|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  480 481 [482] 483 484   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.8.2007 20:10:00   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Midva sva pa danes sama. Mislim, z Anžetom user posted image . Dragi špila z bendom na eni 50-letnici. Saj res, če poznate koga, ki se poroča ali praznuje in potrebuje dober bend (khm, khm, Urška user posted image ...), priporočite, prosim. So fantje res dobri, naredijo dober žur, pa še denar rabijo user posted image .

Je pa mulo končno zaspal. Pojedel krompirjevo juho in malo zrezka (vsaj pri hrani ne štrajka, če že pri spanju in pridnosti), pol sva pa odplesala eno Rihanno Umbrella, pa je že spal ko top. Če ga hočem na hitro uspavat, najbolj pali, da začnem plesat. Se samo nasloni na mojo ramo in v maksimalno 2 minutah duzne.

Potem pa moram malo pospravit in prah pobrisat, če ne bo mojega že začela alergija basat. Je zjutraj nekaj kihal, se pravi je res že kriza s prahom ...

Krfjolca kej si pa prej s ponudbami hodila a. Zdej k mava pa že muzko zrihtano se pa ti javiš. Pa še plačat nama je ne bo treba, k nama je poročna priča od Žiga zrihtu in bo on poskrbel za honorar. MI je kr mal nerodn, k vem, da to ni glih mačji kašelj, pa čeprav je prjateljska cena.
Ples je pr nas za gor držat. Se začne tako režat, pa z glavo opletat. To je ta nartaboljša zabava, če se pleše.
Pa ko boš že pospravila, lahko prideš še k nam user posted image
Pa zdej k ste že zastavile cilj (do katerega je še daleč daleč, grem še kero mal citirat, da poste nabijem. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12026
3.8.2007 20:12:57   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81
oj oj, madona se vidi, da je danes bolj slabo vreme, ko pa ste toliko načvečkaleuser posted image user posted image
obletala sva vse 4 zavarovalnice, kar jih imamo v našem koncu in res je bila  zavarovalnica maribor najcenejša, šla sva še v špar, pa v lekarno in potem končno domov
Sedaj pa kugam govejo juhico, ker se mi je ful zaluštala....in ne boste verjeli ful je dobra, pa en peciv sem se spravla pečt in tudi že zelo lepo diši iz pečice

A smo ti rekli user posted image , če bi nam verjela, ti nebi bilo treba tok okoli letatuser posted image  user posted image  Zdej pa maš, k si utrujena. Namesto da bi pazila nase in na pikico.
A si že naročena k g?
Pecivo pa prosim zjutraj k kavici. Glej da ne bomo RR-jevke lačne user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12027
3.8.2007 20:16:52   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Sem misla, če bo vama dolgčas? user posted image

Tamala je ostala, tako da ni panike, da bi bilo dolgčas...

Ma kak dolgčas. Mava dela tok, sploh sama s sabo user posted image  Jo pa moram pohvalit, mojo princesko, da je pa vsaj čez dan spala tako kot se spodobi. Tri ure in pol v kosu. user posted image  Pa namesto, da bi to izkoristila in šla še jest spat sem za kolegico, ki ima v kratkem r.d. okraševala eno skodelico v servetni tehniki.

KO smmo že pri RD. Aja vse najlepše in najboljše in naj ti moja bodoča snaha prespi celo noč za darilo.user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 12028
3.8.2007 20:29:47   
urška76
Evo zdej se mi pa ne da več nazaj hodit pa citirat.
Atanja user posted image  za vrtec. Sej bo boš videla. Pa itak je vsaki mami hudo, ko mora svojega otročička zaupat tujim rokam.
Barby, če se ti mali smeje in noče jest pomeni da ni lačen. Ne mu takrat ponujat preveč različnih variant. K tako si boš vzgojila eno izbirčno dete. Bo hitro pogruntal, da če ene stvari ne bo jedel, mu bo pa mami kaj drugega dala.
Krfjolca ne bit neučakana. Pa itak da čajčki niso najbolši. Kdaj je pa kaka zdravilna zadevšna že bila dobrega okusa? Itak je pa za to, če hočeta met še enega user posted image , najbolš stvar user posted image . K lahk še take čajčke piješ, pa če ne bo akcije, pol tud bebija ne bo. user posted image
Zamima upam, da je z Zalo že vse Ok. Pa superca za skorajšno selitev.

Kaj je pa to ven vrglo ??'

titleAndStar(270,0,0,false,"","")

Ojoj, upam, da jih ne bo zeblo.

Sem že ukrepal. Jutri jim jeklenke s plinom dostavijo...

