urška76
|
Evo zdej se mi pa ne da več nazaj hodit pa citirat. Atanja za vrtec. Sej bo boš videla. Pa itak je vsaki mami hudo, ko mora svojega otročička zaupat tujim rokam. Barby, če se ti mali smeje in noče jest pomeni da ni lačen. Ne mu takrat ponujat preveč različnih variant. K tako si boš vzgojila eno izbirčno dete. Bo hitro pogruntal, da če ene stvari ne bo jedel, mu bo pa mami kaj drugega dala. Krfjolca ne bit neučakana. Pa itak da čajčki niso najbolši. Kdaj je pa kaka zdravilna zadevšna že bila dobrega okusa? Itak je pa za to, če hočeta met še enega , najbolš stvar . K lahk še take čajčke piješ, pa če ne bo akcije, pol tud bebija ne bo. Zamima upam, da je z Zalo že vse Ok. Pa superca za skorajšno selitev. Kaj je pa to ven vrglo ??' titleAndStar(270,0,0,false,"","") Ojoj, upam, da jih ne bo zeblo. Sem že ukrepal. Jutri jim jeklenke s plinom dostavijo... Sam, da ne bodo Velke v zrak vrgli. Drgač pa majo plin, pa se grejejo. Upam pa, da bodo meli jutri kaj od vremena. Pa da bo mali lahk krave štel Zdej nej pa še kera kaj naklofa, da nom tokrat imela jast samogovorov, zdej ko mla že celo uro spi, pa dragi mi je pred Tv pobegnu. Prav, da nima kaj za delat, zdej k ni Miha. Drugač ma on priprave za spanje čez. Od večerje, do zobkov in tuširanja, ter obvezne pravljice za lahko noč.
|