|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
8.8.2007 12:13:57   
tejčica
Ekola nas od P. Dobili smo drugo pikico in mali se je samo malo nakremžil in zastokal, pa je bilo že vse ok. Kaj bo jokal, če ga je pa Taja za rokico držala.user posted image  Pa seveda smo se tudi merli in vagali. Pri skoraj 5 mesecih imamo 74cm in 8850g. No ja, majhni ravno nismo.user posted image

Smo pa imeli cel džumbus, da smo se od doma odpravli. Naročeni smo bili ob pol enajstih, Tajo pa sem mogla še zbudit, pa preden je ona pojedla, se umila in oblekla je bila ura čez deset in pol se ona zmisli da bo zdravnici risbico narisala. Pa seveda prva ni uspela in je začela na novo, pa z drugo spet ni bila zadovoljna, no v tretje pa je pupi le ratalo in je vsa ponosna nesla P risbico in dobila dve štampiljke na rokico.user posted image

Sedaj pa šibam sestavljat smrkce.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7126
8.8.2007 13:50:34   
Sibil_
Dan!

Včeraj sem bila jezna-je imel Siol neko sistemsko napako in mi ni delala net zvečer-grrr.To sovražim!A še komu ni delalo?

Drugače je Lukas dobil v ponedeljek prvo pikico, jokal ni, ampak njegov izraz na obrazu je pa bil fenomenalen-nekaj med zgroženostjo, bolečino, jezo, užaljenostjo-še sestra je skor crknila od smeha ko ga je vidla.Je pa šlo mimo brez posledic.user posted image

Spanje-tiste ki polno dojite-se upate spat ne trebuhu?Jaz bi takoooo rada spala na trebuhu in ne upam zaradi prsi in mleka, kaj pa ve?

GH-no, mi tudi počasi poskušamo.Ampak mikasm mu ne, včeraj sem mu dala malo krompirja in bučke, pretlačeno in malo soljeno.Mu je kar šlo dol, samo mu nisem upala kaj preveč dat.Drugače ima pa rad hruško, jabolko malo manj, pa banana gre tudi dol-hehe.user posted image

V petek pa moramo žal na en pogreb-je včeraj umrl od strica brat, res res dober človek.Sicer nismo bili ne vem kako blizu, ampak vedno se ga bom spominjala, ker je bil tak zanimiv.Imam pa težavo.Namreč pogreb bo baje v Mengšu-a katera ve kako je tam pokopališče?Ker bomo šli vsi, pa ne vem če je tam kakšen prostor da lahko moje fante pustim in grem jaz na pogreb.A katera pozna kaj tam okrog?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7127
8.8.2007 13:51:48   
erna14
user posted image user posted image nas mali je dons spet kakal in minili so sele 4 dnevi in to tako velik da sm bla jaz vsa usrana ker sm ga mela v narocju ravn takrat tko da mi ni nc preostal druzga k da sm slekla sebe in njega in sva sla oba pod tus

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7128
8.8.2007 13:53:41   
erna14
spanje na trebuhu:jaz si tud ne upam ves kok je men hudo jaz sm prej sam na trebuhu spala pred nosecnostjo sm se komi navadla na boku in hrbtu spat

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7129
8.8.2007 13:55:19   
thaiss
Ines (Lejci), Špela (Encijan), Zoja (Vaihativa), Lara (alfa75) in Jan (Lara 22), čestitke za 5 mesecev
user posted image
Tejčica super mere ima Vid!!! user posted image  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7130
8.8.2007 13:56:13   
erna14
sezam-aja  men je tok butasta ta reklama mislm haloooo kr neki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7131
8.8.2007 14:06:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Včeraj sem bila jezna-je imel Siol neko sistemsko napako in mi ni delala net zvečer-grrr.To sovražim!A še komu ni delalo?

