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse kar ste napisale v zadnjih dveh dneh, sedaj pa bom spet malo bolj sledila dogajanju tu gor. Ker če vas grem sedaj brat za nazaj, boste preden končam spet tolko načvekale, da bom spet čisto zadaj. Čveke!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7102
7.8.2007 21:33:52   
Žabika
Ena miška vas gleda:

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7103
7.8.2007 21:38:37   
tinaaja
sem skupaj vrgla par fotk z morja za fotoknjigo, semi ni dal cele umetnosti narest. tko da zdaj se prenasa... da vidim, ce se splaca kaj bolj ornk narest. mislim, da jih bo tale brezplacna akcija ornk kostala. 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7104
   [Brisano sporočilo]
7.8.2007 21:42:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7105
7.8.2007 21:42:29   
erna14
zabika-user posted image  lepa hana kok mora bit ziga ponosn k ma tok lepo bejbo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7106
7.8.2007 21:45:18   
erna14
grem spat k vidm da moj tud ze globoko spi pa naj bi kao gledal full pomembno tekmo fuzbalauser posted image  ja to bo

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7107
7.8.2007 21:49:11   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

zabika-user posted image  lepa hana kok mora bit ziga ponosn k ma tok lepo bejbo

Žiga sanja. PSSSSSSSSSSSST!!! (če se ni čez okno odplazu user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7108
   [Brisano sporočilo]
7.8.2007 22:53:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7109
7.8.2007 23:11:53   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

in zato nekako nocem nikamor, ko je njen cas spanja, ker pol je zadnje case user posted image , ce ne gre spat v miru v pojstlo user posted image

Se podpišem pod tole, zato naju tudi jutri ne bo v Tivoli. Ko se boste zjutraj menile pa se spet vidimo.

Ostalo preberem in pokomentiram jutri, ker sem danes čist preveč zmatrana. sem se s tole fotoknjigo jajcala, pol sem pa kar poslala tako brezvezno, brez besedila.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7110
8.8.2007 7:25:52   
erna14
jutro

spala za en k.... tamal je spal pr men k se mi ga ni dal nest v postlco in sm spala na 10 cm postle in mam hrbet cist povozn k da bi celo noc kamne nosilauser posted image .ma sej sama sm si kriva
kati-a je ziga domauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7111
8.8.2007 7:29:33   
erna14
u a mi prpopa ena link za tole knjigo da si se jaz nardim mal posla pa se mi ne da nazaj iskat kje je

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7112
8.8.2007 7:36:27   
tejčica
Ines (Lejci), Špela (Encijan), Zoja (Vaihativa), Lara (alfa75) in Jan (Lara 22), čestitke za 5 mesecev.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7113
8.8.2007 7:38:58   
dskubin
jutro, tazgodnje user posted image

evo erna: http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=1732

Grem jst kuhat, dokler mam še mir, nas bo dost na kosilu danes. Danes nam moji prpeljejo sineta domov, pa sestrična pride na obisk za par dni, da mi bo kaj pomagala, po kosilu pa gremo cela familija obiskat mojo sestrično na Hrvaško, k je aprila rodila Lukca, pa še bratranca obiskat, k je v Poreču na pripravah. To bo pester dan.

Ines, Špela, Zoja, Lara in Jan , čestitke

jutro, tapozne user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7114
8.8.2007 7:46:04   
Pikca
jutro,
evo dons sem pa zgodnja,
tamal še spi, jaz sem pa vstala, da kaj naredim... včeraj sem se ves prosti cajt ukvarjala s to fotoknjigouser posted image , no, saj sva bila tudi zunaj, ampak ta čas, ko naj bi delala na magistrski. Tko, da moram danes nadoknadit. Popoldne bomo pa kengurujčka sprobaliuser posted image

uuu Barči a Žan pa že kar plaziuser posted image , še mal, pa bo treba spet predale limat, ja.
Tinaaja, luštne fotke, pa kok ma polna lička Brinauser posted image

na evo, pa se je zbudu, ga grem hitr podojit, mogoče bo še mal potegnu...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7115
8.8.2007 7:48:33   
draja
Jutro!

Erna hvala k tko lepo iščeš stanovanje za nas user posted image . Bom šla danes še enkrat sčekirat stanovanja na netu, sam vprašanje če so ta v Šentvidu dovolj velika za nas (iščemo trisobno stanovanje).

Tinaaja super fotke!!!! Se vidi da ste se res imeli lepo.

Žabika Hana je pa res kot ena miška tam v čebričku. Luuuuuuuuštna. Kot vedno itak.

Kr_enamami uživajte na morju! Kaj naj rečem - blagor enimuser posted image . A ta srednja mora pa klavir vadit al katera ne gre zraven?

Tejčica upam,da ste uspešno zaključili s sajenjem jagod in da nas drugo leto vse povabiš na "trgatev" user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7116
8.8.2007 7:53:42   
tinaaja
jutro... spali smo, oz ce blje razmislim spali so... user posted image od kar sem sprejela to, da pac brina ne spi vec, mi je ful lazje hendlat vso zadevo. ma saj sem utrujena, ampak zjutri ni taka kriza.

draja - se slisimo.

dskubin - lepo druzenje vam zelim!

jaz pa ne vem, ce bi sla na sprehod zdaj al ne, k je tok glup vreme.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7117
8.8.2007 8:52:36   
K_a_t_i
Čao dečve!

