max81
|
good morning, a sem spet prva, jeeeeeeeeeeeeeeee jaz ne boste verjele, ampak včeraj sem se pa po dolgem času spravla spat ob 23h, to pa ni ravno v moji navadi , sam kaj ko sem mogla po eni uri in pol že na stranišče in še enkrat sredi noči, sva z mojim kar izmenično hodila na sekret , mislm, tole se je pa zgodej začel, se mi zdi, da sm v prvi mal bl pozn morala vstajati ponoči za na wc no ravno zdejle pijem kavico in mi ful paše, mal kasnej jo pa nesem še mojmu, pa mi ga je kr škoda zbudit, k je pršu tko pozn dam spali smo super, sem mogla parkrat še miško pogledat, ker je tko mirno spala, zbudila se je pa 6.45, pol mamo pa obred, da smo še malo skupej v postelji, pol je pa treba že počas vstat iiiiii dva dni bo moj doma , super, gremo pol na en špancir, pa v trgovino mim grede, jutr gre pa mala v varstvo, k moji mamici, ker greva mi2 letat na okrog po zavarovalnicah, pa mi jo je smotan skoz vn iz avta vlečt, pa iz klime na vročino.......moja mami ji je včeraj kupila šlafrok in me prov zanima kakšen je, sicer ji bo še malo velik, ampak sej je vseen, sej ga bomo kr en čas rabil, pa itak bo 123 zrastla no se je medtem ko jaz tuki pišem bedarije že mogoče kera prebudila
|