Nam... in mi imamo še Siol TV... mah, pri njih itak več ali manj kaj ne dela, pa za dežurno službo tam za javljanje napak itak nikoli ne dobiš na telefon. Nam na začetku Siol TV ni delal kot bi moral, so se kr vsake tolk časa delale kockaste slike in je moj napisu pritožbo, da ne plača računa, ker itak ni delalo kot bi moralo in da napake kljub stalnemu pritoževanju in obljubah niso odpravili... no, potem pa dobiva opomin, da nisva plačala računa - jih pokliče in jim pove, da je račun zavrnil in da niso še nič odgovorili in d azato ne morejo dati kr opomina. In lepega dne so nama odklopili internet in tv... moj je čist popizdil, dobil šefa te službe k bi moral kaj zrihtat in jih spucal - nazaj so naju priklopili čez uro, znesek na računu sva plačala sam 70% za tri mesece in takoj naslednji dan so nama zrihtali tv kot se šika. Ampak vsake tolk časa pa vse skupaj pade dol, saj razumem, ampak brez predhodnega obvestila ali opravičila, tega pa ne!

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7132
8.8.2007 14:10:17   
sezam
tejčica - user posted image user posted image  za takega korenjaka

sibil - jaz spim tudi na trebuhu, pa kake večje polplave še ni bilo. Se pa drugače polno dojiva user posted image  imam pa gor skoz eno plenico in tiste mrežaste hlačke, da sdrži plenico (spodaj prerežem) user posted image
Mengeš - Pokopališče je ob cerkvi, vežica je pa malček stran (ne dosti - v bistvu je samo parkirišče vmes). V bližini pokopolišča ne vem, da bi bilo kaj primerno za tvoje fante. Kaj pa če jih pustiš v Mercator centru v Domžalah. Tam imajo igralnico in še lokalček je zraven. Pa saj je blizu. Če gresto po avtocesti do Domžal greste itak mimo user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 8.8.2007 14:16:24 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7133
8.8.2007 14:29:34   
Barči78
Uf tejčica - tole pa so mere, naš Žan je dolg okoli 68 cm, sva ga z mojim merla, tehta pa še ne 6500 g. Res maš ornk fanta.
Evo mojga drobiža, kako mu nogice popustio, ja ja, težko je držat tako težo.

user posted image

Takole ma pa punčke rad, jo tako lubčka, da je že čist znucana. user posted image

user posted image

Erna - user posted image user posted image  za ornk kakeca

Čestitke današnjim mesečnikom user posted image user posted image user posted image

Evo, jutri grem na morje user posted image , upam, da se bo vreme v redu držalo.

Lepo se mejte, pa pridno čvekejte.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7134
8.8.2007 16:22:27   
sezam
barči - saj ne morem verjet, kaj vaš Žan zna user posted image user posted image . Vidiš manekenska postava je pa tudi za nekaj OK user posted image user posted image

tejčica - sem prej pozabla - upam, da ne bo kake reakcije po cepljenju user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 7135
8.8.2007 16:39:15   
Pikca
draja, našega tud matra po bučkah, paradižnik recimo pa lahko normalno jemuser posted image
tejčica, uau, kakšen velikan! user posted image  da ne bo reakcije

barči, je pa res dober Žan, glih kar bo hoduuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7136
8.8.2007 17:02:33   
tinaaja
Jaz sem pa kar malo user posted image pa user posted image ... najprej mi en prfoks to bedno odgvori na eno vprasanje glede preostalega diferencialnega izpita, da me je kar minilo it delat.. ampak MORAM! pol pa moj pride domov s se bolj bed novico - namrec, na parceli, kjer sva hotla zidat, ne smeva. Vcasih je bilo tko, da si z dovoljenjem lahko zidal sosedu na mejo, zdaj pa je odmik 4m obvezen za nas okolis in ne moremo nic, ker je parcela siroka 11m user posted image user posted image user posted image user posted image pa s izpuhtele sanje o hisi.. no hiso imam, ampak mami zivi v njej (sva obe lastnici) in mi se na misel ne pade, da bi jo ven metala. zato je bila ta ideja z gradnjo tok kul, zdaj pa ne bo nic iz tega user posted image user posted image user posted image user posted image

pol se pa tolazim - da vazno je, da smo vsi zdravi (kar je tud res)...

