|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  479 480 [481] 482 483   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.8.2007 13:07:21   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

da ne boste mislile, da je jedla rižeka user posted image ,...

sem ji mogla kar flaško naredit user posted image

Živa tudi ni pojedla, kar sem ji pripravila, zato je pa dobila zizo, kaj pa druga user posted image  user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12001
3.8.2007 13:14:18   
Aja1
Neja je pa jedla user posted image user posted image user posted image  Sicer ne veliko, ampak za ene dve urci bo pa držalo (upam).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12002
3.8.2007 13:23:08   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Sem misla, če bo vama dolgčas? user posted image

Tamala je ostala, tako da ni panike, da bi bilo dolgčas...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12003
3.8.2007 13:31:43   
atanja
MI SMOOOO PA VRTEC DOBILIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sm ful vesela da mi ne bo treba obremenjevat tetke ves čas k že tako bom delala po cele dneve in sm vesela da mam vsaj nekje poštimano za ziher!!!!!!!!
Upam da bo vredu se vljučil. Me je kar malo stisnilo, k se včasih boji kašnih dojenčkov. Ga moram utrdit. Bom sosedovo punčko kar v rejo vzela.

...............ma sam jaz sem pa tud smotana za vsako stvar ki rečem ne tako pa jaz ne bom...sm pol glih taka. Sm rekla da mi ne bo nič težko k bo dobil vrtec in glej me zdaj revo....

Da ga ne bom preveč v vato zavijala pa točn to delam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grozna sm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZA vsak drek se ustrašim zanj.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 12004
3.8.2007 14:19:24   
Anonimen
Aja1, ne vem...mogoče pa res se dobimo...v sredo ziher ne, ker ima pregled, potem bomo pa videli...se itak slišva...user posted image

Atanja  user posted image  za vrtec...saj bo...otroci se prej prilagodijo kot mi...sploh tako majhni...poln zanimivih igrač in otrok, pa pozabi na vse drugo...boš videla...user posted image

Naš pa spančka...ga to vreme čisto znervira...user posted image

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12005
3.8.2007 14:23:48   
krfjolca
Ne vem, katera je spraševala za Shoo shoos - mi jih imamo, ja, so zelo luštni. Ne more si jih potegnit z nogic, ne drsijo, pa fino mehki so in noga ne švica noter. Samo če boste kupovale, raje vzemite L številko. Mi imamo M, pa ne bodo več za dolgo. (no ja, je pa res, da ima Anže ekstremno veliko nogo) - saj so zraven mere, pa izmerite nogice.

Baby legs je zadnjič kupila moja frizerka za tamalo, pa so zelo luštne. Res je priročno, če imate pupe oblečene v krilca ali oblekice, pa postane hladno - samo tiste žabice gor navlečeš, pa je - lahko tudi kot rokava.

Sling imam jaz namen kupiti za user posted image  no.2, Anže je že pretežek, ga nosim res samo če je nuja. Kenguruja sem pa prejšnji teden prodala. So mi pa všeč tile hot sling, ostali se mi zdijo prekomplicirani za uporabo. Čeprav se verjetno navadiš, ne vem.

Sem šla danes res v nabavo. Tile čaji so ogabni user posted image .
Barby, saj se ne obremenjujem s tem, sploh ne, samo neučakana sem user posted image .

Spali smo pa danes še slabše kot včeraj, ne vem, kaj je zdaj to. Pa sva bila že tako obupana, da sva ga res pustila jokat - 20 minut. Potem pa nisem mogla več, pa sem ga šla mirit. Nisem ga sicer vzela iz postelje, ampak sem ga samo božala, pa je zaspal (je bil že utrujen od joka). Vem, da s tem nisem nič naredila, samo sem enostavno preveč soft za take fore. Sem na koncu že sama jokala. Pa roka me boli, ker sem boksnila v omaro iz same jeze. Moram vsaj boksarsko vrečo kupit. Ali pa čelado, ko bom hotla z glavo v zid butat ...
Hja no, ponoči sem pač napol nora, če ne morem spat.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 12006
3.8.2007 14:31:43   
Anonimen
Krfjolca, sem mislila, da sem edina ponoči nora...včasih, ko ne zaspi takoj nazaj (saj 95% noči je takšnih, da takoj zaspi nazaj, včasih bi se pa kar pogovarjal, sedel ali pa jokal) tudi sama norim...škratm z zobi ali se tolčem po glavi, zakaj ravno moj otrok ne more spati celo noč...me razpizdi sto na uro...zjutraj je pa vse pozabljeno...noč ima svojo moč...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12007
3.8.2007 14:34:38   
Zamima
punce meni se bo zrolalo user posted image , doma imam tako kot na fronti user posted image ,... kamorkoli hočem stopit moram najprej neko škatlo ali orodje (ali otroka user posted image  ) premaknit. Še sedet skoraj da nimam več kje, ker je tolko navlake,...

