|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
8.8.2007 22:56:46   
Žabika
skačica: ne nas preveč rajcat, ker se bomo kar v avto vsedle in prišle!

Bravo za Izo - mi pa še ne jemo nožnih palčkov.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7151
8.8.2007 23:03:38   
skačica
u bemu, babe so zares vzeleuser posted image user posted image user posted image . Ja, pa ja, jaz sem ZA. Ve se kar napokajte in pridite k nam na deželo, svež luft, v bližino gozda,...user posted image skratka v RAJuser posted image .

Žabika- hvala za pohvale, jaz kar vidno rastem, ko kdo pohvali mojo pupouser posted image , me zanima kaj bo rekla v petek na FT, meni se zdi, da nama gre super odkar izvajava pravilen handling in telovadiva. Ni nobenega zvijanja več in tudi kravice lepo pase, no včasih je treba še rokice popravit.

< Sporočilo je popravil skačica -- 8.8.2007 23:09:47 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7152
8.8.2007 23:11:12   
skačica
se pa psihično pripravljam na naslednjo posvetovalnico, ki jo imava šele 5. septembra, ampak mene že zdaj trese, ko se spomnim na našo P.user posted image  Zdaj ji bom pa lepo povedala, da od nje pričakujem, da mi kaj pove in me ne brcne ven čez vrata po 5-ih minutah. Drugače jo bom zamenjala. Pa tisto hehljanje, ko zahtevam da se igla odpre pred mano(češ- kaj mislite, da uporabljamo stareuser posted image -kar me je prejšnjič tudi vprašalauser posted image ) Pri vseh teh šlamparijah, ki se dogajajo v zdravstvu pa res želim biti zraven, ko sestra iglo odpira, ne pa da se vzame od nigdje z odprto iglo in gremo naši. Koza! Če je za ostale mamice ta P višek prijaznosti in strokovnosti potem ne vem kaj gledajo in ocenjujejo. Očitno se midve niti slučajno ne prenašava.

Uh, zdele sem pa naložila, ampak sem očitno mogla, ker kar vre iz mene. Grem spat.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7153
9.8.2007 7:30:01   
tinaaja
user posted image

Jutro .. noc ima ustaljen red user posted image   brina je user posted image
evo kavice za vse ta zgodnje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skacica, bravo za Izo user posted image user posted image user posted image ¸brina nogic tud ne daje v usta, jih pa z zanimanjem grabi, tko da je verjetno samo se vprasanje casa user posted image

jaz sem si vceraj pripravila za studirat user posted image matr mi je dolgocasna politologija.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal se se z brinko poigram, pol bo sla spat in jaz na delo user posted image user posted image user posted image skacica - kaj ce bi se ti mal trpela z mano? jaz bi z veseljem diplomsko pisalauser posted image user posted image user posted image

no pol pa upam, da sibava na sprehod in kaksen drink s kolegico. da ne bo prej padat zacelo.

user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7154
9.8.2007 7:31:48   
draja
Dobro jutro!

Včeraj smo tudi mi zapravljali - tokrat ne za oblekice, ampak za igračkeuser posted image . Je moj dragi v BC kar obstal pri igračkah za te ta mičkene in kar naenkrat sva jih imela kar nekaj v košariuser posted image . Mi je bilo tolk luštno, ko je skupaj z Živo izbiral igračke zanjo. No, je res rabila kakšno novo igraačko, ker obiski so večinoma oblekice nosili, midva pa do zdaj tudi nisva dosti kupovala. Aja, pa kengurujčka smo tudi kupili in komaj čakam, da ga sprobamo.

No, danes imam zobarja, a bi ktera z mano šla, la, la, la,... Ok, mal se mi že kisa od strahu user posted image .