Moj je odpeljal brino ven, da jaz zberem vse za fax, da pol startam. upam, da mu ne bo spet celih arij zapela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7137
8.8.2007 17:18:23   
Anonimen
Encijan  a vi greste z  napotnico ali brez?Cudno mi,da imate tolk pozneje kot mi.Jz sem v torek klical ain mormo jutr tja.gremo pa na  cankarjevo.bom porocala kaj bomo zrihtali jutr.prvo imamo okulista potem pa se posvetovalnico in prvega pikecauser posted image zadnjic smo prestavli zaradi prehlada...

aspravljam skupi slike za 5fotoknjig pa vas sam berem,drgac ne bom se dsns konecuser posted image

(odgovor članu Encijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7138
8.8.2007 17:54:31   
Encijan
LeINA, ja, z napotnico gremo, a vi ne? Se je tudi meni zdelo čudno, tko da sem že mislila, da greste kam drugam... No, vsekakor poročaj, prosim... Pa dobro zrihtaj fotoknjigo! Zdaj pa še mene mika, ko se vas jo je že toliko spravilo delat. Saj je še kak dan časa, a ne? DM bo imel zdajle res najbrž kar stroškov, ampak pol pa najbrz tudi nov biznis, če vam/nam bo všeč, bomo sigurno še delali knjigice...

Hvala za cestitke za 5 mesecev. Je bila Špela včeraj in danes ful pridna (tudi čez dan spala veliko več kot pretekli teden, pa ponoči smo "samo" 2-krat papcali), sem jo prej hotela že tukaj pohvalit, no zdaj se pa že eno uro mučiva, da zaspi, zeha, pa mal ziza, pa jokca, pa jovo na novo... Prej pa je imela akrobacije po postelji, kravce pase za šalo, včasih se že na dlani dvigne, samo le za par sekund, pa s trebuščka je pogruntala, da se lahko obrne nazaj na bok tako, da se postavi na eno koleno in se spodnese... (Hja, zdaj mi je pa na roki zaspala in sem jo že odnesla spančkat...) Sem jo prej spet malo posnela, je tolk luštna, ko se matra in hoče nekaj novega naredit... Je prav fino, če ujamem te prelomnice, bo to res lep spomin...

Nič, grem posodo pomit, ker mamo štalo doma, pa pridem nazaj, če bo pričipesa še spančkala.

Tejčica samo še vašega korenjaka moram pohvalit, res ma ornk mere...

L.p. Encijan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7139
8.8.2007 18:36:30   
slumpo
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

namrec, na parceli, kjer sva hotla zidat, ne smeva. Vcasih je bilo tko, da si z dovoljenjem lahko zidal sosedu na mejo, zdaj pa je odmik 4m obvezen za nas okolis in ne moremo nic, ker je parcela siroka 11m user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo pa vam je to reku....če je sosed individualna oseba...torej da to ni občina ali druga državna ištitucija se lahko ob soglasju lastnika gradi bližje kot 4m. Več če želiš pa na ZS.

Ja midva z najinim pikcem sva danes imela prekrasen dan....sva pohajala ...mali je bil pri eni luštni punčki in je spal v njeni postlci ....midve z mami njeno ki je moja prijateljica pa sva klepetale da se je kar bliskalo....

Pol smo šli pa po atija v službo, in nato v H&M mal za malega zapravlat...mami pustila tam 10.000SIT (beri Evri mi še ne grejo)

Zdej pa jaz doma moja dva fanta pa na sprehodu....jaz pa moram biti v bližini WC, ker imam tam postojanko na 10 min.

Ejla tiste ki imate fantka...kaj je sedaj s temi lulčki....ali je res treba neki prakticirat s tisto kožico ali ve pustite vse na miru...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7140
8.8.2007 19:10:03   
Barči78
Ejla tiste ki imate fantka...kaj je sedaj s temi lulčki....ali je res treba neki prakticirat s tisto kožico ali ve pustite vse na miru...

