|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  476 477 [478] 479 480   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.8.2007 20:13:16   
Zamima
atanja,... dobrodošla nazaj! user posted image

jaz Zali pustim, da se plazi po laminatu v dnevni, ja itak, da bi ona tudi tla lizala  user posted image , no to pazim, da se ne dogaja kaj preveč user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 11926
2.8.2007 20:13:55   
ircica
Atanja, dobrodošla nazaj!

Kostja plazi kar vsepovsod. Razen na balkon ga ne spustim več, dokler temeljito ne pomijem tal, ker ima potem strašno svinjske hlače (zdaj pa veste preveč o stanju mojega gospodinjstva). Najraje gre v kopalnico in gleda pralni stroj. Je že nabral prebito ustnico in par priprtih prstkov. Kaj češ? Slej ko prej se mora spoznat s tlemi.
Je pa res, da pazim, da mi ni predolgo izven vidnega polja. Enostavno preveč kablov visi naokrog.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11927
2.8.2007 20:17:22   
ircica
Kaj ve katera kaj več o tisti mami, ki je pustila otroka in šla v Nemčijo?

Moja mati me danes že cel dan o tem zafrkava, pa ne vem, kaj je bilo.

Humor pri nas doma:
Razlagam o vodnih toboganih in kako so fajn. Mama vpraša, če je Kostja tudi šel na tobogan. Moj pa s prve:"Ne, saj imajo otroški bazenček pa v obroču je bil."
Sanje vsakega CSDja.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11928
2.8.2007 20:39:38   
urška76
Ojla!
Se moram javt, k sem jutri spet off line.
Ircica tista mami je baje še ne triletno punčko pustila zvečer samo doma in se odpeljala v Nemčijo, baje k tipu. Pol je pa drug dan en sosed poklicu policijo, k se mu je otroček zasmilil k je skoz jokal.
Atanja WB. Jest našo pustim da lazi okoli. Sem že imela preurejanje stanovanja, k sem vse z nizkih polic dvigovala.user posted image  Zdej mi jo pa itak najraje v otroško sobo kidne med Mihove igrače. Grize mi pa prketa sicer ne, se mi pa zobje že fino poznajo na posteljici in trip trapu. Pa so šle moje samje, da bom postlco draži naprej prodala, kot sem jo pa kupila user posted image .
Krfjolca tebi bo pa Miha zapel. Botra pehta dober dan, pridi k nam na tiho plan....user posted image  Drgač pa Krfjolca - Pehta hm user posted image  neeee, res boljš zgledaš
Viv kje sta vidva otroke delala, da so tko pridni? Men bi tud kak priden prav pršel. user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11929
2.8.2007 20:53:31   
ircica
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Viv kje sta vidva otroke delala, da so tko pridni? Men bi tud kak priden prav pršel. user posted image

Da ga še pozabim, ko bom za dopust pakirala? user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11930
2.8.2007 21:13:15   
Aja1
Evo, otrok spi. Tokrat s povečano dozo rižolinota...bomo videli, če bo kaj dlje spala (če je ponoči problem lakota).

Zdaj pa čakam, da moj pride iz šihta...malo sem slabe volje, ker imam jutri rojstni dan in bo moj cel dan v službi, moji starši so na morju, dve prijateljici tudi,...torej bova z Nejo cel dan sami....kar preskočila bi ta dan....pa še leto starejša bom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11931
2.8.2007 21:18:06   
majas

Ojla!
Se moram javt, k sem jutri spet off line.
Ircica tista mami je baje še ne triletno punčko pustila zvečer samo doma in se odpeljala v Nemčijo, baje k tipu. Pol je pa drug dan en sosed poklicu policijo, k se mu je otroček zasmilil k je skoz jokal.

Katastrofa,,, pa saj ne morem verjeti. Bi kar znorela no in jo zapral nekam. mi je pokvarilo VES večer zdaj, pa grem likat. user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11932
2.8.2007 21:24:07   
Anonimen
Jaz mam pa  spet eno vprašanje.
A katera uporablja sling za nošenje otroka? Pa Gucio čeveljčke in copatke, ki so na voljo na tele strani ?