Sam, da ne bodo Velke v zrak vrgli. user posted image  Drgač pa majo plin, pa se grejejo. Upam pa, da bodo meli jutri kaj od vremena. Pa da bo mali lahk krave štel user posted image Zdej nej pa še kera kaj naklofa, da nom tokrat imela jast samogovorov, zdej ko mla že celo uro spi, pa dragi mi je pred Tv pobegnu. Prav, da nima kaj za delat, zdej k ni Miha. user posted image  Drugač ma on priprave za spanje čez. Od večerje, do zobkov in tuširanja, ter obvezne pravljice za lahko noč.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12029
3.8.2007 20:33:03   
Aja1
Urška, da bi Neja prespala noč, bi bilo res prelepo darilo.
user posted image user posted image  za Špelino popoldansko spanje user posted image user posted image user posted image

Max, a si mi torto spekla? user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12030
3.8.2007 20:36:43   
Aja1
Naša tudii že pol ure spi. Sem jo komaj obdržala budno do 20h. Ona je že ob 18h zaspana. Če jo dam takrat spat, spi eno uro in imamo potem vsaj do 23h fešto. Popoldansko spanje bi morala malo podaljšat...bi bilo kar fajn ene 3 urce (ne pa eno).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12031
3.8.2007 20:38:40   
Aja1
Včeraj ponoči (oz. danes) se je Neja prvič zbudila ob 2h...kako bi jaz lahko spala...ampak kot nalašč nisem in nisem mogla zaspat user posted image  Sem na silo mižala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12032
3.8.2007 20:44:40   
urška76

Včeraj ponoči (oz. danes) se je Neja prvič zbudila ob 2h...kako bi jaz lahko spala...ampak kot nalašč nisem in nisem mogla zaspat user posted image  Sem na silo mižala user posted image

Aja ne na silo mižat. Pol je sam slabš. Tv pržgi, prej spi mal toplega mleka, pol pa glej kako fajn dolgočasno oddajo in se trudi ostati budna. Garantirano boš zaspala. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12033
3.8.2007 20:44:58   
Aja1
Zdaj bom imela pa jaz samogovore user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12034
3.8.2007 20:46:00   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Aja ne na silo mižat. Pol je sam slabš. Tv pržgi, prej spi mal toplega mleka, pol pa glej kako fajn dolgočasno oddajo in se trudi ostati budna. Garantirano boš zaspala. user posted image

No, bom drugič (če bo še kdaj priložnost) sprobala ta recept. Hvala.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12035
3.8.2007 20:46:53   
Aja1
Sem pozabila povedat. Danes se je Neja naučila BRAVO! user posted image user posted image user posted image  Cel dan je ploskala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12036
3.8.2007 20:47:55   
Aja1
Uh, 500 ne bo, razen, če napišemo vsako črko v svoj post user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12037
3.8.2007 20:50:24   
Aja1
Zdej sem se spomnila, da bomo šli drug teden (verjetno - mormo dobit še datum) spet na testiranje za alergijo. Upam, da alergij ne bo.me je kar malo strah. A je možno, da pokaže alergijo na KML, če nima po mleku nobenih problemov?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12038
3.8.2007 20:52:20   
urška76
Ja sej pa niste Žigu verjele, da je 500 mission imposible user posted image . Vsj danes.
Aja za zaspat so najboljša Trenja. Mene je vedno zmanjkalo zraven, pa če je bila še tako zanimiva tema user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12039
3.8.2007 20:54:08   
urška76
Če po mleku ni nobene vidne reakcije, pol verjetno tud na testiranju ne bo nič. Po moji laični logiki.
Zdej pa zapuščam rač, mi je že dragi prišel nagajat.
Nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12040
3.8.2007 20:56:59   
Aja1
Urška, lahko noč.

jaz pa čakam, da dragi pride iz službe...še pol urce in bo doma user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12041
3.8.2007 21:06:04   
max81
A si že naročena k g?

np, začne delat šele v ponedeljek, ker sm jest blont in slabo preberem oz mi možani bl počas delajo ima dopust še de danesuser posted image

Pecivo pa prosim zjutraj k kavici. Glej da ne bomo RR-jevke lačne user posted image
jp, sam ga dobijo samo tiste, ki zasedejo 123 mesto, ker ga je ostalo, hmmm skoraj nič, mi je kr nerodno, no ja sam je pa res, da mi je hani kr velik pomagal pri požrtijiuser posted image ....juhe bo pa pomoje tud do jutr že zmanjkaluser posted image .....če sm pa skoz lačna, sam še dones pol se morm pa res mal nazaj držatuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12042
3.8.2007 21:09:40   
max81
Max, a si mi torto spekla?

ne sam skutino pecivo, lahko ti pa tud tortico, če hočešuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12043
3.8.2007 21:12:25   
Anonimen
Moj mali je zaspal pred 10. minutami, dedca itak spet ni doma, meni RR dela ful hitro, tako, da prosim, da se zberete in gremo na 500...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 12044
3.8.2007 21:12:25   
max81
ja Urša,lahko noč, pa sladke sanjeuser posted image

Aja1 ke si

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12045
3.8.2007 21:13:24   
Anonimen
Max, vizija...a si ti moja sorodna duša?

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 12046
3.8.2007 21:14:09   
Anonimen
Pa RR še vseeno ne dela dovolj hitro zame, ki ful hitro klofam...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12047
3.8.2007 21:14:19   
max81
meni RR dela ful hitro

km, hm, a dones pa hitro al kaj, cel tedn počas, dones pa hitruser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12048
3.8.2007 21:15:38   
Anonimen
Je pa škrat prejle jedel in ni nič kompliciral, tako da je spet moj mali jedec...se je pa nekako čudno do zize obnašal...zagrabil in spustil, me pogledal, zagrabil in spustil, potem pa spet zagrabil in vlekel...na obeh straneh...ni bil menda ziher, če še lahko ziza...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12049
3.8.2007 21:15:44   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Aja1 ke si

Tle user posted image ...pejt torto pečt....še skor 3 ure imaš cajta da bo pravočasno user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  480 481 [482] 483 484   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  480 481 [482] 483 484   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?