Jaz mu večkrat potegnem kožico čist do konca gor, kar precej in mu spodaj umijem. Od kolegice fantku bodo mogli nekaj prerezat, sicer nič hujšega, ampak kožica mu ne gre gor.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 7141
8.8.2007 19:12:30   
Barči78
Vcasih je bilo tko, da si z dovoljenjem lahko zidal sosedu na mejo, zdaj pa je odmik 4m obvezen za nas okolis in ne moremo nic, ker je parcela siroka 11m pa s izpuhtele sanje o hisi.. no hiso imam, ampak mami zivi v njej (sva obe lastnici) in mi se na misel ne pade, da bi jo ven metala. zato je bila ta ideja z gradnjo tok kul, zdaj pa ne bo nic iz tega

Moja kolegica je z možem postavila hišo, zraven nje pa jo je postavil en gospod, pa pomojem ni niti 2 metra stran, samo je pa res, da so se predhodno dogovorili, kot ti tudi slumpo piše.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7142
8.8.2007 19:18:53   
Žabika
Tejčica: to pa so mere! Bravo, bravo!

Sibil: jaz spim na trebuhu brez izlivov in brez občutka da bi bilo mleka manj, bolečin pa tudi nimam. Spim pa na trebuhu sigurno že dva meseca. Prej pa nisem mogla, ker so me prsi bolele.

Tinaaja: upam, da ti bodo ti nasveti kaj pomagali.

No tudi moj se sprehaja s Hano in Lupusom, tako da imam malo časa zase. Žal se že izteka, ker se kmalu začenja spalna procedura.

fotoknjiga: moja je že narejena in jutri jo grem iskat. Moramo pa to plačati, ker se mi ne da pisat pritožb (nismo napisali gesla). Če bo ta knjigica ok bova hitro naročila dve še na njihov račun. Če so oni grdi, bom pa tudi jaz.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 7143
8.8.2007 19:24:27   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Vcasih je bilo tko, da si z dovoljenjem lahko zidal sosedu na mejo, zdaj pa je odmik 4m obvezen za nas okolis in ne moremo nic, ker je parcela siroka 11m pa s izpuhtele sanje o hisi.. no hiso imam, ampak mami zivi v njej (sva obe lastnici) in mi se na misel ne pade, da bi jo ven metala. zato je bila ta ideja z gradnjo tok kul, zdaj pa ne bo nic iz tega

Moja kolegica je z možem postavila hišo, zraven nje pa jo je postavil en gospod, pa pomojem ni niti 2 metra stran, samo je pa res, da so se predhodno dogovorili, kot ti tudi slumpo piše.

na UE in opcini trdijo drugace... da za strnjena naselja, kjer so doloceni pogoji velja 4m user posted image ce kdorkoli ve drugace in ima nekje to pisno, bom skakala do neba. bomo se mal preverjali in iskali moznosti.
brina ze spi user posted image odkar je tok aktivna, zvecer kar dol pade. no saj ponoci nadoknadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 7144
8.8.2007 21:02:36   
Anonimen
Tinaaja, vsaka občina ima to drugače urejeno, ali imajo fiksno 4m ali pa je možnio manj, to same določajo. Ene imajo pa celo to finto, da lahko s soglasjem zidajo bližje sosednji parceli kot je 4m, če gre za garažo, prizidek ali pa podobne finte, če pa gre za manj enostaven objekt (torej hiša), potem ni odstopanj, pa čeprav imaš soglasje soseda. Pa še to, če je parcela slučajno v bližini kakšne ceste. Gradite lahko 5m stran od pločnika oz. kjer pločnika ni pa 7m stran.
V ZS mi napiši katera občina si, koliko km je velika parcela,..., pa se bom pozanimala kako je pri vas.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7145
8.8.2007 21:12:10   
K_a_t_i
user posted image  Kako pa zgleda, če so bajte samo 1m narazen? Neč jasen... Men se še to, da bi mela soseda 4m zram, zdi čist nezaslišano. Aja,... Jst sem iz Trbovelj - tam smo vsak na svojem hribu user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7146
8.8.2007 21:17:07   
tinaaja
to zgleda tko, da je na strani,kjer bi gradili na mejo parkirisce od soseda, ki ima tam poslovne prostore, torej mu ni motece, nam pa tudi ne. drugje okoli pa so samo vrtovi, ampak od ostalih bi bili oddaljeni min 4m. mi tud na misel ne bi prislo, da bi se z nekom gledala cez okn in bi lahko kavico kar iz svoje kuhinje pila user posted image user posted image , mi se copat ne bi bilo  treba oblect. jah kati, tko je to, ce si v Lj, al blok kot ti al pa tkole... nima tukaj vsak svojega grica in doline. sem bila noro srecna, da sem imela to zaplato zemlje, zdaj pa lahko zacnem loto igrat, ce zelim hiso v Lj gradit. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7147
8.8.2007 21:31:19   
Mojca B
lejo K_A_T_I midve sva z istega hriba.. kako pa zdaj to? ..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7148
8.8.2007 22:47:21   
skačica
hojla!