Moj škratek

Jaz vedno težje nosim Ano naokol, križ mi nagaja ko user posted image !

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 11933
2.8.2007 21:24:25   
majas
No vseeno kaj napišem...
Smo bili cel dan od doma, ker je še danes avto crknil. Pa ga je moj cel dan popravljal, pri njegovih na vikendu- a uspelu mu je pa so tako everčki prišparani.
Pa nisem vedela da bomo šli do njih ker smo imeli namen iti samo do trgovine in evo nam crkne avtu. Potem sva ga tam porivala pred tgovino-vžgal pa je le. In seveda gremo do njegovih, jaz brez plenic, Kaja se pokakala-kaj pa zdaj. Sva ji dale z taščo vložek notri
user posted image in se smejale da je hitro začela s tem. Samo user posted image vložek nič ni pomagal je revica bila vsa mokra.
Jaz pa sem bila 2 urici danes v službi da sem videla kako ona dela pa malo sve čvekale z mojo novo šefico in je bilo prav fino.  ž

Kaja že spančka, jaz pa grem likat pa kuhnjo posparvit ker spet nisem nič naredila če me ni bilo doma. Se mi pa tako nič ne da.

Tudi Kaja najraje plazi na tleh in najraje tja kjer so kabli tako da jo moram imeti skso na učeh.

zamima nič se ne sekiraj... pa če so te poslali na razvojno-kaj se ti en podaljša porodnišk zaradi tega user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11934
2.8.2007 21:25:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

A katera uporablja slinge, trakove, pouche  za nošenje otroka? Pa Gucio čeveljčke in copatke, ki so na voljo na tele strani ?

Moj škratek

Madona, sem ga zafrknila zdajle! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11935
2.8.2007 21:25:44   
majas
MucaMaca jaz nič ne uporabljam. se mi zdi da te tudi če imaš to boli križ user posted image je kar na rokah, najraje jo naslonim na bok in je lažje 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11936
2.8.2007 21:28:01   
majas
Kaja pa sploh noče ml.kašic... kar pluva vse ven. bom morala kako drugo kupit. Tako da zvečer dobi samo zizo in je to to.

Aja1 upam da bo jutrišnji dan kljub temu lep... boš ga letos prvič praznovala, pa ne sama ampak bo Neja ob tebi in tudi to je nekaj najlepšega.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 11937
2.8.2007 21:34:45   
atanja
Eh Ircica sej pri nas tud ni vse čisto in pač malo umazanije mora dobit mene je sam bl strah k se kar mal z ihto zaleti v tla pol pa itak da je bum.

Super hvala ker ste mi povedale... ker se pozna da živimo z našimi še skupaj in je bl razvajen kot ne. Zadnjič sem ga dala v dnevni da bi pokazu kok zna se lepo plazit pa je mami kar jokala zraven da kako njenga lupčka matram. Res no včasih bi rajš mela vse nastlan pa da bi sama žvela k pa da take fore poslušam. al pa da se ga ne sme samega pustit niti za trenutek.Ampak največkrat jih preslišim-imam pač eno razvajeno dete , edino prejle se mi je pa strgal...

...smo bli pri moji teti čez cesto-pri nas žvimo vsi na kupu- in tam bla moja babica, moja starša, se strična,..no in ker je teta bez službe pa njena vnuka se slita na štajersko septembra, smo mal se začel pogovarjat če bi ona lahko varstvo nad tedom prevzela za par mesecev dokler ne dobim vrtca. In moja babi da to je najbolj, da če pa teta ne bo mogla kdaj ga pa ona bo pazila lahko vmes kakšno urco, in da se tako štukamo do 3.leta. Pa sem jaz rekla da tud če moja mami ostane doma gre mali takoj v vrtec ko dobim prosto mesto in naj že nehajo težit s tem-mel smo že zamisel da bi jaz popoldne delala sam da malemu v vrtec ne bi blo teba it.
No in babi čist užaljena da kako lako dam tamalga tok hmal v vrtec. mi je zatežila k da sem najslabša mami.
Da ne omenim kako pogledajo k gremo najbrž drugo leto kupaj v Kanado zaradi hokeja namest letnega dopusta....cela štala...