po tej izkušnji bi najraje živela v praznem stanovanju user posted image .

Zdaj mi bo pa ata nov štedilnik priklopil user posted image  (ou what a joy user posted image )

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12008
3.8.2007 15:44:13   
Aja1
Mi smo se zdaj naspali. Sem misla, da bo kaj več za prebrat, glede na to, da napadamo 500.

Dež je nehal padati, zato bova z Nejo šli malo ven, na pošto, trgovino....mogoče si bova pa kaj privošili (tortico) - danes si lahko user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12009
3.8.2007 16:18:59   
Nogavica
Spet sem vrgla stran juhico, ki sem jo naredila za Živo. Očitno se je smrklja odločila, da bo začela štrajkat pri spanju in hranjenju user posted image  user posted image .

Midva sva pa spet jedla mehiško. Sem zadnjič naredila take njami polnjene tortilje, da sama sebi nisem mogla verjet. Pa še ful hitro je pripravljeno.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12010
3.8.2007 16:23:56   
Aja1
Nogavica, mogoče bi pa Živa jedla kaj takega, kot vidva. Naša ni šans da je kašice pripravljene samo zanjo...ona bi tisto, kot midva user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12011
3.8.2007 16:27:41   
Anonimen
ALARM: Moj otrok noče nič jesti...kdo mi je vzel otroka?user posted image

Do zdaj še nisem nikoli imela problemov s tem, kaj naj storim? Vedno je jedel kar sem mu dala...sem mu dala zdaj juhico in noče, sem mu dala skutko in noče, sadje noče...nič noče...samo smeji se mi in odkimava z glavo...mi gre kar na jok...boge tiste, ki imate večkrat probleme s tem...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12012
3.8.2007 16:29:20   
krfjolca
Midva sva pa danes sama. Mislim, z Anžetom user posted image . Dragi špila z bendom na eni 50-letnici. Saj res, če poznate koga, ki se poroča ali praznuje in potrebuje dober bend (khm, khm, Urška user posted image ...), priporočite, prosim. So fantje res dobri, naredijo dober žur, pa še denar rabijo user posted image .

Je pa mulo končno zaspal. Pojedel krompirjevo juho in malo zrezka (vsaj pri hrani ne štrajka, če že pri spanju in pridnosti), pol sva pa odplesala eno Rihanno Umbrella, pa je že spal ko top. Če ga hočem na hitro uspavat, najbolj pali, da začnem plesat. Se samo nasloni na mojo ramo in v maksimalno 2 minutah duzne.

Potem pa moram malo pospravit in prah pobrisat, če ne bo mojega že začela alergija basat. Je zjutraj nekaj kihal, se pravi je res že kriza s prahom ...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12013
3.8.2007 16:39:03   
Anonimen
Naš tudi zaspi, če pleševa...je tako luštno, ko se ti nasloni na ramo in kar zapre oči, potem pa še tako zavzdihne, kot da  mu je najbolj luštno...ampak mora biti ravno prav utrujen (ne preveč in ne premalo)....user posted image

Naš tudi štrajka pri spanju, zdaj bo pa še pri hrani...user posted image  pa ne, no...jaz sem najbolj vesela, če je, ker je potem tako srečen...user posted image  saj po mojem ni pretežek...sicer bo pa P. v sredo povedala...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12014
3.8.2007 16:56:45   
Aja1
Barby, če noče jesti in je normalno vesel, potem pač ni lačen. Kaj pa dojenje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12015
3.8.2007 16:57:54   
Aja1
Če pa jaz plešem z Nejo, se pa na vsa usta smeji...ravno nasproten učinek kot pri vaših user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12016
3.8.2007 17:11:20   
Anonimen
Jaz mam pa nov monitor! Jupi! user posted image  

