Encijan
|
LeINA, ja, z napotnico gremo, a vi ne? Se je tudi meni zdelo čudno, tko da sem že mislila, da greste kam drugam... No, vsekakor poročaj, prosim... Pa dobro zrihtaj fotoknjigo! Zdaj pa še mene mika, ko se vas jo je že toliko spravilo delat. Saj je še kak dan časa, a ne? DM bo imel zdajle res najbrž kar stroškov, ampak pol pa najbrz tudi nov biznis, če vam/nam bo všeč, bomo sigurno še delali knjigice... Hvala za cestitke za 5 mesecev. Je bila Špela včeraj in danes ful pridna (tudi čez dan spala veliko več kot pretekli teden, pa ponoči smo "samo" 2-krat papcali), sem jo prej hotela že tukaj pohvalit, no zdaj se pa že eno uro mučiva, da zaspi, zeha, pa mal ziza, pa jokca, pa jovo na novo... Prej pa je imela akrobacije po postelji, kravce pase za šalo, včasih se že na dlani dvigne, samo le za par sekund, pa s trebuščka je pogruntala, da se lahko obrne nazaj na bok tako, da se postavi na eno koleno in se spodnese... (Hja, zdaj mi je pa na roki zaspala in sem jo že odnesla spančkat...) Sem jo prej spet malo posnela, je tolk luštna, ko se matra in hoče nekaj novega naredit... Je prav fino, če ujamem te prelomnice, bo to res lep spomin... Nič, grem posodo pomit, ker mamo štalo doma, pa pridem nazaj, če bo pričipesa še spančkala. Tejčica samo še vašega korenjaka moram pohvalit, res ma ornk mere... L.p. Encijan
|