Ampak ste me potolažle jutri ga takoj dam v dneno da mal preišče. Sam pod nazorom k mamo tok kablov tud pri nas....

Viv res maš pridne otroke. Pa sem brala mal o tistem komentarju ki si ga napisalo o hoji 8 mesečnika. Mi je bil všeč. K ga res nisem skoz mela tako, ampak mal spremebe mu je pasalo.

Zamima-fulll fajn da se bosta že selili-al sta se že.user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj sem hotla napisat pa sem pozabila.....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11938
2.8.2007 22:00:04   
Anonimen
Ka ste že vse pobegnale spat?

Grem še pa jaz. Mirno nočko vsem!

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11939
2.8.2007 22:03:35   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Da ga še pozabim, ko bom za dopust pakirala? user posted image user posted image

Veš kok bi blo hitr spakiran. Pa pol mn stvari bi sabo vlekla user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11940
2.8.2007 22:07:05   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

A katera uporablja sling za nošenje otroka? Pa Gucio čeveljčke in copatke, ki so na voljo na tele strani ?

Moj škratek

Čisto nič od tega nimamo v uporabi. Smo imel sicer štorklo doma (trak za nošenje), ampak mi že Miha ni bil notri, pa tud Špela ne. Pa nekak se mi je zdel, da jima ni udobno.
Ano pa ne preveč nosit. Naša mala je kar na tleh lepo, Vsake toliko jo prestavim na puzle/peno, da lahko spet hitr dol zleze, Če je preveč destruktivna po stanovanju jo dam pa v trip trapa. Crkljava se pa v glavnem na postelji. o sej jo tud prenašam, ne da je ne, ampak probam to zminimalizirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11941
2.8.2007 22:09:24   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Smo bili cel dan od doma, ker je še danes avto crknil. Pa ga je moj cel dan popravljal, pri njegovih na vikendu- a uspelu mu je pa so tako everčki prišparani.
Pa nisem vedela da bomo šli do njih ker smo imeli namen iti samo do trgovine in evo nam crkne avtu. Potem sva ga tam porivala pred tgovino-vžgal pa je le. In seveda gremo do njegovih, jaz brez plenic, Kaja se pokakala-kaj pa zdaj. Sva ji dale z taščo vložek notri
user posted image in se smejale da je hitro začela s tem. Samo user posted image vložek nič ni pomagal je revica bila vsa mokra.

Evo zaradi takih primerov jest vedno ruzak od tamale tovorim sabo, pa čeprav ga v 90 % sploh ne rabim. Sej te bo izučilo user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 11942
2.8.2007 22:13:43   
majas
No pa sem spet obvisela za računalnikom in spet ni bilo nič z likanjem.
Grozno no user posted image
ah aj je še jutri en dan. Grem samo kuhnjo posparvit in spat. Saj ni nkjer nobene da bi čvekala z mano - kake ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11943
2.8.2007 22:15:36   
majas

IZVIRNO SPOROČILO: majas

Evo zaradi takih primerov jest vedno ruzak od tamale tovorim sabo, pa čeprav ga v 90 % sploh ne rabim. Sej te bo izučilo user posted image

Ja saj me je malo user posted image bo zdaj vedno kaka plenica v torbici, pa večjo torbico si še moram kupiti da bo prostor ker se mi tiste njene torbe ne da več sabo vlačit, pa sem jo čisto zmeraj. Sem bila prej bolj pridna,. danes pa sem imela
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11944
3.8.2007 7:40:23   
Žiga
Danes sem pa jaz prvi...
Petek je, tako da je moja user posted image  offline. Itak pa pelje tastarejšega na počitnice...

Spali smo za en drek, tamala je celo noč nekaj tulila...  user posted image user posted image user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 11945
3.8.2007 7:57:29   
Nogavica
Jutro!

