|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  472 473 [474] 475 476   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
31.7.2007 16:41:07   
Zamima
OJla, punce, samo, da vas pozdravim,... končno so mi net priklopili user posted image

zdaj samo preverjam, če dela vse kot treba user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11826
31.7.2007 18:50:16   
ircica
O, kako je fajn, ko pride človek z dopusta, pa ga porodniška čakauser posted image  Smo bili v Seiersbergu in je mama bogatejša za 1 kiklco, 1 majčko in 1 oblekico (službene sorte, ne dojilne; najbolj sem jo tak zato kupila, ker je 36 in sem jo lahko zaprlauser posted image )
Kostja pa se igra na tleh z atejevimi slušalkami. Me zanima, če so te bolj vzdržljive kot zadnji par.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11827
31.7.2007 18:51:23   
ircica
tri igračke sem mu morala po0nudit, pa jih še ni spustil. Ve otrok, kaj je kvaliteta.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11828
31.7.2007 20:31:00   
max81
Aja, koko si že nazaj, sej ste šele šliuser posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 11829
31.7.2007 21:04:03   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Aja, koko si že nazaj, sej ste šele šliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo šli samo na podaljšan vikend user posted image ...jaz bi kar še bila tam, ampak moj mora v službo. Sama z Nejo na morju pa ne... ne upam...kaj pa če bi bilo kakšno neurje...mene bi pobralo od strahauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11830
31.7.2007 21:15:40   
majas
Pozdravček  čvekice tudi od mene. Tudi mi smo malo prej prišli iz morja. Bilo je več kot lepo... prehitro je minilo user posted image

avgusta še sigurno gremo 1X...

Kako ste kaj ve? Kaj novega? Je toliko za brati da nevem kdaj mi bo ratalo user posted image

kaja je bila pridna, čofotala in norela v morju. Zdaj pa že pančka ko top, ve da je spet doma user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11831
31.7.2007 21:23:25   
majas
zamima upam da je z prstkom ok...

Nogavica  vem kako ti je bilo ko ni bilo muca ... sem bila a istem en mesec sem jokala... ampak mojega žal ni bilo naza... še vedno se mi zasolzijo učke ko se spomnim na njeg ker sem ga imela res tako rada...

In krfjolca čestitke svakinji user posted image

zdaj pa smo dobili obiske pa moram iti user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11832
31.7.2007 21:32:20   
Anonimen
Babe, samo eno vprašanje, potem pa grem...iz kje vzamejo user posted image  kri...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 11833
31.7.2007 21:38:07   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Babe, samo eno vprašanje, potem pa grem...iz kje vzamejo user posted image kri...

LP

iz prstka

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11834
31.7.2007 23:59:26   
majas
Evo nikjer nobene danes ko sem prišla nazaj user posted image nevem kdaj bom uspela če spolh bom vse za nazaj prebrat...

Če je kaj novega mi samo povejte?

Kako pa kaj naša nosečka ?

Jutri me čaka pranje in psopravljanje.. joj kako nimam rada tega.

Zdaj pa šibam spat.

Lahko noč

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 11835
1.8.2007 0:12:23   
**Petra**
Lepo pozdravljene čvekulje in čvekuljček user posted image

Jst sm zopet med vami. Mam kar malo slabo vest, ker se nič ne javim user posted image user posted image user posted image

Kje naj začnem... user posted image ... skratka... user posted image user posted image naš lump ima 6 zobkov... še malo manjka, pa bo začel plazit, ko stoji na nogicah, lepo koraka (po vojaško user posted image ), po celih stopalih, v hodalici noče bit pretirano dolgo, mu postane dolgčas, najraje je na tleh.
Ziza je še vedno ZAKON, ponoči spi, ko se zbudi malo pocuclja in zaspi naprej.
Občasno se poskuša vstat ob opori, ampak je rit še pretežka.
Zna ploskat ("bravo, bravo").

Jah, to bi bilo na kratko vse...

Po dolgem času se javim, ampak 1. mesto pa le zasedem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11836
1.8.2007 9:42:27   
Anonimen
Ponosna na svojega sina:

- zjutraj sem ga dala z vrečko vred na kahljico in je zelo kmalu jo napolnil, vmes se je pa še pokakal v kahljico...itak, da naključje, ampak vseeno...

- ko mu je vzela kri, jo je samo pogledal in rekel: ''Uuuuu''...in to je bilo vse...brez joka....