Včer mi je net nekaj štrajkal(Sioluser posted image ) in nisem mogla nič po RR skakati, danes sem pa imela na obisku cel dan kolegico, da nisva z Izo samevali.
Ja, tast in tašča sta odšla na morje, cela bajta je moja, a pridete?Naredimo feštico en, dva, triuser posted image . Imamo velik vrt, senčko, klopce in veliko mizo tako da vas bom imela kam datuser posted image  

Tud jaz sem šla v ponedeljek malo zapravljat v H&M in tam pustila 130 eurov pa se mi zdi, da še nič nimamo. Bo treba še eno tašno rundo narest, ker ji je treba nabaviti jesenske cunjice.
Drugače je pa mož včeraj rezerviral še 5 dni morčka- Krk, hotel- ne bom spet kuhala in pomivala posode in kuhala,....

spanje- jaz včasih spim na trebuhu in tudi še polno dojim pa mi tud nič ne tečeuser posted image , sicer pa najraje spim na desnem boku.

tejčica- mere, da te kap. Pa kakšen velikanček je tvoj Viduser posted image

barči- a kar takole? Je pa res napreden tvoj fantekuser posted image user posted image user posted image Verjetn bo shodil že pri 6-ih mesecihuser posted image user posted image

tinaaja- krizauser posted image , upam, da nimaš prave informacije, ampak če tako trdijo na UE bo verjetno to res držalo. Pri nas na občini sploh ne vejo točno zakaj tam sedijo, kaj šele da bi vedele prave podatkeuser posted image

žabika, tinaaja- luštne vajine babikeuser posted image .

Mi imamo pa zadnje čase pestro preden Iza zaspi. Jo je težko uspavat in ko jo spečo položim v zibko in odidem ven, se ona zbudi in zajoka in ko pridem do nje in ji govorim, da mora spančkat, se mi ona začne smejat na vsa usta. In potem spet uspavanje jovo na novo. Mah, je pa tko luštna ko se mi ven iz zibke smeji, da ne moreš biti jezen.user posted image
Drugače bi pa ona kar sedela, vsakič ko se previjava z velikim užitkom sesa svoje palčke na nogicah in grabi vse kar je v njeni okolici. Še posebej jo privlači piksna atijevega pivauser posted image . Pa izredno visoke tone spušča, da ti gre kar čez ušesa, renči pa neuser posted image
Ja, res je luštna, vsak dan je bolj zanimiva.

Grem zdaj spat.

PS: za diplomo še vedno ni navdihauser posted image user posted image user posted image . Pomagajte!!!!!user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 7149
8.8.2007 22:55:32   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Ja, tast in tašča sta odšla na morje, cela bajta je moja, a pridete?Naredimo feštico en, dva, triuser posted image . Imamo velik vrt, senčko, klopce in veliko mizo tako da vas bom imela kam datuser posted image   

Ti sam povej kdaj in kje user posted image user posted image

Smo mi tud prej še H&M in v Spar letel in tam pustil skoraj 200€ za cote user posted image  in še to največ za Ano - za oba jesenske jaknice, pa za Žiga 4 pižamce, potem pa za Ano nekaj dolgih hlač, majčk z dolgimi rokavi in jopčko ter pižamo, pa copate za v vrtec user posted image

Jutri gremo pa k nam za cel dan - moja mami že nekaj časa obljublja Ani, da bo prišla k njej za en dan na počitnice in bo imela čas samo zanjo. Mi2 z Žigom jih bova pa kontrolirala user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

forum
Lelly28 RR

ali rade sodelujete v forumih?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!