|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
1.8.2007 12:28:12   
viv_
Jaz imam sedaj obe deklici doma, tako da imam časa malo oz. nič user posted image  Mirna hodi vsako dopoldne plavat, z Zarjo sva pa takrat na kavici. Včerej sva srečali krfjolco.

Za vikend smo taborili na Šobcu in je bilo super luštno. Tamala ta prava tabornica.

Pa še mere za na seznam - danes je bila posvetovalnica. Torej 9 mesecev:
- 8400 g
- 74 cm
- obseg glavice 44 cm

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11851
1.8.2007 13:03:20   
Žiga
Urška, še en mesec do dan D, ane

aha... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11852
1.8.2007 13:23:08   
Žiga
Neki mi šteka tole...

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11853
1.8.2007 13:40:12   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Urška, še en mesec do dan D, ane

aha... user posted image

Jp, user posted image
Men tud neki šteka user posted image , sam ne RR user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11854
1.8.2007 13:47:11   
Žiga
Jp,
Men tud neki šteka , sam ne RR

A misliš na našo? Spet ne spi?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11855
1.8.2007 13:49:41   
urška76
Sej zdej spi no, že v ta veliki pojstli. user posted image  Spat je šla pa v svojo, da ne bo pomote. Ja pa mal kasnej je šla spat, k je glih kolegica klicala, takrat ko sem jo hotla it uspavat. Moj lubiko ve kako je če se dve Urši spravita na telefon. user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11856
1.8.2007 13:57:42   
urška76
Evo že cel dan hočem neki prašat, pa vedno pozabim.
Nogavica, kako si rešila situacijo z obarvanim perilom?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11857
1.8.2007 14:02:55   
Aja1
Naša zdaj tudi spi. Danes pa definitivno ni njen dan user posted image .Najprej si je dopoldan priprla prstek s predalom, malo prej pa je treščila z glavo v mojo ključnico (sem jo držala v naročju, pa se je nekaj zarivala vame - zaspana) in ji je kri tekla (mislim da iz desni)...ni hotela pokazat, jokala je pa takoooooooo user posted image user posted image user posted image . Verjetno iz tistega dela, kjer ji rine zobek ven (enkica zgoraj)...revček moj.... Sem kar z njo jokala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11858
1.8.2007 14:20:28   
max81
jest sm vas sam mal pošpegala na hitrco, delam mal seznam, da ne bomo slučajno kej pozabil s seboj vzet........pa račune od active sem dajala na kup, pa me je skor infarkt zadel, sem mojmu rekla, da ta mesec bo pa ful mal active, pa sem se fest oštela, jo bo kr fest velikuser posted image  in to samo račun za hrano in tri krat petrol
dobr, da smo morje že plačal, k je pršu dinarček od vzajemne, če ne bi bli čist v ritiuser posted image
babe a kej veste kara zavarovalnica je najcenejše, ker grem letos od Triglava sigurno stran, sparšujem pa za kasko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11859
1.8.2007 14:21:06   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Naša zdaj tudi spi. Danes pa definitivno ni njen dan user posted image .Najprej si je dopoldan priprla prstek s predalom, malo prej pa je treščila z glavo v mojo ključnico (sem jo držala v naročju, pa se je nekaj zarivala vame - zaspana) in ji je kri tekla (mislim da iz desni)...ni hotela pokazat, jokala je pa takoooooooo user posted image user posted image user posted image . Verjetno iz tistega dela, kjer ji rine zobek ven (enkica zgoraj)...revček moj.... Sem kar z njo jokala user posted image user posted image user posted image

Aja v takem primeru ji daj v roke krpico zmočeno s hladno (mrzlo) vodo, da jo cuza. Jo bo manj bolelo, pa ker bo ohlajeno, bo prej nehala kri tečt, pa mogoče ti bo celo uspelo pogledat, od kje teče.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11860
1.8.2007 14:22:45   
max81
naša je tud zaspala pred cca pol urce je bla že tko zaspana, da je kr tulila zraven, seveda, če pa ni še čisto nič spala odkar je pokonci................ja je bil ati bolj zanimiv od spanja, seveda, če ga pa vidi enkrat na sto letuser posted image
Aja1 a ma tvoj danes sklicuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11861
1.8.2007 14:32:15   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Evo že cel dan hočem neki prašat, pa vedno pozabim.
Nogavica, kako si rešila situacijo z obarvanim perilom?

Sem še 2x oprala vse skupaj in je mogoče za odtenek boljše. Bom pa še probala s tistimi lističi, ki nase vežejo barvo, ker je ena na gospodinjskih nasvetih napisala, da ji je tudi to barvo malo potegnilo. Moram jih še nabavit.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11862
1.8.2007 15:04:06   
Zamima
Daaaan user posted image

midve sva nazaj s sprehoda,... zdaj bo treba pa kuhat user posted image ,...

sem mislila it kupit bodije v Baby center tiste, ki so v akciji,... no ja, dobila sem samo enega user posted image ,... kaj sem pa pričakovala, ne? Pa eno majčko. Potem sva šli še v H&M pa sem ji kupila spalno vrečo, ker se mi ponoči skoooz odkrije user posted image , se vaši tudi tako odkrivajo? user posted image

Jaz jo zjutraj obvezno najdem z glavico tam kjer bi naj bile nogice in obrtno user posted image .