Ostalo pokomentiram kasneje.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7155
9.8.2007 7:51:45   
Barči78
Jutroooo,

No sam tolk, ne gremo na morje user posted image , ker je dol totaleno slabo vreme, pada dež, pa še do torka bo, tko da bomo šli najbrž šele v sredo. Ah kaj čmo, upajmo na lepše vreme.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7156
9.8.2007 7:55:09   
Anonimen
dobro jutro babnce
kot za kljubost danes skrat spi kot polh.drugace vedno jokca proti jutru in se takoj prebudi,danes ko je treba okulistu in potem po prvo pikico pa spi kot generaluser posted image kaksnih 5minut se dobi pol ga pa morm zbudit...

drajauser posted image za zapravljanje

tinaaja hvala za kavico,me je kar strah it na morje,ko berem kolk se vam sprckale nociuser posted image

Iza user posted image dober tekuser posted image user posted image

tejcica madona to pa so mere za dol pastuser posted image user posted image user posted image mene pa ze zdaj kriz zajebava kaj sele bi bilo pr tvojem korenjakuuser posted image

kakanje mi kakamo na 3-4dni...in danes je 3dan!!!!! sem pripravljena,da se mi pokaka al na enem al pa drugem pregleduuser posted image mam ze vso vojno opremo pripravljeno

spanje na trebuhu ne vem ampak jst si tud ne upamuser posted image pred user posted image je pa to bil moj najljubsi polozaj
cestitke vsem obmesecnikom za vceraj in danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barci78,tinaaja lustne slikce resuser posted image user posted image user posted image

encijan ja mi tud sibamo z napotnico,ko sem se s sestro po tel pogovarjala sem povedala kake probleme imame pa zadnjih 14dni rahlo oteceno ocko....

skacica ko macke ni doma misi plesejo a ne user posted image

sibam skrat zbudituser posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7157
9.8.2007 8:23:39   
Pikca
jutro,
u kok vas je že pokoncuser posted image

vidim, da ste kar neki zapravljale - sezam, draja,... jaz se tudi odpravljam v H&M, pa še nisem do tja prišla... sem pa v domžalskem Idexe včeraj vsakemu en kompletek kupila. Joj, pa za Živo moramo tud mi nujno kupit copate za v vrtec. Pa k zobarju se moram naročit, mi je ena plomba ven padla, pa kar odlašam...
Sva pa včeraj z Jernejem sprobala kengurujčka, je bil navdušen! Sva šla v (krajši) šoping in ugotovila, da če ga obrnem proti sebi, lahko celo spi not.

skačica, kok te razumem glede diplomske... jaz se (spet) ukvarjam z magistrsko (urejam - po navodilu mentorja, predvsem literatura mi dela težaveuser posted image ). Pa sklep moram popravit, pa nekaj hipoteze spreminjat, ahh ... nikol koncauser posted image . Pa odlagam obiske, srečanja... zato, da bi delala, rezultat pa zaenkrat bolj švoh... joj, kok se mi ne da, bi raje prišla k tebi na fešticouser posted image

pa tinaaja, študirat je tuduser posted image ... sem jaz tudi mislila, oh, ko bi bili izpiti za mano in bi že pisala mag., ampak to se še bolj vleče, ker je rok tok daljši in človek kar odlaga... Pa držim pesti, da se vam uspe zmenit za gradnjo.

no, sem mal pojamrala, zdej pa delat... če bo tamal kaj spal, včeraj ni skor ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7158
9.8.2007 8:26:28   
tejčica
Katja (urla), čestitke za 6 mesecev.user posted image
Domen (karina), čestitke za 5 mesecev.user posted image

Midva sva šla včeraj okrog po salonih za pohištvo gledat. Spalnico, drugo otroško sobo, kuhinjo, jedilnico (razen mize in stolov) in shrambo nama bo naredil mizar, iščeva pa še dnevno sobo. Največji problem je kavč! Ne marava teh z nizkim naslonjalom, ker se sploh ne da lepo gor sedet. In ko sva končno našla enega ki nama je bil všeč, nama je pa prodajalec s popustom naračunal 2.500 E. Za user posted image  kavč! Jest sem dol padla. Pa v ene toooook lepe oranžne ploščice za kopalnico sva se zagledala... Danes popldan bova Tajo in Vida spet dala babici in dediju v varstvo, midva pa po salonih. Je pa pri skoraj vseh zadevah čakalna doba od 45 do 60 dni, tako da bova morala kar pohitet z izbiro. Če katera kupuje jogi, baje ima Lesnina 50 % popusta na jogije. Danes greva pogledat.

