|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  286 287 [288] 289 290   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
9.8.2007 12:21:33   
K_a_t_i
Bučka osvojena user posted image . Sem mela prav - prej je bil čiiist preveč lačen za nove podvige.

Draja, naš tud od včeri jeziček skoz ven moli in slino meče naokol user posted image .

Šibam v CP - sva z žabiko zmenjeni. Če kera če, naj prleti. Ob 1h pod vodo...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7176
9.8.2007 14:10:35   
A-N-J-A
Kati ne jamri,moj je mel pri 3 m 8kguser posted image .Pol si pa predstavljaj kolk je zdaj težak,no saj mamo v torek P pa bomo vidliuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7177
9.8.2007 14:14:32   
Anonimen
evo zdaj malo na hitro...

okulistka zelo prijazna ampak kaj veliko pa ni znala povedat...zakaj otecena ocka pa itd...dobili smo napotnico za izpiranje solznih kanalov..gremo drug teden...delajo v SBM to nic se ni treba narocit k sreci...je pa rekla,da naj bi to bil popolnoma nebolec poseg ampak da user posted image jokajo zato,ker jim sestre drzijo glavo...pa da je vcasih potrebno it 2krat dostkrta pa je ze 1krat zadosti...

pikeca smo dobili...malo zajokal..na poti do avta ze zaspanckal...tezki smo pa 6700 in veliki 67,5cm...sem cisto zadovoljna s to kilazo,ker me ze zdaj vsak vecer matra krizuser posted image ...P pa je tud rekla da smo lepo pridobili....nasednjic imamo oktobra,drugi pikec pa kak dan prej mormo v laboratorij,smo dobl vrecko za lulanje tud miuser posted image

zjutraj sem malega fakina nezno budila 10min...to ni za verjet..drugac se evdno takoj zbudi pa to..dans pa ga lubckam,dvakrat me vmes pogledal recem dobro jutro mali pa se obrne pa dremucka naprej..meni ni jasno...

zaenkrat nic reakcij..bomo se vidli kaj bo prinesel popoldan in vecer...upam,da bomo v redu panckali...

zdej sibam spet slikce zbirat s eza zadnji dve fotoknjigi....

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7178
9.8.2007 14:25:06   
Pikca
jaz sem pa mislila zdele it po fotoknjigo v DM, pa se je ful pooblačilo... zdaj se pa ne upam, da ne bova mokra, ker nimava tko blizuuser posted image . me ful zanima kako zgleda - če se splača še kakšno naročit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7179
9.8.2007 15:19:38   
tinaaja
kako pa jih vec narocite? ker mislim, da na eno uporabnisko ime gre samo ena knjiga. a za vsako knjigo uporabljate drugo UI?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7180
9.8.2007 15:48:45   
Sibil_
Dan!

Vprašanje-kako je zdaj s Hm-kakšne stvari kaj imajo?Ker seveda ni obiska CP brez obiska Hm...hehe.Pa spodnje perilo rabim za mulca-imate kake ideje kje dobit kaj lepega pa ne predragega?Itak bom v Hm pogledala-kje še?Leclerk al kje?user posted image

Pozabila sem povedati-v ponedeljek je imel Lukas točno 8000 gr, izmerili pa ga nismo.Je kar težek ja, mene že tudi hrbet boli, pa ga nosim samo kar je nujno...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7181
9.8.2007 16:17:10   
*sonchek*
Mi smo bili prejšnji teden v H&M-u. So dobili že kar nekaj robe iz kolekcije jesen/zima, pa še vedno ni dovolj izbire (no, za punčke je precej robe, za fantke pa precej manj user posted image ). Čisto odvisno kaj rabiš - mi smo kupili nekaj bodijev z dolgimi rokavi, nekaj trenirkic za doma, nogavičke, nekaj hlač (kavbojke, žametne), jaknico itd.
Perilo? Nekaj izbire je v H&M-u, po mojem več kot v Leclercu.

Naš mulo pa že cEL dan spi! user posted image Zbuja se edino za dojenje, potem pa mrkne nazaj... Me prav zanima kakšna noč nas čaka... user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7182
9.8.2007 16:22:04   
K_a_t_i
V H&M imajo SUPER kolekcijo za fantke - kar ti srce poželi z mrtvaškimi glavami!!! user posted image  user posted image  user posted image  Mislem, kreteni!!!
No, sej je tud kej fajnga - če nisva mi2 z Žabiko že vse pobrale user posted image .

