|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
1.8.2007 20:05:43   
viv_
Ja, res je bilo luštno, pa čist nenapovedano.

Urška - kam gresta na hanimun?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11876
1.8.2007 20:35:38   
Aja1
Nikjer nobene. Pa ravno takrat, ko imam čas. No, pa nič.Grem pa kar spat, čeprav je zunaj še dan user posted image ...zdaj bo verjtno najbolj kvaliteten spanec (prva runda). Nočko.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11877
1.8.2007 20:52:12   
max81
hej ej, jest sm tukiuser posted image user posted image user posted image
na pa je kr šla, pa ne že spat nouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11878
1.8.2007 21:18:30   
Anonimen
Punce, meni se pa ne da čvekatuser posted image ...en osel je pa ognjemet spustil v zrak user posted image ...lepo spite...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11879
1.8.2007 21:57:58   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Majas, škoda, danes verjetno ne bo nič user posted image ,... pa kdaj drugič, samo da porihtate zadevo user posted image .

Ja res... oprosti niti javiti nisem imela časa ... sem cel dan nekaj delala, pa pospravljala...še jutri me čaka delo. Avto še vedno ni porihtan tako da...
Ja nam je avspuh počil ko smo šli iz morja, je tako bobnelo da me je glava bolela. user posted image

kaja spančka, je danes toliko prespala čez dan, me zanim kaka bo noč. Jo je prej spet takoj zmankalo.
Zamima jaz jo imam oblečeno v spalno vrečo tisto tanko iz pokapolonice, pa še pokrijem jo ker imamo mi mrzlo v spalnici. Še prej ko je bila taka vročina je ona v pidžamici spala ponoči.  samo se pa jezi na spalno ker ne more brcat, pa se ji zataknejo nogice in potem joka user posted image

auuuuuuuuuuuuuuuuu sem držala nogo po turško zdaj pa mi je zaspala... auč boli... grrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image

tak zdaj pa grem tudi jaz pred tv z dragim pogledat en film potem pa spat. Sem tudi lena za čvekanje danes. pa že cel dan je neki čuden dan... vsaj meni...

lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11880
1.8.2007 22:42:13   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Sem tudi lena za čvekanje danes. pa že cel dan je neki čuden dan... vsaj meni...

lahko noč

Jaz tudi. Danes sem bolj brala user posted image

Lahko noč vsem

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 11881
2.8.2007 7:41:41   
max81
good morning, a sem spet prva, jeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image  jazuser posted image
ne boste verjele, ampak včeraj sem se pa po dolgem času spravla spat  ob 23h, to pa ni ravno v moji navadiuser posted image , sam kaj ko sem mogla po eni uri in pol že na stranišče in še enkrat sredi noči, sva z mojim kar izmenično hodila na sekretuser posted image , mislm, tole se je pa zgodej začel, se mi zdi, da sm v prviuser posted image  mal bl pozn morala vstajati ponoči za na wcuser posted image
no ravno zdejle pijem kavico in mi ful paše, mal kasnej jo pa nesem še mojmu, pa mi ga je kr škoda zbudit, k je pršu tko pozn dam
spali smo super, sem mogla parkrat še miško pogledat, ker je tko mirno spala, zbudila se je pa 6.45, pol mamo pa obred, da smo še malo skupej v postelji, pol je pa treba že počas vstat
iiiiii dva dni bo moj domauser posted image user posted image user posted image , super, gremo pol na en špancir, pa v trgovino mim grede, jutr gre pa mala v varstvo, k moji mamici, ker greva mi2 letat na okrog po zavarovalnicah, pa mi jo je smotan skoz vn iz avta vlečt, pa iz klime na vročino.......moja mami ji je včeraj kupila šlafrok in me prov zanima kakšen je, sicer ji bo še malo velik, ampak sej je vseen, sej ga bomo kr en čas rabil, pa itak bo 123 zrastla

no se je medtem ko jaz tuki pišem bedarije že mogoče kera prebudilauser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11882
2.8.2007 8:11:07   
Anonimen
Imamo polunarni efekt...zbudili smo se 4x...mati za odstrel sitna, sinek malo manj...greva ven, da se razpucam....user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11883
2.8.2007 8:19:05   
Žiga
Urška - kam gresta na hanimun?

Na Pag, gledat pogorišče... no, upam, da ne...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11884
2.8.2007 8:59:10   
Aja1
jutro...

Noč - katastrofalna user posted image . Že ob 21h se je prvič zbudila in tako vse do jutra. Spalaje pa od 23h pri meni ker se mi resnično ni več dalo vstajati vsakih pet minut (dobesedno).

Zdaj pa greva midve tudi ven.

Mislim da danes praznujeta Gašper user posted image user posted image user posted image  (od Kaje11, ki nas je čist zapustila) in Sara user posted image user posted image user posted image  (od katy25, ki se tudi nič ne oglasi).

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11885
2.8.2007 9:00:19   
Nogavica
Dobro jutro.