Maledva še sladko spita, tako da grem sedaj prebrat, kaj ste včeraj načvekale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7159
9.8.2007 8:33:55   
erna14
jutro

tinnaja-a ti studiras politologijo
skacica-user posted image  za izo.in predvsem iskorist cas k nimas tasce in tasta
tejcica-tale tvoj je pa ......sm kr pogledala ce prov vidm ja mislm bravo

naj mi ena pove kako gre tole narocilo zua knjigo jst sm se vcer j....4 ure z njo nakonc pa hocm narocilo nardit pa mi je napisal kar 55 evrov za placilouser posted image  ampak nisem narocila ker cakam vas da mi date napotke tiste ki ste izkuseneuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7160
9.8.2007 8:46:18   
Pikca

naj mi ena pove kako gre tole narocilo zua knjigo

izbrat moraš najmanjšo knjižico in samo 26 strani, pol pri naročilu pa vpišeš v polje "geslo za nagradni bon" (ali nekaj takega) besedo: fotoknjiga

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7161
9.8.2007 8:57:34   
tinaaja
tinnaja-a ti studiras politologijo

Kom-TM, FDV.. politologiji sta diferencialna izpita user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7162
9.8.2007 9:24:05   
pocka
Jutro, no še malo glasu od mene....

Noč je bila bolj tako tako, če me ni Taja zbujala, sem se pa samauser posted image .

Mi smo imeli v torek 2. cepljenje, reakcija je bila malo vročine in na mestu pikice je kljub obkladkom nastala rdeča zatrdlinauser posted image , upam, da kmalu izgine. Imamo pa pri 4mesecih in 3t 68,5 cm in 8.590g. Tejčica, našedva user posted image se morata spoznati, sta iz iste kategorije(Vid bravo za mereuser posted image ).

tinaaja - upam,da vam tole z gradnjo nekako uspe. Mi imamo tudi sosede, ki bi radi zdaj rušili sosednjo hišo in na novo zidali, pa nas prosijo za soglasje, da bi bili bližje kot 4m. Smo pa na vasi doma. Aja pa lepe slikce od Brine, tudi mi smo naši že tako dvignili naklon v vozičku in prav uživa. Pa še nekaj, ti bom poslala ZS, pa bi te prosila, če mi lahko pošlješ tisto paparico in ostalo kar imaš o GH, hvala.user posted image
barči78 - bravo mali telovadec, kar ne morem verjeti kaj že zna user posted image user posted image user posted image

sibil - glede spanja na trebuhu, pa sem tudi jaz malo v strahu. Pred user posted image sem spala samo na trebuhu, zdaj pa spim samo na boku, mi je neprijetno drugače in se bojim, da bi mleko šlo k user posted image

lastnice traxxa - ne se mi smejat, ampak a je katera že pogruntala zakaj je na vozičku tisti rdeč "gumb" spodaj pri strani????

dajanje nogic v usta - naša to zdaj izvaja že kakšna 2 tedna, ampak samo na previjalni, ko ima plenico gor, pa ji še čisto malo manjka user posted image . Se pa obrača samo iz boka na bok zaenkrat, ti ti lenobica malauser posted image .

renčanje - ja ja vem kako ti izgleda, naša to tudi veselo počne user posted image

skačica - uživaj zdaj, ko ni tasta in tašče doma user posted image

Šibam, Taja se ne strinja več s tem, da sem na RR.....

< Sporočilo je popravil pocka -- 9.8.2007 9:25:13 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7163
9.8.2007 9:29:01   
tejčica
Sibil, super, da je tudi Lukas končno lahko dobil  prvo pikico.user posted image  Smo bili pa tudi mi v torek zvečer brez neta ja. Najprej je fuuuul počas delel, da sem piuser posted image   zraven, pol je bil pa kompletni mrk, tudi tv (siol tv). Ampak to ne pomeni, da sem šla jaz enkrat za spremembo spat pred polnočjo.user posted image

Erna, to je bila pa sračka brez primere.user posted image

Jjasna, tudi mi smo imeli na začetku težave s Siol tv (kockanje slike), sedaj pa je že nekaj časa ok.

LeINA, dobro opravite danes pri okulistu user posted image in pri P. Pa upam da po pikici ne bo nobene reakcije.