Sonchek, a si mu dudo v rdeč vin pomočila zarad zobkov? user posted image  Da nav pomote - to mi je 2 dni nazaj soseda predlagala user posted image Pardon - rekla je, naj dlesni namažem z vinom!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7183
9.8.2007 16:32:09   
*sonchek*
KATI - a rdeč vin, da pomaga? No, fino, mu bom ponoč namočila dudo notri, ko ne bo hotel spat, ker že cel dan spi! user posted image user posted image Če pa ne bo zaleglo, mu bom pa kr v flaško natočila user posted image user posted image
Da ne bo katera mislila, da se mi je zmešalo in mi socialno poklicala...tole zgoraj je hec! user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7184
9.8.2007 16:35:33   
Anonimen
tinaaja: jaz se knjigice na stricev,babicin in dedkov mail oz upr. ime....za dve so narocene na moj mail pa na user posted image mail....

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7185
9.8.2007 16:51:23   
K_a_t_i
Eno čist adijo vprašanje... Žigcu razlagam živali iz šumeče knjigice pa imam naslednje probleme - kako se oglašajo:
žirafa
polžek
zebra
želva
metuljček
pikapolonica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7186
9.8.2007 17:04:02   
Žabika
Kati: si pa naštela ravno tiste, ki se sploh ne oglašajo. Mislim no, kako naj bi se pa polž oglašu??? No še ribo si pozabila naštet! Smo bili zadnjič na pikniku in je imela ena punčka pred sabo ribo, pa reče njena mami: "Kako reče riba?" in je bila punčka pametno tiho, mami pa: "Bravo ja, tako dela riba!" user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7187
9.8.2007 17:34:51   
K_a_t_i
Žabika - mater, pa lih zato nisem kupla knjigice podvodni svet, k nimaš toook za razlagat. Sej sem vedla, da bi morala eno s petelinam kupt! user posted image

ps. moj sesa user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7188
9.8.2007 17:48:40   
tinaaja
V H&M imajo SUPER kolekcijo za fantke - kar ti srce poželi z mrtvaškimi glavami!!!

ej mene je skoraj kap user posted image user posted image user posted image  

Sonchek - brina ima tudi spalen dan user posted image noci pa itak niso vec prespane, tko da se mi ni treba obremenjevati s tem user posted image user posted image

Kati - morala bi kupit uno knjiga, kjer pritisnes na gubmek in da zvok zivali. da si olajsas delo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7189
9.8.2007 19:16:54   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kati - morala bi kupit uno knjiga, kjer pritisnes na gubmek in da zvok zivali. da si olajsas delo.

Kje jo dobim? user posted image
Sicer za hlevske živali ni blema, k sem bliz identičnosti. Kak kmet bi me komot lohk na gnoj namest petelina postavu. Sam za druge sem pa bolj švoh user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7190
9.8.2007 19:29:20   
Anonimen
Nekaj fotk najprej izpred dveh dni, takole pecamo ocija, da pride cimprej domov. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7191
9.8.2007 19:41:57   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kje jo dobim? user posted image
Sicer za hlevske živali ni blema, k sem bliz identičnosti. Kak kmet bi me komot lohk na gnoj namest petelina postavu. Sam za druge sem pa bolj švoh user posted image .

jaz sem jo v nami kupila. je v bistvu zadeva, da ko je otrocek malo vecji, da sam  pogrunta, katero zival gleda in pol pritisne na gumb sliko zivali, ki da pol zvok te zivali.

Pikapola - mislim, da bo oci se potrudila cim prej prit domov user posted image user posted image

Moj studij je user posted image , sem sla spat popoldne z brino, sem prou  rabila power nap ;) zdaj pa kopanje, futranje, uspavanje,...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7192
9.8.2007 19:50:51   
*sonchek*
Mi smo zmazali rižolinota.. Je pa mulo vmes malo zadremal user posted image
Zdaj pa kopanje in zizanje, pa nina nana... Nočko!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7193
9.8.2007 21:17:15   
Anonimen
Kati - mi imamo tak vlakec z živali; http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171163
No, edino gor ni pikapolonce, žirafe in stalih eksotičnih živali.
Ali pa mogoče ta knjigica je tud luštna, ampak je za malo starejše otroke; http://www.svetknjige.si/article.aspx?articleid=56971
Ali pa kaj takšnega; http://www.boikido.com/Web/Products.aspx?Category=2&Language= (kupiš lahko v trgovini Buši v BTC-ju)

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7194
9.8.2007 21:52:07   
amy26
Ali pa mogoče ta knjigica je tud luštna, ampak je za malo starejše otroke; http://www.svetknjige.si/article.aspx?articleid=56971

to imamo mi še od Aleksa in je kar v redu, še zdaj je občasno zanimivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7195
9.8.2007 21:53:58   
sezam
Katja čestitke za 6. in Domen čestitke za 5. mini svečko user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Sva pa včeraj z Jernejem sprobala kengurujčka, je bil navdušen! Sva šla v (krajši) šoping in ugotovila, da če ga obrnem proti sebi, lahko celo spi not.