Spali smo solidno. Do 1.30h ločeno, naprej pa skupaj. Kot kaže, se bom morala kar navadit na to, ker zdaj je pa že nekaj časa vsak dan isto.
Ampak še vedno ne vem, kako to, da je mala do 8. meseca spala celo noč v svoji posteljici, brez hranjenja, zdaj se pa zbudi in sili ven (se kar dviguje in joče) pa še je najmanj 2x do jutra user posted image user posted image user posted image .

max81, daj mi še 1x povej, kje boste vi nastanjeni v Umagu, ker sem pozabila. Midva se še vedno nisva odločila.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11886
2.8.2007 9:23:01   
Anonimen
Midva sva pa po sprehodu boljše volje...škrat je šel zdaj počivat, ker greva potem z eno RRjevko na pijačo...ima fantka oktoberčka...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11887
2.8.2007 9:24:09   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

jutro...

Noč - katastrofalna user posted image . Že ob 21h se je prvič zbudila in tako vse do jutra. Spalaje pa od 23h pri meni ker se mi resnično ni več dalo vstajati vsakih pet minut (dobesedno).

Podpis user posted image .
Zvečer so nas ene 3 ure eni helikopterji obletavali, tja do polnoči (verjetno je bila kaka akcija, moram malo po novicah pobrskat), pa je ful nemiren ratal. Torej - spal trdno od 9h do 23.30, ko sem šla jaz spat, še isto sekundo prvo bujenje in nato na vsakih 5 minut do 2h. user posted image  Potem je bil tak jok, da ga ni bilo za umirit, pa čisto zbujen. Dragi je imel teorijo, da ga nekaj zvija, jaz sem mu pa mleko naštimala, ker nisem mogla več, pa je zaspal do 6h. Potem pa še eno flašo user posted image
Kdaj se bo že uredilo to spanje, no! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa samo še eno galono kave spijem, pa greva na sprehod.

max81, sorči, nič ne bo z aprilkami user posted image
Pismo, pa tako sva bila pridna user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11888
2.8.2007 9:26:25   
krfjolca
Še nekaj - max, a ima tvoj dragi mogoče kake informacije, kaj se je dogajalo sinoči v tem koncu?? Me pa res firbec.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11889
2.8.2007 9:39:58   
Anonimen
Jz sm pa dans končno rezervirala user posted image ! Zadn teden avgusta bomo v Portorožu! Komi čakam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11890
2.8.2007 9:42:42   
max81
max81, daj mi še 1x povej, kje boste vi nastanjeni v Umagu, ker sem pozabila. Midva se še vedno nisva odločila.

bomo v Katoru, v depandansi  sol garden istra, joj gremo že čez 12 dni, brojim sitnouser posted image

max81, sorči, nič ne bo z aprilkami user posted image
joj, pa kaj je zdej, čist sta se poslabšalauser posted image user posted image , vidm da si me čist zapustilauser posted image
Še nekaj - max, a ima tvoj dragi mogoče kake informacije, kaj se je dogajalo sinoči v tem koncu?? Me pa res firbec.

ja itak, zarad fuzbala, iz prve rokeuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11891
2.8.2007 9:45:19   
max81
jej naša je pa preh mal jokcala, se je z glavo udarla v štango od stajiceuser posted image , pa je že dobrr, sva z atijem afne guncala, pa je blo prec boljše.....smo zgledal kt ena psihiatrična družina, pomoje se nas je v slišaluser posted image

a ste me dale na ignore, a nobena nima avta kasko zavarovanega, zanima, me h kateri zavarovalnici se splača ituser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11892
2.8.2007 9:46:57   
max81
avč, danes me pa prvič od poroda boli presredek, točno tam, kjer sem bila prerzana,.....bo treba šlavh napihnt da bom lahko sedelauser posted image , pa sploh ne vem zakajuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11893
2.8.2007 9:51:21   
max81
Nogavica, zdej pa prosim, že kej napiš, tko pa tole ne gre več, da sam čekirašuser posted image

MucaMaca, super za dopustuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11894
2.8.2007 9:55:49   
Anonimen
MucaMaca, torej se vidimo...mi gremo od 25.8...kje pa boste...privat ali hotel...mi gremo privat (nad bivšo Drogo, nad policijo in OMWjem)...user posted image  te bom lahko vsaj spoznala...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11895
2.8.2007 9:56:32   
max81
ej ja nč pol pa jest tud grem, vidm, da me nobena me šljiviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11896
2.8.2007 9:56:57   
Anonimen
Krfjolca, upam, da vama uspe k majevkam...user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11897
2.8.2007 9:58:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ej ja nč pol pa jest tud grem, vidm, da me nobena me šljiviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A jaz sem pa pisan drek?...user posted image  Te dajejo nosečniški hormoni? user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11898
2.8.2007 10:14:40   
Anonimen
Aja1, upam, da ne boš huda, ker sem nekaj kopirala od tebe...tisto, ko je v pesku ime napisano in potem val morja prekrije...user posted image

Zdaj pa morava iti...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11899
2.8.2007 10:41:44   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Aja1, upam, da ne boš huda, ker sem nekaj kopirala od tebe...tisto, ko je v pesku ime napisano in potem val morja prekrije...user posted image

HUDA! user posted image  Papiga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?