Encijan, tudi za Špelo držim pesti, da se težave z učki čimhitreje uredijo.user posted image

Slumpo, nam je P rekla da naj kožice ne vlečemo na silo. Samo toliko da umijemo in to je vse.

spanje na trebuhu - če že dojit ne morem, vsaj na trebuhu lahko spimuser posted image

Tinaaja, držim pesti da izveš kakšno razveseljivo novico za gradnjo.user posted image

Sezam, a že špilaš nadzornika?user posted image

Barči, škoda da vam jo je vreme zagodlo. Sicer pa res bolje da greste ko bo lepše vreme. V dežju samo noter bit je pa lepše  in lažje doma. Pa ne morem verjet, kaj Žan že vse počne!user posted image  Če bo šlo tako naprej, bo čez dva meseca že hodil.

Pikca, Tinaaja in Skačica, uspešno študiranje oz. pisanje.

Draja, dobro opravi pri zobraju. Jaz imam pred vsakim obiskom zobarja, cel teden prebavne motnje.user posted image

Pocka, user posted image   za drugo pikico in Tajine mere. Punca in pol vaša Taja. user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7164
9.8.2007 9:34:48   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B

lejo K_A_T_I midve sva z istega hriba.. kako pa zdaj to? ..

Sej si se odselila, k je bla že gužva! user posted image

Skačica - itak, da pridemo. Kdaj?

Mi že 2 dni spimo po "urniku" - upam, da bo VSAJ tak ostal (hranjenje ob 1h in 4:30h, spimo pa od 20:15 do 7:15 cca... No, če spustimo še tistole hranjenje ob 1h, bomo pa na konju! user posted image  Res upam, da smo se pretekle noči tokrat zbudili zaradi zobkov user posted image

Zapravljanje - jp, težko je it mim štacune z robo za čmrlje. Najbolj fino je pa to, da ko prideš ven s celim kupom cot že ugotavljaš, kaj vse še manjka! Nikad dosta... Mi smo trenutno v fazi, ko nimamo dost slinčkov. Še posebej primeren se mi zdi un k mu še rokice oblečeš. Majo v Leclercu, tko da bo treba en dan do tja! Pa bodije brez rokavov moram še kupit, ker smo se odločli, da smo zdaj že veliki in na jesen ne bomo več nosili bodijev z dolgimi rokavi, ampak bomo imeli bodi brez rokavov (kao majica in gatke), čez pa mikico z dolgimi rokavi. Pravi mali frajerčki so naši user posted image , a ne?

GH - danes še enkrat probamo bučko. Včeraj sem bla kar mal v dilemi, al naj sploh nadaljujemo al ne, ker so tamalga ful krčki. Pol pa mu je le ratal, da se je pokakal in dons nadaljujemo! (sam itak - če je po fotru, bo bučka ostala na krožniku user posted image )

Barči, I'm impressed! Tamal je faca user posted image

Aha, še tole... Včeri me je skor kap, ko sem Nejca od Dajadadade potežkala - sem bla ziher, da ma več kil kot naš k ma taka lička. Pa lej ga zlomka - je za peresno kategorijo! Zjutri smo pol takoj Žigca zvagali in ma od oka 7,9kg. Pride kera na gratis fitnes? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 7165
9.8.2007 10:23:18   
skačica
jutro!

Ne vem kako bo tale moj spis zdele zgledu, ker ma tud Iza prste na tipkovniciuser posted image .

Ja, punce, kar uletet je treba.user posted image  Dans me sicer popoldne ni doma pol sem pa razpoložljiva, samo še vreme more bit kul. A pridete?