Meni se več ne da ponavljat o naših nočeh zadnje čase, ker lahko samo kopiram od prejšnjih dni. Sem včeraj na novorojenček, dojenček vprašala, če se je to še komu dogajalo, pa sta mi dve svetovali, naj je ne hranim, če je do zdaj nisem. Saj nisem poskusila, ampak sem šla samo na wc, ko sem jo dala v najino posteljo, pa je bilo tiste 3 minute tako vreščanje in kričanje, da sta se doli sigurno mama in oma zbudili user posted image . Ati je ni mogel nikakor zamotit. Ni šans, da je ne dam na zizo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11946
3.8.2007 8:11:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jutro!

Meni se več ne da ponavljat o naših nočeh zadnje čase, ker lahko samo kopiram od prejšnjih dni. Sem včeraj na novorojenček, dojenček vprašala, če se je to še komu dogajalo, pa sta mi dve svetovali, naj je ne hranim, če je do zdaj nisem. Saj nisem poskusila, ampak sem šla samo na wc, ko sem jo dala v najino posteljo, pa je bilo tiste 3 minute tako vreščanje in kričanje, da sta se doli sigurno mama in oma zbudili user posted image . Ati je ni mogel nikakor zamotit. Ni šans, da je ne dam na zizo.

Tud Ana počne isto. Vrešči na ves glas. user posted image Ta vikend imama namen z user posted image jo nekak odvadit nočnega hranjenja. Poročam čez par dni kak nam je šlo. Najbrž nikakvo. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11947
3.8.2007 8:15:05   
atanja
No očitno je danes taka noč. poleg tega da je bil od enih naprej nemiren in sem mu roko držala da je bil miren-mam pojstlico čist ob svoji strani-je ob 4h stal v pojtelci in me gledal ven pa tiho bil. No in valda mam jaz še eno paranojo da ne bi nazaj padel ker bi se v drugo stran udaril in sem ga rajši k sebi vzela in sva se do pol sedmih objemala. Ampak me je skoz neki brcal pa tepel.

Sva pa bla brez dragega. Takod a mogoče ga je pogrešal.

Zdaj pa ne vem a na grem z njim spat al naj se grem učit-kao. Pa jest bi mogla pred vsem tem.

dobro jutroooo!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11948
3.8.2007 9:05:27   
Nogavica
atanja, jaz sem se tudi bala, da bo Živa udarila z glavo nazaj, če pade v posteljici, pa sem čez ograjico dala njeno odejico (ki je že nekaj časa ne uporabljam, ker se takoj odkrije) in jo zatlačila za jogi, zdaj pa lahko pada po mili volji user posted image .
Pa včeraj si spraševala glede plazenja - jaz imam Živo tudi kar na tleh. Večino časa smo itak v sobi, v kuhinji in kopalnici pa jo imam v stolčku. V sobi pa je je vsepovsod polno, puzle bomo menda lahko kar pospravili, ker več ne služijo svojemu namenu. Jo posadim gor, pa gre takoj na parket, puzle pa razstavlja na prafaktorje.

MucaMaca, veliko sreče pri dvajanju od nočnega hranjenja, me prav zanima, kako vam bo uspevalo. Jaz sem se odločila, da še malo počakam, v upanju, da se spet sama od sebe vrne "na staro".

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 11949
3.8.2007 9:19:32   
Zamima
user posted image user posted image user posted image  take reakcije na cepivo, ko smo jo pa mi imeli včeraj pa še ne user posted image , čez dan je bilo vse OK, tam okoli 21.00 pa katastrofa,... mala se je začela takooo dret (ne jokat) DRET in to tako, kot še nikoli do zdaj, da sem misla, da niti k sapi ne bo prišla,... user posted image

hitro za tem sem ji dala svečko,... po 15 min se je stanje začelo izboljševat, zaspala je pa komaj mali pred polnočjo. user posted image

Zdaj zgleda vredu. upam, da se ne ponovi user posted image , revica mala, ko bi vsaj vedla, če jo je kaj bolelo ali kaj user posted image .

Ah ta cepljenja in ta frdamana kemija user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  476 477 [478] 479 480   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  476 477 [478] 479 480   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?