pocka
|
Jutro, no še malo glasu od mene.... Noč je bila bolj tako tako, če me ni Taja zbujala, sem se pa sama . Mi smo imeli v torek 2. cepljenje, reakcija je bila malo vročine in na mestu pikice je kljub obkladkom nastala rdeča zatrdlina , upam, da kmalu izgine. Imamo pa pri 4mesecih in 3t 68,5 cm in 8.590g. Tejčica, našedva se morata spoznati, sta iz iste kategorije(Vid bravo za mere ). tinaaja - upam,da vam tole z gradnjo nekako uspe. Mi imamo tudi sosede, ki bi radi zdaj rušili sosednjo hišo in na novo zidali, pa nas prosijo za soglasje, da bi bili bližje kot 4m. Smo pa na vasi doma. Aja pa lepe slikce od Brine, tudi mi smo naši že tako dvignili naklon v vozičku in prav uživa. Pa še nekaj, ti bom poslala ZS, pa bi te prosila, če mi lahko pošlješ tisto paparico in ostalo kar imaš o GH, hvala. barči78 - bravo mali telovadec, kar ne morem verjeti kaj že zna sibil - glede spanja na trebuhu, pa sem tudi jaz malo v strahu. Pred sem spala samo na trebuhu, zdaj pa spim samo na boku, mi je neprijetno drugače in se bojim, da bi mleko šlo k lastnice traxxa - ne se mi smejat, ampak a je katera že pogruntala zakaj je na vozičku tisti rdeč "gumb" spodaj pri strani???? dajanje nogic v usta - naša to zdaj izvaja že kakšna 2 tedna, ampak samo na previjalni, ko ima plenico gor, pa ji še čisto malo manjka . Se pa obrača samo iz boka na bok zaenkrat, ti ti lenobica mala . renčanje - ja ja vem kako ti izgleda, naša to tudi veselo počne skačica - uživaj zdaj, ko ni tasta in tašče doma Šibam, Taja se ne strinja več s tem, da sem na RR.....
< Sporočilo je popravil pocka -- 9.8.2007 9:25:13 >