user posted image  moj sinek...zdaj pa spančka...user posted image

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 11837
1.8.2007 9:48:41   
max81
Petra ja končno da si se malo oglasilauser posted image

dopustnice WB, sam da ste se mele fino
Nogavica, škoda nouser posted image user posted image user posted image user posted image
barby, user posted image user posted image user posted image  za sineta, k je biltko pridenuser posted image

zdejle šibamo hitro v trgovino, ker mora biti kosilo že ob 12h, ker ma moj danes en čuden šiht

pa kje se vse danes spet, vsak dan se manj čveka, Aja1 ajde gremo počas vstat, dost je blouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11838
1.8.2007 9:51:03   
max81
punce, vse tiste, ki ste bile že user posted image  na morju, dejte mi prosim mal napisat kaj ste vse vzele s seboj, ker men teli možgani zgleda že mal odmirajouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11839
1.8.2007 9:57:46   
Nogavica
Jaz sem pa malo jezna. Dragi je šel na občino, da bi Živi zrihtal osebno (ker je zadnjič bila taka kolona, ko smo bili vsi trije) in ga je po pol ure čakanja odslovila, ker rabi moje pooblastilo, da naredi osebno user posted image . Baje zato, ker je on še vedno prijavljen na svojem prejšnjem naslovu. Nisem vedela, da je to tako pomembno, saj je na rojstnem listu, ki ga je imel s sabo, napisan kot oče. Jaz sem mislila, da je to dovolj user posted image . No, zdaj bo pa šel še 1x čakat s pooblastilom.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11840
1.8.2007 10:09:06   
Zamima
tole s temi pooblastili je pa kar nekaj user posted image ,...

midve čakava strica poštarja potem greva pa ven user posted image

wb vse pogrešane čveke user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11841
1.8.2007 10:53:02   
Aja1
Da ne boste misle, da smo do zdej spali...ja, že kuham kosilo - filane paprike. Mislite, da lahko dam Neji malo file?

Max, na morje sem (od zdravil) jaz vzela Daleron, svečke (glicerinske) in Fenistil. Če pa slučajno do česa pride, pa imaš itak lekarno tam. Ostalo pa isto,kot imaš doma(plenice, robčki, kreme (za rito, za sončenje), nekaj oblačilc - ne pretiravati, ker bo večinoma sigurno samo v plenički, obroč,...

Bravo Val, tako se dela user posted image user posted image . Mi moramo tudi še kupit kahlo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11842
1.8.2007 11:12:36   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Da ne boste misle, da smo do zdej spali...ja, že kuham kosilo - filane paprike. Mislite, da lahko dam Neji malo file?

Jaz sem Živi zadnjič poskusila pa še žlico omake sem dala zraven in je bila čisto navdušena. Ne vem pa, če bi že lahko user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11843
1.8.2007 11:16:11   
Anonimen
Jaz sem mu tudi dala filo od paprike in je bil zelo zadovoljen...saj je že velika...ampak malo ji daj, če bo slučajno kaj...user posted image

Petra, pa še se kaj javi...user posted image

Majas, pospravljaš...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11844
1.8.2007 11:52:26   
urška76
Ojla!
Midve sva s sprehoda, sva prišibali, ker se je neki napenjala in sem bila sigurna, da je kakala. No doma pa prazna plenica user posted image . Pa bi bli lahko še kakih 20 min zuni. user posted image
Val bravo za kakanje. user posted image user posted image  A mami fajn pod stropom leta user posted image . Sej vem, da je blo to kakanje tako, ko Špelino lulanje. Ker je bla glih na kahli in je spustila. Sej če bi se pa mami obirala, bi pa po njej lulala. user posted image
Punce otrokom daste lahkojest že skoraj vse, kar jeste ve. Zdej če je user posted image  alergičen na jajca in je v določeni hrani tud to, pol pazite, pa če je res kaj takega vmes, kar ni še nikoli jedel pol je tud treba mal previdnosti, pa mal opazovat. Drgač pa zakaj bi jim pa dale samo filo? Še mal paprike jim dajte zraven (seveda brez tiste tanke kožice).
Pr nas je pa snežil. Se je mala do papirbnatih robčkov dokopala in je en dva tri spraznila škatlo. Pa še mal jih je potrgala vme. To je pa če mati na RR visi.
Tako, da grem malo rihtat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11845
1.8.2007 11:57:34   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz sem Živi zadnjič poskusila pa še žlico omake sem dala zraven in je bila čisto navdušena. Ne vem pa, če bi že lahko user posted image .

Kaja obužuje paprike, zraven pa še pire nardim in  je zadnjič pojedla polovico. Zakaj pa ne bi smeli, joj saj imajo že skoraj 9 mesecev eni pa jih že imajo ...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11846
1.8.2007 11:59:27   
majas
Tako je Barby pospravljam, kuham tako da sem samo malo pokukala na rač.

Kaja spančka ko top, se vidi da je v svoji pojslci, bi skos samo spala user posted image

Še hočem danes posesati in pobrisati tako da imam največje delo opravljeno.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 11847
1.8.2007 12:06:41   
Aja1
Malo sem bila skeptična zaradi mesa (svinjina).....no, pojedla je samo 4 žličke in nič več. Sem ji dala zraven pa tudi papriko (kar z lupinico user posted image ).

Si je pa danes prstek priprla s predalom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 11848
1.8.2007 12:10:52   
urška76
Aja zarad lupinice ne bo nič narobe, sam ta se nekaterim user posted image  rada zaleti, zato sem to napisala. Zdej sam mpar dni Nejo opazuj, če bo kaka reakcija na svinjino.
Pa bogi njen prstek. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11849
1.8.2007 12:27:42   
Aja1
Ja, upam, da ne bo reakcije. user posted image

Urška, še en mesec do dan D, ane user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  472 473 [474] 475 476   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  472 473 [474] 475 476   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?