Kaj, a imamo med marčki same težkokategornike? Naša ima po moje nekje 6,5 kg pa se mi zdi da je glih provuser posted image , velika je pa mogoče 65 cm, bom v kratkem izmerila.

tejčica- veliko užitkov pri izbiranju pohištva, jaz tko rada to počnem in sem prav vesela, da bom to lahko še enkrat počela.

tinaaja- valda ti lahko pomagam. Pridi k men in se bova skupaj ena drugi smilile- jaz teb zarad diplome, ti men zarad izpitovuser posted image . pikca- prid raj na feštico, mag. bo pridno počakala.

draja- tud jaz morm it pa me nekak ne vlečeuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7166
9.8.2007 10:23:39   
tinaaja
brina spi ze 2,5ure, jaz pa namesto, da bi se ucila,kar nekaj bluzim po stanovanju. prej so bile ene kapljice zunaj, tko da ornk sprehod odpade :/  je pa idealen dan za spanje, jaz tud racunam na kaksno dnevni kitico danes user posted image   ampak zdajle pa kljub zaspanosti ne morem spat.user posted image

bravo vsem za Kg.. mi imamo 6,5kg in sem jaz cist ponosna.. glede na zacetno slabo napredovanje, gre zdaj OK naprej. pa se lazje jo nosim okol user posted image , svojo malo manekenko

zapravljanje
- heheh mene je pa minilo za cunje shoppingirat... samo, kar rabim. sem v h&m kupila tok cort pizamo, dekico in nogavicke. ko gledam vse njene poletne cune, ugotavljam, da bi moralo biti poletje do decembra, da bi mala vsaj priblizno zamortizirala vse, kar ima. da ne govorim, da ima ze kar nekaj zadev za do 1 leta. tko da dokler se ne pokaze nuje, nema nista od shopinga.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7167
9.8.2007 10:26:09   
slumpo
ojla

kožica pri fantkih....men to še vedno ne potegne....kaj naj vlečem dol če pa nič nikamor ne gre...sploh še ni8 nakazano da je to kožico sploh mogoče dol potegnit....
prosim dajte mi malček več razložit okrog tega....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7168
9.8.2007 10:34:05   
K_a_t_i
Bučka je user posted image . V jok in na drevo! Če sem poštena - jst tud ne bi pojedla te svinarije... Bomo mal nehal z bučkami, bomo jutri probal korenček. Sej ne vem... Kok morš bit vztrajen, če neki ne gre dol user posted image

Slumpo, mi že od začetka lahko damo kožico tok dol, da se očisti glavica. Bolj pa ne vlečemo. Tko da.... Maš pa tle en člank: http://med.over.net/forum5/read.php?46,4089802

lp

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 7169
9.8.2007 11:00:24   
*sonchek*
Mi smo bili tudi včeraj brez neta user posted image
No, sem pa vseeno letela v mesto na hitro kavico s sodelavci. Zakaj hitro? Ker nas je ujel dež in smo se stiskali pod marelo na Pločniku user posted image No, važno, da je bil mulo suh in ves zadovoljen v vozičku. Saj ni čudno, ko pa so se z njim ukvarjale 4 babnice user posted image

Drugače pa pridno jemo dopoldne bučko (mu kar ne upam preveč dat - Anej bi pojedel VSE!), popoldne jabolko in zvečer rižolino. Jutri bomo poskusili s korenjem in nato kolerabico, pa špinačko, krompirček... Glede na to, da mu je bila bučka dobra, mu bom poskusila podtaknit zelenjavo in šele nato sadje (jabolko itak jemo, banano, hruško idr. pa bomo dali malo kasneje...). Računam, da bom nekje v mesecu dni zamenjala en obrok (kosilo) + popoldanska malica (sadje). Kupljenih stvari zaenkrat še nismo poskusili...

KATI - če noče, ga ne silit, da se mu ne zameri. Poskusi naslednji dan, drugače pa s čim drugim, ali pa mu vmešaj z nečim, kar je že jedel.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7170
9.8.2007 11:26:32   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Bučka je user posted image . V jok in na drevo! Če sem poštena - jst tud ne bi pojedla te svinarije... Bomo mal nehal z bučkami, bomo jutri probal korenček. Sej ne vem... Kok morš bit vztrajen, če neki ne gre dol user posted image

Slumpo, mi že od začetka lahko damo kožico tok dol, da se očisti glavica. Bolj pa ne vlečemo. Tko da.... Maš pa tle en člank: http://med.over.net/forum5/read.php?46,4089802

lp

Živjo.