Majas, škoda, danes verjetno ne bo nič user posted image ,... pa kdaj drugič, samo da porihtate zadevo user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11863
1.8.2007 15:14:02   
viv_
Meni je pa dopoldan v vozku mrknila za 20 minut, zdej je pa auf in ni šans. Sem jo dala v posteljco je bila taka užaljenost.

Čez eno urco gremo pa v Lesce user posted image  Tast_1  je povabil mene in Mirno na panoramsko vožnjo z letalom. Upam, da naja nau stresu user posted image  Tašča_2 in moja mami bosta pa zemeljska posadka, bosta Zarjo merkali...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11864
1.8.2007 15:27:52   
Zamima
aaaaa jaz sem imela pa zdaj pravo sranje - dobesedno user posted image .... tega še nisem doživela - še dobro, da zdaj ko sva že doma user posted image ,...

sem mogla prav pazit, da ji vsega ne namažem po glavi user posted image , pol je bilo v plenici pol pa v hlačah in bodiju, zdaj pa si predstavljajte user posted image .

No, ker pa imam že prakso user posted image , sem zadevo v 2 minutkah rešila user posted image .

Bo pa ravnokar tudi mene nekam pognalo, ker sem zdaj preračunala kolk sem spet v mestu pustila denarja, za Zalo, da ne bo pomote, zase čisto nič user posted image  user posted image . Ampak kaj ko bo vse to potrebovala user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11865
1.8.2007 15:43:07   
Anonimen
Zamima, saj če bo potrebovala, potem itak ni panike...boljše da grejo prej €, kot pa potem, ko jih že skoraj zmanjka...user posted image

Aja1, boga Neja...user posted image

Majas, pridna...user posted image

Urška in Žiga...kar začnita odštevat...mi gremo tudi takrat na poroko, vendar ne vajino, ker nas nočeta zraven...user posted image user posted image

Moj tamalček je tudi zdaj zaspal...je bil ful dolgo pokonci...vmes smo šli še sosedu zadnjo svečko prižgati, na pogreb pa sta šla samo mojedva...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11866
1.8.2007 15:58:27   
Aja1
Urška, hvala za nasvet. Prej je spala, sem ji pa zdaj dala krpico, da jo cuza. Je bila krvavitev pa iz dlesni, kjer bo kmalu zobek. Ona je že pozabila, jaz pa še ne. Ji bom šla pa še Calgel kupit, ker zgleda, da jo res ta zobek fajn matra, ko je že par dni ponoči non stop na zizi.

Viv, uživajte...jaz bi tudi šla.

Max, ja, ima sklic. Je moral bit že ob 13h na šiht...prišel naj bi pa enkrat ponoči user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11867
1.8.2007 16:56:58   
ircica
Aja in majas, WB.
Več pa ne morem, moram za spidi Gonzalesom laufat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11868
1.8.2007 17:02:31   
max81
Max, ja, ima sklic. Je moral bit že ob 13h na šiht...prišel naj bi pa enkrat ponoči .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , torej dobrodošla v klubu

men se nič ne da, grem mal pred tv, pa mali eno knjigico prebrat

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11869
1.8.2007 18:57:44   
Zamima
punce, kako imate oblečene user posted image  za spanje? Prej ko je bila taka vročina je bila moja samo v bodiju, ali pa samo v plenički. Zdaj se je ohladilo, da sem jo imela včeraj v pižamici pa še zoknčke sem ji obula. Zdaj sem jo skopala in sem ji spet oblekla kar pižamico - dolg rokav in hlače.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11870
1.8.2007 19:44:33   
max81
Zdaj sem jo skopala in sem ji spet oblekla kar pižamico - dolg rokav in hlače

isto, zdej že par dni, odkar ni več take vročine, sej je ponoči kr hladno.......sej mi2 imava ful toplo v spalnici, sam v njeni sobici je pa mal bl hladno, ker je cel dan sobica v senci. Sem ravno danes razmišljala, če ne bi spet kr kovtrček privlekla na plano, sam kaj ko bo pa 123 pod kovtrom z glavouser posted image , kot krtuser posted image

Aja1, upam, da je Neja že ok in da je ne boli večuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11871
1.8.2007 19:45:23   
max81
viv, upam, da je bil let uspešen in ste varno pristali

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11872
1.8.2007 19:46:05   
viv_
Evo nas nazaj. Bilo je SUPER user posted image user posted image  Mirna je šla kar dva kroga. Hvala dedi user posted image  Smo šli pa do Bleda in moram rečt, da je Bled iz lufta prav kičast user posted image  Res - prelepa Gorenjska.

Jaz jo spat dajem v tanki pižamici, ko je bilo najbolj vroče pa samo body. Okna v otroški ne morem odpret, ker je takoj pod oknom cesta in je preveč hrupa user posted image  

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11873
1.8.2007 20:03:02   
Aja1
Mi že pol ure spimo... se pozna da je spala čez dan samo eno uro...ja, zdaj je bila pa tako sitna, da sem ji komaj pižamo oblekla. Tudi naša gre spat v pižami (pajacku). Pokrita pa ni, ker se takoj razbrca, zato je sploh ne pokrivam več.

Sem ji pa dlesen namazala s Calgelom. Bomo videli, če bo noč kaj boljša. Zobek definitivno bo v roku parih dni.

Aha, vidim, da nas berejo "mamine čveke"...oglasite se...jaggodda,...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11874
1.8.2007 20:03:54   
Aja1
Viv, user posted image user posted image user posted image za dedka. Super, da ste se fino imeli.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?