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12017
3.8.2007 17:13:45   
Anonimen
Naša tud strašansko malo poje. user posted image Me je kar strah naslednje posvetovalnice, da ne bojo kaj težili glede teže. user posted image

A dans napadete 500 ? Mogoč se vam kasnej kaj pridružm. Pa Krfjolca, hvala za info glede čeveljčkov itd, jaz sem spraševala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12018
3.8.2007 17:42:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Barby, če noče jesti in je normalno vesel, potem pač ni lačen. Kaj pa dojenje?

Val se doji samo zjutraj, zvečer in ponoči...čez dan pa me odriva stran in se reži, če mu dam zizo...user posted image  prej sem mu še enkrat dala jest, pa ni hotel...zdaj pa spi...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12019
3.8.2007 18:29:13   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jaz mam pa nov monitor! Jupi! user posted image  

Jaz tudi, od prejšnjega tedna. Je čisto ogromen user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12020
3.8.2007 18:31:01   
melita73
Zamima, ne se sekirat glede kg pri Zali. Naša Zara je bila že pri 6 mesecih prelahka user posted image , pa je bila težja kot tvoja, pa še manjša za 3 cm. Jaz sem se malo sekirala potem pa sem si rekla, da če bi bilo z njo kaj narobe, nebi cel dan skakala, lezla, ... Emi imamo pač probleme s premalo, eni pa s preveč kg (pri user posted image mislim) user posted image .
Meni se tudi zdi, da naša malo poje, ampak kaj hočem, če noče več, obrača glavo stran ali pa začne pljuvat. me pa veseli, da spet popije malo več mleka. Tam vsaj vem, koliko poje.
Ima pa sedaj naša okrog 7 kg, mogoče kakšen g več, bomo videli 5. 9., ko imamo spet P.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12021
3.8.2007 19:24:42   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

A dans napadete 500 ? 

Slabo kaže user posted image

Zdaj pa grem Nejo zrihtat, ker je že full zaspana. Pridem nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12022
3.8.2007 19:40:51   
max81
oj oj, madona se vidi, da je danes bolj slabo vreme, ko pa ste toliko načvečkaleuser posted image user posted image
domov smo pršli okol 15h, sem vas samo na brzino prebrala in padla dol, zmatrana sem bla kt 100user posted image user posted image user posted image , vrtelo se mi je, slabo mi je blouser posted image , dobr, da smo šli k babici na kosilo, da ni bilo treba še kuhat......mala se je skoraj 5 urc merkala pri moji mamici, bila je ful pridna, bla ful dobrovoljček, spala pa seveda samo pol urce in potem spet akcijauser posted image , no sej je prov tako
obletala sva vse 4 zavarovalnice, kar jih imamo v našem koncu in res je bila  zavarovalnica maribor najcenejša, šla sva še v špar, pa v lekarno in potem končno domov
Sedaj pa kugam govejo juhico, ker se mi je ful zaluštala....in ne boste verjeli ful je dobra, pa en peciv sem se spravla pečt in tudi že zelo lepo diši iz pečice
atanja, čestitke za vrtec
MucaMaca, super za monitor, zdej boš lahko še več na RR viselauser posted image
Zamima, upam, da ja Zala že okuser posted image

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 12023
3.8.2007 19:44:17   
max81
eh trapa sem prehitr entr stisnla
majas super avatar

in da seveda ne pozabim na današnjo slavljenko

Aja1 vse najboljše za rojstni dan, na morju pa seveda lahko daš za eno pijačkouser posted image user posted image user posted image , ja ne pozabi da sem gorenjkauser posted image
user posted image user posted image user posted image in dragi ti je res kupil lepo in uporabno darilouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12024
3.8.2007 19:47:14   
max81
dober cilj ste si zastavle, da pridemo do 500, sam kje pa ste zdej vseuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  479 480 [481] 482 483   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  479 480 [481] 482 483   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?