Pri nas grejo najbolj breskve in banana. Od ostalega je imel pa zadnjič ful rad piščanca, blitvo in korenje. Sicer mora biti pa vse fajn spasirano, če ne kar noče in "igra" kot bi se davil in take face dela, da me mine da bi mu sploh kaj posebej kuhala. user posted image

K_a_t_i mi boš jutr pokazala kako spraviš kožico dol, če prideš v Črnuče ob 10h - poškili k januarčicam. Sej bi napisala pa mi je glih iz glave šlo, kako se že reče.. slaščičarna na R.
Ej, men to ne rata, komi sva se zverzirala, da gre do glavce, naprej pa nisem še niti probala, zaenkrat je bil to cilj...user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7171
9.8.2007 11:26:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
KATI - če noče, ga ne silit, da se mu ne zameri. Poskusi naslednji dan, drugače pa s čim drugim, ali pa mu vmešaj z nečim, kar je že jedel.

Sem mu zdele še eno svežo skuhala (una prej je bila od včeraj v hladilniku) pa bom probala pol ure pred naslednjim obrokom še enkrat. Ker prej je bil že fuuul lačen. Če ne bo šlo, bomo pa bučko črtali z njegovega jedilnika za nekaj časa (dokler ne bo možnosti, da s čim zmešam). Čeprav - bučka-banana - kako se to sliši user posted image

Manca12 - sej sam tok, da je glavca zunaj. Dlje ne vlečem, ker se mi zdi, da AVČ, boli! user posted image

Jutri ne morem, sem obljubila, da pridem na šiht podat svoje strokovno mnenje o eni zadevi user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.8.2007 11:31:06 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7172
9.8.2007 11:43:30   
draja
No lepo da je čvek tukaj spet malo oživel!

Še dobro, da sem šla k zobarci - je bila ena kao mini luknjica, ko je pa začela vrtat, je bilo pa pol zoba gnilegauser posted image . Ker je skoraj do živca, mi sploh ni plombe upala narediti dokler dojim, tako da imam zdaj samo kritje, pa slikat moram ituser posted image . Mi je bilo pa tolk smešno, ker se je tolk sekirala, ker mi kao ne more dati inekcije, ker dojim, jaz pa še nikoli nisem vzela inekcije pri zobozdravniku. Mislim saj boli in je zoprno, pa strah me je tud vedno, samo tako hudo pa spet ni. sploh 4 mesece po carskem in spominih na ročno odpiranje, je to mala malica. Pa itak sem skoz na Živo mislilauser posted image .

Bravo vsem za suuuuuper mere korenjakov, pa za vse napredke v motoriki in gibanju, pa za uspešna (in malo manj uspešna) uvajanja GH, pa za uspešno kaknje po mamicah (Žiga od Erne)...

So pa ti naši sončki res vsak dan bolj posrečeni. Naša je postala tudi prav igriva in nagajiva, pa take dela, da zraven počiš od smeha. Zdaj ima foro, da da jezik ven in piha, da dela brrrrr in leti slina naokoli. Najbolj smešna pa je, ker to vedno naredi po tem ko prdne ali se pokakauser posted image . Mislim, da dol padeš. Ful je luštno bit tkole v miru doma z njo in jo samo opazovati.

Čestitke Katja in Domen!!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7173
9.8.2007 11:55:26   
*sonchek*
KATI - jaz sem mu v bučko vmešala malo kuhanega jabolka (ker je danes nekaj štrajkal oz. se je režal zraven in ni hotel same bučke, čeprav jo je dva dneva že lepo jedel user posted image ), pa banane še nismo jedli. Po mojem je vseeno kaj mu zmešaš zraven, važno, da je zraven en okus, ki ga že pozna. Skratka nekaj, kar je...

Mi bomo imeli jutri na jedilniku korenček... user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7174
9.8.2007 12:06:44   
Pikca
o kok lepo že en papajo GHuser posted image , me kar mika, da bi probala... po drugi strani imam pa kar tremo, da ne bo tko kot pri Živi, ki še pri skoraj 3l. noče jest... pa zdaj, ko se čez dan ne doji, je še slabšeuser posted image . vse hlače ji dol lezejo odkar je brez pleniceuser posted image

Jernejeva najljubša igrača pa so trenutno kocke (mehke), mu naredimo stolp in je ves srečen, ko ga podreuser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Kuhanje
Siana

Pustite svoje otroke, da z vami kuhajo?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!