Neki čuden res zgleda tale vreme user posted image  Nisem čist ziher, če bo za Tivoli. Kaka druga predlagana lokacija?
Sicer pa bomo mi okol 10-10:30h jedli bučko (me prov zanima kako mu bo šla), pol pa čez pol ure dojenje pa da se uštimava in pol lahko greva...

Kok časa mora bučka vret user posted image

Draja, tko to pride user posted image  - eni ne morjo prej zarad uvajanja GH, eni pa kasnej zarad spanja user posted image . No sej, pr nas pomojem navmo preveč kompliciral, ampak vsaj prvi dan, ko mu dam neki novga pa res ne bi rada, da je postano...

K.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 8.8.2007 8:57:26 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7118
8.8.2007 9:16:10   
draja
Kati ni panike, vi kar v miru pojejte svojo prvo bučko! Saj mi smo itak komplikatorji in težko najdemo ustrezno urouser posted image . No, jaz sem ta komplikatoruser posted image .
Bučke sem pa jaz ravno včeraj črtala iz svojega jedilnika, ker je mala že 4. zapored dobila drisko naslednji dan po tem, ko sem jedla bučke. To se je dogajalo tudi, ko sem bila na strogi dieti, tko da sem 100 % da so krive bučke. Mi pa ne gre v račun, kako ji lahko bučke, ki so res ena lažjih zelenjav za prebavit, povzročajo take težave.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7119
8.8.2007 10:10:15   
erna14
draja-user posted image  jaz vedno tkole gledam na netu stanovanja ker mi je to v uzitek full mi je dobr gledat kako so opremljena pa tko jaZ to skoz gledam pa vids lahko tud zdaj teb pomagam ce kaj lustnga vidm.ja 47 kvadratov 2 sobna.sam poglej eno je full hudo

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7120
8.8.2007 10:32:17   
sezam
erna - se spomnim te reklame. Zgleda ji je sinček pričaral še snaho user posted image user posted image user posted image

Čestitke današnjim slavljencem user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7121
8.8.2007 10:37:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

erna - se spomnim te reklame. Zgleda ji je sinček pričaral še snaho user posted image user posted image user posted image

No, no babe... Kwa pa če je tist vnuček? Al pa če ma ega otroka starga 20 in druzga 5 pa ma taprvi že otroke? Pa tud nimate nobene domišlije user posted image . (drgač nimam pojma o keri reklami govorite - pr nas mamo tv namest pohištva user posted image )

Bučke nam niso najbolj šle (tiste 3 obvezne žlice smo pojedli). Mi smo redi! Kwa je pol z mitingom? Ste kr vse zginle...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7122
8.8.2007 10:45:21   
Anonimen
Čestitke vsem slavljenčkom še za nazaj, ter za danes.

Barči, super oblekca, mi je prav všeč. Sicer pa je za krst tolk luštkanih oblekc za punčke, za fante moraš pa obrnit pol Slo čez, da kaj najdeš...

Tinaaja, vaša Brina je pa en velka faca. Pa hvala za mail še enkrat.

Žabika, pol je tale vaša Hana tko kot... BB vas gleda...user posted image

GH poročilo - evo, sem mu že dva dni dala žvečer eno rižolino od Milupe z okusom banane, ki se meša z vodo in mali baše kot nor in prav glasno jamra zraven. Smo se mu včeri vsi smejali. Pojedel bi pa tolk kolikor bi mu dala. No, na koncu sem ga še podojila in je spal malo bolje. Prvo rudno se je zbudil šele ob 2 uri (spat smo šli ob 21 uri), pa na splošno je bolje spal. user posted image

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 7123
8.8.2007 11:12:23   
amy26
Prvo rudno se je zbudil šele ob 2 uri (spat smo šli ob 21 uri), pa na splošno je bolje spal.

jjasna, to je pa prav lepo slišat da lepo je in da bolje spi user posted image user posted image user posted image  upam da bo pri nas tudi delovala GH za boljše spanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7124
8.8.2007 11:54:40   
Anonimen
Mi odpovedujemo prihod v Lj, ker nam je oci napovedal, da se bo javil.. ravno ob 12. uri - pri jih je to ob 6. zjutraj in bo ravno vstal.

Tinaaja - hvala za vprasanje.

Nas kakec je OK, smo dali en dan prej malo banane za probat, pa je se neprebavljena prisla ven user posted image Glede na to, kar je napisala Draja glede bucke, predvidevam, da je bila driska psoledica banane in kompota. Drugace pa se vedno samo pri meni pije in pika. Ni sans, da bi kaj caja spila ali cesa podobnega, niti po flaski, niti zlicki... Ocitno se ni prirpavljena na GH... nekako se mi zdi, da bo nasa mala ena tistih, ki se bodo hotele fuulll dolgo casa dojit in bomo se pri enem letu, prav malo GH pojedli user posted image .

Drugace pa seveda ful pogresamo ocija, spoloh ker smo bili prej skupaj na pocitnicah. Sem se pa zmenila s tasco, da ji vsak dan okoli 5. ure popoldan pripeljem tamalo na cuvanje za kaksni dve uri (vec tudi ne gre, ker se se vedno doji na 2 uri!!). Itak jim bo pol dolgcas spetembra, ko gremo v nemcijo za mesec in pol.

Cestitke vsem nasim princom in princeskam za obmesecnice.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 7125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Katero ime?
mel79

Jakob (28%)

Jaka (25%)

Aljaž (33%)

Sebastjan (14%)

Število vseh glasov: 679

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!