A da se da spati? Bo treba pa še to sprobat user posted image

pocka - user posted image user posted image  kako punco imate

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7196
9.8.2007 21:55:58   
skačica
tinaaja, moj študij je tuduser posted image user posted image user posted image user posted image , sem bluzila cel dan z Izo okoli. Včeraj je kolegica pri meni kosilala, danes sem pa jaz pri njejuser posted image , jutri pa spet pri meni jemo. Je luštno.

Jaz pa sumim, da bo Iza morda dobila kak zobek. Danes je kakala bolj zeleno trikrat, sitna je, spanje čez dan ji je španska vas pa tud dlesni ima take čudne pa tudi dojit se noče prav dolgo.
Mah, ne vem al pa je vreme krivo za njeno sitnobo.  Zdele še vedno ne spi, ampak je vsa naspidirana in se na sedežni z možem igra, čez dan je pa spala 2x po pol ure in adijo. Verjetno bo noč božanska- I wishuser posted image . Te pa kar utrudi, če si čez dan sam s stakim otročkom in zvečer komaj čakam, da jo prevzame mož.

H&M- sem vidla une smrtne glave- da te kapuser posted image . Drugače pa res imajo kar nekaj za punčke(jaz grem drug teden spet, ker smo prerasli številko in smo brez cunj), ampak kakšne luštne trenerkice za doma pa nisem našla- kakšne cort. Pa tud za fantke imajo veliko, vsaj v Celju.

Mislim, da bom tud jaz čez kake 14 dni začela z GH, itak bo že stara 5 mesecev pa še kar sline ji dol tečejo, ko me gleda kako jem. Revica mala. Mislim, da bo takrat že čisto pripravljena .

Grem, ker se je začela mala pritoževat. Sem pa ugotovila, da je čisto mamina maza. Če ni pri meni, me skoz z očmi išče in se mi tako lepo smeji, men se pa tko fajn zdi in kar rastemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7197
9.8.2007 22:51:09   
thaiss
Katja čestitke za 6. in Domen čestitke za 5. mini svečko
user posted image  user posted image  user posted image  za super mere in kg naših malčkov user posted image  user posted image

Matia že od 21h pančka, upam, da bo vsaj do 2h pančkal, potem pa s itak začne njegovo stokanje, remetavanje... naj pridejo čimprej tej zobki... Sem mu začela dajat neko homeopatsko varianto za zobke, ko smo imeli krče so mu homeopatske granule pomagale, tudi zdej upam na uspeh user posted image

Mi pa smo včeraj in danes papcali blitvo mmnnnjjjaaaammmiii, tako kot je šla v usta je na drugem koncu ven prilezlauser posted image  user posted image   Moj se je kr ustrašu ko je zagledal tisto zeleno kakico user posted image  user posted image
Jutri pa mu bom poskusla cvetačo pripravit. Je tak požeruh, da samo žlico vidi že kriči; itak da vse poje!!! 
Čez 10 dni imamo P, takrat bo verjetno že 8ka (kg)user posted image

Sibil kako to, da ste Lukasa cepli, a nisi rekla da boš počakala jesen user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7198
9.8.2007 22:56:50   
thaiss
Aja, pa še za to dm-jevo fotoknjižico me zanima, a jutri še velja ta brezplačna varjanta??? 

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7199
9.8.2007 23:45:48   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Aja, pa še za to dm-jevo fotoknjižico me zanima, a jutri še velja ta brezplačna varjanta??? 

Ja še jutri je.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  286 287 [288] 289 290   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  286 287 [288] 289 290   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Posvojitev otroka in istospolni par
agnes

Kakšno je vaše stališče do tega, da otroka posvoji istospolni par?

To popolnoma podpiram. (25%)

To podpiram, kadar gre za otroka, za katerega je težje najti posvojitelje (npr. hendikepiran otrok) (7%)

Ne vem, se ne morem odločiti. (19%)

Tega ne podpiram. (46%)

Drugo. (3%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!